2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
PembeLokum emzirmek için istemiyorum canım aslında, meme ucum tam tersi büyük, emzirdikten sonra rahatlaması için hava alması için istemiştim, o zaman o ürün başka ürün oluyor galiba di mi. Galiba zeyzey3428 yazmıştı
 
Bence o kdr önemli değildir bu kanama. öyle olsa doktor tekrar kontrol edip problemi çözmeye çalışırdı. bnm de kontrol esnasında olmadı ama doktor bugün biraz kanaman olursa evdeyken vs. korkma dedi. orayı zorladıkları için normalmiş. 2 gün boyunca ara ara turuncu renkte geldi. toplam 5 6 kez oldu okdr. ağzrım vs yok bebek gayet hareketli. bakalım salıgünü kontrolde ne diyecek.
 
bunlar silikon meme ucu olarak da geçiyor, meme ucu pek çıkıntılı olmayanlar emzirirken kullanıyor bildiğim kadarıyla. göğüs kalkanı farklı birşey bunun şekli meme ucu gibi, göğüs kalkanı ise daha yuvarlak memenin üst kısmına gelen kısmı delikli hava alsın diye alt kısmına gelen kısmı delikli değil akan süt toplansın diye. yani ben böyle gördüm yanlış bilmiyorumdur umarım.
 
canım bildiğim kadarıyla senin aradığın ürün göğüs kalkanı olarak geçiyor, philips avent göğüs kalkanı yaz nete görürsün resmini zaten şekli meme ucu gibi değil yuvarlak, göğüsleri korumak için kullanılıyor yara falan olunca kıyafete vs temas etmesin diye. üst kısmı delikli hava alması için, alt kısmı deliksiz süt sızarsa biriksin diye.
 
birde kullananlar süt birikince eğilince falan üstteki deliklerden akmasın diye göğüs pedini katlayıp bunun içine koyuyorlar, ped sütü emiyor bild kadarı ile.
 
Bizi 7de çağırdı ya :/ o sırada muayene zamanı. 11 30da muayeneleri bitene kadar bekletecek mi acaba :/
 
Planlı sezeryan olanlar süt için ne yaptınız acaba? Pztesi olcam ben de ya sütüm gelemzse telaşı başladı. Öncesinde yapabileceğim bir şey var mı
 

Oyle sanirim dedigin gibi bnm de meme ucum yok o yuzden koruyucu silikon kullaniyorum
 
Planlı sezeryan olanlar süt için ne yaptınız acaba? Pztesi olcam ben de ya sütüm gelemzse telaşı başladı. Öncesinde yapabileceğim bir şey var mı
Cnm ben hipp Natal çay aldım bi de netten araştırdım neler sütü çoğaltir diye not aldım onları ibrahim Saraçoğlu nu dinledim özellikle dereotu incir taze üzüm sade madensuyu taze beyaz dut rezene çayı çilek arttiran yiyecekler.özellikle bir numara incir ve taze üzüm iki numara da dereotu var.bu yiyecekler aynı gün içinde tuketilmeyecek 2 gün birini diğer iki gün diğerini kullaniyosun.
Nane maydanoz turşu sütü azaltirmis.
Sütü arttirmak için dereotu kürü : 2 3 tutam dereotu günde iki kez çiğ olarak tuketilecek.
Keçi boynuzu pekmezi de arttiriyomuş.
Benden bu kadar
 
Bizi 7de çağırdı ya :/ o sırada muayene zamanı. 11 30da muayeneleri bitene kadar bekletecek mi acaba :/

Bana ne zamam istersen gel demisti seni cok erken cagirmis ya

Bu arada isine karismak gibi olmasin da 3 gun daha bekleseniz 16.06.2016 da dogum yapsan olmaz mi acaba madem planli sezayen olacak :))
 

Cnm sorunu bende cevaplamak istedim tecrube ile :)
Kesinlikle avent oneririm.
Pedler yapisiyor ve göğüs ucu kuru kalıyor canin cok yaniyor.
Kalkanda ben lansinoh krem sürüp kapatıyorum üzerinde emzirme sutyenim veya atletim oluyo cok rahat. Süt evet icinde birikiyor ama ben ilk günlerde o birikeni siringaya cekip bebegime verdim ama artık vermiyorum. Çünkü farkettim ki icinde süt birikince havalar da sicak ya koku yapiyor. Ben hergun dus arıyorum goguslerime sıcak su tutuyorum acayip rahatlatiyor.
Kalkanlarimida hergun yikayip sterilator makinem var bebis biberonlari falan icin almıştım onda tutuyorum. Kokmuyor.
 
canim iyiyim ben 2 hafta önce dogum yaptim su azalmasti son haftalarda. sen nasilsin ne yapiyorsun? ara sira ugruyorum buraya ama bizim eskiler hep face grubunda. senin dogum daha olmadi dimi? nasil gidiyor?
Yok olmadi daha bekliyom hayirli olsun canimm :) cok sevindim senin adina. Simdilik sknti yok ama gelmeye niyetide yok sipanin ayrilmiyo benden. Bekliyoz. Arada gir ozledik:)
 
Mrb kızlar bende 28.05.2016 da doğum yaptım 15 günlük oldu benim meleğim artık 3 çocuk annesiyim girip sizlere yazamadım malum doğum yapanlar bilir uykusuzluk nasıl sizlerde oldumu bilmiyorum doğumdan sonra hastaneden eve gelince duygusal deyişiklikler oldu bende kendimi çocuklarıma yetersiz hissettim çok ağladım yeni yeni toparladım kendimi üstüne birde topuk kanından haber geldi bebeginizin tiroid hormonu yüksek çıktı diye ikinci kez topuk kanı alındı allaha şükür onda bi sorun çıkmadı hafif sarılık oldu yani anlayacağınız çok zorlandım doğum yapmış olan arkadaşlar gözünüz aydın doğumu bekleyen arkadaşlar allah yardımcınız olsun hepimizin yavrularını allah korusun bu arada ben zeynep kamil de doğum yaptım çok memnun kaldı odalar iki kişilik ve çok temiz sıcaksu televizyon mini buz dolabı vs herşey mevcut doktor ve hemşireler , hasta bakıcılar çok ilgili eskiden normal doğum yapanlar tek başına kalıyordu hastahanede şimdi öyle değil yakınlarıda kalabiliyor en iyi yanıda doğum ücretsiz sezeryan oldum üstelik Sigorta'da yoktu beş kuruş vermeden çıktım tavsiye ederim
 
Günaydın kızlar. Şükürler olsun 40+3 te kavuştuk biz de oğlumla. Gece uyurken aniden suyum geldi hemen hastaneye geldik 5 cm.açılma varmış nstye bağladılar sancilarim120 ye vuruyordu ama.bebek ters olduğu için mecburen sezeryana alındım. Çok şükür iyiyiz bebisler gelmek istediği zaman geliyor stres yapmayın evet acı çektiğim canimin yandığı anlar oldu ama hepsi geldi geçti rabbime binlerce kez şükürler olsun size de hayirli doğumlar diliyorum kızlar
 
Gözün aydın cnm Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…