- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.181
Canim isteklerini söyle ısrarcı ol bence hic uuzlme yakinda sadece sen ilgileneceksin.ama ne yalan söyliyim eşinin 1 haftalik bebecikle uçakcilik oynamasına güldüm birazcik :)))))Ya benim moralim bozukilk banyosunu teyzem yaptirdi bebisin ben aglamiyoken sakinken banyoya girmesini istedim ama cok acele ettiler agliyoken yaptirdi teyzem ya banyoyu hic sevmez de sudan korkarsa bebegim
Buyuklerin faydasi oluyor da bazen dinlemiyorlar ama beni bugun dinlemediler ben bekleyelim biraz sakinlessin aglamasin dedim
Cok uzuluyorum boyle hayal etmedim
Of annelik bu yonlerden zor iste yoksa bebeginle ilgilenmek harika bsey
Bebegim omur boyu sudan korksun istemiyorum sizin ilk banyolariniz nasildi
Bir de mesela mamayi zar zor biraktirdim bn biraktircam dedikce esim kiyamadi annem kiyamadi verelim diye onu biraktim
Simdi de biberonu biraktirmak istiyorum ama cocuk cok aglayinca esim tutturuyo yeter aglamasin biberonla ver diye
Ee ben de emmeyi birakir diye korkuyorum silikon uç, biberon, mama fln bunlari biraktirmak istiyorum ama annem de esim de kiyamiyo bebege hadi verelim diye beni yildiriyorlar ben de kiyamiyorum veriyorum
Esim 1 haftalik cocukla ucakcilik oynuyo ucuruyo cocugu fln yapma askm yapma btnm deyince uzuluyo
Annem teyzem fln nedense bi esim ne zmn kucagina almaya kalksa aman dur alma diyorlar esimin morali bozuluyo onlardan gizli aliyo
Ben koynumda uyutmak istiyorum kokuna alismasin diye tutturuyolar
Ben ozluyorim bebegimi uyurken yatagima aliyorum alistirma diyolar
Annelik bu yonlerden zormus iste
Ilk bebegim diye ben de surekli koklamak istiyorum kucagima almak istiyorum
Annem olmasa mahfolurdum cok iyi bakiyo bana hakkini asla odeyemem esim de oyle cok yardimci iste kiyamiyolar bebege ondan boyle skntilar cikiyor
Canim isteklerini söyle ısrarcı ol bence hic uuzlme yakinda sadece sen ilgileneceksin.ama ne yalan söyliyim eşinin 1 haftalik bebecikle uçakcilik oynamasına güldüm birazcik :)))))
Her kafadan ses çıkıorBen israrciyim aslinda bi tek teyzemi yenemiyorum o benden daha israrci
Oyy hic sorma oyle basit bi ucakcilik degil resmen ucuruyo cocugu beyni sarsilacak yapma diyorum hani hamileykrn anlasmistik diyorum:)
Adamcagiza herkes dur yapma etme dedigi icin o da usandi valla cok bsey de diyemiyorum:)
Her kafadan ses çıkıor
Ben ağlıyorum canım acıyor bebeğimin karnı aç diye
Babaannem gelmiş gerine gerine diyor emzireceksin bi tek sen acı çekmedin bizde acı çektik
Ama diyiş tarzı varya öldğrğyor beni
Bide bugün kaynanamla babaannem diyor ki "keşke doğduğu gün gözlerine limon sıksaydınız ışıl ışıl olurdu " şok oldum
Canım işte sezeryanın en kötü tarafı bu. Benim de annemle kayınvalidem yanımda. Biri örter biri açar. Annem beni dinliyor da Kayınvalide sarıyo çocuğu sıkıca diyorum yapma ama yine bildiğini okuyor. Dün eve dönüyoruz 3 kat battaniyeyle geldi çocuk içinde de iki kat giysi var bir de diyor terlemiş. Eeee dedim 3 kat sardın. İnsanların beni dinlememesi beni çıldırtıyor. Bir de evhamlı. İlk gün 6 saat çok önemliymiş kızım tüh sütün gelmedi emmeyecek mi ki mama verme emmez yoksa. İşte sezeryan oldu ondan sancın olsaydı süt sancıyla gelirdi. Bugün de sütün yok ki yetmez mama ver. Stres oldum gerildim. Eeee nasıl gelsin bu süt. Bir an önce iyileşip kendi işlerimi kendim halletmek istiyorum. Kendim bakmak istiyorum. Durum böyle olunca çok hareket etmişim ama bugün kötüyüm ağrım çok. Sabretmem lazım herhalde.Ya benim moralim bozukilk banyosunu teyzem yaptirdi bebisin ben aglamiyoken sakinken banyoya girmesini istedim ama cok acele ettiler agliyoken yaptirdi teyzem ya banyoyu hic sevmez de sudan korkarsa bebegim
