2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah kuzucun.

Kızlar bir de genel mi epidural mi spinal mi sezeryanda tercih edilmeli?

Cnm biz hastaneye gittik once beni asagi katta bi yere goturduler orda bi odaya girdim anestezi uzmani geldi sorular sordu ben spinal istiyorum dedim onu ameliyathanede konusacagiz dedi sonra damar yolu acildi kan verdim odaya ciktim

Sonra gittik ameliyathaneye iste tekrar sordu spinal istiyorum dedim spinal yaptik ama o kdr panik o kdr heyecanliydim o kdr cok agliyodum ki nerdeyse tamamen bayiltacaklardi baya caba sarfettiler orda sakinlesmem icin

R r0s3n cnm sana soyleyecekler ztn ama aklinda olsun 3.5-4 lt su iceceksin ciktiktan snra bi de dum duz yatmayacaksin kafan dik yatacaksin sana orda soylerler ama ben yne de soyleyeyim

R r0s3n sana anestezi uzmani her seyi anlatacak sen bnm gibi dglsin daha dirayetlisin:) bnm bildigim kadariyla spinalde ameliya bitince uyusukluk bitiyor epiduralde uyusukluk devam ediyor ben odaya getirildigimde ayaklarimi oynatiyordum ee boyle olunca aciyi cabuk hossediyosun epiduralde agri kesici devam ediyo belde bişey kaliyo spinalde oyle degil agri icin igne yaptilar 4-5 kere ameliyattan sonea ben epiduralden sirf bas agrisi cekerim korkusundan yaptirmadim

kızlar kendi dr um bugün yoktu, öğleden sonra eşimle çıktık bebeğe bi baktıralım diye. biraz geç çıkınca özellerde dr yoktu. başka bir hastaneden ptesi için bi randevu aldık farklı bi görüş alalım diye. devlete gidip acilden giriş yaptırıp bi muayene oldum nst si suyu falan iyi idi, ama hala kanalda değil bebek yüzü o kadar dışarıya dönük değildi. o doğum başlayınca belli olur, doğum anına kadar dönebilir dedi. bebeğin bi sıkıntısı yok takip edilebilir dedi. kendi dr uma perşembe gitmiştim, bugün de devlete gittim, . ptesi de başka bi dr gitcez. 2 günde 1 muayene olmuş olcam azından bekliyorum ama yavrum a birşey olmaz inş tedirginliği biraz azaldı. bir değişiklik olmazsa duruma göre salı günü yatış yapmayı kabul edebilirim.

Mouse ne durumdasın, sancı mıymış, evde misin halen.
Hastaneden geldim biraz önce canım
Sancım çıktı ama düzensiz
Birde hala nişane kanamam devam ediyor artarak
Sancımı da hissediyorum
İki dk bir olursa gel dedi doktor
Bide ben alttan muayene yaptıramadım yine (

Kizlar Melos21 @doublemom nerelerdesiniz hic ses yok sizden deeplydisturbed kayboldunuz sizleri merak ettim bayadir gorusmuyoruz iyisinizdir insallah
canim iyiyim ben 2 hafta önce dogum yaptim su azalmasti son haftalarda. sen nasilsin ne yapiyorsun? ara sira ugruyorum buraya ama bizim eskiler hep face grubunda. senin dogum daha olmadi dimi? nasil gidiyor?

Hastaneden geldim biraz önce canım
Sancım çıktı ama düzensiz
Birde hala nişane kanamam devam ediyor artarak
Sancımı da hissediyorum
İki dk bir olursa gel dedi doktor
Bide ben alttan muayene yaptıramadım yine (
Hadi hayırlısı, yaptırmak zorunda mısın acaba. Doğum aktif olarak başlarsa belki o aşamadaki kontrolleri rahat atlatırsın. Hani zaten açılman olduğu için daha rahat olur mantığıyla.
Ama doktorun idealist bir doktor anladığım kadarıyla hemen yatırmamış, süreci yaşatıyor sana. Bizi ara ara bilgilendir, hakkında hayırlısı inşallah.. Oyy bebişlere bakın ya, teker teker yola çıktılar :)

Kızlar, doğum yapanlar PembeLokum bu meme kalkanı hangi marka aldınız. Biraz anlatsanıza, memeyi korumak için kullanıyoruz ama süt de bunun içine mi akıyor. O halde ped yerine bunu mu kullanacağız yani. Alsam mı almasam mı bilemedim. Bir de aventin in kocaman diğerleri minik, hangisini almalı.

Arkadaşlar doğum sonrası izin için ne belgesi gerekiyor? Doğum belgesini götürmek yeterli mi yoksa yine hastane rapor mu veriyor?

Senin kaç oldu cnm

Ney kac oldu cnm bebis kac gunluk oldu diye soruyosan pazartesi dogdu 5 gunluk oluyo sanirim

PembeLokum canım sağol bilgilendirme için. Bize acilden giriş yapıp 6. Kata çıkıp bana haber verdireceksiniz dedi doktor. Sen neden ağladın k kadar?

Ben korktum ya kurtaja grmeden once de cok aglamistim sulu gozum epey

Benim aldigim isim olarak meme kalkani degil de gogus ucu koruyucu diye geciyor philips avent aldim dedigin gibi cok kalin bebegim zorlaniyo sanki esimi eczaneye gonderdim bunun incesinden bulsun diye

Al mutlaka lansijoh meme ucu cikarici ve gogus ucu koruyucu pahali seyler degil ztn lazim oluyo

Gogus pedi ile koruyucu farkli seyler koruyucu silikon emzirmeni sagliyor meme ucun yoksa cok yara ise cok aciyor ise

PembeLokum canım hastaneye sabah girdin ameliyatı ne zaman yaptı doktor?

Sabah 10 gibi gittik hastaneye dr 11.30 dedi bn erteleye erteleye 13te girdim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…