- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.401
Benim de arkadaşım sezeryanı çok övüyo sanki doğum yapmamış gibiyim diyor ne göbek ne dikiş izi ne de ağrı sızı..böyle görünce de insanın aklı kayıyor işte..Bel ağrısı karın ağrısı bacaklar sis birde onun ağrısı ayaklarıma basamiyom igneler batıyor sanki ya benim kız arkadaşlarım sez oldular övdüler ağrı olmuyor diye bende kandim normali dene olmadiysa sez yap de yok kafa işte
Sen kaç haftalıksın canımBende cati muaynesinden korktum cok. Acilman var demedi. sen boylr yaoarsan normal dogum yapamazsin dedibana
Bugun banyo yaptiracagiz yarin cikarayim diyorum bakalim:) ha bugun ha yarin derken daha kiyamadim:)
Kimse sez ovmemeli herkesin bünyesi farklı kimisi hiç ağrı hissetmiyo abimin eşi gibi sez.dan sonraki ilk gun ev temizledi saka gibi ama ben rezil oldum pansumana gittigimde bir hemsire dikisin cok kötü olmuş dedi öteki gün saglikci komşum yaptı cok kesmiş dedi seni ki dok ilin en tutulan doktoru kisacasi ben yaşadığım için tavsiye etmiyorumBenim de arkadaşım sezeryanı çok övüyo sanki doğum yapmamış gibiyim diyor ne göbek ne dikiş izi ne de ağrı sızı..böyle görünce de insanın aklı kayıyor işte..
aynenn ben de öyle. 32. haftada bebek aşağı inmiş diye uzandım dinlendim bol bolcanım sen normal doğum mu beklliyosun , ben normal istiyorum ama kısmet her an her şey değişiyor, hiç açılmamda yok sancımda yok , erken doğurucam derken , şimdi ne zaman doğurucam diyorum
aynenn ben de öyle. 32. haftada bebek aşağı inmiş diye uzandım dinlendim bol bolşimdi de oğluşum yukarıda
oh çıkar gezin annesi
sen de o da nefees alsın canımcım
Benim de arkadaşım sezeryanı çok övüyo sanki doğum yapmamış gibiyim diyor ne göbek ne dikiş izi ne de ağrı sızı..böyle görünce de insanın aklı kayıyor işte..
Benim de iki gündür kuyruk sokumunda ağrım var..kızlar benim doktorum bol bol yürü demişti. dün yürüdükten sonra (yaklaşık 2 saat yürüdüm) bel ağrım çoğaldı ve geçmiyor. gece de çok ağrıdı şu anda da ağrıyor. bir de afedersiniz arka tarafımda da bir ağrı oluyor arada. acaba doğum belirtileri mi bunlar?
Evet canım şuan normal herşey ama ne sancı ne açılma var bakalım hayırlısı..canım sen normal doğum mu beklliyosun , ben normal istiyorum ama kısmet her an her şey değişiyor, hiç açılmamda yok sancımda yok , erken doğurucam derken , şimdi ne zaman doğurucam diyorum
Anneanne engeline takildik bugun bebegi cikaramadim kendim ciktim sadece
Ruzgar var diye cikarttirmadi annem bebisimi
Senin muayene niye o kadar geç? Bana operasyondan bir hafta sonra gel dedi.Ben ordaki cocuk doktoruna gitmeyecegim ya artik kendi sehrimden bi cocuk doktoru bulayim diyorum surekli bi de cocuk doktoru icin konyaya gitmek istemiyorum:)
Biz de cunartesi gideriz snrm bnm muayenem icin
Kanama bitti sayilir yok gibi bnm ztn hep az olur kanamalarim adetlerim de oyleydi kurtaj sonrasi da oyle oldu
Gözünaydın hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)slm kızlar 40+5 bitmiş iken 14.06.2016 salı günü 15.09 da spinal sezeryan ile Gonca'ma kavuştum çok şükür. 3440 gr, 52 cm doğdu meleğim. Sezeryan sonrası zor imiş ama kızım sapasağlam benimle o çıktığı an onunla birlikte bende ağladım öyle güzel bir duygu ki. Rabbim isteyen ve hakkını vermek için elinden geleni yapacak olan herkese yaşatsın anneliği. şimdilik toparlanmaya çalışıyorum ilk güne göre daha iyiyim. Sütüm ilk gün azdı, şimdi daha iyi geliyor ve yavrum gayet iyi emiyo çok şükür. Başlasın meme muhabbetleri
Bi ara daha detaylı yazarum inş. geçmişi hiç okuyamadım kusura bakmayın, doğuranlara hayırlı olsun diyorum.
benim annem de öyle malesef hemen her şeye alınır. dediği bir şeyi yapmadığımız zaman suratını asar ve hatta ben gideyim falan da diyebilir. annemle aynı şehirdeyiz ama ev temizliği bebeğin kıyafetlerini yıkama ütüleme vb. her şeyi ben yaptım. ben geleceğim sen yapma diyip durdu ama bir türlü gelemedi memlekete gitti falan dayım hasta diye. onu beklesem ortada kalacaktım. şimdide evde çok zorlanıyorum. annem bazen geleyim diyor ama babam gelmek istemiyor anneme sen git diyor bende öyle olsun istemiyorum. iyiyim gelmene gerek yok dedim o yüzden. doğumdan sonrası benim için daha zor olacak kesin.annanecik korurdu annesi onu :)
anneminde farklı olacağını sanmıyorum
çok korumacı ve karışan biri olacak eminim..
annem alıngan biridir dediği gibi yapılmadığında bozulur üzülür ..
nasıl üstesinden gelirim bilemiyorum..
eşimde bazı tabiri caizse kocakarı işlerine karşı..
ballamak tuzlamak gibi..
ikisi arasında kalacağım bi süre..
ah lohusalık sendromumu arttıracaklar ve hatta yaşatmicaklar bana nazlandırmayacaklar bilem..
bi de abimin eşide aynı evde olacağız
her şeye yorum ve karışma olacak eminim
benim doktorum bol yürüyüş ve pilates topunun üzerinde zıplama hareketi önerdi. pilates topu yoksa ki bende yok çömelerek yer sil dedi. belki sana da yardımcı olur.bende aman erken doğurucam diye yattım yattım şimdide diyorum ki fazla mı yattım acabaşimdi ne yapsamda bebek kanala girse diye düşünüyorum benim bebeğim kanaldan uzaktı en sonki muayenede karnımda aşağı inmemiş daha gören öyle diyor
ay hadi bakalım inşallah :)Ben normal dogum yapmadim ama bunlarin dogum belirtisi oldugunu duymustum hayirlisi olsun:)
Wee bana çok büyük geldi philips ondan da büyükse hiç alamaz kızımBen philips avent kullaniyorum biraz genis buyuk bir silikon yalnz nesela nuk, wee fln onlar daha ince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?