2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allah bağışlasın canım gözünaydın♡ darısı başımıza

zeyzey3428 gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Ağrı çekiyorsun ama insan bu kadar çabuk unutabilecegini düşünmüyordum taa ki oğlumu kucağıma alıncaya kadar.bi anda hepsi hafızaya siliniyor sanki

Evet canım tüp bebek. Hem de 7. Deneme. Tüp bebeklere "kıymetli bebek" deniyor ve bu sezaryen sebebi arkadaşının dediği gibi. Sırf tüp bebek olduğu için sezaryen için çevremden aşırı bir baskı var. Ama benim doktorum doğrunkoşullarda normal doğumun sezaryandan daha riskli olduğunu düşünmüyor. Zaten yüksek riskli gebelik doktoruna gidiyorum. Ben normal istediğim için destekledi beni. Tabi ne zaman bir risk görürse o zaman sezaryana geçecek.

Canim sana cok yazdim burdan ama cevap vermedin telasin vardi sanirim :) hayirli olsun sanada. Adet sancisiysa niye insanlar bu kdr kendini parcaliyo onu dusunuyom sadece. Kafayi bozdum
Sana yazdığımı okudun mu canım? Adet sancısının 10 kat fazlası oluyor :) Ama dirayetli olursan dayanılıyor. Yanında bir de sana cesaret veren biri olmalı. Ağrıların sağlıklı ve doğal olduğunu düşünmek, seni bebeğine yaklaştırdığını düşünmek işe yarıyor.

Canim sana cok yazdim burdan ama cevap vermedin telasin vardi sanirim :) hayirli olsun sanada. Adet sancisiysa niye insanlar bu kdr kendini parcaliyo onu dusunuyom sadece. Kafayi bozdum

Canim ara ara girdim ama görmedim hiç. Telaşki ne telaş canım.3 ü gecesi suyum geldi sabah annemleri aradım karşıdan geldiler bi güzel kahvaltımizi yaptik.benim hafiften sancilarim vardı yarım saat te bir.hastaneye gittik doktorum muayene etti 1 cm açıklık vardı sadece.ben önce kendi sancımi denemek istedim. Saat 4 e kadar kendi sancimla(ama nerdeyse hissetmiyorum) denedik sadece 2 cm açıklık oldu.sonra Dr suni sancı verelim dedi bende kabul ettim mecbur.başta çok hafifti kendi sancımi gibi neredeyse hissetmiyodum ama sonra siklasti.ve derecesi arttı ama düşün benim canım çok tatlıdır. Gece 11 e kadar suni sancılı çektim sonları benim için dayanamiyorum artık dediğim sekildeydi 3 dk bi vuruyodu.düşün ona rağmen 4 cm açıklık ve bebeğim kanala inmedi.pozisyon denedik ama malesef oğlum çok Nazlı cikti:)
Sonundada genel anesteziyle oğluma kavustum :)))

Ama hatırladığım teker ne diye sorarsan anestezi çıkarken iyimi diye sordum çok iyi dediler ve kucağıma verdiklerinde çok tatlı buuu diye sayıkladigim.

Şimdi evdeyiz oglumla birbirimize alışıp süt savaşları veriyoruz

Sağlıkla sihhatle büyüt kuzunu canım allah analı babalı büyütsün :)

Evet spinali ben istedim, sen hic bana sorma en iyisi bende kalp oldugu icin pek iyi gecmedi, bu gece hastanede 2. Gecemiz yarin cikmayi dusunuyoruz bakalim oturamiyorm pek nasil donerim 2 saat yol bilmiyorm, agrim var evet
anladım canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda geçer ağrıların inşallah. Arkadaşım konyada yaşadığı halde medicanada sezeryan sonrası 3 gece kalmıştı. Neye göre ayarlanıyor bilmiyorum ama. Zor olur o yolu gitmek.

Anladım canım. Seni gerçekten tebrik etmek lazım. Çünkü daha önce yaşadığın doğum tecrübesi belki de şimdikinden daha zor bir tecrübe canım. Ablam 21 haftalık ölü doğum yaptı ordan biliyorum suni sancı verdiler. Çok zor bir süreçti allah kimseye yaşatmasın. Herkes bebeğiyle odaya gitti bizim kollarımız boştu. Doğum acısından çok bu durum üzücüydü tabi. Dokyorun dediğine göre doğum sancıları ile hastaneye gelenlere oranla bu tarz doğumlarda daha çok sancı çekiliyormuş. Ablam o günleri hatırlatmasın diye sonraki hamileliğinde sezaryen doğum yaptı. Sezaryen olacağı sabah suyu geldi meğer bebiş doğmaya hazırmış zaten. Allah gönlüne göre ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah bu

Bende yaptım bir bardak içtim bakalim bağırsak hareketlenmesi yaptı bir tek. Bitireyim o zaman ben onu bu aksam. Bir şey olmaz dimi ?
Aynen bebegin hareketleri fazlalasti biraz kasilma artti onun haricinde dogum belirtileri olcak bi sekilde bi ilerleme kaydedemedim. Bilmiorum ki canim sende ayni etki olurmu yani yanlis yonlendirmek istemem.

Doğumun adet sancısı gibi başladığını kim söylemişti? :) sanırım karnım ağrıyor. Yada içtiğim 3 bardak limonatadan olabilir :)
Beline ve karnına ağrı vurup geçiyorsa
Uzanınca da geçmiyorsa doğum sancısı diyorlar canım

Reactions: 9ay
Aynen bebegin hareketleri fazlalasti biraz kasilma artti onun haricinde dogum belirtileri olcak bi sekilde bi ilerleme kaydedemedim. Bilmiorum ki canim sende ayni etki olurmu yani yanlis yonlendirmek istemem.

2. Bardağı içiyorum simdi bebegin hareketleri su iki gündür akşamları çok hareketli oluyordu zaten. Kızım gelsin bir an evvel :)

Bakalim ben yarin kendimi yol icin hazir hissedecek miyim cnm iyi hissetsem de evimize gitsek annem de eşim de cok perisan oldu artik :/

Amin canım çok sağol.
Allah ablana da bir daha asla evladıyla ilgili acı yaşatmasın inşallah. Kimseye yaşatmasın. Bana da doktor 40 haftalık bir doğum bundan zor olmayacak dedi. Biraz ona güveniyorum sanırım. Ben de maalesef aynı hastane ve aynı doktorla doğum yapacağım. Sadece farklı oda ve farklı hemşire ayarlayabildim. Eski kötü anılarımı silip inşallah yerine güzelini yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…