2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çatın dar normal doğuramazsın demedi mi canım? Ağrıdı mı bi de?
Doğuramazsın demedi de
Haftaya kalırsan daha zor doğurursun dedi. Bebekler büyüyor ya. Bol bol hareket yürüyüş yap dedi. Bir de cnm cinsel ilişkiyi önerdi korunmadan yani bana garip geldi ama meni açılmayı tetikliyormuş. Çatı biraz acıttı ama doktorum rahatlatmaya çalıştı ben çok kastım. İlk ilişkide ki gibi biraz acıma kastığımız için. Bir de bakmadan yapıyorlar ben utanmıştım da bilmiyorumdum:) üstünde örtü oluyor sadece parmağı ile kontrol ediyor. Bayrama bırakmak istemiyorum şansımıza tatilde 9 güne çıktı bu hafta doğursak iyi yoksa sezaryen yaparlar

Çok şükür bir daha öksürmedi. Biz de terastayız. Ben kısa kollu body, üstüne çok ince zıbın, altına pijama altı, eldiven ve çorap giydiriyorum. Doktora böyle götürdüm, iyi olmuş dedi. Ama şimdi pek emin değilim. Bacakları açık üşümez mi? Üstünde tek kat mı olacak yani? Bir de üstünü ince bir çarşafla hafifçe örtüyorum uyurken.

Bende yeni ogrendim gaz cikartmayi aslinda kolaymis ama yontemi bilceksin.. Ben gazini cikartsamda yinede sancisi oluyo mutlaka ona cozum yok galiba

Burasi disarida 40derece ev 32 gunduzleri bazen tek citcitli zibinla birakiyorum kisa kollu aksamda altina ayakli alt giydiriyorum cam acik olsugu halde esmiyo bile bakalim temmuz agustosta ne yapcaz

Canım sen hangi markanın Göğüs ucunu kullanıyorsun.. Benim memelerim büyük ama Göğüs ucum yok , bebeğim mememe gömülüyor , alamayınca sinirleniyor ilk zamanlar 30 dk memeyle uğraşırdık , hatta menemde uyutuyordum 3. Güne kadar dünden beri mememi almak istemiyor en fazla 10 DJ'lik uğraşıyoruz, lansinoh un elektrikli pompasını aldım ama hiç iş Görmüyor , kıdıklamıyor bile elle sağıyorum , o da 5 Cc 10 Cc çıkıyor en son çare silikon meme ucu kaldı , memnunsan bende bugun aldırayım ...

Babaannesi kuzuyu napmis öyle.bnde artık ince giydiriyorum cnm.klima alicam ama dokunur mu bebisime bilmiyorum
dokunabilir canım yenidoğanlar hava akımından çabuk etkileniyormuş. Ben uyurken etrafına yastık koyuyorum esmesin diye :) çok sıcak olduğunda beziyle yatır üstüne incecik bir battaniye. Ya da bebiş yokken klimayı açıp serinlet biraz odayı. ama tekrar ısınır tabi oda. Bir sıcak bir soğuk o da zararlı olabilir bilmiyorum :) en iyisi soymak :)

Pompayla bebişin çekme gücü arasında büyük fark var zaten ya. En son ayara getirsem bile bebeğe göre çokmzayıf çekişi. Ben lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısını almıştım. Göğüs ucunu çıkarırken süt de çıkıyor onu ağzına döküp memeyi ağzına sokuyordum. Öyle uğraşa uğraşa alıştı. Parmağınla da göğüs ucu kısmını sıkıştırarak incelt.

Canım süt vermeden önce duşa giriyor musun? Ben duştan çıkınca kendi kendine akmaya başlıyor, durduramıyorum ama yetmiyor bebeğe o sebeple mama veriyorum. Eğer mama vermiyorsan sağarak stok yap, doymayınca onu ver.

