- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.161
Korse takıyorum gün içinde. Dikişlerim de 10 günde iyileşti. Artık rahat oturup kalkıyorum. Ama popişim çok fena. Hala tuvalet sıkıntım var. Şimdi ona çözüm arıyorum.
Paçalı korseye geçeyim diyorum. Bu sıcakta bunaltır mı ne dersiniz?
Canım Allah yardımcın olsun dualamuz seninle inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini ♡Kizlaar yarın doğuma giricem inşallah bana da dua edin çok korkuyorum çok heyecanlıyım bi türlü inanamiyorum ben de buraya bebisim kucagimda ve iyi yazmak istiyorum.
Devlette doğum yapan var mi aranızda kaça kadar bekletiyor en fazla ? İsteğe göre sezeryan yapılıyor mu ? Bir de sezeryan dan önce bir problem yoksa suni sancı deneniyor mu ?
Kizlar fitil seklinde suni sanci alip dogumu baslatilan varmi aranizda yarin doktor o sekilde vericekkendi sancin gibi yavastan gelicek dedi 8-15 saat arasinda etki ediyo dedi. Acilmam oluncada dayabamayacagin noktada epidural vericem korkma dedi off epidural icin acilma kac cm olmali en az ?
Canim benim rahimde yumusama var dedi doktor bugunku muayenede 1cmde acilma olmus etkisi olurmu bilmiyorum senin neden sezeryan oldu pekiBana verdiler canım serumdan daha iyi bence. Ama Çok sürmeden sezeryane alındım. Propes diyorlar sanırım. Onun doğal hali sperm sıvısı imiş. Biz riskli diye eşimle uzak durduk. Belki de ondan rahmim hic yumuşamadı. Diğer gebeliklerimde hiç uzak durmamistik
Öyle bir başlangıç sınırı yok canım, sen sıkıntıya girdiğinde söyle yapar doktorun.Kizlar fitil seklinde suni sanci alip dogumu baslatilan varmi aranizda yarin doktor o sekilde vericekkendi sancin gibi yavastan gelicek dedi 8-15 saat arasinda etki ediyo dedi. Acilmam oluncada dayabamayacagin noktada epidural vericem korkma dedi off epidural icin acilma kac cm olmali en az ?
Canim benim rahimde yumusama var dedi doktor bugunku muayenede 1cmde acilma olmus etkisi olurmu bilmiyorum senin neden sezeryan oldu peki
Canim beni oyle bi rahatlattinki anlatamam. Allah razi olsun senden. Rabbim gonlunde ne dilegin varsa versimÖyle bir başlangıç sınırı yok canım, sen sıkıntıya girdiğinde söyle yapar doktorun.
Cok gecmis olsun canim atlatmssin ne mutlu sana. Her serde bi hayir vardir elbet.. Bizimkindede hayrini gorucez bakalim. Bu arada tam 40+0ken gelmis olcak bnmde insallah. Tam gunu oluyoGelişmesi önce 10gün geri diyorlardı sonra 2hafta sonra 3hafta dediler. Bacak boyu uzamiyor gibiydi. Suyu bitmek üzereydi ama aşağıdan değil benden ya da plesantadan kaynaklı. Kanala girmedi ve açılma olmadı. Yumuşama az oldu. Suyumu patlatamadilar. İlk önce propes deneselerdi belki daha iyi olurdu ama dert değil. Sadece bu da normal olsun diye kafaya takmıştım o yüzden zor kabullendim. Tabi ki Bebeğim kucağımda cok şükür anesteziden uyanirken bile bebeğim diye ağlayarak uyandım . tuplerim bağlandığı için de seviniyorum.
Daha erken alacaklardı ben normal doğmasını beklemek istedim. Plesenta aşağıdaydi ve ucu giristeydi. Bi de idrarimda protein çıkmıştı ufaktan ufaktan gebelik zehirlenmesine doğru gidiyordum.
:) Amin canım, senden de razı olsun.Canim beni oyle bi rahatlattinki anlatamam. Allah razi olsun senden. Rabbim gonlunde ne dilegin varsa versim
Kizlar fitil seklinde suni sanci alip dogumu baslatilan varmi aranizda yarin doktor o sekilde vericekkendi sancin gibi yavastan gelicek dedi 8-15 saat arasinda etki ediyo dedi. Acilmam oluncada dayabamayacagin noktada epidural vericem korkma dedi off epidural icin acilma kac cm olmali en az ?
Ben devlete gittim. Benim takvime göre 41 bitince uyarıcı muayene yaptı doktor. Açılma 1buçuk cmdi. Gece sancim oldu gibi Sabaha hiç sancim yoktu. suni sancı verildi. 9 on saat sancıdan sonra hiç bi sey olmadı ne sanci ne açılma. bebeğin suyu 1aydır az olduğundan riske giemenek için aglamama rağmen beklerim dememe ragmen acil sezeryane alındım.
Benim plesentam sorunluydu bence zaten ucu giristeydi. Doğumu plesenta yaptırır. O kadar sancıda uyudum. 40gut verdiler. Yanımdaki bayan 24saat suni sancı da üstelik 12guttu 16ya çıkardılar. Sessiz sedasız digurdu maşallah. Bebeği 3800grdi.
Geç döllenme olduğundan ultrason 37 38 haftalık gösteriyordu. Üstelik bacak boyu pek uzamıyordu ve kilo alımı az oluyordu. Suyu sınırda olduğundan 1ay öncesinde sezeryanle alınacaktı o zaman da direttim ağladım bol su içsem de suyu çok da çoğalmadı.
Tüplerimi de bağlattım.
Canim rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Bende suan yanimda duran bos kuvoze bakiyorum yarin yanimdami olcak diye nstyr bagladilar simdi yine tamda yatmis uyumaya calisiyodum. Sanirim sancim cikiyo sureklidlrsordn ben de çok panik bi haldeyim ya inşallah allah yardım eder ama güzel düşünelim.
Snde spinal mi olmustn cnm unuttm. Bnmde ck bel agrim varGirdim canım su tuttum. Sicak havlu yu deneyim bakalım . Su sırt ve bel agrilarim ds olmasa hersey çok güzel olacak
Insallah oyle olur canimmm Allah razi olsunFitil dediği rahim yumuşatıcı çok kolay bir doğumun olacak:) işlerini biliyor doktorlar rahmini yumuşatacaklar açılman olacak sancın olacak artınca hop epidural :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?