- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.041
inşallah ya. Gelsin artık. Yalnız bebeğin hareketlerinin azalması gerekmiyor muydu? Benimki daha da hareketlendiayy hadi inşallah yaa.. bakalım artacak mı ağrıların
çok yorgunum ve uykum var canm ya. Aslnda duşa girmek istiyorum. Daha hazırlıklarım tam değil ehehe onları tamamlardım. Ama halim yokDuşa gir canım sıcak bi duş al rahatlarsın belki
E hadi iyi geceler sana :)) uyu madem enerji topla :)inşallah ya. Gelsin artık. Yalnız bebeğin hareketlerinin azalması gerekmiyor muydu? Benimki daha da hareketlendi
çok yorgunum ve uykum var canm ya. Aslnda duşa girmek istiyorum. Daha hazırlıklarım tam değil ehehe onları tamamlardım. Ama halim yok
Aynen benimki de öyle :):) alıştım artık.Aynen sorarım zaten ben sormasam bişey söyleyeceği yok. .
İyi bari ilgililermiş bayaa yardımcı olmuşlar. İnşallah kısa zamanda bol bol sütün gelir. Emzirmeye çalışmaktan vazgeçmemeli hem bebiş için hem sütün gelmesi için. Pompa filan kullanmadılar mı?Ilk gece annem esim teyzem kaldi esim arabada yatti :))
Bi cok usuyosun bi cok terliyosun patik giydim ben mesela hep
Mamayi siringayla bebege meme tutturmaya calisirken memeye suruyoruz bebek emsin diye sonra da biberonla veriyoruz emme refleksi kaybolmasin diye
Drlar hesire ebeler hep diyo ki 2 saatte bir ya emzirceksin ya da sut yoksa mama verceksin uyuyosa da uyandircaksin bebegi sonra gazi cikarilcak sonra yan yatirilcak
Sut yoksa o iki saatte bir ilk basta emzirme cabalari olcak sonra mama verilcek sut gelene kdr emzirmeye calismaktan tentene temastan vazgecmiceksin
Emme refleksi kaybolmasin diye ebe kucuk parmagini veriyodu bebegin agzina emsin diye
Ayy hadi inşallah canım. Adet ağrısına da benziyormuş zaten ihtimal yüksek gibi :)Kızlar sanırım ben doğuracağım. 9 ay 11 gündür ilk kez karnım ağrıyor. Birazdan adet olacakmışım gibi
Yok cnm medipolde dogum yaptim. Kendi sancim olunca son an gelsin istediler ama olmadi nasip buymus ama ck skur guzel bi ameliyatti ck agrim yk elhamdulillah sancudan oldu sanirim sutum geldi hemen kizimi hemen besledim ods hemen tuttu cocuk acikmis gelmis)Canım Allah bağışlasın yavrunu, sağlıklı uzun ömürleri olsun. Devlet hastanesinde mi yaptın canım. Neden epidural falan vermediler o kadar sancı ile kıvrandırdılar. Geçti bitti çok şükür
Sagolun kizlar lah hepinizden razi olsun iyiyim ck skur dahada iyi olucam ins arada yazilanlari okuyamadm affedin dogum yapanlara hayirli olsun insallahZeyzey gozn aydın.normal için baya sıkıntı yaşamışsin.bebegini sağlıkla kucağına almış sın sonunda.insallah bir an önce iyileştirsin.
