2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım sütyen takma hani sıkı olmasın göğsün bi de duş à girip ilik su tutmak da etkili süt dolması için . Ben de çok korktum dolmayan gogsume , bebişim in debelendigi hallerde. Gönlüne göre olsun hersey

Canim doktor bana kabiz olmaman lazim dedi ve ona gore ilac verdi (Magnesi calcine) .bende kabizlikta yok ishalde ama makatimi hep boyle ikiniyomus gibi acik hissediyorum. Kendimi sıkıp tutamiyorum anlatabildim umarim

Bu arada cok sukur bu gece emzirebildim ama sutum yetmiyo ve oglum asiri sabirsiz istahli napicam bilmiyorum. Sutumun acilen artmasi lazim

Kızlar bebeğim bugün 10 günlük ve sabahtan beri tek tük öksürüyor istanbul çok sıcak ve sürekli pencere açık. Oda 30 derece. Terledi de Üşüttü mü yoksa (

Son düzenleme:
Ben de bugün çatı muayenesini oldum doktor çatın dar dedi. Normalde çok az sancı çıkardı şimdi hiç çıkmadı. Oğlum yerinden çok memnun heralde. Haftaya doğurmazsam doktor beklemeyecek bayrama geliyor çünkü inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile doğururuz .

Ben de hala doguramamaktan muzdaribim :) gerci seninle kiyaslaninca benim daha gunum var, 40.haftam cumartesi gunu dolacak. Pazar sabah 5te hastanedeydik esimle sancilarim oldu, ebe 1 cm aciklik var ve dogum sancilari baslamis dedi. Ama yatirmicam seni cunku uzun surer acilman dedi bosuna yatma dedi evine git keyfine bak dedi :) tamam deyip ciktim ben de ama o zamandan beri sifir sanci :) vazgecti herhalde oglum, biraz daha kalmaya karar verdi :)

Evet evimiz çok sıcak bu yaz ben emzirirken sirilsiklam ter oluyorum bebise dokunur die karşılıklı pencere acamiyoruz esmiyo bu yüzden altını açmam onun hiç umrumda değil canım
Benim ev serindir normalde ama oda 26 dereceyi buluyor :/ bir de kuzumun içine iç zıbın ayaklı pantolon onun üstüne tulum üstüne iki battaniye babannesi üşür üşür diye bayılttı çocuğu :):) dün ilk banyosunu yaptırdıktan sonra çıtçıtlı zıbın üstüne tulum giydirdim sadece. İnce giydirme imkanın varsa ince giydir. Canım bady üstüne pantolon giydir sadece. Çok sıcaksa.

Kızlar tek kat giydirin, bebeğin vücut ısısı çık hızlı yükselmeye müsaitmiş. Hava 26 derece ve üstünde ise sadece kısa kollu body, penye eldiven ve çorap. Uyurken de penye battaniye. Geceler serin olursa yine ince penyeden ama uzun kollu tulum olabilir. Sonuç olarak bebek üç günlük olduktan sonra anne kaç kat giyiyorsa , bebek te öyle olmalıymış. Sıcakta huzursuz olurlarmış..

Çatın dar normal doğuramazsın demedi mi canım? Ağrıdı mı bi de?

Slm kızlar özlemişim burayı :)
Emzir gaz çıkar uyut e bi de gaz sancıları eklendi kafaı yemek üzereyim

Doktra gittik meğer gaz çıkarttırmayı bilmiomuşuZ

Size de anlatiyim bilmeyenler olablir
Bebeğin midesi karnı tam olarak omzunuza gelecek ve karnına baskı yapacak bu sırada sırtına hafifçe vurarak yavaş yavaş aşağı indirceksiniz bebak bu esnada garip sesler çıkarabilir :)) bi kaç kere tekrar ettikten sonra gaarç die bi ses duymanız çok yakın :)

Bio gaia yı denedik ama çözüm olmadı şimdi de sab simplex die bi damla deniyoz :/ gaz olayı olmasa hayatımdan çok memnunum :))
Sizlere de gazsız bebişler diliyorum :))

Kızlar bebeğim bugün 10 günlük ve sabahtan beri tek tük öksürüyor istanbul çok sıcak ve sürekli pencere açık. Oda 30 derece. Terledi de Üşüttü mü yoksa (
Cnm onun odasini sadece havalandir kapisi acik olsn hep bnde byrama kdr kynanamda klcm dye gldm dun amabgn eve doncm istanbul yniyo cocuk sasrdi bnm ev bhce kati serin kaynanam 5. Kat terasta.
Ustune yarim kol zibin ayagina cirap eline eldivn bska bsy yok

Babaannesi kuzuyu napmis öyle.bnde artık ince giydiriyorum cnm.klima alicam ama dokunur mu bebisime bilmiyorum

F fundmr canım ben de seninle aynı gün doğum yaptım. Hastanede bebeğin memeye alışması için mamayı şırınga ile ağzına yavaş yavaş sıktılar. Bir başka yöntem de emerken dudağının kenarından hafifçe şırınganın ucunu sokup vermek ama bence zor oluyor. Benim en sevdiğim yöntem şırınganın ağzına ince bir boru takarak, Bebek emerken bunu da ağzına kenardan sokmak. Sonra bırakıyorsun, o memeyi emdikçe mama da yiyor. Gerekli şeyler hastanede yada eczanede vardır. Ben hastanede mama verdim eve gelince sırf süt ama bebeğim bir türlü kilo almadığı için şimdi hem emziriyorum, üstüne sağdığımı veriyorum, üstüne mama. Sütüm çok az. Emzirmeden 50 ml sağabiliyorum. Emzirip ara vermeden sağarsam ancak 20 çıkıyor. Sen ne kadar sağıyorsun? Bir beslenmde toplam kaç ml veriyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…