Buyuklerin faydasi oluyor da bazen dinlemiyorlar ama beni bugun dinlemediler ben bekleyelim biraz sakinlessin aglamasin dedim
Bir de mesela mamayi zar zor biraktirdim bn biraktircam dedikce esim kiyamadi annem kiyamadi verelim diye onu biraktim
Simdi de biberonu biraktirmak istiyorum ama cocuk cok aglayinca esim tutturuyo yeter aglamasin biberonla ver diye
Ee ben de emmeyi birakir diye korkuyorum silikon uç, biberon, mama fln bunlari biraktirmak istiyorum ama annem de esim de kiyamiyo bebege hadi verelim diye beni yildiriyorlar ben de kiyamiyorum veriyorum
Esim 1 haftalik cocukla ucakcilik oynuyo ucuruyo cocugu fln yapma askm yapma btnm deyince uzuluyo
Annem teyzem fln nedense bi esim ne zmn kucagina almaya kalksa aman dur alma diyorlar esimin morali bozuluyo onlardan gizli aliyo
Annem olmasa mahfolurdum cok iyi bakiyo bana hakkini asla odeyemem esim de oyle cok yardimci iste kiyamiyolar bebege ondan boyle skntilar cikiyor
Ben de spinal oldum ama bel ağrım yok göğüs altı kaburga ağrım fena. Doktor küçük bir yer kesiyormuş çocuğum da biraz büyük olunca çıkması için normal doğum gibi bastırdılar o an anlamadım da etim ezilmiş sanırım ağrıyorSnde spinal mi olmustn cnm unuttm. Bnmde ck bel agrim var
Canım Alllah yardımcın olsun, bizim kuzuda Dün korkuttu , ilk 2 nst de kalp atışlarını beğenmedi doktor , 2 saat sonra tekrar girdik nst ye girdik iyi çıkınca evimize geldik .. O arada bekleme Süreci o kadar Heyecanlı o kadar stresliymiş ki , 8 ay beklediğin yavrucuğu elime alabilme düşüncesi muhteşem bir yandan da korku artık ebeveyn olarak devam edecek olman yeni hayatına ... Allah cümlemizin yardımcısı olsun :)))Birisi beni karnimdan bebek çıkacağı fikrine inandirsin
Ay canım Allah kolaylık versin ... Annem ablamın bebeğe yardım ederken aynı anlattığın durumlar vardı en sonunda ben kızdım sen bize ağlayınca mama mı dayadın , bırak annesi anneliğini yapsın mana istiyorsa mama , meme istiyorsa meme versin , ileride vicdanı rahat olacaksa kendi verdiği kararla rahat olur deyince annem sadece gaz Çıkarma uyutma görevlerini üstlendi :)) ablam Dayanamadı mama verdi , 4. Aydada süt kesildi haliyle ama bunun vicdani Hesabını kendisiyle yapıyor ... Sende uyar anneni teyzeni ,evin içinde görev dağılımını yaptır :))) bu arada kocanın uçakçılık oynamasına koptum Şekerim bi 8-10 aylık olsun kemikleri güçlensin .. Daha ne sevimliliklwr yapacak o Fındık kurtları :)))Ya benim moralim bozukilk banyosunu teyzem yaptirdi bebisin ben aglamiyoken sakinken banyoya girmesini istedim ama cok acele ettiler agliyoken yaptirdi teyzem ya banyoyu hic sevmez de sudan korkarsa bebegim
