2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsün inşallah♡

@Parker06 gözün aydın hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Haftaya daha iyi olacaksın merak etme. Bebeğini göğsünde uyut. Sana da ona da güç verir.

1hafta sadece tuvalete kalk. oturman gerekirse Sert ve yüksek yerlere otur. Eğilme. Çömelme.

Ben sandalyeye yastık koyup oturdum ilk hafta rahat kalkmak için. Yataga oturunca arkama yastıklara dayandim. Yan yatarak emzir. Çabuk iyilesirsen daha zinde olursun. Parolu ben 6saatte bir içtim ilk hafta.

Hapsirmak oksurmek kahkahayla gülmek dikişleri zedelemesin diye yastikla bastir oylebi durum olursa.
Hızlı yazdım anlatim bozuksa kusura bakma canım. Komposto ye ve bol bol su iç bağırsakların ve sütün için. Şifa ve bol süt diliyorum.

Önemli olan kavuşmanız. Gerisini atlatirsin insallah. Bol bol uyu sütün olsun. Moralin iyi olursa hem sütün olur, hem de bebeğin de sakin olur. Öpüyorum sizi...

zeyzey3428 daha önceki dogumlarda makat sorunu yaşamıştım, çaresi sarı kantoron yağıyla islatilan pamuğu günde 3 -4defa makata yerleştirip en az yarim saat sonra wcye gitmek. Zeytinyağı da is görüyor. Bi de günde 5tane zeytin çekirdeği yutarsan rahatlarsin inşallah. Bol su içmen gerekiyor. Geçmiş olsun

doğumdan önce açıklık kaç cm di?

Allah yardımcın olsun inşallah gelmiştir bebeğin sağlıkla dünyaya.

15 gün oldu karnım agrio hala . Hala derken fazlaca hani dokunamiyirm göbekten aşağı. Bel sırt ağrısı cabasi ağrılar à razıyım ben .. yeter ki bebemle normal ilgilenebilsem. .. kaldır koy emzirirken çok acio. Bi de bacaklarımdan yediğim ignelerin yerleri de çok engellio hareketlerimi

Evet bugün çıkardım bandajı yarın da banyo yapcam. Koktum valla günlerdir. Henüz ameliyat yerime çok bakamadım. Bugün mama vermedim hiç. Sütü sağıp veriyorum

Benm bu göğüs uçlarım geçmiyo pompaylada sağamıyorum elimle sağıyorum ağlıycam artık kızlar çare bulun bana dediğiniz bütğn herşeyi yapıyorum geçmiyo

Bacaklardan agri kesici igneler ve damar yolundan antibiyotik cok acitiyodu ya

Evet bugün çıkardım bandajı yarın da banyo yapcam. Koktum valla günlerdir. Henüz ameliyat yerime çok bakamadım. Bugün mama vermedim hiç. Sütü sağıp veriyorum

Tmm cnm bn de boyle senden once oldum diye bisiyler soyleyip duruyorum ya itici olmuyorumdur umarim :)

10. Gunde muayeneye gidecrk misin? Bna zor geliyo yarin 10. Gun :/

Silikon ucu birakmasam hep boyle emzirsem ne olur?? Bi bilgisi olan var mi? Tamam biyle de aciyor ama hic degilse yara olup kabuk baglamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…