Cnm gozun aydin inslalah sancinda bol olur ins bnm gbi olmadan acilirsn hemenKizlaar kanamam oldu ama lekelenme gibi degil taze kandi. Nişan mi geldiiii
Insallah canim doktora simdi gitmeme gerek var mi? Sanciyi bekleyim mi? Sabah mi gidiyim? Ayy uyuyamam ben bu gece :)Cnm gozun aydin inslalah sancinda bol olur ins bnm gbi olmadan acilirsn hemen
Canim sana cok yazdim burdan ama cevap vermedin telasin vardi sanirim :) hayirli olsun sanada. Adet sancisiysa niye insanlar bu kdr kendini parcaliyo onu dusunuyom sadece. Kafayi bozdum
Insallah canim doktora simdi gitmeme gerek var mi? Sanciyi bekleyim mi? Sabah mi gidiyim? Ayy uyuyamam ben bu gece :)
Heralde açıklık falan varsa belki akşama kadar doğurmamız içindir diye düşündüm. Doktora sormayı unuttum.Ben yürüdükçe sağ kalçama bişey batıyor sanki .. basamıyorum sağaNiye ki sabah erken
Bence git hastaneye duş alıp nstye bağlanmalısonInsallah canim doktora simdi gitmeme gerek var mi? Sanciyi bekleyim mi? Sabah mi gidiyim? Ayy uyuyamam ben bu gece :)
Bencede direk hastaneye git en azindan kontrol ederler seni hem doguma daha varsa zaten geri gonderirler eveKizlaar kanamam oldu ama lekelenme gibi degil taze kandi. Nişan mi geldiiii
Allah yardımcın olsun canım. Bağlanma diyenler kaç tane doğurmanı uygun buluyor acaba 13 tane mi. İnsanlara bak, biz ikinciyi düşünmezken üç çocuklu bir anneye neden bağlattın diyorlar. Damızlık zannettiler zaar. He bir elin yağda diğeri balda olur, evde iki dadı vardır, sen kendi hayatını da yaşayabilirsin anlarım da, durum ortada. En mantıklı olanını yapmışsınız, her sene bir kaza olsa düşünemiyorum sonucu. Allah güç kuvvet versin, haftaya bir sabah kalkacaksın ki birden geçmiş ameliyat ağrılarınMerhaba kızlar. Evdeki 4. Gecem. Cuma günü acil sezeryanla bebeğime kavuştum. Soluma yatıyorum ve kızımı emziriyorum. Az once yatağın yanına koydurduğum masa ve sandalyelere tutunarak, yani dakikalar süren yataktan kalkma merasimiyle tuvalete gittim 2bardak su içtim geldim. Geceleri kızımın altını bile yattığım yerden değiştiriyorum. Yanımızda geceleri kalan yok. Ablam sabah erken geliyor. Çocukları var onları getirmiyor. O yüzden ogleden sonra gidiyor. Görümcem sabahları ve ikindin uğruyor. Yemek temizlik bulaşık çamaşır işlerini yapıyorlar. Asıl önemlisi 3yaşındaki oğlumu takip ediyorlar. Oğlumun altını kimse yoksa ben değiştiriyorum varsa ablam eşim veya eltim. Oğlum geceleri babasiyla uyuyor. Biberonunu babası yapıyor. Çişse altını değiştiriyor. Büyük kızım artik okula gitmeye başlayacak. 2.sınıfta, benimle çocuk odasında uyuyor. Oğlumu özlüyorum bazen. Çünkü gündüz uyurken kendimi kilitliyorum. Uykuda üstüme atlamasin diye. Çok heyecanlı ve hareketli bir çocuk olduğu için benim de hateketim kısıtlı, ağır da kaldırmadığımdan henüz oğlumla kısa süreli vakitler geçiriyorum. Öpüyorum, yetişkin biri varsa odada, yanıma yatırıyorum. O zaman sakinleşiyor.
Bugün gelmiş bi komşu bebeğini alıştırma yanına diyor. Normal dogumlarimda dese neyse derim, ya da yanımda kalan biri olsa. Ben de dedim ki aman başka önemli işim mi var, alışsın dedim.
Sezeryanda bakan yardımcı olan gerek. Hele benim gibi çok cocukluya 2 kişi olmalı. Ben hastanede 2.gece kalacak kimse bulamadım. Birisi bebeğinin altını değiştiriyorsan kalırım diye kabul etti. Allahtan doktor taburcu etti de ona gerek kalmadı.
Çok sezeryan yaşayanlara Allah yardım etsin yardımcı göndersin. Ben başıma geleceği bildiğim için. Bi daha gebelik olursa yine sezeryan olacağından tüplerimi bağlattık. Bi de niye bağlattın diyorlar. Bakanım yok dedim. Yardımcı olan var evet ama yanımda kalan yok. Ara ara gelip yardımcı olan var çok şükür. Ben de baglatanlara üzülürdüm ama insan çaresizse psikolojisini kurtarmak zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?