- 22 Haziran 2014
- 117
- 168
- 33
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.861
Doğuramazsın demedi deÇatın dar normal doğuramazsın demedi mi canım? Ağrıdı mı bi de?
Çok şükür bir daha öksürmedi. Biz de terastayız. Ben kısa kollu body, üstüne çok ince zıbın, altına pijama altı, eldiven ve çorap giydiriyorum. Doktora böyle götürdüm, iyi olmuş dedi. Ama şimdi pek emin değilim. Bacakları açık üşümez mi? Üstünde tek kat mı olacak yani? Bir de üstünü ince bir çarşafla hafifçe örtüyorum uyurken.Cnm onun odasini sadece havalandir kapisi acik olsn hep bnde byrama kdr kynanamda klcm dye gldm dun amabgn eve doncm istanbul yniyo cocuk sasrdi bnm ev bhce kati serin kaynanam 5. Kat terasta.
Ustune yarim kol zibin ayagina cirap eline eldivn bska bsy yok
Bende yeni ogrendim gaz cikartmayiSlm kızlar özlemişim burayı :)
Emzir gaz çıkar uyut e bi de gaz sancıları eklendi kafaı yemek üzereyim
Doktra gittik meğer gaz çıkarttırmayı bilmiomuşuZ
Size de anlatiyim bilmeyenler olablir
Bebeğin midesi karnı tam olarak omzunuza gelecek ve karnına baskı yapacak bu sırada sırtına hafifçe vurarak yavaş yavaş aşağı indirceksiniz bebak bu esnada garip sesler çıkarabilir :)) bi kaç kere tekrar ettikten sonra gaarç die bi ses duymanız çok yakın :)
Bio gaia yı denedik ama çözüm olmadı şimdi de sab simplex die bi damla deniyoz :/ gaz olayı olmasa hayatımdan çok memnunum :))
Sizlere de gazsız bebişler diliyorum :))
Canım sen hangi markanın Göğüs ucunu kullanıyorsun.. Benim memelerim büyük ama Göğüs ucum yok , bebeğim mememe gömülüyor , alamayınca sinirleniyor ilk zamanlar 30 dk memeyle uğraşırdık , hatta menemde uyutuyordum 3. Güne kadar dünden beri mememi almak istemiyor en fazla 10 DJ'lik uğraşıyoruz, lansinoh un elektrikli pompasını aldım ama hiç iş Görmüyor , kıdıklamıyor bile elle sağıyorum , o da 5 Cc 10 Cc çıkıyorBenim de gogus ucum var da bir turlu tutturamadigim icin silikonla emziriyorum iste cnm ya bebek de alisti artik birakmiyor silikonu
Bezini acma da fayda etmiyorsa acimasiz olcak belki ama temizleme pamuguna soguk su degdirip tenine degdirsen olur mu ki
dokunabilir canım yenidoğanlar hava akımından çabuk etkileniyormuş. Ben uyurken etrafına yastık koyuyorum esmesin diye :) çok sıcak olduğunda beziyle yatır üstüne incecik bir battaniye. Ya da bebiş yokken klimayı açıp serinlet biraz odayı. ama tekrar ısınır tabi oda. Bir sıcak bir soğuk o da zararlı olabilir bilmiyorum :) en iyisi soymak :)Babaannesi kuzuyu napmis öyle.bnde artık ince giydiriyorum cnm.klima alicam ama dokunur mu bebisime bilmiyorum
Pompayla bebişin çekme gücü arasında büyük fark var zaten ya. En son ayara getirsem bile bebeğe göre çokmzayıf çekişi. Ben lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısını almıştım. Göğüs ucunu çıkarırken süt de çıkıyor onu ağzına döküp memeyi ağzına sokuyordum. Öyle uğraşa uğraşa alıştı. Parmağınla da göğüs ucu kısmını sıkıştırarak incelt.Canım sen hangi markanın Göğüs ucunu kullanıyorsun.. Benim memelerim büyük ama Göğüs ucum yok , bebeğim mememe gömülüyor , alamayınca sinirleniyor ilk zamanlar 30 dk memeyle uğraşırdık , hatta menemde uyutuyordum 3. Güne kadar dünden beri mememi almak istemiyor en fazla 10 DJ'lik uğraşıyoruz, lansinoh un elektrikli pompasını aldım ama hiç iş Görmüyor , kıdıklamıyor bile elle sağıyorum , o da 5 Cc 10 Cc çıkıyoren son çare silikon meme ucu kaldı , memnunsan bende bugun aldırayım ...
