2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323

Canım daha on günün var. Benim ikinci doğumum olacak, bir sene önce doğum yaptım kızım var seninkine göre rahmim daha açık derler ama beni ki bile doğmadı 40. Haftam bitmek üzere.. Sen acele etme:)
 
dlrsordn canım açılma hissediyor musun ? Benim son gün yarın hala adet sancısı kıvamındayım
Yok canim acilma sacilma yok bende valla bugun 1.5 2 saate yakin yurudum baya bi alttan vurdu vurdu gitti. Yuruyus yapinca sancim tutuyo ama geciyo hemen ptesi gidicem bakalim ne alemde. Ama sanmiyorumki acilma olsun.
 
Cnm guzel haberlerle gel ins rabbum heoinuze kolylk vrsn
Annelik guzel ama annelik zor
Burda cok gzel zamngcrdk ck eglnceliydi
Canim benim hayirlisiyla bende bi alsam kucagima.hic dogurmicak gibi hissediyorum kendimi..benimkisi 42.haftaya kdr gider gibime geliyo. Doktor ne dicek ptesi artik bilmiyom. 39+5 oluyorum.sen de 40. Bitmis oluyo. Valla stres basmaya basladi beni.
 
Canim benim hayirlisiyla bende bi alsam kucagima.hic dogurmicak gibi hissediyorum kendimi..benimkisi 42.haftaya kdr gider gibime geliyo. Doktor ne dicek ptesi artik bilmiyom. 39+5 oluyorum.sen de 40. Bitmis oluyo. Valla stres basmaya basladi beni.
Sabret canim hyrli zamanda gelsin. Sag salim gelsin. Biz 5. Gununuzdeyiz ck sukur.
 
Hayirli olsun allah saglikla buyutsun yavrunuzu. Ultrason neredeyse 600 gr yanilmis bu kadar da olur mu ya.. bunlari gordukce hic guvenemiyorim doktorlarin tahminlerine.
 
Küveze koymadılar şükür yanımızda aldı fototerapiyi. Umarım biraz iyileşmiştir. Kilo almaya başladı biraz. Ne kadar zormuş anne olmak.
 
Canim dogum yaptin sanirim nasil gecti dogumun? Bebegin nasil sen nasilsin? Oglumdan firsat bulup giremiyorum belki onceden yazmissindir ama
Genel anestezi aldım ben anestezi şekliyle alakalı hiçbir sorun yaşamadım şükür. Dikiş yerleri çok acıdı ilk günler. Acıyor diye uyandım uykudan zaten. Ama Zaman'la azalıyor. Bugün bir haftalığız. Kilo almamış çocuğum sarılıktan yatıyoruz
 
Evet bunu biliyorum ama cesaret edemedim. Bebeğim emmiyor kıyamet kopuyor emzirmeye çalışırken ben de sağıyorum. Mama vermiyordum ondan böyle oldu demek ki. Doktor mama verseydiniz onla atardı sarılığı diyor. Şimdi günde 2 defa vermeye çalışıyorum.
 
B biyologmerve canım senin dikiş mi yapıştırma mı? Hala bant var mi? Bana 2.günden sonra bant takma dediler gazlı bez falan koymak da aklıma gelmedi, terden pişti yandı. İnce çizgi değil benimki yer yer 1kaç mm açıklık var. Ben 5.gün fotosunu çekince farkettim. Pansumanimi yapanlar bişey söylemedi.

Kötü iz kalırsa estetik yönünü boşverdim iyi kaynamazsa hep cereyanda kalsam az üşütsem ağrıyacak.
Vücudumun aurasinin fazla bozulmasını istemem. Zaten kesilince aura bozuldu ama ne kadar kurtarsak kar.

Ben devlette sezeryan oldum. Doktorum yıllık izinde o yuzden kontrolüm 23nde. O zamanı beklesem mi conraxbuke merhemi sormak için? Eğer sen de bandı çıkardıysan ben bikaç gune kullanmaya başlamayi düşünüyorum.
 
Contractubex ameliyat izleri için çok etkili bir krem. Eğer izin kalmasından çok endişe ediyorsanız başlayın bence. Bir hafta geçti değil mi ameliyatın üzerinden
 
Hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüsün
 
Küveze koymadılar şükür yanımızda aldı fototerapiyi. Umarım biraz iyileşmiştir. Kilo almaya başladı biraz. Ne kadar zormuş anne olmak.
Geçmiş olsun canım ... Inşaallah en kısa sürede geçer bu günler , birde ilk haftalar bebekler genelde kilo veriyorlar , doğduğunda Bebeğin bünyesindeki fazla su 2-3 gün içinde atılıyor ... Allah yardımcın olsun canım , bende de hem korku hem heyecan var bu aralar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…