- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.021
Canım sürdüm derken perine masajı mı yaptın yoksa normal olarak çevresine mi sürdünkızlar bende doğumuma 10 gün kala yatmadan önce genital bölgeme sürdüm hastaneye gittiğimde açıklığım 5 cm di kolay açılmıştı tabi allahın izniyle bzm akrabada hacdan almışlar fatma anamızın eli diye çiçek var onu kaynatmış sancısı olduğunda içmiş bir süre sonra çocuk kendiliğinden çıkmıştı rabbimin yanında neler yok herkese hayırlı doğumlar
canım benim yaa.. Allah yardımcın olsun bol sütlü günlerin olsun inşallah..Bu hastanenin odalari guzel de refakatci kalan kisi icin yatacagi yer biraz kucuk bi de suit oda oldu bizimki esim diger odada ama iste ayaklari sigmi¥or yattigi yere ehehe:))
Doktorumuz dogumdan once geldi odaya konustuk dogumdan sonra da geldi bebegi gordu opmek yasak dedi:)) sonra da sabah kontrole geldi bebegi yan yatirin sirt ustu degil dedi sen de her emzirme.oncesi sonrasi goguslerini pecete islatip sil dedi ben sutum yok dedim mama verilecek dedi yoksa sarilik olurmus oyle cnm bu kdr haturliyorum ama hemsireler ebeler fln cok tatli hele ameliyathanedeki anestezi uzmani ve teknikeri de cok tatliydi Allah onlardan razi olsun cok zor bi ameliyatim oldu ameliyatta sohbet ettik genelde ama iste bn cok anlatmak istemiyorum burda ben kotu etkileniyodum yazilanlardan o yuzden, bnm kalpten dolayiydi skntilarim ama olsun, bebegimi kucagima verdiler tentene temas yaptik fotolarimizi cektiler foto harika olmus bastirip buyuk cerceve yapacagim
Bu arada 1 gecelik 3 pijama 4 atlet zor yetti bi gece daha kalirsak napariz bilmiyorum emzirme atleti kullanmayin dediler ama ben hep oyle aldim neden olaraj bebegi ciplak tenine yatiriyolar o nedenle yani ustunu tamamen siyiriyolar emzirirken depend hasta bezi cok ise yaradi hep onu kullandim ustelik dikisimi de kapatiyor ama rahatsiz etmiyor bebegin alt degisme bezlerini kendi altima serdik hepbebek icin 2 hastane cikisi anca yetti bir de yedek 2li takim almistim 2 zibinla fln anca yetti bebege ayri corap almayi unutma surekli eldiveni sapkasi yere dusuyor bi daha giydirmiyorum ondan cok gerekiyor
Sutum gelmedigi icin pompa aldik gogus ucu cikarici aldik caylar aldik damlalar aldik kalkan aldik e bebekte eşim her gun
Hastane mama veriyor gogus ucu yaralari icin krem de veruyor
Bebege 3 battaniye yetmedi havluyu battaniye yaptik dusun ben anlamiyorm nasil bu kdr batiyo her yer
Yetmiyo ya gece kaloyosan yetmiyo ki ben 2 valizle geldim
Ay bi de kulak tikayici ve goz bandi cok isime yariyor bebek uyudukca ben de uyuyorum cunku uyumazsam sutum gelmezmişş
Ebe geliyor bebegimi koynuma yatiriyor biz ana kiz uyuyoruz beraber (annem gozetiyo tabi bizi)
Mememi de minciklamayan kalmadi hastane seferber oldu sut gelsin bebek tutsun diye
Tatlım senin zamanın var daha. 38. Haftaya yeni başladın. Hele bir 39. Hafta da bitsin sonra doğumu hızlandırmaya çalışırsın canımBen yürüdükçe sağ kalçama bişey batıyor sanki .. basamıyorum sağaNiye ki sabah erken
olur inşallah ya ben çok umutluyum en azından kesi olmasın yaa en korktuğum şeylerden biride epizyotomi açılması.Canım sürdüm derken perine masajı mı yaptın yoksa normal olarak çevresine mi sürdün
Ben perine yapamıyorum çevresine sürüyorm etkisi olur mu ki bilemiyorum
İnşallah. Zaten çatı uygun değil derse hepsi boşuna :):) bazen o kadar yürüyüş yapan arkadaşlar zorlandı doğumda biz ne yapcaz bilmem diyorum :/ bazen bir korku sarıyor içimi. Yapmazsa da sormayı unutma ne zaman yapacaksınız yapmayacak mısınız mı diyeİnşallah faydalı olur.. yarına randevu aldım ben de..acaba çatı yapıcak mı çok heyecanlıyım..
