2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
yok canım ya hala bekliyorum. 40+1'im bugün. Takvimin bile gitti. Bugün doktora gideceğim. Eğer bir gelişme olduysa geçen haftaya göre bekleyeceğiz. Olmadıysa sezaryen planlanacak
Canim herseyi vakti zamanı var sen bilirsin ama ben eğer bebek dogmasa 42 ye kadar beklicektim. Tabi her gün nst ye felan girip. Onlar doğacagi zamanı bilio lar. Insallah sezeryan a gerek olmadan kendiliğinden gelir yavrun sen doğum için elinden geleni yap

Sen nasılsın canım? Bebiş çıktı mı?

Mama şu an kolay canım ama süt daha kolay hazır yiyecek yani :) neyseki o kadar uğraşa acıya değmiş gelmiş sütün. Krem filan sür kalkanı kullan.
Doğum ücreti konusunu ayarlayabilmiş miydiniz?

Kalkan cok buyuk geldi yaa meme ucu icini doldurmuyor

Aa eevet hemen cumartesi babam beni sigortalamisti hani sagliktan faydalanmak icin 30 gun gecmesi lzm ya o sart aranmadi sanirim analik hakki oldugu icin, 3bin lira odedik yani suit oda icin de ayrica 700 lira 2 gece

Tatlim bu yazdigini yeni gordum inan niyeyse bildirim gelmemis. Allah razi olsun. Iki uc gundur beni cesaretlendirdi hep yazdiklariniz. Olaki sancim tutarda dogurursam size o esnada ozel dua edicem

Reactions: 9ay
@GlnU benle ilgilenen doguma benle giren, bebegimi dogdugunda alan giydiren bize getiren ebe deyip durdugum kisi ebe degil hemsireymis adi Fadime aklinda olsun cok ilgili bilgili sagolsun

bu arada tomrisin emzirme notlarını okuyup bitiren var mı? çok uzun ya oku oku bitmiyor
Sorma canım ben 3 ten sonra uyudum :))) mantık aynı gak dese meme guk dese meme , birde onların gruba üye oldum faceten sürekli Paylaşım yapıyorlar , hep aynı Şeyler , bebekle tentene temas diyor benim evim kuzey- Doğu cephe , birde Isıtma sistemi doğalgaz değil Jeotermal 15 Mayıs'ta vanaları kapattılar , şu an bike evim 21 derece , ben kızımı soyup tentene temas yapsam zatürre olur :))) çok guzel Şeyler öğrendim ama sanki uygulanabilirliği yüzde 30 gibime geliyor :)) hani böyle başarı Kitapları okursun da sonra gaza gelip 7-8 saat ders çalışırsın ama 3 gün sonra bakmışsın eskisinden daha vahim durumdasın işte onun gibi geliyor bana :)) ilk başta gaza gelip gak dese meme guk dese meme veririz 10 gün sonra amaaaann deyip ağlaması izleriz gibime geliyor :)))

Kızlar cay da bir ise yaramadı :) 1 litre içtim tarçın zencefil karanfil çayından ama tik yok :) ben de yaramadı :) yarayanlar olur inşallah.

Kızlar cay da bir ise yaramadı :) 1 litre içtim tarçın zencefil karanfil çayından ama tik yok :) ben de yaramadı :) yarayanlar olur inşallah.
Canım niye erkenden doğurma taraftarısın , daha 12 gün var 40 ının dolmasına , bırak müdahele etme bebeğine zarar verirsin ... Rahimi kastırarak bebeği de huzursuz edebilirsin ... Dün nst de hemşire göbeğimi salladı uyansın diye içim gitti , o içerde rahat sende rahatla lütfen ...

Canım doğum öncesi lansinoh falan kullandın mı , birde seninde Planlı sezeryan son 2-3 gün kala göğüslerine masaj yaptın mı ? Yaa çok zor birşey önüne gelenin memeni çekiştirmesi , ablamda da hemşireler sana yaptıkları gibi yapmışlardı yara oldu... Bol bol krem yağ sür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…