2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
sağol canım şimdi hatırladım seninde böyle idi değil mi oksiput posterior idi döndü ve normal doğum yaptın yanlış hatırlamıyorsam. bi bakayım ya inş hayırlısı ile döner de kendiliğinden doğumum gerçekleşir.

Aynen. Bi dr op dedi diğerleri döner dedi doğum anında kimse bişi demedi valla geldi kuzum :) darısı başına olsun inşallah;)

Cnm bnm minnoş da 2780 gr dogdu disarda 5 gunde guzel kilo aldi masallah uzulme yani ben dogum belgesini alip kilosunu gorunce sok oldum cok uzuldum ama sonradan kilo aliyor

Maşallah bebisine canım benim ki de doğsa dışarda kilo alsa keske boyle moralim bozulmaya başladı iyice. En azından emziririm sütüm el verdiğince daha kilo alır. Ama gelmeye niyeti yok :(

Canim benim bebeğim de tombul değil inşallah alet yaniliyodur da dogunca surpriz yapıp tombul çıkar :) benimkinin boyu da kısa hem ama artık düşünmüyorum bunları sadece sağlıklı olmasını diliyorum Allahtan.dogunca da besleriz inşallah toparlanirlar :KK66:

Öyle canım benim kızında boyu küçük her şeyi haftasına gore küçük. Keske tombik çıksalar ama iste :) allah sağlık versin gerisi inşallah olur. Bir an evvel doğar da dışarıda beslerim kuzumu.

Selam kızlar , gececi ekibi full doğum yapmış galiba :))) baya sakin kalmış grup :))) hamile kalmadan önce , kabız kaldığımda dışarıdan yemek yerdim , en iyi yerde de yesem ishal olurdum :)) dün akşam onu tekrar test etmiş olduk , dejavu yaşadım resmen 8 aydan sonra :))
Doğum yapan arkadaşlar , biz direk 2 numara molfix aldık , 1 numara dar geliyor almayın hiç dediler , kullanan var mı molfixi sızdırmazlık olayı falan nasıl ? Bez hakkında yorumlarınızı alabiliriz :)))
Canim benim oglum 50cm 3390gr dogdu ve molfix yenidogan bol bile geldi guzel baglarsan sizdirma yapmiyo ama biraz bol baglarsan yapabilir tabiki. Suanda 3900gr ve biraz daha iyi gelmeye basladi bez. 2numaraya gecmedim daha yani

Canım , doktorun bu duruma ne diyor ? 2 haftadır Gelişimi yoksa alması gerekir , içeride beslenemiyor demekki ... Benim bebekte 10-12 gün geriden gidiyor ama en basından beri bu şekildeydi 35 haftadayken 33-34 haftalık , 37 haftalıkken 35-36 haftalık görünüyordu , doktor o Yüzden mÜdahele etmedi ...

Geçen hafta gittiğim de de aynıydı simdi.gittiğim de de ayni haftaya gel dedi belki haftaya da aynıysa alır. Haftaya tekrar gidicem bakalim doktor genetik olabilir büyük bir bebek bekleme diyo e tamam büyük bebek beklemiyorum ama doktor da alsın o zaman dışarıda sütümün el verdiğince beslerim yavrumu icerdekinden daha çok kilo alır. Ama doktor haftaya kadar beklicek bakalım bilmiyorum inşallah bir gelişim gösterir.

zeyzey3428 zeyzey3428 tatlım bi şey daha soyleyecektim. Sezeryan dikiş yeri sıcak havada terle pişik oluyo. İyileşmesi gecikiyor. O yüzden dikiş üzerine gazlı bez koyarsan iyi olur. Benim pişti. Bepanthol pişik kremi sürüyorum ebe tavsiyesiyle.
Suan halabant var ama onerini dikkate alicam tsj edem
Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 3cm olmus açıklık ve duzenli sancim cikti. Suan suni sanci aliyorum cabuk ilerlesin diye. Dua edin benim icin
Allh kolylik versn

Canim dogum yapmissin Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun. Gercektwnde harika bisey annelik :)
Gecmisi okuyamadim hic sen normal bekliyodun neden sezaryen oldu merak ettim.
Sagol cnm bnmm.
Idrarda protein cikti tansiyonm 15 11 oldu bn 16 saat sanci cektim aclma 5 oldu daha fzla dayanamadim. Cok zrdu sanci evresi epidral vrin dedm vrmedi dktrum zrnlu spinal oldm cnm ama ameluyt gzldi ck skur kavustuk

Amin inş
Normal doğum için dedim cnm.bebeğin başı çıktıktan sonra gerisi kolay demişti bir arkadaş.benim ilk kızım 3500 gr 35 cm.ikinci de 3800gr 37 cm doğdu (maşallah). Normal olsa ikinciyi zor çıkarırmışım diyorum
Basicikcak kdr acilinca ztn gersini kesiyolrms ama doktorum acayipnormalciydi sabret dedi ama olmdi :(

canım dünkü kadar değil ama hala kasıklarım ağrıyor. ama dün duramıyodum sancıdan. geçti. benimki kandırıyo beni galiba.:sinirli: alıştırma yapıyoruz oğlumla yaramazlıkta üstüne yok zaten poposu bi dk durmuyo. :anne:
Cnm guzel haberlerle gel ins rabbum heoinuze kolylk vrsn
Annelik guzel ama annelik zor
Burda cok gzel zamngcrdk ck eglnceliydi

Ben hastaneye bebek için hurma hazırlayacağım Allah kısmet ederse. Hem kan uyuşmazlığımız var eşimle hem de insülin kullandım 7 ay. Bizim sarılık olma ihtimalimiz daha yüksekmiş ama hurma vermeyi düşünüyorum bebise. Kendime iki şişe incir suyu ve kayısı suyu hazırlıyorum süt için. İnşallah faydasını görürüm. Ameliyat öncesi sabahı duş alırken de memişlere sıcak su tutmayı planlıyorum biraz. Bakalım adı üstünde plan, kısmet olur mu bilmem :)

Back
X