Ben 1 gecelik 4 pijama koydum. Yeter herhalde ayy yetmezse alıp geliversinler bu kadarla bile evi taşıyormuş gibi hissediyorum :/ 2 battaniye koymuştum onu artırayım. 2emzirme 2 normal atlet koydum ben. Emzirmeyi de alttan sıyırabiliriz canım ne olacak :) mamayı kaşıkla mı veriyoruz peki?Bu hastanenin odalari guzel de refakatci kalan kisi icin yatacagi yer biraz kucuk bi de suit oda oldu bizimki esim diger odada ama iste ayaklari sigmi¥or yattigi yere ehehe:))
Doktorumuz dogumdan once geldi odaya konustuk dogumdan sonra da geldi bebegi gordu opmek yasak dedi:)) sonra da sabah kontrole geldi bebegi yan yatirin sirt ustu degil dedi sen de her emzirme.oncesi sonrasi goguslerini pecete islatip sil dedi ben sutum yok dedim mama verilecek dedi yoksa sarilik olurmus oyle cnm bu kdr haturliyorum ama hemsireler ebeler fln cok tatli hele ameliyathanedeki anestezi uzmani ve teknikeri de cok tatliydi Allah onlardan razi olsun cok zor bi ameliyatim oldu ameliyatta sohbet ettik genelde ama iste bn cok anlatmak istemiyorum burda ben kotu etkileniyodum yazilanlardan o yuzden, bnm kalpten dolayiydi skntilarim ama olsun, bebegimi kucagima verdiler tentene temas yaptik fotolarimizi cektiler foto harika olmus bastirip buyuk cerceve yapacagim
Bu arada 1 gecelik 3 pijama 4 atlet zor yetti bi gece daha kalirsak napariz bilmiyorum emzirme atleti kullanmayin dediler ama ben hep oyle aldim neden olaraj bebegi ciplak tenine yatiriyolar o nedenle yani ustunu tamamen siyiriyolar emzirirken depend hasta bezi cok ise yaradi hep onu kullandim ustelik dikisimi de kapatiyor ama rahatsiz etmiyor bebegin alt degisme bezlerini kendi altima serdik hepbebek icin 2 hastane cikisi anca yetti bir de yedek 2li takim almistim 2 zibinla fln anca yetti bebege ayri corap almayi unutma surekli eldiveni sapkasi yere dusuyor bi daha giydirmiyorum ondan cok gerekiyor
Sutum gelmedigi icin pompa aldik gogus ucu cikarici aldik caylar aldik damlalar aldik kalkan aldik e bebekte eşim her gun
Hastane mama veriyor gogus ucu yaralari icin krem de veruyor
Bebege 3 battaniye yetmedi havluyu battaniye yaptik dusun ben anlamiyorm nasil bu kdr batiyo her yer
Yetmiyo ya gece kaloyosan yetmiyo ki ben 2 valizle geldim
Ay bi de kulak tikayici ve goz bandi cok isime yariyor bebek uyudukca ben de uyuyorum cunku uyumazsam sutum gelmezmişş
Ebe geliyor bebegimi koynuma yatiriyor biz ana kiz uyuyoruz beraber (annem gozetiyo tabi bizi)
Mememi de minciklamayan kalmadi hastane seferber oldu sut gelsin bebek tutsun diye
Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
Doktorum suni verelim normali dene dedi ama bn her sancida kendimi duvardan duvara attim. Her cati muayenesinde aklii kacircak gibi oldum.
Annem kaynananm esim ben hepimkz perisan olduk. Aglamaktan artk dayanamadm.
15 dk da kizimi aldm yanima 3900 51 cm dgdu prensesim suni alsam bile doguramazdm. Insallah normal nekleyenelr bnm gbi olmazlar bnm tecrubem biraz agir oldu. Korkutmak amacli yazmiyorum yanlis anlamayin hepinize kolay dogumlar diliyorun.
E
İstanbul bugün soğuk ya öyle deme :)Bu havalar da üşütmek miay yok dogum belirtisi olsun artik canim.. bnm oglan da bugun baya bayaaa hareketliydi sanki hic gelmek istemio gibi onceki gunlerde hareket etsin diye beklerken bugun yordu hareketleri beni
Bizim bu yaptıklarımızı kim yaptıysa çok kolay doğum yaptım diyorolur inşallah ya ben çok umutluyum en azından kesi olmasın yaa en korktuğum şeylerden biride epizyotomi açılması.
ayy hadi inşallah yaa.. bakalım artacak mı ağrılarınKızlar sanırım ben doğuracağım. 9 ay 11 gündür ilk kez karnım ağrıyor. Birazdan adet olacakmışım gibi
Duşa gir canım sıcak bi duş al rahatlarsın belkiKızlar sanırım ben doğuracağım. 9 ay 11 gündür ilk kez karnım ağrıyor. Birazdan adet olacakmışım gibi
evet herşey kısmet aslında ama elimizden gelenide yapmak lazım. ben yürüyüş yapamıyorum hiç ya en kötüsü oBizim bu yaptıklarımızı kim yaptıysa çok kolay doğum yaptım diyor
Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri
Olabilir9ay K kocasinasik Mouse bu havada üşütme ihtimalimiz yüksek. Çünkü çok terliyoruz ve üstümüzde kuruyor çoğu zaman terimiz. Özellikle uykuda. Bu da karın ağrısı yapıyor. He bir de kiraz filan yerseniz bol bol tamaaaam geçmiş olsun bozuldu bağırsaklar :):)
Aynen sorarım zaten ben sormasam bişey söyleyeceği yok. .İnşallah. Zaten çatı uygun değil derse hepsi boşuna :):) bazen o kadar yürüyüş yapan arkadaşlar zorlandı doğumda biz ne yapcaz bilmem diyorum :/ bazen bir korku sarıyor içimi. Yapmazsa da sormayı unutma ne zaman yapacaksınız yapmayacak mısınız mı diye
Ben 1 gecelik 4 pijama koydum. Yeter herhalde ayy yetmezse alıp geliversinler bu kadarla bile evi taşıyormuş gibi hissediyorum :/ 2 battaniye koymuştum onu artırayım. 2emzirme 2 normal atlet koydum ben. Emzirmeyi de alttan sıyırabiliriz canım ne olacak :) mamayı kaşıkla mı veriyoruz peki?
Allahtan e bebek çok yakın git geller zor olmaz :):)
Biz de annem kayınvalidem eşim gitcez onlar nereye nasıl sığacak bilemem artık :):):)
Bende yapmıyorum canım vallaevet herşey kısmet aslında ama elimizden gelenide yapmak lazım. ben yürüyüş yapamıyorum hiç ya en kötüsü o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?