- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.421
doktorun herhangi birşey söyledi mi canım ben daha sormadım p.tesi inş soracağım bana ebe söyledi doğum kanalına girmemiş diye bundan sonra girer mi bilgin var mı?
selam kizlar çoğunuz bebeğinize kavusmussunuz maşallah size Rabbim hayirli uzun ömürler versin evlatlarınıza gözünüz aydin ben 40+1 oldum ikinci bebeğim ne gelen var ne giden malesef.. sancimda yok ilk kizimi suni sanciyla yapmıştım resmen ölüyodum bu aralar psikolojim acayip bozuk o anlari tekrar yaşayacağımı düşünmek müthiş korkunç pazartesi doktora gidicem ne olacak bilmiyorumAllah herkesi sağ salim yuvasina nasip etsin yavrusuyla insallah dualarda beni de unutmayin ..
Kızlar bebeğimin Makat üstünde ayrı bir çukur var sanki çift makat varmış gibi bi görüntüsü var. Aile hekimi farketti kendi doktprum çok önemsemedi bu durumu yaşayamlar var mı ?
hadi yaa inş. bn daha konuşmadım bakalım benim ki ne diyecek bn normali istiyordum ama nasip sanırım sezaryan olacakGayet umutsuz konuştu, sezaryen olacakmışım gibi davranıyor
inş. benim de öyle olur yada daha erken girer sırf bunun için sezaryan olmak istememGirer canım merak etme. Benim doğuma 5dk kala girmişti. Yani önce iyice açılma olmuştu
Sagol cnm blmiyrz ki insallah yktur herkese soruyrz gecer diyolar ama hala durmadizeyzey3428 tatlim gecmis olsun cok takip edemiyorum hizlica sayfalara atlaya atlaya goz gezdiriyom ciddi bisey yok dimi?
Benim de yarın 40 bitiyor canım..ilk doğumunda hiç sancın yokken mi suni verdiler?selam kizlar çoğunuz bebeğinize kavusmussunuz maşallah size Rabbim hayirli uzun ömürler versin evlatlarınıza gözünüz aydin ben 40+1 oldum ikinci bebeğim ne gelen var ne giden malesef.. sancimda yok ilk kizimi suni sanciyla yapmıştım resmen ölüyodum bu aralar psikolojim acayip bozuk o anlari tekrar yaşayacağımı düşünmek müthiş korkunç pazartesi doktora gidicem ne olacak bilmiyorumAllah herkesi sağ salim yuvasina nasip etsin yavrusuyla insallah dualarda beni de unutmayin ..
İnşallah biran önce tamamen iyileşirsin canımEvet. Bi haftada toparladım ama tabiki hala sızlıyor dikiş yerlerim
Canım bi ver bi dinlensin dedi bi 60 cc dedi şimdi kolik olmuş 30 ml iciyor sadece doktor onun için demedi normalde dedi az içtiğini sonra dedim belki aç değil dedi onun için
Yani normalde 120 içer dedi bi sağ bi mama ver dedi mama verdiğin zaman dinlensin dedi ben sagıp üstüne mi mama versem yoksa arada sagSam mi başka doktora gitme şansım yok çünkü doktor yok cnm ben sagmsya devam edeyim bi öğünde mamaya başlayım her emzir sonra sağ bidahakine dedi ben çok anladığını söyleyemem bi sisms kolik olmuş bo az gelmiş diyor
Bebekler memede uyumak için dizayn edilmiş :) hepsi öyledirSagol cnm blmiyrz ki insallah yktur herkese soruyrz gecer diyolar ama hala durmadi
Sizinti sklinde kaniyo kuruyo kan tahlilleri yapildi ama bsy ckmadi gen testi istediler
P.tesi bezmialeme goturcem bakalim hematolojiye nolcak
Bide annisler bisey sorcam bebisleriniz nasil uyuyo bizimki memede uyumak istuyo hep
Bebeğim kabız oldu galiba ya. :/ önceki günler daha sıvı olan kakası şimdi öyle değil. Rengi aynı ama. Yaparken de zorlanıyor sıkıyor kendini çok. Ne yapsam?
