2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim isteklerini söyle ısrarcı ol bence hic uuzlme yakinda sadece sen ilgileneceksin.ama ne yalan söyliyim eşinin 1 haftalik bebecikle uçakcilik oynamasına güldüm birazcik :)))))

Canim isteklerini söyle ısrarcı ol bence hic uuzlme yakinda sadece sen ilgileneceksin.ama ne yalan söyliyim eşinin 1 haftalik bebecikle uçakcilik oynamasına güldüm birazcik :)))))

Ben israrciyim aslinda bi tek teyzemi yenemiyorum o benden daha israrci

Oyy hic sorma oyle basit bi ucakcilik degil resmen ucuruyo cocugu beyni sarsilacak yapma diyorum hani hamileykrn anlasmistik diyorum:)

Adamcagiza herkes dur yapma etme dedigi icin o da usandi valla cok bsey de diyemiyorum:)

Her kafadan ses çıkıor
Ben ağlıyorum canım acıyor bebeğimin karnı aç diye
Babaannem gelmiş gerine gerine diyor emzireceksin bi tek sen acı çekmedin bizde acı çektik
Ama diyiş tarzı varya öldğrğyor beni
Bide bugün kaynanamla babaannem diyor ki "keşke doğduğu gün gözlerine limon sıksaydınız ışıl ışıl olurdu " şok oldum

Biz sirke döktük deseydin:)) gerçi modern tıp da doğar doğmaz antibiyotiği damlatıyor, pek fark yok.:

Canım işte sezeryanın en kötü tarafı bu. Benim de annemle kayınvalidem yanımda. Biri örter biri açar. Annem beni dinliyor da Kayınvalide sarıyo çocuğu sıkıca diyorum yapma ama yine bildiğini okuyor. Dün eve dönüyoruz 3 kat battaniyeyle geldi çocuk içinde de iki kat giysi var bir de diyor terlemiş. Eeee dedim 3 kat sardın. İnsanların beni dinlememesi beni çıldırtıyor. Bir de evhamlı. İlk gün 6 saat çok önemliymiş kızım tüh sütün gelmedi emmeyecek mi ki mama verme emmez yoksa. İşte sezeryan oldu ondan sancın olsaydı süt sancıyla gelirdi. Bugün de sütün yok ki yetmez mama ver. Stres oldum gerildim. Eeee nasıl gelsin bu süt. Bir an önce iyileşip kendi işlerimi kendim halletmek istiyorum. Kendim bakmak istiyorum. Durum böyle olunca çok hareket etmişim ama bugün kötüyüm ağrım çok. Sabretmem lazım herhalde.

Snde spinal mi olmustn cnm unuttm. Bnmde ck bel agrim var
Ben de spinal oldum ama bel ağrım yok göğüs altı kaburga ağrım fena. Doktor küçük bir yer kesiyormuş çocuğum da biraz büyük olunca çıkması için normal doğum gibi bastırdılar o an anlamadım da etim ezilmiş sanırım ağrıyor

Birisi beni karnimdan bebek çıkacağı fikrine inandirsin
Canım Alllah yardımcın olsun, bizim kuzuda Dün korkuttu , ilk 2 nst de kalp atışlarını beğenmedi doktor , 2 saat sonra tekrar girdik nst ye girdik iyi çıkınca evimize geldik .. O arada bekleme Süreci o kadar Heyecanlı o kadar stresliymiş ki , 8 ay beklediğin yavrucuğu elime alabilme düşüncesi muhteşem bir yandan da korku artık ebeveyn olarak devam edecek olman yeni hayatına ... Allah cümlemizin yardımcısı olsun :)))