Cnm islik olur tek gydr ustune bi parca ortu ort yazik cocuga

Cnm aynisini yapiom wallahi.ama gak yapmio tabi bunlar birikip çocuğu sikistitiyor.
Bifiform damla başladım bugun.
Birde tane kimyon cayi demledim kendime onu iciom.
Birde bizimki gaz cikarirken gece özellikle omzumda siziyor bende iki pitpitlamadan sonra birakiom yerine. Yanlis mi yapiom . Ama salio kendini. Yuzu kizario artik 15 dk omuzda duramio napcam ben

Canim memnunum benim de gogus ucum var ama acidigi an kayboluyo bebis cilditiyor haliyle

Philips avent in kullanuyorum biraz iri ama bebegim alisti epey kucuck agziyla iui tutuyor valla cok iri cunku alinca sen de farkedeceksin :)

Banyoya rastgele bi zamanda giriyorum cnm ama sık sık yapmaya calisiyorum sicak su iyi geliyormus diye

Bugun sutum geldi tekrar hemen sut sagip stok yaptim buz dolabinda 72 saat durabiliyormus sagdim koydum yine boyle bi durumla karsilasirsak diye

Reactions: 9ay
Benim evim günes almıyor bu nedenle sıcak degil ben uzun kollu ve uzun pacalı pijama giyiyorum mesela

Bebegime de sıfır kollu zıbın üzerine kolları uzun ayakları kapalı tulum ya da uzun kollu ayakları kapalı 2li takım giydiriyorum uyurken de ince battaniyeye sarıp uzerine hafif bir sey daha örtüyorum

Buna rağmen bebegimin elleri ve ayaklari buz gibi oluyor eldiven ve patik+çorap da giydiriyorum

Bendr duphalac içiyordum. Bu sabah bitti. Eşime yazdığın ilacı sipariş ettim şimdi. İnşallah iyi gelir çok canım acıyor zira.

Ben süt için ilk geceler sıcak su torbasına sarılıp yattım. Piyasadaki süt çaylarını içiyoryum. Her öğünü düzenli yiyorum. Çok su içiyorum. Dereotu doğrayıp yedim ilk günler. Kaymak sütün kalitesini arttırıyormuş o yüzden her sabah bal kaymak yiyorum azıcık. Faydası olur inşallah.

Kıskandım valla seni bu sıcakta. Kuzumda sabah full huzursuzdu klima açtım rahatladı yavru derdi sıcakmış anası bilememiş. Bizim ev çok sıcak kızımada kolsuz tek bir body giydiriyorum o kadar. Uyurken de üzerine incecik peştamal gibi bir pike örtüyorum gene de çok sıcak oluyor bebeğim.

Kızlar spinal sonrası 3. Günde yani dün bir kaburga ağrısı peydah oldu bana. Çok fena ama öyle böyle değil, sağ tarafım batıyor. Daha kontrolüme var, bunu yalayan yaşayan var mı, doktorunuz ne dedi.

Kızlar spinal sonrası 3. Günde yani dün bir kaburga ağrısı peydah oldu bana. Çok fena ama öyle böyle değil, sağ tarafım batıyor. Daha kontrolüme var, bunu yalayan yaşayan var mı, doktorunuz ne dedi.

Ben de ertesi gün sağ kaburga ve sağ omzumda şiddetli bir ağrı hissettim. Sonra bu ağrının oturmak, doğrulmak ve kızımı tutup emzirmek için kendimi zorlamam ile olduğuna kanaat getirdim. Dinlendikçe geçti

slm kızlar. bugün kontrolüm vardı. bantımı çıkardılar, fito krem yazdı 1 hafta kullan dedi. sonra contractubex e geçebilirsin dedi. yavrumu da sağlık ocağına götürdüm, topuk kanı aldılar. şimdilik önemli bir sorunumuz yok çok şükür. ya bunu ben mi doğurdum diyorum. benim sezeryana karar verip gün alıp ameliyatı olmam toplam 24 saati anca buldu ondan mı acaba. çok güzel ya yavrum bak bak doyamıyorum. ağrılarım biraz hafifledi çok şükür, hareketlerim biraz daha serbest olunca daha zevkli yavrumla ilgilenmek.
Sizlerin bebişler de iyidir inş.

Allah yardimciniz olsun cnm ya ben de yavrumun kollarini bacaklarini gormek istiyorum ama goremiyorum uzun giydirince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…