2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlaaar meleğime kavuştum Allah'a şükürler olsun! her şey yolunda gitti. Detayları yazacağım ilk fırsatta. Bu duygu her şeye değer kısaca öyle diyeyim :) Allah hepinize yaşatsın!
hayırlı olsun canım, gözün aydın. Rabbim analı babalı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin

Reactions: 9ay
Kızlaaar meleğime kavuştum Allah'a şükürler olsun! her şey yolunda gitti. Detayları yazacağım ilk fırsatta. Bu duygu her şeye değer kısaca öyle diyeyim :) Allah hepinize yaşatsın!
Hayırlı olsun canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın ♡♡♡

Oh maşallah, sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim yavruya..

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün kuzun. Darısı bizlerin başına olsun inşallah :)

Sagol cnm bnmm.
Idrarda protein cikti tansiyonm 15 11 oldu bn 16 saat sanci cektim aclma 5 oldu daha fzla dayanamadim. Cok zrdu sanci evresi epidral vrin dedm vrmedi dktrum zrnlu spinal oldm cnm ama ameluyt gzldi ck skur kavustuk
Olsun canim ya saglikla kavusmak en onemlisi zaten boyleai hayirliymis. Bizim iki hafta oldu bile zaman cok cabuk geciyo ilk bikac gun zorlugu var sezaryenin sonra her gecen gun daha iyi oluyosun ameliyat bu kolaymi tabi. Bebeginede hayirli huzurlu saglikli ömür versin Rabbim

Maşallah bebisine canım benim ki de doğsa dışarda kilo alsa keske boyle moralim bozulmaya başladı iyice. En azından emziririm sütüm el verdiğince daha kilo alır. Ama gelmeye niyeti yok

Gelir cnm Allah ne zmn izin verirse daha gununu doldurmana 10 gun var

Bebegin geldiginde hic pes etme bol bol emzir bak gogus ucun fln olmazsa süt gelmezse şunları al ben bunlar sayesinde enziriyorum

Lansinoh gogus ucu cikartici

Philips avent gogus ucu koruyucu

Ve cnm duzenli olarak lansinoh gogus ucu kremi surersen aciya dayanirsin

Ben bir de sut sagma pompasi aldim lansinoh affinity cunku sezaryenli oldugum icin yavrumu emziremiyorum uzun uzun cok canim yaniyor dikislerim cok aciyor yavrumun emmesi bitmeden ayirmak zorunda kaliyorum bu nedenle sut sagip veriyorum tamamlamak icin bu fotodaki 7 dk da fln 60 ml sut sagiyor

Yavrum emmeyi unutmasin diye emzik verdim philips avent soothie verdim anne memesine en yakin olan buymus

Cok sukur bugun ilk defa yarim saat emzirebildm bebegimi

Sutum gelene kadar evolvia bebek sutu de verdik sarilik olmasin diye

Son düzenleme:

Çok sağol canım inşallah sütum gelirde emziririm. Su göğüs ucu çıkarıcı yok ondan da alayim yarin dışarı çıkıp bari. Göğüs kalkani aldım. Pompa almadim ama eğer sıkıntı yasarsam hemen alırım. Göğüs kremi de unutmuştum bak aklıma getirdigin iyi oldu yarin çıkmışken onu da alayım. Benim kizin doğmaya niyeti yok ama doğum çayı bir ise yaramadı.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Evet cnm hastanede bile dogumhane ve ameliyathane ayri ona dikkat ettim insaniz yani candan can cikiyo hic kolay degil rabbim sgalikla buyutneyi nasip etsin hepimize kavusmaya gun sayanlarada rabbim sabir ve kuvvet versn su gunlerde.

Cnm aptamilin kusburnunu da al bak gunde bi fincan ic
Bn sudocrem de kullaniyrm gogus ucu yara olmasn diye dun cok aciyodu bi kere surdm hemen gecti hemde pisik icinde kullaniliyo
Kayiso hosafi ic bol bol ve sicsk suyun altinda masaj yap goguslerine bide sunu grdum ki gercekten dogum sancisi olmadan sut dogumdan snra az geliyi
Ins bol bol sutub olur
Henuz dogum yapmamislara onerim emzirdkten snra gogsumu hic bi yere dokunduramiyrm hemen tas gbi oluyolar o yzdn iyiki avent kalkan almisim tavsiye ederim o olmasa nasil dururdm blmiyrma

Canım bana da dua et sabah hastaneye gidicez son günüm sancım çok az

Daha 10 günün var canım dur gelir seninki asıl yerine yapışan benim oğlan kız olsa nazlı dicem

Canım hipp natal almıştın bir de faydası olmadı mı onun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…