- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.901
Yok canım söylemedi. Yarın sorayım bakıyım :)Hamileyken de mi soylemedi hic?
Ben o kdr cok adamin kafasini sisirdim ki igneyi biraksam olur mu diye diye her kontrolde soyleyince o da hayir hele daha dogumdan sona da devam edeceksin diyordu sanirim ben hatirlatip durdum hep
Doktor parol verdi canım ama onu da pek içmiyorum. İçince biraz daha rahat gibiyim. Ama yatsam batıyor kalkarken batıyor. Kambur oldum sanki resmen :/Ne içiyorsun canım ağrı için
Kendine göre değil canım da eşine göre değerlendir. Çünkü biz emzirirken filan terliyoruz bize daha sıcak gelebilir. Ben kolsuz çıtçıtlı bady üstüne tulum giydirdim uyurken ince penye battaniye örtüyorum.Ya bn lohusaym diyemi blmiyrm ayagim usuyo pufidikterlikle geziyrm sirtmda hep havlu ama bebege bugn sadce zibin corapgydiriyrm eldivende cikardm artk
Canım benim bir hafta oldu benim de sol tarafta biraz şişlik var. Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek haber ederim sana da.
Benimde 24gun olsu hala sol tarafimda dikisin ustu hafif sis benimde canim sıkılıyo ona gecmicekmi diye. Gerci ben pek dikkat etmiyorum yoruyorum kendimi ondanmi gecmiyo acaba. Dikislerime bisey olurmu diye bende arada tedirgin oluyorum dogrusu
Bnmde sislik var ama doktr bsy demedi
Dün bi arkadaşımda kraftın elektrikli pompasını söyledi , çekiş gücü yüksekmiş , en azından meme ucun çıkar dedi , bu makinayı ne yapacağımşimdiBende seninle aynı durumdayım canım meme ucum hiç yok alamıyor bebeğim huysuzlanıyor
Kraft ın elektirkli süt pompasını aldım çok memnunum
Yok canım söylemedi. Yarın sorayım bakıyım :)
Normal içtiğimiz çayda süt yapıyormuş canımDün bi arkadaşımda kraftın elektrikli pompasını söyledi , çekiş gücü yüksekmiş , en azından meme ucun çıkar dedi , bu makinayı ne yapacağımşimdiof çok zormuş yetememe hissi kızım artık emmiyor diliyle çeviriyor , sanki Ağzına su damlatıyormuşum gibi mememi damlatıyorum , ben acı içinde çıkarırken sütü o melül melül BAKIYOR
Ayagini sicak tutmak yeter ya isilik oldu bile bizimkiKansızlıktan olabilir.
Ben atlet çorap
Ayaklı zıpın takımı giyindiriyorum
Odanın pencereleri hep kapalı
Uyanınca odayı havalandırıyorum bebeğim yokken
Üstünde ince pike oluyor muhakkak ama
Bde bebeğin ayaklarını bacaklarını sıcak tutmak gerek üşüttüklerinde de gaz oluyor sancı oluyor
Bende bu sabah bir iki kaşık verdim kızıma biraz rahatlasın diyeAyagini sicak tutmak yeter ya isilik oldu bile bizimki
Ben hergun 2 bardak rezene ixiyrm banada bebisede iyi geliyo
Metin bey de başta öyleydi anlatıp açıklıyordu. Sonra bizi kaybetme korkusu kalmadı herhalde :):):) ikincide gider miyim bilmiyorum. Memleketteki sağlık işleri düzelse gitmem herhalde. Bıktım yollardan :/R r0s3n ay bi de bn iste bugun gittim ya baska doktora ay bi anlatiyo bi anlatiyo bi ayrinti veriyo bnm soru sormama gerek kalmadan herseyi soyledi bizim doktordan sonra garip geldi
Ama bunlar da bos olduklarindan bu kdr anlatiyo bence cok hastalari yok bizimki cok cok yogun ya hastalardan birini gonderiyo digerini aliyo sabah 8den once ogle arasi ve mesai bitince ameliyat yapiyo fln yogunluktan kisa kesiyolar herhalde
Tamam cok konuskan anlatan ayrinti veren bi insan degildi ama ameliyatta doktor ciktiktan sonra ordakiler sezaryenini övdü bugunki doktor da yapan arkadasin eline saglik cok guzel tertemiz yapmis dedi fln o yonden iyi oldu diyorum seninki de oyle olmustur ayni el sonucta :)
Bidahaki gebelikte de gitmeyi dusunuyo musun:)
Benim göbek koltuk altı karaloklarım hala duruyor.Kızlar hamileyken göğüslerim koltukaltım ve göbeğim kararmıştı
Özellikle göbeğimin kararmasını şişkin olduğu için farketmemişim ama doğumdan sonra karnıma baktığımda bildiğin yanık gibi kararmış gördüm
Ayrıca göbek deliğim hizasında aşağı inen düz kara bi çizgimde vardı
Göğüs ve koltukaltı karartılarım geçti gibi ama
Göbeğim hala kapkara
Sizin var mı böyle bi durum
Geçer mi göbeğimdeki karalıklar
Acaba benim ki bozuk mu ki ? Hiç çekmiyor canım ses var uygulama yokemy0364 cnm bn lansinoh tekli kullandm bi kere en dusukte lullandm hatta cok iyiydi cekisi
Banada bi arkadasm acik cayla petiboru onerdi bnde ise yaradi sut icin
Anladım canım..bana da bu hafta yapıcak çatı muayenesi bakalım ne zaman doğurcaz biz hayırlısıyla..Doğuramazsın demedi de
Haftaya kalırsan daha zor doğurursun dedi. Bebekler büyüyor ya. Bol bol hareket yürüyüş yap dedi. Bir de cnm cinsel ilişkiyi önerdi korunmadan yani bana garip geldi ama meni açılmayı tetikliyormuş. Çatı biraz acıttı ama doktorum rahatlatmaya çalıştı ben çok kastım. İlk ilişkide ki gibi biraz acıma kastığımız için. Bir de bakmadan yapıyorlar ben utanmıştım da bilmiyorumdum:) üstünde örtü oluyor sadece parmağı ile kontrol ediyor. Bayrama bırakmak istemiyorum şansımıza tatilde 9 güne çıktı bu hafta doğursak iyi yoksa sezaryen yaparlar
Metin bey de başta öyleydi anlatıp açıklıyordu. Sonra bizi kaybetme korkusu kalmadı herhalde :):):) ikincide gider miyim bilmiyorum. Memleketteki sağlık işleri düzelse gitmem herhalde. Bıktım yollardan :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?