Canım süt vermeden önce duşa giriyor musun? Ben duştan çıkınca kendi kendine akmaya başlıyor, durduramıyorum ama yetmiyor bebeğe o sebeple mama veriyorum. Eğer mama vermiyorsan sağarak stok yap, doymayınca onu ver.3 saatte bir uyandirip emzir dendigi icin bi guzel uyandirdim yavrumu
Hani emzirdikce sut artardi
Sut gelmedigi icn yavrum acliktan aglaya aglaya bi hoş oldu
Allahim nolur uyandigimda goguslerim sut dolmuş olsun söz sitem etmeden emzirecgim
Bn bebek yagive sudocrem suruyorm kizaran yerleirneArtık öyle yapıyorum cnm her yeri kızardı zaten
Cnm islik olur tek gydr ustune bi parca ortu ort yazik cocugaÇok şükür bir daha öksürmedi. Biz de terastayız. Ben kısa kollu body, üstüne çok ince zıbın, altına pijama altı, eldiven ve çorap giydiriyorum. Doktora böyle götürdüm, iyi olmuş dedi. Ama şimdi pek emin değilim. Bacakları açık üşümez mi? Üstünde tek kat mı olacak yani? Bir de üstünü ince bir çarşafla hafifçe örtüyorum uyurken.
Onu da yapıyorum desem :)
Slm kızlar özlemişim burayı :)
Emzir gaz çıkar uyut e bi de gaz sancıları eklendi kafaı yemek üzereyim
Doktra gittik meğer gaz çıkarttırmayı bilmiomuşuZ
Size de anlatiyim bilmeyenler olablir
Bebeğin midesi karnı tam olarak omzunuza gelecek ve karnına baskı yapacak bu sırada sırtına hafifçe vurarak yavaş yavaş aşağı indirceksiniz bebak bu esnada garip sesler çıkarabilir :)) bi kaç kere tekrar ettikten sonra gaarç die bi ses duymanız çok yakın :)
Bio gaia yı denedik ama çözüm olmadı şimdi de sab simplex die bi damla deniyoz :/ gaz olayı olmasa hayatımdan çok memnunum :))
Sizlere de gazsız bebişler diliyorum :))
Canım sen hangi markanın Göğüs ucunu kullanıyorsun.. Benim memelerim büyük ama Göğüs ucum yok , bebeğim mememe gömülüyor , alamayınca sinirleniyor ilk zamanlar 30 dk memeyle uğraşırdık , hatta menemde uyutuyordum 3. Güne kadar dünden beri mememi almak istemiyor en fazla 10 DJ'lik uğraşıyoruz, lansinoh un elektrikli pompasını aldım ama hiç iş Görmüyor , kıdıklamıyor bile elle sağıyorum , o da 5 Cc 10 Cc çıkıyoren son çare silikon meme ucu kaldı , memnunsan bende bugun aldırayım ...
Canım süt vermeden önce duşa giriyor musun? Ben duştan çıkınca kendi kendine akmaya başlıyor, durduramıyorum ama yetmiyor bebeğe o sebeple mama veriyorum. Eğer mama vermiyorsan sağarak stok yap, doymayınca onu ver.
Canim doktor bana kabiz olmaman lazim dedi ve ona gore ilac verdi (Magnesi calcine) .bende kabizlikta yok ishalde ama makatimi hep boyle ikiniyomus gibi acik hissediyorum. Kendimi sıkıp tutamiyorum anlatabildim umarim
Bu arada cok sukur bu gece emzirebildim ama sutum yetmiyo ve oglum asiri sabirsiz istahli napicam bilmiyorum. Sutumun acilen artmasi lazim
Benim evim günes almıyor bu nedenle sıcak degil ben uzun kollu ve uzun pacalı pijama giyiyorum mesela
Bebegime de sıfır kollu zıbın üzerine kolları uzun ayakları kapalı tulum ya da uzun kollu ayakları kapalı 2li takım giydiriyorum uyurken de ince battaniyeye sarıp uzerine hafif bir sey daha örtüyorum
Buna rağmen bebegimin elleri ve ayaklari buz gibi oluyor eldiven ve patik+çorap da giydiriyorum
Kızlar spinal sonrası 3. Günde yani dün bir kaburga ağrısı peydah oldu bana. Çok fena ama öyle böyle değil, sağ tarafım batıyor. Daha kontrolüme var, bunu yalayan yaşayan var mı, doktorunuz ne dedi.
Kıskandım valla seni bu sıcakta. Kuzumda sabah full huzursuzdu klima açtım rahatladı yavru derdi sıcakmış anası bilememiş. Bizim ev çok sıcak kızımada kolsuz tek bir body giydiriyorum o kadar. Uyurken de üzerine incecik peştamal gibi bir pike örtüyorum gene de çok sıcak oluyor bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?