- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.921
Ama annesi 15 dakika çok kii :/Cnm aynisini yapiom wallahi.ama gak yapmio tabi bunlar birikip çocuğu sikistitiyor.
Bifiform damla başladım bugun.
Birde tane kimyon cayi demledim kendime onu iciom.
Birde bizimki gaz cikarirken gece özellikle omzumda siziyor bende iki pitpitlamadan sonra birakiom yerine. Yanlis mi yapiom . Ama salio kendini. Yuzu kizario artik 15 dk omuzda duramio napcam ben
Kızlar hamileyken göğüslerim koltukaltım ve göbeğim kararmıştı
Özellikle göbeğimin kararmasını şişkin olduğu için farketmemişim ama doğumdan sonra karnıma baktığımda bildiğin yanık gibi kararmış gördüm
Ayrıca göbek deliğim hizasında aşağı inen düz kara bi çizgimde vardı
Göğüs ve koltukaltı karartılarım geçti gibi ama
Göbeğim hala kapkara
Sizin var mı böyle bi durum
Geçer mi göbeğimdeki karalıklar
Ama annesi 15 dakika çok kii :/
Bizim işlem en fazla 3-5 dakka sürüyoo şunu dene omuzda işlemi yapınca bi yatır bacakalrını bisiklet çevirme yap karnına doğru ittir hareket ettir kısacası sonra tekrar omuza al . Ama 15 dakika çokk
Ve dr bana dediki emzirmeyi 1 saate yay 10 dakka emzir gaz çıkar sonra tekrar dewam .. Hepsni birden verme aralıklı olsn dediiii
annensenicoksevecek geçmişi okuyamadim doğumun nasıl oldu bebişin gerçekten minnak mi çıktı merak ettim.
Dün konuştum gel dedi doktor da zaten. Üstelik ayaklarım da çok şişti, inşallah öylr birşey değildir ama olabilir haklısın canımHK77 Tatlım kaburga ağrın için bi dahiliyeye falan ugrasan iyi olur belki tedbiren.
Allah korusun benim bi arkadaşta doğumdan sonra akciğer embolisi oluştu. Çok nadir olurmuş. 3ay sabah akşam koldan iğne yapıldı.
Ona da sezeryandan sonra olur demişler ama ağrıya dayanamayinca muayene olmuş. Daha hastanede yatarken farketmiş.
İnşallah seninki geçmiştir ben bunu yAzarken
15 dk da 60 cc ckmsti hatta bnden hatta ikinci cekis gcnde kopck sandm gogus ucumAcaba benim ki bozuk mu ki ? Hiç çekmiyor canım ses var uygulama yok
Cnmtakdr allahtan cok gcmis olsun. Dua et emiyo ins cabuk iyilesrKuzum bende geçmişi okuyamadım uzun zamandır kim ne yapmış ne demiş inan zor günler geçiriyoruz. Bebeğim.2570 doğdu 2313 e düştü. Sarılık var göbek bağı enfeksiyon yapmış onunda hastaneye tekrar yatırdılar. Allahım tez zamanda benimkinede herkesinkinede şifa versin. Zor kızlar sadece emzirmeden emzirmeye görüyorum çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor bebeğim iyi olsun ben başka bir şey istemem. Bakamadım kızıma diye çok üzülüyorum.
O sadece sort atley gyiyiyo :)Kendine göre değil canım da eşine göre değerlendir. Çünkü biz emzirirken filan terliyoruz bize daha sıcak gelebilir. Ben kolsuz çıtçıtlı bady üstüne tulum giydirdim uyurken ince penye battaniye örtüyorum.
Snde ic bol bol gun icindeBende bu sabah bir iki kaşık verdim kızıma biraz rahatlasın diye
Duştan sonra biraz rahatladı
Canim ayak sismesi bendede var felaket derecedeydim goren korkuyodu dun muayenem vardi doktora gosterdim zaten kendisi dedi. Anesteziden sonra (dikislerim atilirken almistim bende cok hafif )cok gorulen biseymis ayaklarini sarkitsrak emzirme surekli uzatarak otur hatta altina yastik koy dedi. Dun yapmaya basladim gecti hemen inan. Sende bi dene istersenDün konuştum gel dedi doktor da zaten. Üstelik ayaklarım da çok şişti, inşallah öylr birşey değildir ama olabilir haklısın canım
Cnmtakdr allahtan cok gcmis olsun. Dua et emiyo ins cabuk iyilesr
Canim mamayi nasil veriyosunSağol canım benim.. emiyo da sut fazla gelmiyo mama takviyesi yapıyorum malesef. 5.dk emiyo duruyo çok yoruluyor
Canim benim niye bakamadim diyorsun senin elinde olan bisey degilki hem dusuk agirlikla dogmasi hemde enfeksiyonu. Sen guclu ol ki sutun olsun. Bebegine de gecer enerjin hemKuzum bende geçmişi okuyamadım uzun zamandır kim ne yapmış ne demiş inan zor günler geçiriyoruz. Bebeğim.2570 doğdu 2313 e düştü. Sarılık var göbek bağı enfeksiyon yapmış onunda hastaneye tekrar yatırdılar. Allahım tez zamanda benimkinede herkesinkinede şifa versin. Zor kızlar sadece emzirmeden emzirmeye görüyorum çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor bebeğim iyi olsun ben başka bir şey istemem. Bakamadım kızıma diye çok üzülüyorum.
Bnmde gobegim oyke sanki bnm dgl guneste kararmiis gbi ama bnce gceerKızlar hamileyken göğüslerim koltukaltım ve göbeğim kararmıştı
Özellikle göbeğimin kararmasını şişkin olduğu için farketmemişim ama doğumdan sonra karnıma baktığımda bildiğin yanık gibi kararmış gördüm
Ayrıca göbek deliğim hizasında aşağı inen düz kara bi çizgimde vardı
Göğüs ve koltukaltı karartılarım geçti gibi ama
Göbeğim hala kapkara
Sizin var mı böyle bi durum
Geçer mi göbeğimdeki karalıklar
Dahacok kucuk annesi yorulur kuzun ama sabirSağol canım benim.. emiyo da sut fazla gelmiyo mama takviyesi yapıyorum malesef. 5.dk emiyo duruyo çok yoruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?