- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #45.661
İnşallah canımGecmis olsun canim,uzucu bir durum anliyorum. Biz de sarilik gecirdik, insallah bitmistir diyorum cunku uzamis sariligi ilk defa burada gordum. Insallah bir daha o durumlara dusmez bebeklerimiz
O yazanlar psikolojiyi bozuyor sen doktoruna güven takip çocuğun rengini falanYa dünden beri düşün düşün deli oldum içim rahatladı biraz cnm Sağol inşallah geçer hemencecik nette bir sürü şey yazıyo kafami allak bullak etti
İyi dr isteyince basınca çığlığı napcak misiz. Benim ki de öyle yarım saatte bi istio bazenKızlar bir de doktor ne kadar süreyle emiyor dedi. Ben de 1buçuk iki saatte bir kendi isteyip emiyor dedim. Olmaz öyle düzensiz emzirirsen gazdan kurtulamazsın en az üç saatte bir düzenli emzir dedi. Bunun alakası olur mu ya? Her emzirmede çıkartıyorum gazını. Önce geceleri çok uğraşmıyordum artık gece de çıkarsın diye uğraşıyorum.
Çok ıkınıp ağladığı Zaman Bn de zinco veriyorum istemeyerek ama üzülüyorum haline huzursuzluğunaKarnı sert ama o kadar ağlayım filan demiyor. Çok gazı oluyor. Zinco verdim az önce bırt bırt bırtt boşalttı :) sıcakta üç saat duramıyor zaten. Ki emdiğinde on dk anca emiyor. Az emiyor sık sık istiyor. Sık olup da bir buçuk saat en az. Bir de emmek istedi mi ne yapayım ağlatıyım mı yani :/
38i geçmiş hemen doktora götürKizlar bi sey sorucam cok telasliyim su an.
Bebegimin sabahtan beri atesi var su an38.4 ve biraz once kusmugu kahverengi gibiydi. Basina boyle bi sey gelen var mi?
Anne sütüne bir şey karıştırma Can'ım sütten tiksinir falan Allah korusunCnm yaa su muskati nasil toz haline getiriyorsun.bicakla kaziyinca yine putur putur oluyo .ben bir kez bicakla kazidim anne sutune karistirdim ama . Iki gundur kivraniyor benim kuzuda. Yemez olaydim yesil mercimek yedim o yapti. Cok dikkat edicem artik yediklerime.iki gundur o aglio ben agliorum
Tatlim bende sarimsak rendesi var minik boy rendeler varya ondan. Onla rendeliyorum. Gaz sknti gercekten yaCnm yaa su muskati nasil toz haline getiriyorsun.bicakla kaziyinca yine putur putur oluyo .ben bir kez bicakla kazidim anne sutune karistirdim ama . Iki gundur kivraniyor benim kuzuda. Yemez olaydim yesil mercimek yedim o yapti. Cok dikkat edicem artik yediklerime.iki gundur o aglio ben agliorum
Ben veriyorum canim. Kazilar ne demek??
Muskati nasil veriyorsun canim
Kizlar bi sey sorucam cok telasliyim su an.
Bebegimin sabahtan beri atesi var su an38.4 ve biraz once kusmugu kahverengi gibiydi. Basina boyle bi sey gelen var mi?
Kızlar ben kontrole 20.gün gittim. doktor bi daha gel demedi. Bugün 41.gün
Bi sorum var, löşi akıntı rengi sarıya döndü artık.
Önceleri ped kullandım kokuya sebep olabilir diye bıraktım pamuklu beze geçtim, sık da değiştirdim.
Hala akıntı balık gibi kokuyor.
Çok ağır değil ama hiç böyle koku olmamıştı.
Sezeryanden mi acaba sizlerde böyle bi koku var mı?
Tesekkur ederim, insallah gecer. Anne sutuyle besleniyor sadece. Evet yara var meme ucumdaGeçmiş olsun canım, meme ucunda kanamalı yara var mi? Neyle besleniyor?
Canım gazı var olacaktı o telefon ona çevirmiş :):):)Ben veriyorum canim. Kazilar ne demek??
Muskati nasil veriyorsun canim
Aynen. Büyük bebek değil ki oyunla filan oyalayım. Annem de diyor deseydin ağlayınca sen mi susturacan diye :):)İyi dr isteyince basınca çığlığı napcak misiz. Benim ki de öyle yarım saatte bi istio bazen
Ahahahah ayy canım bir senin hormonlar değildir sanırım. Aylardır o günü bekliyoruz :):) ben her zaman eşimin korunması taraftarıyım :) ben zaten polikistik over im. Hormonlarımı etkileyecek bir şey istemiyorum. Spirali de içimde düşünemiyorum.Bende sezeryan oldum canim benim kanamam bitti bugun bizimde 41.gunumuz.25 den sonra bisey gelmedi bende.
Bide akintim varken bende de az balik kokusu vardi doktora gitmedin internetten arastirdim mikrobik sanirim ilacla geciyomus ama dedigim gibi benimki cok azdi sonradan da gecti.
Kizlar doktor beni cagirmisti ama henuz gidemedim kontrol ve korunma yontemlerini konusuruz dedi.
Dr. Gidip konusan korunma yontemine karar veren varmi emzirirken hangisinin yan etkisi yok yada en az.
Valla benim hormonlar dogumdan sonra tavan yapti.bir an once dr.la gorusmem gerek:)
Kizlar bi sey sorucam cok telasliyim su an.
Emzik kullanmaya başlatabilirsin tatlım onu emmekle oyalanırKızlar bebeğim tam bi yapışık oldu. Biraktigim an basio çığlığı . Uykusu var biliorum ama beşiğé koyunca durmuo. Yapmam diodum ama ayakta sallama ile uykuya dalar oldu . Yoksa memede uyuyordu şu ara da emdiği için kustu falan pek durmasını istemeedim. Ağladı ağladı ayakta uyudu .ama hapsolmus gibiyım ayağimi çektiğim an kalkio. Napcam ben ya
Var canım emzik ı değiştirdim hatta kiydim paraya yok tutmuo aslında tutuyo gibj ama ağzına bantlamak lazım yoksa pirt atio. Müzikle geçeleri yatio da . Huyu değişti iyiceEmzik kullanmaya başlatabilirsin tatlım onu emmekle oyalanır
Birde bebekleri rahatlatıcı müzik aç dinlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?