2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
7 aydır yattığımdan sol kalbim çok küçülmÜş doktor yürüyüş verdi , ameliyattan sonra çok zorlanırsın diye bu hafta full gezeceğim bende artık :))

Âmin canım inşaallah Allah sağ salim miadında alabilmeyi nasip etsin cümlemizin , ben son 3 aydır ekmeği evde kendim yapıyorum , bazen çörek gibi 4-5 gün yetiyor bazen İtalya'n ekmeklerinde Dikdörtgen kek kalıplarında, Bazende Bazlama Tarzı tuzunu kendin ayarlabilirsin , bebek 1 yaşındayken de kendim yapmayı düşünüyorum , fırın ekmeklerine hiç güvenemiyorum ...

6 haziranda doğum yaptım arkadaşlar şuan bebeğim küvezde sarılık ve enfeksiyonu var dua edin ne olur çok kötü bi doğum tecrübesi yaşadım bu arada
Geçmiş olsun canım , Allah acil şifalar versin ... Allah yardımcınız olsun .. Moralini yüksek tutmaya çalış canın , her bebekte oluyor sarılık ...

Bebek yaşına girince bende evde yaparım da su an hic ekmek yapasım bile yok :) doktor fazla ayakta kalma dedi uzan dedi yürüyüşleri de bıraktım. Hic halimde kalmıyor zaten. Ekmek bile yasak ama 1 dilim tam buğday yiyorum yoksa karnım doymuyor.

7 aydır yattığımdan sol kalbim çok küçülmÜş doktor yürüyüş verdi , ameliyattan sonra çok zorlanırsın diye bu hafta full gezeceğim bende artık :))
Ay eşim geç geliyo benim genelde bi de oruçlu yoksa ben de hergün çıkmak istiyorum bugün kontrolumuz var keske doktor hergün gezmeye git dese hihi

Kızlar süper bir bilgi yakaladım:)) sabah kadın geldi temizliğe. Ordan burdan sohbet derken, bir pratik bilgiyi yapıştırdı. Doğum bitip odana geçince hastaneden iki adet eldiven iste dedi. İçini sıcak suyla doldur(kaynar değil) bağla,her iki memeye koy dedi. Çok deli gibi şişirme, tüm parmakları da aç memeleri kavrasın dedi. Onun sütü öyle gelmiş. Çünkü hastanedeyken sıcak duş alma imkanın çok yok, olsa bile yarım saat sıcak suda duramazsın dikişler falan. Bu bana çok mantıklı geldi. Hemen kızlara yazayım dedim:)

Bir dilim mi ben yarım ekmeği götürüyorum

Sen nasılsın canım? Bebiş çıktı mı?
Bebisim yolda ananesi ve babası getircek ler inşallah evimize kuzumu çok heycanli yim. Ben iyi olmaya çalışıyorum bi gün sezeryan ağrısı bi gün anestezi baş ağrısı boyun ağrısı sürekli bi ağrı çekiyorum ama napalım dayancam kuzum için. Canım sizler en kolayindan doğum yapar kuzularinizi alırsınız inşallah kucaginiza.

Selam kızlar bugün kontrole gittim bebegim ters donmus yani makat geliş.. 3 hafta once dogum pozisyonundaydi..suyumda sinirdaymis.38+6 gunluguz tekrar doğum pozisyonuna döner mi?

Mantıklı valla aklımızda bulunsun

Selam kızlar bugün kontrole gittim bebegim ters donmus yani makat geliş.. 3 hafta once dogum pozisyonundaydi..suyumda sinirdaymis.38+6 gunluguz tekrar doğum pozisyonuna döner mi?
Zor ihtimal ama dönebilir canım
Doktor ne dedi peki

Az klmış seninde canım stres yapman normal
Gün sancılarımız başladı artık

6 haziranda doğum yaptım arkadaşlar şuan bebeğim küvezde sarılık ve enfeksiyonu var dua edin ne olur çok kötü bi doğum tecrübesi yaşadım bu arada
Merak etme canım bebeğin düzelecek yuvanıza gelecek
Rabbim yardım etsin o küçük bünyesine

Bende 2 tane küçük boy sıcak su torbası koydum çantama :)) sezeryan olacağımdan sıcak suyla duş almak yasak olur şimdi vende ona binaen almıştım :))

Ne durumdasın canım

Lohusa nin duası kabul olurmus canım senin için dua etmistim çok sevindim hadi inşallah kolayca al bebeğini kucağına sürekli dua et herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…