- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.001
Okudum tatlim annem giricek dogumuma insallah. Dayanirim Allah in izniyle o sancilara. Dedigin gibi yavruna kavusmayi dusunmek insana guc verirSana yazdığımı okudun mu canım? Adet sancısının 10 kat fazlası oluyor :) Ama dirayetli olursan dayanılıyor. Yanında bir de sana cesaret veren biri olmalı. Ağrıların sağlıklı ve doğal olduğunu düşünmek, seni bebeğine yaklaştırdığını düşünmek işe yarıyor.
Onların dinlenebileceği bir ortam yok mu? Zor olabilir senin için. Onlar bi gün daha idare ederler. Sen iyi hisset de. Doktorun ilgisi filan nasıldı?Bakalim ben yarin kendimi yol icin hazir hissedecek miyim cnm iyi hissetsem de evimize gitsek annem de eşim de cok perisan oldu artik :/
Amin canım allah düşmanımın başına vermesin gerçekten hem acılı hem de çok üzücü bir süreç. Allaha şükür ki rabbim kucağınızı boş bırakmadı. Allahım herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallahAmin canım çok sağol.
Allah ablana da bir daha asla evladıyla ilgili acı yaşatmasın inşallah. Kimseye yaşatmasın. Bana da doktor 40 haftalık bir doğum bundan zor olmayacak dedi. Biraz ona güveniyorum sanırım. Ben de maalesef aynı hastane ve aynı doktorla doğum yapacağım. Sadece farklı oda ve farklı hemşire ayarlayabildim. Eski kötü anılarımı silip inşallah yerine güzelini yazarım
Ben de yürüyemiyorum ama 2 kat merdiveni günde 4 kez inip çıkıyorum. Perine masajını da zeytin yağı sürüp yapıyorum u çizer gibi. Biraz bastırarak. Dün ilk yapışımda biraz acıdı. Bıgün daha iyiydi.Yürüyüş çok iyi diyolar normal doğum için ama ben yüeüyemiyorumNasıl yapıyosun perine masajını?
Canım gözün aydın. Bebeğin sağ salim kucağına almışsın. Merak etme en kısa zamanda toparlanır ve bebişine kendin bakacak hale gelirsin canımBakalim ben yarin kendimi yol icin hazir hissedecek miyim cnm iyi hissetsem de evimize gitsek annem de eşim de cok perisan oldu artik :/
İnşallah faydalı olur.. yarına randevu aldım ben de..acaba çatı yapıcak mı çok heyecanlıyım..Ben de yürüyemiyorum ama 2 kat merdiveni günde 4 kez inip çıkıyorum. Perine masajını da zeytin yağı sürüp yapıyorum u çizer gibi. Biraz bastırarak. Dün ilk yapışımda biraz acıdı. Bıgün daha iyiydi.
Ben yürüdükçe sağ kalçama bişey batıyor sanki .. basamıyorum sağaBen de yürüyemiyorum doktorum da bir hafta daha dur sonra yürüyüş yaparsın dedi. Benim oğlan baya aşağıda yürürken içimden bir şeyler çıkacak gibi hissetmem de ondanmış. Haftaya çarşamba da Allah izin verirse çatı muayenesi yapacak. Sabah erken yapıyormuş benim doktor belki sizinki de öyledir ona göre randevunuzu alın :)
Onların dinlenebileceği bir ortam yok mu? Zor olabilir senin için. Onlar bi gün daha idare ederler. Sen iyi hisset de. Doktorun ilgisi filan nasıldı?
geçmiş olsun canım gözün aydın bayağı sıkıntı çektin ama sağ salim kavuşmuşsunuz önemli olan o. Rabbim analı babalı hayırlı bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
Doktorum suni verelim normali dene dedi ama bn her sancida kendimi duvardan duvara attim. Her cati muayenesinde aklii kacircak gibi oldum.
Annem kaynananm esim ben hepimkz perisan olduk. Aglamaktan artk dayanamadm.
15 dk da kizimi aldm yanima 3900 51 cm dgdu prensesim suni alsam bile doguramazdm. Insallah normal nekleyenelr bnm gbi olmazlar bnm tecrubem biraz agir oldu. Korkutmak amacli yazmiyorum yanlis anlamayin hepinize kolay dogumlar diliyorun.
E
Bilmiyorum canım ama ben biraz fön makinası ile ısıttım kendimi pikenin altında biraz iyi geldiMouse canim seninle ayni durumdayim uzaniyorm bsy yok ama ayaga kalktigimda belimde hafif agri ve karnim gurul gurul ve ishalim sabahtan beri.. ne acaba bu durum bnde bilemedim.
kızlar bende doğumuma 10 gün kala yatmadan önce genital bölgeme sürdüm hastaneye gittiğimde açıklığım 5 cm di kolay açılmıştı tabi allahın izniyle bzm akrabada hacdan almışlar fatma anamızın eli diye çiçek var onu kaynatmış sancısı olduğunda içmiş bir süre sonra çocuk kendiliğinden çıkmıştı rabbimin yanında neler yok herkese hayırlı doğumlarBen de yürüyemiyorum ama 2 kat merdiveni günde 4 kez inip çıkıyorum. Perine masajını da zeytin yağı sürüp yapıyorum u çizer gibi. Biraz bastırarak. Dün ilk yapışımda biraz acıdı. Bıgün daha iyiydi.
Bn zaten sicak tutayim kendimi derken ter basio atiyorm ustumdekileri hemen ay nolcak bizim bu halimiz Rabbim yardimcimiz olsun insaAllahBilmiyorum canım ama ben biraz fön makinası ile ısıttım kendimi pikenin altında biraz iyi geldi
Fazla hareket etmek istemiyorum uzanıyorum
Arkdaşın dediği gibi doğuma hazırlık olabilir
Takip et sende
Bu havalar da üşütmek miHepimiz üşüttük mü neMouse K kocasinasik :) Benim de karnım ağrıyor. Kalktım çorap giydim. Bebek de aşırı hareketli. Bir insan akşam 18:30'a kadar sakin, ondan sonra gece yarılarına kadar deli gibi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?