2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İyi dr isteyince basınca çığlığı napcak misiz. Benim ki de öyle yarım saatte bi istio bazen

Kizlar bi sey sorucam cok telasliyim su an.
Bebegimin sabahtan beri atesi var su an38.4 ve biraz once kusmugu kahverengi gibiydi. Basina boyle bi sey gelen var mi?

Çok ıkınıp ağladığı Zaman Bn de zinco veriyorum istemeyerek ama üzülüyorum haline huzursuzluğuna

Anne sütüne bir şey karıştırma Can'ım sütten tiksinir falan Allah korusun

Tatlim bende sarimsak rendesi var minik boy rendeler varya ondan. Onla rendeliyorum. Gaz sknti gercekten ya

Ben veriyorum canim. Kazilar ne demek??

Muskati nasil veriyorsun canim
zeyzey3428 B biyologmerve ortadan ikiye boluyorum sarimsak rendesiyle en ince yeriyle rendeliyorum cay kasiginin ucuyla koyup az bisey mama yapiyorum 30 cc kadar cay kasigina damlatip once onu veiryirum pesine hemen biberonu veriyorum yoksa ogurmeye basliyo. Emzirdigimdede gogsume bulasiyo agzindan memeyi istemiyo. Sut saganlar mama yerine sutlede yapabilir tabi.

Bende sezeryan oldum canim benim kanamam bitti bugun bizimde 41.gunumuz.25 den sonra bisey gelmedi bende.

Bide akintim varken bende de az balik kokusu vardi doktora gitmedin internetten arastirdim mikrobik sanirim ilacla geciyomus ama dedigim gibi benimki cok azdi sonradan da gecti.

Kizlar doktor beni cagirmisti ama henuz gidemedim kontrol ve korunma yontemlerini konusuruz dedi.

Dr. Gidip konusan korunma yontemine karar veren varmi emzirirken hangisinin yan etkisi yok yada en az.

Valla benim hormonlar dogumdan sonra tavan yapti.bir an once dr.la gorusmem gerek:)

Ahahahah ayy canım bir senin hormonlar değildir sanırım. Aylardır o günü bekliyoruz :):) ben her zaman eşimin korunması taraftarıyım :) ben zaten polikistik over im. Hormonlarımı etkileyecek bir şey istemiyorum. Spirali de içimde düşünemiyorum.

Kizlar bi sey sorucam cok telasliyim su an.
Bebegimin sabahtan beri atesi var su an38.4 ve biraz once kusmugu kahverengi gibiydi. Basina boyle bi sey gelen var mi?

Geçmiş olsun takip et, sakin ol
Doktora gittin mi?
üstünu inceltip alnına koltuk altina kasiklarina serin bez koyup yine ölç.
Düşmezse 39 olur vbi süre 39da kalırsa fitil atarsın.

Kızlar bebeğim tam bi yapışık oldu. Biraktigim an basio çığlığı . Uykusu var biliorum ama beşiğé koyunca durmuo. Yapmam diodum ama ayakta sallama ile uykuya dalar oldu . Yoksa memede uyuyordu şu ara da emdiği için kustu falan pek durmasını istemeedim. Ağladı ağladı ayakta uyudu .ama hapsolmus gibiyım ayağimi çektiğim an kalkio. Napcam ben ya

Emzik kullanmaya başlatabilirsin tatlım onu emmekle oyalanır
Birde bebekleri rahatlatıcı müzik aç dinlesin

Emzik kullanmaya başlatabilirsin tatlım onu emmekle oyalanır
Birde bebekleri rahatlatıcı müzik aç dinlesin
Var canım emzik ı değiştirdim hatta kiydim paraya yok tutmuo aslında tutuyo gibj ama ağzına bantlamak lazım yoksa pirt atio. Müzikle geçeleri yatio da . Huyu değişti iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…