- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.301
Aslında anne karnında bir gün bile çok değerliymiş bunu düşünüp biraz rahatlamamız lazım ama yine de heran iyi mi, suyu iyi mi diye düşünmek yoruyor. İnşallah en hayırlı zamanda kolay şekilde gelir.
Arkadaşım bana zeytin yağ çözüm oldu.mutlaka deneyin derim.3 hafta onceden Lansinoh krem kullandım. İlk günler mahvoldu göğüs uçlarım.yengem hemşire zeytin yağ sür dedi,hem yutsa bile zararsız dedi.her emzirme sen sonra sürdum gerçektende çarem o oldu.bebise masaj yapıyorum, poposu na kullanıyorum, göğüs ucuma kullandım :) mutlaka deneyin derim.Göğüs uçlarını z a çare buldunuzsa nasıl buldunuz kızlar? Lanolinli krem sürüyorum devamli.sutyene değince bile çok acıyor.gogus pedi koyuyorum krem sürdükten sonra.sizler ne yapıyorsunuz.gaz sancısı çekiyor musunuz sezaryen le doğum yapanlar?
Değerli de canım bir şey olacak korkusu rahat bıraksa değerli ama insanin içinde hep korku var. Bir de benim kiz hep 36 haftalık gözüküyor büyüme gostermiyor iki hafta üst üste 36 çıktı ölçümlerde çıksa dışarda buyur gelişir. Bakalım bu hafta kaç göstericek. Yine küçük gösterirse ne olur bilmem.
7cm duaedin
7cm duaedin
Ben Varım canım , çok heyecanlıyım :)) Allah yardımcımız olsun ... Bizlere dua etmeyi unutmayın kızlar :)Şafak doğan güneş inşallah ama hafif hafif sancım vardı sabahtan beri. Duşa girdim uzun uzun, çıkınca geçtiğini hissettim. Allah izin verirse operasyon saat 10 da, yarın kimler var başka kızlar. Hayır dualarınızı esirgemeyin ne olur
Canım sende mi 10 haziranda doğurdun? Benimki de 6 günlük oldu. Gazını yer yemez midesindeyken çıkart, bağırsaklara inerse zor oluyor. Bir de mama daha çok gaz yapıyor.
Benim hala sütüm artmadı. 20ml sağabiliyorum toplam. Çok mu az sence?
Bebeğim hırsla emiyor ve yetmeyince sinirleniyor. Yapışık yaşıyoruz artık. Sürekli emiyor. Mama vermeden de şöyle güzelce uyumuyor.
Ben de kesin kasarım kendimi..ama ultrasonla bakması lazımdı sen yine bol su iç..geçen hafta kaçtı bebeğinin kilosu?ben bugün çatı muayenesi oldum, başta kastım kendimi istemsiz olarak ama çok şükür bağırıp çağırmadan atlattım, nstye de girdim sancıda çıkmadı, çatımda biraz darmış, yumuşamada, açılmada yok, bekliyceksin dedi, insan sabırsızlanıyor son zamanlarda. bide geçtiğimiz hafta bebeğin kilosuna suyuna bakmıştı, bu hafta sadece nst ve çatı muayenesi yaptı artık son haftalarda yine kilosuna ve suyuna bakması gerekmezmiydi, belki suyum azaldı allah korusun ben şimdi 1 hafta daha bekliycekmiyim suyu nasıl kilosu nasıl diye
Benimki de 37 ile uyumlu 41 hafta oldu. Karında antikorları alması daha iyi.. Dışarıda beslicem büyütüxem dite düşünme karında kaldığı sürece bağışıklığı daha güçlü olacaklar inş..
Senin göğüs ucu yaraların geçti mi canım
Ben dün öğlenden beri sütümü sağıp veriyprum(
Bugünde annemler kontrole götürdüler
Dün yıkandı kızım bugün gelsin hastaneden yine yıkayacaklar
Valla kaburgam ameliyat yerinden çok ağrıyor bebek iri olunca fazla bastırdık dediler. Kütürt diye ses gelmişti kırmış olamazlar herhalde :) dışarı çıkmak için 40ı bekleme kendini iyi hissediyorsan ve bebeğin bir problemi yoksa istediğin zaman kısa süreli çıkabilirsin.
Mama bana da dert. Şu an uyuyor ben sağım yapıyorum mamayı terk ediciiim inşallah. :/
Canım bebeğin kaç günlük. Benimki 6 günlük 30 cc veriyordum her beslenmede, yani günde 6-7 kere. Doktor artık verme dedi ama aç kalıyor belli ki süt yetmiyor, 20'ye düşürdüm. Böyle deneme yanılma ile ilerliyorum hiç içim rahat değil.
Sağınca toplam 20 ml çıkarabiliyorum. Senin sütün ne kadar geliyor biliyor musun ve sence ne zaman artar?
Selam kızlar anca yazabiliyorum Sabah sancı aldım fakat hiçbir işe yaramadı hiç sancı hissetmedim altı saatin sonunda sezeryan oldum iki doğumunda acılı yanlarını tattım annelik çok zormuş
Sancım hiç artmadığı için Zorum sezeryan oldum bebeğimin kafası rahimden gerideydi zaten normal doğum yapamazmışım bebeğim iriymiş yine de sezeryan düşünenlere şunu söylemek istiyorum asla asla asla normal doğum yapanlar 2 saat ayaklanıyor
Silikon meme ucu ile emzirmeye çalıştım bugün meme ucum çıkınca memeyi veriyorum hemen canımCanım yaralar emzirdikçe geçiyor. İlk ağzına aldığında acıyor ama sonra acısı geçiyor ve emzirdikçe kabuklar geçmeye ve acısı azalmaya başlıyor.
Zeytinyağını bende denedim ama ılık süreyim dedim ama bana iyi gelmedi ya da erken pes ettim galiba ya yine mi deneyeyim acabaArkadaşım bana zeytin yağ çözüm oldu.mutlaka deneyin derim.3 hafta onceden Lansinoh krem kullandım. İlk günler mahvoldu göğüs uçlarım.yengem hemşire zeytin yağ sür dedi,hem yutsa bile zararsız dedi.her emzirme sen sonra sürdum gerçektende çarem o oldu.bebise masaj yapıyorum, poposu na kullanıyorum, göğüs ucuma kullandım :) mutlaka deneyin derim.
Haziran bebekleri nazlı çıktı ameliyatsız gelen çok az. Gözün aydın hiç olmazsa sağlıcakla kavuştun bebeğine bol bol sütün olur inşallahSancım hiç artmadığı için Zorum sezeryan oldum bebeğimin kafası rahimden gerideydi zaten normal doğum yapamazmışım bebeğim iriymiş yine de sezeryan düşünenlere şunu söylemek istiyorum asla asla asla normal doğum yapanlar 2 saat ayaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?