- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.841
Canım sütyen takma hani sıkı olmasın göğsün bi de duş à girip ilik su tutmak da etkili süt dolması için . Ben de çok korktum dolmayan gogsume , bebişim in debelendigi hallerde. Gönlüne göre olsun hersey3 saatte bir uyandirip emzir dendigi icin bi guzel uyandirdim yavrumu
Hani emzirdikce sut artardi
Sut gelmedigi icn yavrum acliktan aglaya aglaya bi hoş oldu
Allahim nolur uyandigimda goguslerim sut dolmuş olsun söz sitem etmeden emzirecgim
Tek memeyi mi 20 30. . Ay benim tek memeyi 5 8 dk olmadan birakio
Onu da yapıyorum desem :)Benim de gogus ucum var da bir turlu tutturamadigim icin silikonla emziriyorum iste cnm ya bebek de alisti artik birakmiyor silikonu
Bezini acma da fayda etmiyorsa acimasiz olcak belki ama temizleme pamuguna soguk su degdirip tenine degdirsen olur mu ki
Evt cnm ama bazen ikisinide iluyoTek memeyi mi 20 30. . Ay benim tek memeyi 5 8 dk olmadan birakio
Canim doktor bana kabiz olmaman lazim dedi ve ona gore ilac verdi (Magnesi calcine) .bende kabizlikta yok ishalde ama makatimi hep boyle ikiniyomus gibi acik hissediyorum. Kendimi sıkıp tutamiyorum anlatabildim umarimCanım bende de tam ters etki yaptı. 19 gün ve hala doğru düzgün büyük tuvalete çıkamıyorum. Ama ben de ilk günlerde küçük tuvaletimi dediğin gibi tutamıyordum. Anında koşup genede yetişemeyip altıma yaptığım için ağladım iki kez ama birhaftada falan düzeldi kaçırmıyorum artık. Birkaç güne geçer inşallah seninki de.
Ben de bugün çatı muayenesini oldum doktor çatın dar dedi. Normalde çok az sancı çıkardı şimdi hiç çıkmadı. Oğlum yerinden çok memnun heralde. Haftaya doğurmazsam doktor beklemeyecek bayrama geliyor çünkü inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile doğururuz .Ben hala doğuramadım kızlar:))) gülsem mi ağlasam mı.. 42 haftaya gidiyorum bebeğim yerinden memnun ama son hafta ağzımdan sırtımdan altımdan bri yerleri çılacak gibi.. Bu sıcaklardq çok zor... Kızım da kucağımdan inmiyorrabbim her şeyin en güzelini doğrusunu bilir, hakkımızda en hayırlısı güzeli olsun sağlık afiyetle inş..
Ben de hala doguramamaktan muzdaribim :) gerci seninle kiyaslaninca benim daha gunum var, 40.haftam cumartesi gunu dolacak. Pazar sabah 5te hastanedeydik esimle sancilarim oldu, ebe 1 cm aciklik var ve dogum sancilari baslamis dedi. Ama yatirmicam seni cunku uzun surer acilman dedi bosuna yatma dedi evine git keyfine bak dedi :) tamam deyip ciktim ben de ama o zamandan beri sifir sanci :) vazgecti herhalde oglum, biraz daha kalmaya karar verdi :)Ben hala doğuramadım kızlar:))) gülsem mi ağlasam mı.. 42 haftaya gidiyorum bebeğim yerinden memnun ama son hafta ağzımdan sırtımdan altımdan bri yerleri çılacak gibi.. Bu sıcaklardq çok zor... Kızım da kucağımdan inmiyorrabbim her şeyin en güzelini doğrusunu bilir, hakkımızda en hayırlısı güzeli olsun sağlık afiyetle inş..
Benim ev serindir normalde ama oda 26 dereceyi buluyor :/ bir de kuzumun içine iç zıbın ayaklı pantolon onun üstüne tulum üstüne iki battaniyeEvet evimiz çok sıcak bu yaz ben emzirirken sirilsiklam ter oluyorum bebise dokunur die karşılıklı pencere acamiyoruz esmiyo bu yüzdenaltını açmam onun hiç umrumda değil canım
Çatın dar normal doğuramazsın demedi mi canım? Ağrıdı mı bi de?Ben de bugün çatı muayenesini oldum doktor çatın dar dedi. Normalde çok az sancı çıkardı şimdi hiç çıkmadı. Oğlum yerinden çok memnun heralde. Haftaya doğurmazsam doktor beklemeyecek bayrama geliyor çünkü inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile doğururuz .
Cnm onun odasini sadece havalandir kapisi acik olsn hep bnde byrama kdr kynanamda klcm dye gldm dun amabgn eve doncm istanbul yniyo cocuk sasrdi bnm ev bhce kati serin kaynanam 5. Kat terasta.Kızlar bebeğim bugün 10 günlük ve sabahtan beri tek tük öksürüyoristanbul çok sıcak ve sürekli pencere açık. Oda 30 derece. Terledi de Üşüttü mü yoksa (
Cnm daha cok erken ama gunduz odayi aydinlk gecede karanlik yap 40 i cika nakdrKizlar bizim oglan gunduzleri gece, geceleri de gunduz saniyor yaa.. Ne zaman duzelir ki bu
Artık öyle yapıyorum cnm her yeri kızardı zatenH history1985 cnm cocuk isilik olur tek prca zibin giydr corap eldiven bizimki oyle oldugu halde isilik oldu.
PembeLokum bol bol o uyurken uyu sicak utuyle havlu utule koy incir suyu ic
Babaannesi kuzuyu napmis öyle.bnde artık ince giydiriyorum cnm.klima alicam ama dokunur mu bebisime bilmiyorumBenim ev serindir normalde ama oda 26 dereceyi buluyor :/ bir de kuzumun içine iç zıbın ayaklı pantolon onun üstüne tulum üstüne iki battaniyebabannesi üşür üşür diye bayılttı çocuğu :):) dün ilk banyosunu yaptırdıktan sonra çıtçıtlı zıbın üstüne tulum giydirdim sadece. İnce giydirme imkanın varsa ince giydir. Canım bady üstüne pantolon giydir sadece. Çok sıcaksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?