- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #45.681
Canim sakin yapma oyle bisey saka yapiyosun muhtemelen ama burdan okuyup ciddiye alanlar olur simdi:) bebis kusar falan allah korusun emzik agzinda bogazina kacar aman diyelim..Var canım emzik ı değiştirdim hatta kiydim paraya yok tutmuo aslında tutuyo gibj ama ağzına bantlamak lazım yoksa pirt atio. Müzikle geçeleri yatio da . Huyu değişti iyice
Annem yanimdaydi neyse ki, fitilin ucte birini verdi, alnina da bez koydu biraz daha iyi gibi. Alnindan olcunce 37 kulagindan olcunce 38 cikiyor su anda da. Isin garibi bende de ayni ates cikiyor o zamandan beri. Aklima asil takilan kusmuguydu ama icimi cok rahatlattin allah razi olsun. Cunku bebegimin huzursuzlugu yok o kusmuk nereden cikti diyordum. Belki kusmaktan bogazi tahris olmustur diye dusunduk ama mantikli bi aciklama yaptin; dedim bu kiz isi biliyor :)Geçmiş olsun takip et, sakin ol
Doktora gittin mi?
üstünu inceltip alnına koltuk altina kasiklarina serin bez koyup yine ölç.
Düşmezse 39 olur vbi süre 39da kalırsa fitil atarsın.
Ben muskat aldim ama toz seklinde.. Suyun icine mi katsam@zeyzey3428 @biyologmerve ortadan ikiye boluyorum sarimsak rendesiyle en ince yeriyle rendeliyorum cay kasiginin ucuyla koyup az bisey mama yapiyorum 30 cc kadar cay kasigina damlatip once onu veiryirum pesine hemen biberonu veriyorum yoksa ogurmeye basliyo. Emzirdigimdede gogsume bulasiyo agzindan memeyi istemiyo. Sut saganlar mama yerine sutlede yapabilir tabi.
Canım bazı bebekler , kaliteli emziği tercih etmiyor, ablam yeğenime 200 lira harcamıştır her markayı Aldı neredeyse , en son wee markayı kabul ettiVar canım emzik ı değiştirdim hatta kiydim paraya yok tutmuo aslında tutuyo gibj ama ağzına bantlamak lazım yoksa pirt atio. Müzikle geçeleri yatio da . Huyu değişti iyice
Canim bende toz haline getiriyorum zaten. Ben mamaya katiyorum suda olur ama pesine hemen biberonla yada kasikla sut veya mama ver mideleri bulaniyo diline yapisiyo oguruyo bizimkiBen muskat aldim ama toz seklinde.. Suyun icine mi katsam
Evet bizimkininde midesi bulanıyor herseyden zaten :)Canim bende toz haline getiriyorum zaten. Ben mamaya katiyorum suda olur ama pesine hemen biberonla yada kasikla sut veya mama ver mideleri bulaniyo diline yapisiyo oguruyo bizimki
Canim sende normal dogum yapmistin dikislerin sancilaniyomu cok yoruldugundaHanımlar çocuklar sıcaktan da çok bunalıp mızıklıyorlar varsa klimalı ortamda tutun bebeleri ya da bol bol yıkayın baymasın yavrular.
Venim gibi yap tatlim o zaman agzina verdigin gi bi pesine hemen biberon yada kasikla agzinin tadini degistirEvet bizimkininde midesi bulanıyor herseyden zaten :)
Benimki dun iyice bunalmisti sicaktan terledi kipkirmizi oldu bi turlu sakinlestiremedik aglaya aglaya emiyodu ki memede hemen susar. Ustunu soyduk fayda etmedi en son bi banyo yaptirdik bebe kendine geldi valla kuzu gibi oldu. Bundan sonra her gun suya sokmaya calisicam.Hanımlar çocuklar sıcaktan da çok bunalıp mızıklıyorlar varsa klimalı ortamda tutun bebeleri ya da bol bol yıkayın baymasın yavrular.
Annem yanimdaydi neyse ki, fitilin ucte birini verdi, alnina da bez koydu biraz daha iyi gibi. Alnindan olcunce 37 kulagindan olcunce 38 cikiyor su anda da. Isin garibi bende de ayni ates cikiyor o zamandan beri. Aklima asil takilan kusmuguydu ama icimi cok rahatlattin allah razi olsun. Cunku bebegimin huzursuzlugu yok o kusmuk nereden cikti diyordum. Belki kusmaktan bogazi tahris olmustur diye dusunduk ama mantikli bi aciklama yaptin; dedim bu kiz isi biliyor :)
Kızlar selam bugün 1aylık olduk şükür herşey yolundaa. Oğluşum 5kg ve bez sprumumuz var pişik! Şimdi sizce 3-6kg mu yoksa 5-9mu almalıyım boy olarak 3-6 sleepy almıştıö pişik ve sızdırma yaptı acaba küçük mü geliyor Allahım her konuda acemi ve bilgisiz olmak çok zormuş
Canim sende normal dogum yapmistin dikislerin sancilaniyomu cok yoruldugundaben duramiyorum bazen yerimde yurumem bile zorlasiyo. Bide dikis yerimde kanama oldu
Çok ıkınıp ağladığı Zaman Bn de zinco veriyorum istemeyerek ama üzülüyorum haline huzursuzluğuna
Kızlar bebeğim tam bi yapışık oldu. Biraktigim an basio çığlığı . Uykusu var biliorum ama beşiğé koyunca durmuo. Yapmam diodum ama ayakta sallama ile uykuya dalar oldu . Yoksa memede uyuyordu şu ara da emdiği için kustu falan pek durmasını istemeedim. Ağladı ağladı ayakta uyudu .ama hapsolmus gibiyım ayağimi çektiğim an kalkio. Napcam ben ya
bilmiyorum canım ya beni çağırdı, benim göbeğimin altından dikişe kadar olan kısım dokunca acıyor ya. bi sorcam gitmişken.
bilmiyorum canım ya beni çağırdı, benim göbeğimin altından dikişe kadar olan kısım dokunca acıyor ya. bi sorcam gitmişken.
bana daaacanım mail adresini yaz bana özelden oraya göndereyim. A4'e çıktı alıp ikiye katlıyorsun. Hem takip ediyor gözleriyle, hem inceliyor, hem gülüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?