Sorma canım, ben bohçaya 1 örgü battaniye birde 10 lu Takımı'n battaniyesini koymuştum , kaynanam 5 tane battaniye almış, 2 tanesi normal Büyük'lerin kullandığı battaniyeler gibi 3 tanesi Penye battaniye , bu sıcak havalarda o kalın battaniyelerdende götür diyor , Arabanın bagajı zaten full doldu , eşim diyor tatile bu kadar çıkmıyoruz yeter artık 2 gün durcaz gelcen birde onları yerleştirme tantanası var deyince , koca arabaya ne koydunuz diye azarı işittik , mecburen 1 Penye battaniye daha koyduk ... Zor bir süreç bizi bekliyorCanım işte sezeryanın en kötü tarafı bu. Benim de annemle kayınvalidem yanımda. Biri örter biri açar. Annem beni dinliyor da Kayınvalide sarıyo çocuğu sıkıca diyorum yapma ama yine bildiğini okuyor. Dün eve dönüyoruz 3 kat battaniyeyle geldi çocuk içinde de iki kat giysi var bir de diyor terlemiş. Eeee dedim 3 kat sardın. İnsanların beni dinlememesi beni çıldırtıyor. Bir de evhamlı. İlk gün 6 saat çok önemliymiş kızım tüh sütün gelmedi emmeyecek mi ki mama verme emmez yoksa. İşte sezeryan oldu ondan sancın olsaydı süt sancıyla gelirdi. Bugün de sütün yok ki yetmez mama ver. Stres oldum gerildim. Eeee nasıl gelsin bu süt. Bir an önce iyileşip kendi işlerimi kendim halletmek istiyorum. Kendim bakmak istiyorum. Durum böyle olunca çok hareket etmişim ama bugün kötüyüm ağrım çok. Sabretmem lazım herhalde.
Canım Nişan sümüğümsü Şeffaf sıvıdan sonra gelen yine sümüğümsü açık kırmızı akıntı gibi oluyor , kahverengi lekelenme geldiyse yavaş yavaş yumuşamaya Başlıyor rahim ağzın ... Allah yardımcın olsun ..Kizlar lavaboya gittim kahverengi akintim gelmishalada geliyo hafiften ne bu nisan falanmi baska biseymi
Cok sagol canim hala az az lekelenmem geliyo nstde sanci cikiyo suan 70lerde gosteriyo anliyomusun degeri pekiCanım Nişan sümüğümsü Şeffaf sıvıdan sonra gelen yine sümüğümsü açık kırmızı akıntı gibi oluyor , kahverengi lekelenme geldiyse yavaş yavaş yumuşamaya Başlıyor rahim ağzın ... Allah yardımcın olsun ..
Amin canım. Bebişkonun bir günü kaldı senin de inşallah sağ salim sağlıklı sıhhatli evimizde oluruz.Allahım yardım etsin gerçekten her açıdan zormuş anne olmak.iyi Haberlerimizi paylaşırız inşallah.Canım Alllah yardımcın olsun, bizim kuzuda Dün korkuttu , ilk 2 nst de kalp atışlarını beğenmedi doktor , 2 saat sonra tekrar girdik nst ye girdik iyi çıkınca evimize geldik .. O arada bekleme Süreci o kadar Heyecanlı o kadar stresliymiş ki , 8 ay beklediğin yavrucuğu elime alabilme düşüncesi muhteşem bir yandan da korku artık ebeveyn olarak devam edecek olman yeni hayatına ... Allah cümlemizin yardımcısı olsun :)))
Ya benim moralim bozukilk banyosunu teyzem yaptirdi bebisin ben aglamiyoken sakinken banyoya girmesini istedim ama cok acele ettiler agliyoken yaptirdi teyzem ya banyoyu hic sevmez de sudan korkarsa bebegim
Tansiyon kontrolü yap canım istersenStresten mi nedir baş ağrısı mide bulantısı tuttu.Allahım bi an once zaman geçsin
Bence git bir suyuna falan baktır, sanırım sızıntı başlamış. Ne olur ne olmaz tedbir amaçlıkizlar 2 gundur beyaz akintiyla beraber sumugumsu seffaf akinti geliyo.ozellikle sabahlari pijamam bile islanmis oluyo.dun ogleden beride hafif sekilde surekli agrim var arada artiyo azaliyo.ama cok siddetli degil.cuma kontrolum var.simdiden gitsemmi bilemedim.ben agrim baya artinca gitmeyi dusunuyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?