Ay canım Allah kolaylık versin ... Annem ablamın bebeğe yardım ederken aynı anlattığın durumlar vardı en sonunda ben kızdım sen bize ağlayınca mama mı dayadın , bırak annesi anneliğini yapsın mana istiyorsa mama , meme istiyorsa meme versin , ileride vicdanı rahat olacaksa kendi verdiği kararla rahat olur deyince annem sadece gaz Çıkarma uyutma görevlerini üstlendi :)) ablam Dayanamadı mama verdi , 4. Aydada süt kesildi haliyle ama bunun vicdani Hesabını kendisiyle yapıyor ... Sende uyar anneni teyzeni ,evin içinde görev dağılımını yaptır :))) bu arada kocanın uçakçılık oynamasına koptum Şekerim bi 8-10 aylık olsun kemikleri güçlensin .. Daha ne sevimliliklwr yapacak o Fındık kurtları :)))

Sorma canım, ben bohçaya 1 örgü battaniye birde 10 lu Takımı'n battaniyesini koymuştum , kaynanam 5 tane battaniye almış, 2 tanesi normal Büyük'lerin kullandığı battaniyeler gibi 3 tanesi Penye battaniye , bu sıcak havalarda o kalın battaniyelerdende götür diyor , Arabanın bagajı zaten full doldu , eşim diyor tatile bu kadar çıkmıyoruz yeter artık 2 gün durcaz gelcen birde onları yerleştirme tantanası var deyince , koca arabaya ne koydunuz diye azarı işittik , mecburen 1 Penye battaniye daha koyduk ... Zor bir süreç bizi bekliyor bu arada sezeryandan hemen sonra iş yapayım diye çalışma canım , en az 1 hafta yat , dikişlerine birşey olmasa da göbek Fıtığı falan olursun ... 10-15 gün sonra zaten sen hep bebişlesin bırak onlar kafalarına göre takılsınlar :)))

Kizlar lavaboya gittim kahverengi akintim gelmishalada geliyo hafiften ne bu nisan falanmi baska biseymi
Canım Nişan sümüğümsü Şeffaf sıvıdan sonra gelen yine sümüğümsü açık kırmızı akıntı gibi oluyor , kahverengi lekelenme geldiyse yavaş yavaş yumuşamaya Başlıyor rahim ağzın ... Allah yardımcın olsun ..

Cok sagol canim hala az az lekelenmem geliyo nstde sanci cikiyo suan 70lerde gosteriyo anliyomusun degeri peki

Nisanimda geldi sugumsu seffaf akintiyla karisik kahverengi akinti. Niyeyse bitek suyumin bosalmasindan korkuyorum hareket edemiyorum ondan dolayi.su bosalirken caniniz aciyomu kizlar

kizlar 2 gundur beyaz akintiyla beraber sumugumsu seffaf akinti geliyo.ozellikle sabahlari pijamam bile islanmis oluyo.dun ogleden beride hafif sekilde surekli agrim var arada artiyo azaliyo.ama cok siddetli degil.cuma kontrolum var.simdiden gitsemmi bilemedim.ben agrim baya artinca gitmeyi dusunuyodum.

Amin canım. Bebişkonun bir günü kaldı senin de inşallah sağ salim sağlıklı sıhhatli evimizde oluruz.Allahım yardım etsin gerçekten her açıdan zormuş anne olmak.iyi Haberlerimizi paylaşırız inşallah.

Canım geçecek bugünler merak etme. Onlar gidince keyfine bakarsın.

Şansından yanındaki herkes burnunun dikine gidiyo. Senin duygularını net ifade etmen gerekiyo. Senin çocuğun ve onların ettiğinin sonucunu sen çekeceksin.

Bebeğin yanında uyusun. İlk 3ay faydasına olur. Kucağa doysun. Başka çocuğun yoksa teyzenin işi yok bence ama kiramazsin ışte

PembeLokum uzunca bir süre, soyunduktan sonra başlarlarmış ağlamaya, banyo bitip taa giyinene kadar ağlarlarmış. Çok normalmiş bu, üzme canım kendini.
Stresten mi nedir baş ağrısı mide bulantısı tuttu.Allahım bi an once zaman geçsin
Tansiyon kontrolü yap canım istersen

Bence git bir suyuna falan baktır, sanırım sızıntı başlamış. Ne olur ne olmaz tedbir amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…