2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım sürdüm derken perine masajı mı yaptın yoksa normal olarak çevresine mi sürdün
Ben perine yapamıyorum çevresine sürüyorm etkisi olur mu ki bilemiyorum

canım benim yaa.. Allah yardımcın olsun bol sütlü günlerin olsun inşallah..

Canım sürdüm derken perine masajı mı yaptın yoksa normal olarak çevresine mi sürdün
Ben perine yapamıyorum çevresine sürüyorm etkisi olur mu ki bilemiyorum
olur inşallah ya ben çok umutluyum en azından kesi olmasın yaa en korktuğum şeylerden biride epizyotomi açılması.

İnşallah faydalı olur.. yarına randevu aldım ben de..acaba çatı yapıcak mı çok heyecanlıyım..
İnşallah. Zaten çatı uygun değil derse hepsi boşuna :):) bazen o kadar yürüyüş yapan arkadaşlar zorlandı doğumda biz ne yapcaz bilmem diyorum :/ bazen bir korku sarıyor içimi. Yapmazsa da sormayı unutma ne zaman yapacaksınız yapmayacak mısınız mı diye

Ben 1 gecelik 4 pijama koydum. Yeter herhalde ayy yetmezse alıp geliversinler bu kadarla bile evi taşıyormuş gibi hissediyorum :/ 2 battaniye koymuştum onu artırayım. 2emzirme 2 normal atlet koydum ben. Emzirmeyi de alttan sıyırabiliriz canım ne olacak :) mamayı kaşıkla mı veriyoruz peki?
Allahtan e bebek çok yakın git geller zor olmaz :):)
Biz de annem kayınvalidem eşim gitcez onlar nereye nasıl sığacak bilemem artık :):):)

Reactions: 9ay
zeyzey3428 hayırlı olsun canım Allah analı babalı Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bu havalar da üşütmek mi ay yok dogum belirtisi olsun artik canim.. bnm oglan da bugun baya bayaaa hareketliydi sanki hic gelmek istemio gibi onceki gunlerde hareket etsin diye beklerken bugun yordu hareketleri beni
İstanbul bugün soğuk ya öyle deme :)
Benim de 40 bitti. Yalnız bu pek üşütmeye de benzemiyor. Bacaklarım da çok huzursuz. Bebek hala durmadı. Acaba sancı mı var ki o da rahatsız oldu

9ay K kocasinasik Mouse bu havada üşütme ihtimalimiz yüksek. Çünkü çok terliyoruz ve üstümüzde kuruyor çoğu zaman terimiz. Özellikle uykuda. Bu da karın ağrısı yapıyor. He bir de kiraz filan yerseniz bol bol tamaaaam geçmiş olsun bozuldu bağırsaklar :):)

olur inşallah ya ben çok umutluyum en azından kesi olmasın yaa en korktuğum şeylerden biride epizyotomi açılması.
Bizim bu yaptıklarımızı kim yaptıysa çok kolay doğum yaptım diyor
Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri

Olabilir
Bugün hava da soğuk ve yağmurluydu İstanbul'da
Amannnn çürüğe çıktık iyice :))

Aynen sorarım zaten ben sormasam bişey söyleyeceği yok. .

Ilk gece annem esim teyzem kaldi esim arabada yatti :))
Bi cok usuyosun bi cok terliyosun patik giydim ben mesela hep
Mamayi siringayla bebege meme tutturmaya calisirken memeye suruyoruz bebek emsin diye sonra da biberonla veriyoruz emme refleksi kaybolmasin diye

Drlar hesire ebeler hep diyo ki 2 saatte bir ya emzirceksin ya da sut yoksa mama verceksin uyuyosa da uyandircaksin bebegi sonra gazi cikarilcak sonra yan yatirilcak

Sut yoksa o iki saatte bir ilk basta emzirme cabalari olcak sonra mama verilcek sut gelene kdr emzirmeye calismaktan tentene temastan vazgecmiceksin

Emme refleksi kaybolmasin diye ebe kucuk parmagini veriyodu bebegin agzina emsin diye

evet herşey kısmet aslında ama elimizden gelenide yapmak lazım. ben yürüyüş yapamıyorum hiç ya en kötüsü o
Bende yapmıyorum canım valla
İstanbul'da hava ya çok sıcak ya çok serin kaç gündür eşimde etkinlikleri toplantıları oluyor yorgun geliyor işten gel çıkart beni demekte istemiyorum
Onun yerine yerleri eğilerek siliyorum çömelme hareketi yapıyorum bu şekilde çatıyı açmaya çalışıyorum etkisi oluyor gibi hissediyorum ama ne bilim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…