2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim de arkadaşım sezeryanı çok övüyo sanki doğum yapmamış gibiyim diyor ne göbek ne dikiş izi ne de ağrı sızı..böyle görünce de insanın aklı kayıyor işte..

Benim de arkadaşım sezeryanı çok övüyo sanki doğum yapmamış gibiyim diyor ne göbek ne dikiş izi ne de ağrı sızı..böyle görünce de insanın aklı kayıyor işte..
Kimse sez ovmemeli herkesin bünyesi farklı kimisi hiç ağrı hissetmiyo abimin eşi gibi sez.dan sonraki ilk gun ev temizledi saka gibi ama ben rezil oldum pansumana gittigimde bir hemsire dikisin cok kötü olmuş dedi öteki gün saglikci komşum yaptı cok kesmiş dedi seni ki dok ilin en tutulan doktoru kisacasi ben yaşadığım için tavsiye etmiyorum

slm kızlar 40+5 bitmiş iken 14.06.2016 salı günü 15.09 da spinal sezeryan ile Gonca'ma kavuştum çok şükür. 3440 gr, 52 cm doğdu meleğim. Sezeryan sonrası zor imiş ama kızım sapasağlam benimle o çıktığı an onunla birlikte bende ağladım öyle güzel bir duygu ki. Rabbim isteyen ve hakkını vermek için elinden geleni yapacak olan herkese yaşatsın anneliği. şimdilik toparlanmaya çalışıyorum ilk güne göre daha iyiyim. Sütüm ilk gün azdı, şimdi daha iyi geliyor ve yavrum gayet iyi emiyo çok şükür. Başlasın meme muhabbetleri

Bi ara daha detaylı yazarum inş. geçmişi hiç okuyamadım kusura bakmayın, doğuranlara hayırlı olsun diyorum.

Ben her zaman normal doğumdan yana oldum, ameliyat bana göre değil dedim ama ben de sezeryan oldum Bir sorunum yok çok şükür ilk gün ve gece kötüydüm, çok ağrım oldu hiç yürüyemedim. 2. Ve 3. Gün daha iyiydim ama yatıp kalkarken zorlanıyordum, şimdi iyiyim, 1 haftalık olduk. Arada bir dikişlerim ağrıyor ama problemim yok. İlk 2-3 gün kabızlık da yaşadım ama çok sıkıntı vermedi bana.
Sezeryanım kötü olmadı ama gene de normal doğumcuyum ben

canım sen normal doğum mu beklliyosun , ben normal istiyorum ama kısmet her an her şey değişiyor, hiç açılmamda yok sancımda yok , erken doğurucam derken , şimdi ne zaman doğurucam diyorum
aynenn ben de öyle. 32. haftada bebek aşağı inmiş diye uzandım dinlendim bol bol şimdi de oğluşum yukarıda

aynenn ben de öyle. 32. haftada bebek aşağı inmiş diye uzandım dinlendim bol bol şimdi de oğluşum yukarıda

bende aman erken doğurucam diye yattım yattım şimdide diyorum ki fazla mı yattım acaba şimdi ne yapsamda bebek kanala girse diye düşünüyorum benim bebeğim kanaldan uzaktı en sonki muayenede karnımda aşağı inmemiş daha gören öyle diyor

Oh ne guzelmis ya
Keske benim de oyle olsaydi malum 3 4 cocuk dusunuyodum ya simdi kara kara dusunuyorum bi daha nasil sezaryen olacagim diye

Benim de iki gündür kuyruk sokumunda ağrım var..
canım sen normal doğum mu beklliyosun , ben normal istiyorum ama kısmet her an her şey değişiyor, hiç açılmamda yok sancımda yok , erken doğurucam derken , şimdi ne zaman doğurucam diyorum
Evet canım şuan normal herşey ama ne sancı ne açılma var bakalım hayırlısı..

Anneanne engeline takildik bugun bebegi cikaramadim kendim ciktim sadece
Ruzgar var diye cikarttirmadi annem bebisimi

annanecik korurdu annesi onu :)
anneminde farklı olacağını sanmıyorum
çok korumacı ve karışan biri olacak eminim..
annem alıngan biridir dediği gibi yapılmadığında bozulur üzülür ..
nasıl üstesinden gelirim bilemiyorum..
eşimde bazı tabiri caizse kocakarı işlerine karşı..
ballamak tuzlamak gibi..
ikisi arasında kalacağım bi süre..
ah lohusalık sendromumu arttıracaklar ve hatta yaşatmicaklar bana nazlandırmayacaklar bilem..
bi de abimin eşide aynı evde olacağız
her şeye yorum ve karışma olacak eminim

Senin muayene niye o kadar geç? Bana operasyondan bir hafta sonra gel dedi.

Gözünaydın hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

benim annem de öyle malesef hemen her şeye alınır. dediği bir şeyi yapmadığımız zaman suratını asar ve hatta ben gideyim falan da diyebilir. annemle aynı şehirdeyiz ama ev temizliği bebeğin kıyafetlerini yıkama ütüleme vb. her şeyi ben yaptım. ben geleceğim sen yapma diyip durdu ama bir türlü gelemedi memlekete gitti falan dayım hasta diye. onu beklesem ortada kalacaktım. şimdide evde çok zorlanıyorum. annem bazen geleyim diyor ama babam gelmek istemiyor anneme sen git diyor bende öyle olsun istemiyorum. iyiyim gelmene gerek yok dedim o yüzden. doğumdan sonrası benim için daha zor olacak kesin.

benim doktorum bol yürüyüş ve pilates topunun üzerinde zıplama hareketi önerdi. pilates topu yoksa ki bende yok çömelerek yer sil dedi. belki sana da yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…