2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

İkinci doğum daha kolay oluyor canım ayrıca sancıları nefesle karşılarsan hem daha çabuk hem daha kolay dogurursun. Sakin ol. Nefesini derin al yavaş ver oldu mu?

zeyzey3428 tatlim gecmis olsun cok takip edemiyorum hizlica sayfalara atlaya atlaya goz gezdiriyom ciddi bisey yok dimi?
Sagol cnm blmiyrz ki insallah yktur herkese soruyrz gecer diyolar ama hala durmadi
Sizinti sklinde kaniyo kuruyo kan tahlilleri yapildi ama bsy ckmadi gen testi istediler
P.tesi bezmialeme goturcem bakalim hematolojiye nolcak

Bide annisler bisey sorcam bebisleriniz nasil uyuyo bizimki memede uyumak istuyo hep

Benim de yarın 40 bitiyor canım..ilk doğumunda hiç sancın yokken mi suni verdiler?

Bebeğim kabız oldu galiba ya. :/ önceki günler daha sıvı olan kakası şimdi öyle değil. Rengi aynı ama. Yaparken de zorlanıyor sıkıyor kendini çok. Ne yapsam?

Tabi öyle yaparsan uzun süre dolu kalacağı için süt üretimin yavaşlar. Neden dinlendir dedi ki? Memelerin dinlenmeye ihtiyacı yok. Ama fazla sağmak da iyi değil. Benim kahverengi kısmının derisi soyuldu sağmaktan. O kadar çok acıyor ki. Acaba zarar görmesin diye mi dinlendir dedi? Sen emzirmiyor musun?
3 saatte bir emzirecek yada sağacak şekilde ayarla bence sen

Bebekler memede uyumak için dizayn edilmiş :) hepsi öyledir

Can'ım eski mesajını görmedim. Göbek kordonunun düştüğü yer mi kanıyor? Benimki de ara ara kanıyor, kuruyor ama doktor her şey yolunda dedi. Bazen yara kapansın diye bir ilaçla yakıyorlar. Onu yaptılar mı? K vit almış mıydı doğumda?

emy0364 canım doktor muayene etti normal dedi bana. Ilık su ile banyo yaptırırken yıkayıp hafifçe pişik kremi sürmek işe yaramıştı. Bezini sık sık değiştir.
emy0364 canım doktor muayene etti normal dedi bana. Ilık su ile banyo yaptırırken yıkayıp hafifçe pişik kremi sürmek işe yaramıştı. Bezini sık sık değiştir.
çok Sağol canım,bugun sabah babaannem geldi pişik olmuş bu idrarını yaparken Ağlar dedi hemen hametan sürdüm rahatladı , Dediğin gibi pişik olmuş kuzucuğum

Reactions: 9ay
Canim ayni dert bendede var hep memede uyimak istiyo valla napcm bilmiyom

Mama mı veriyorsun canım?
Teşekkür ederim canım bi dinlenir bi emzir sonra sağ kalanı ver 60 cc sonraki öğün mama ver dedi bence de dinlenmeye ihtiyacı yok ben de sagıp iki öğün biriktircem veriyorum 120 ml doyurur onu dedi ben demesem. Emzirmeye devam diyodu sadece sağında az geliyor dedim mecbur vereceksin ozaman dedi ayrıca ölçüsünde 30 dan yapıyorduk çok yoğun başka bir doktora gidicem ama 1 saat göze alamıyorum zaten sarılık suphemden iki kere topugunu delirdi yavrumun kiyamiyorum

Bizimkiler de mama sevdalisiydi cunku her akrabamin torunu oldugunda mama vermemeye direndikleri icin hep hastanede yatti bebisler her beni arayan aman mama ver diyordu

PembeLokum kuzum silikon meme ucundan kurtulabildinmi

Yok cnm pek birakmaya da calusmiyorum acikcasi

Multiver ve infantum cnm
Bebisleri ne zmn gunese cikarabiliriz?

Sağol canım bugün alacağım. İnşallah işe yarar bende de. Sabah yarım saat emzirdim, üstüne 50 ml süt verdim ancak doydu. Zaten dolapta 60 ml vardı. Günün geri kalanında yine mamaya talibiz

Gogus kalkani kullaniyir musun? Hani sut birikiyor ya icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…