- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.381
Korkma canım çatıdanÇok mu zor sezaryenbenim aklım kayıyor hâlâ sezaryene.. daha çatı muayenesi bile olmadım her randevuda aklım çıkıyor yapıcaz dicek diye 1 saat sonra randevum var karnıma ağrılar girdi şimdiden ya yaparsa
Kızlar lavman yapıldı suni sanci verecekler dua edin de bir an evvel kavuşayım.
Benimki de korku değil rahatsızlık normal doğum da öyle acıya dayanırım diye düşünüyorum benim adetlerim de aşırı derecede ağrılı geçerdi ama işte o çatala yatmak..bi de normal doğum sırasına bebeğime bişi olursa korkusu ya ıkınamazsam ya bişey olursa..Korkma canım çatıdan
Sezaryen sonrası dr rahim toparlanmış mı diye karnıma bastırıp alttan parmağını soktu yani sokmuş benim haberim yok acı hissetmedim
Şimdi anlıyorum ki o çatı muayenesi acı değil rahatsızlık haliymiş
Ama artık çok geç yani
Psikolojik olarak baskı hissetme kendinde ama dene normali
Sezaryanden sonra zor evet
Ben öyle aman aman ağrılar yaşamadım ama
Oturup kalkarken tek yapamıyorum
Azcık yürüyorum dikiş yerim sızlıyor
Bebeğimi kucağıma alamıyorum tam olarak
Benim de geçen hafta 2900dü bana da az geldi dr da bu haftada 3100 olabilirdi dedi..bakalım bu hafta kaç olmuş
Kaç saate bi bu kadar veriyosun acaba Can'ım yaAynen ben de bundan korkuyorum cocuk sarhos gibi gozlerini acamiyor yavrumuyandigi vakit ne kdr sut iciyor snnki? Ben emzirmeye cok dayanamiyorum cok cok aciyor gogus uclari agliyorum en sonunda sut sagip biberonla veriyorum 100 cc iciyor yetiyor mudur acaba
Kesinlikle normal yapılmalı ben korktum sezeryan oldum anneligin keyfini çıkaramadım normalde 3-4 saatte toparlaniyon bebeğini kucagina aliyonBende zorunlu sezeryan oldum dün çok kötü mecbur kalmadılça ASLA yapmayın arkadaşlar normal doğum yapanlar 2 saate ayakta normal hayattaydılar
Bel ağrısı karın ağrısı bacaklar sis birde onun ağrısı ayaklarıma basamiyom igneler batıyor sanki ya benim kız arkadaşlarım sez oldular övdüler ağrı olmuyor diye bende kandim normali dene olmadiysa sez yap de yok kafa işteSen de mi normal yapabilirken sezeryan tercih ettin . Dinlemedik kimseyi... Sanki mesajı sen değil de ben yazmışım gibi. 15 gün oldu dün ağrıdan agliodum karnimdaki o uyusuk acidan
Bebeklerinizi ne sıklıkta yıkayacaksınız?
Bir de ilk ne zaman dısarı cıkmayı dusunuyorsunuz? Ben bebegimi arabasina koyup yuruyuse cıkmak istiyorum oyle 40ını bekleyemem ya
Bugun 9 gunluk oldu yarın doktora goturecegiz 10 gunlukten itibaren cikarmaya baslasam mi
benim de 4 cm açıklığım var. eğer kendi gelmezse çarşamba ya da perşembe yatırıp suni sancı verecek acaba ne kadar sürede doğumum gerçekleşir kolay olur mu diye merak ettim de. gerçi kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler diyorlar ama. inşallah benimki de kolay olur2.5 cm ile 10 gun durdum canim
doğum zaten zorlu bir süreç bir de anneanne ve babaanneler böyle yapınca iyice zor bir süreç oluyor. çok sinir oluyorum valla. benim doğum sonrasında da böyle şeyler olacaktır kesin. bir an önce tek kalmak lazım.Sezeryan dikişlerinde özellikle sol tarafta yanma hissi olan var mı
Benim sanki yaraya tuz basmışsın gibi yanıyor
Uzanınca geçiyor
Birde gerçekten millet bişi bilmeden atlıyor kızlar
Memeyi tutturmaya çalışıyorum bugün kaynanam sağolsun çocuğu mahfetti kucağına bi alıyor sankı 5 aylık bebek kafasını tutmuyor çocuğun iki kere kafasını omzuna vurdu ciğerim sızladı bişeyde diyemiyorum
Nasıl yapmam lazım kızlar ne demeliyim ki atlamasınlar herşeye
Allah yardımcın olsun hemencecik kolaycacık olur inşallah doğumun :)Hastanedeyiz, oyy ne heyecan kızlar yaa. İnsan bugün gelmeden anlamıyormuş.. Hakkımızda hayırlısı. Birazdan damar yolum açılacak, kavuşacak mıyım oğluma gerçekten
Çatı muayenesinden korkma hiç. ben de her seferinde bağırıyorum biraz ama acıyan o bölge değil biraz eliyle bastırdığı için karın ağrısı gibi oluyor. derin nefes al muayene sırasında.Gözüm korktu çatı muayenesinde simdi sezeryan daha acısız gibi geliyorkorkuyorum çok.
Kaç saate bi bu kadar veriyosun acaba Can'ım ya
Silikon meme ucu kullananlar arkadaşlar ne öneriyorsunuz
Eşim eczanede wee vardı diye almış ama hiç güzel değil gibi ya
kızlar benim doktorum bol bol yürü demişti. dün yürüdükten sonra (yaklaşık 2 saat yürüdüm) bel ağrım çoğaldı ve geçmiyor. gece de çok ağrıdı şu anda da ağrıyor. bir de afedersiniz arka tarafımda da bir ağrı oluyor arada. acaba doğum belirtileri mi bunlar?
millet 6. günündeçıakrıyor canımcım :)
güzel giydirdikten sonra zaten annesisin en iyisini sen düşünüp sen yaparsın..
çık gez
canın nasıl isterseee
Bende cati muaynesinden korktum cok. Acilman var demedi. sen boylr yaoarsan normal dogum yapamazsin dedibanaGözüm korktu çatı muayenesinde simdi sezerha acısız gibi geliyorkorkuyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?