2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Var canım emzik ı değiştirdim hatta kiydim paraya yok tutmuo aslında tutuyo gibj ama ağzına bantlamak lazım yoksa pirt atio. Müzikle geçeleri yatio da . Huyu değişti iyice
Bizimkinin de huyu değişti
Gündüzleri uyumuyor hanımefendi
Gerçi burdaki arkadaşlarda yazmışlardı genel olarak bu sorunumuz var hepimizin

Kızlar kilolarım konusunda iyice bunalıma girdim
Gelecek ay pilatese gideceğim
15 kilo fazlam var
Salona gitmeyi düşünen var mı
Yada bu göbek vs hangi sporla daha çabuk gider

Su anda 36 atesimiz ama kulaktan 38. Aletten supheliyim. Akinti azaldi ama devam ediyor 28.gunumuz bitti. Faranjitim yok. Insallah bir hastalik da yoktur.

Kızlar kilolarım konusunda iyice bunalıma girdim
Gelecek ay pilatese gideceğim
15 kilo fazlam var
Salona gitmeyi düşünen var mı
Yada bu göbek vs hangi sporla daha çabuk gider
Aynen canım 15 kilo fazlam var ve süt olsun diye yemeye devam ediyorum
sadece kilo olsa keşke, selülit, çatlak ne ararsan. Bir de hamilelikte başlayan emzirme ile kötüye giden duruş bozukluğum oldu. fizik tedaviye gitmeliyim.
saline şükret diye yazdım bunları :)
yüzme ile gider en güzel bence. ben salona gideceğim ama ancak 1 sene sonra. Bebeğim kilo alsın biraz, emzirmem düzene girsin evde pilates yapacağım

O duruş bozukluğu bende de oluştu malesef
Çatlaklar selülütler yürürken löp löp eden etler
Dediğin gibi yüzme en iyisi ama gideceğim spor salonunda yok galiba
Evde düzenli yapmam kendimi bilmisiğim için salona gitcem
Birde eylül ayında düğün var (

Ya vücuduna uygun giyinirsin bir şey olmaz. Artık anneyiz biz genç kız gibi olamayız. Anne dediğin kilolu olur :)
Veririz diye umuyorum. Bebişler bir kendini toplasın. Onlarla da dışarı çıkarız. Yürürüz. Olur yani bir şekilde.

Maşallah
Biraz pahalı ama ben seveth generation kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. 5-9 olur bence. Çok dar olmasın, dolaşımını da bozar

Yok tatlım darbe değil. Askerin içinde küçük bir grubun isyanı. Ama çok kötü durum tabiki. Meleklerimiz her şeyden habersiz uyuyor. Bu beni çok üzüyor öyle masumlar ki
Bi uyuyim dedim neler olmuş
İyice karıştı ortalık allah yardımcımız olsun

Canim sende normal dogum yapmistin dikislerin sancilaniyomu cok yoruldugunda ben duramiyorum bazen yerimde yurumem bile zorlasiyo. Bide dikis yerimde kanama oldu

Hyr canım bir acısı olmuyor yara kapandı herhangi bir kanamada olmadı. İlk 10 gün benim de oturup kalkmam çok zor olmuştu sonra bir sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…