Yok canım emziriyorum. Sütüm mü az geliyor acaba :/Mama mı veriyorsun canım?
emy0364 canım doktor muayene etti normal dedi bana. Ilık su ile banyo yaptırırken yıkayıp hafifçe pişik kremi sürmek işe yaramıştı. Bezini sık sık değiştir.
çok Sağol canım,bugun sabah babaannem geldi pişik olmuş bu idrarını yaparken Ağlar dedi hemen hametan sürdüm rahatladı , Dediğin gibi pişik olmuş kuzucuğumemy0364 canım doktor muayene etti normal dedi bana. Ilık su ile banyo yaptırırken yıkayıp hafifçe pişik kremi sürmek işe yaramıştı. Bezini sık sık değiştir.
Ben de normal istiyorum ama hayırlısı artık.hadi yaa inş. bn daha konuşmadım bakalım benim ki ne diyecek bn normali istiyordum ama nasip sanırım sezaryan olacak
Evet haklısın, hayırlısı artık ne diyelim..Doktorlar çok uğraşmak istemiyor. Devlette olsa kendi olmazsa başkası olacağı için normali destekliyorlar. Bizim bahtsızlığımız bayrama çok yakın doktorlar evden gelmek istemiyorlar, başkasına da emanet etmek istemiyorlar
Canim ayni dert bendede var hep memede uyimak istiyo valla napcm bilmiyomSagol cnm blmiyrz ki insallah yktur herkese soruyrz gecer diyolar ama hala durmadi
Sizinti sklinde kaniyo kuruyo kan tahlilleri yapildi ama bsy ckmadi gen testi istediler
P.tesi bezmialeme goturcem bakalim hematolojiye nolcak
Bide annisler bisey sorcam bebisleriniz nasil uyuyo bizimki memede uyumak istuyo hep
Teşekkür ederim canım bi dinlenir bi emzir sonra sağ kalanı ver 60 cc sonraki öğün mama ver dedi bence de dinlenmeye ihtiyacı yok ben de sagıp iki öğün biriktircem veriyorum 120 ml doyurur onu dedi ben demesem. Emzirmeye devam diyodu sadece sağında az geliyor dedim mecbur vereceksin ozaman dedi ayrıca ölçüsünde 30 dan yapıyorduk çok yoğun başka bir doktora gidicem ama 1 saat göze alamıyorum zaten sarılık suphemden iki kere topugunu delirdi yavrumun kiyamiyorumMama mı veriyorsun canım?
Ahh ahh aynısını ben de yaşadım. Hem uyandırma hem mama verme konusunda. Uyandırmada annem çok bir şey demiyordu ama kayınvalidem çocuk uyuyor kızım yazık elleme diyordu. Ellemesem tüm gün uyur zaten ne zaman beslenecek bu çocuk. Hemşire mama hazırlayıp veriyor hepsş bitecek diye. Bunlar çocuğun midesi ne kadar da sanki mamaya alışmasın diye yarısını bile vermediler :) dedim içirin onu. Yeter kızım yeter. Ayyyy çatladım yerimde. Hemşire geldi niye içirmiyorsunuz ona göre hazırladım ben sarılık olursa görürsünüz diye. Gerçi biraz sarılık olduk ama :) şimdi düşüyor sarılık değeri.
PembeLokum kuzum silikon meme ucundan kurtulabildinmi
PembeLokum canım doktor hangi şurup ve vitamini verdi senin bebeğine?
Ben de bugün memlekette bir doktora götürdüm konyadakinden çok çok daha ilgili bir bayandı. D vit başlayalım dedi ama çok emin değilim güneşli günleri değerlendirmeyi düşünüyorum.
Sağol canım bugün alacağım. İnşallah işe yarar bende de. Sabah yarım saat emzirdim, üstüne 50 ml süt verdim ancak doydu. Zaten dolapta 60 ml vardı. Günün geri kalanında yine mamaya talibiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?