2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen canım! Her yerim ağrıyordu. Bebeğimle beraber 2 saat uyudum ve kendime geldim. Stresten, uykusuzluktan ve su içemediğim için sütüm azdı bugün. Mama vermedim, zaten yok evde. Ama aç mı bıraktım diye üzüldüm. Dinleniriz, yarına iyileşiriz inşallah.

Kizlar tiny love kullanan var mi? Memnun musunuz?
Ben kullanıyorum ve aldığıma en çok memnun olduğum şey.
Sabah kahvaltı için ona yatırıyorum, yanımda ışıklarına oyuncaklarıma bakıyor ben de kahvaltı ediyorum, yavaş yavaş da sallıyorum. Genelde kahvaltım bitmeden içinde uyumuş oluyor.

Gotururlerken oglum uyuyordu, getirdiklerinde de boncuk boncuk etrafa bakiniyordu aglamadi hic. Ona ragmen icim gitti benim. Dedigin gibi agri kesici fitil verdiler ama gerek olmayacak galiba, eve geldigimizden beri normal rutin duzeninde emip uyuyor oglum. Cisini filan da yapti hep, aglama sizlama olmadi hic. Benim oglum da bugun 18 gunluk oldu :)

Bende bugun aldim bakalim ins memnun kalirim

Reactions: 9ay
Hayirli olsun canim. Sorun cikmayacak insallah bol bol emzir oglusunu.
Bu geceyi sorunsuz atlatirsak icim cok rahat edecek. Tedirgin oldum kayinvalidemi cagirdim aksam bizde kalacak. Hem kendisi emekli hemsire oldugu icin, hem de manevi destek acisndan yalniz kalmaz istemedim.
Caninin yandigini farkedersek esimle elimiz ayagimiza dolasabilir diye bi buyuk olsun istedim basimizda.

Kızlar kilolarım konusunda iyice bunalıma girdim
Gelecek ay pilatese gideceğim
15 kilo fazlam var
Salona gitmeyi düşünen var mı
Yada bu göbek vs hangi sporla daha çabuk gider
Benim doktorum 40 gun hic bi spor onermedi. Rahim ancak kendini toparlar dedi. Ben 40 gun bekledikten sonra pilates ve karin egzersizleri yapacagim.
Ben de 20 kg almistim 18 gunde 10 gitti 10 kaldi. Ve gobegim sarkti. Aynada kendime bakmak istemiyorum resmen.. Bi daha hamile kalirsam bu sefer kiloma dikkat edecegim..

Kizlar bisey soracagim size. 18 gunluk oglum ne anakucagini ne de bebek arabasini seviyor. Zerre kadar ilgisini cekmedigi gibi yatirdigim gibi aglamaya basliyor.. Daha cok kucuk oldugu icin mi acaba??

Canim fitili ver suan uyusuktur hala uyusuklugi gecince acir aglar mutlaka ver. Hayirli olsun cok sevindim sorunsuz gecmesine :). Istanbuldamiydin sen

Korse toparlıyor o sarkan göbeği. Aynen benim de 10u git 10u duruyor. Yeniyıla fazla kilolarla girmicem Allah'ın izniyle. Ben egzersiz yapmayı da hiç sevmem. Belki havuza giderim bebeğimi bırakabilirsem

Kizlar bisey soracagim size. 18 gunluk oglum ne anakucagini ne de bebek arabasini seviyor. Zerre kadar ilgisini cekmedigi gibi yatirdigim gibi aglamaya basliyor.. Daha cok kucuk oldugu icin mi acaba??
Evet canım daha küçük olduğu için. Bizimki de ilk kez arabaya koyduğumuzda çok ağladı. Emzikle susturduk. Şimdiye kadar 7-8 kez dışarı çıktık. İlki 5 dakikaydı sadece. Yavaş yavaş arttırdık. En son parkta 1 saate yakın gezintiye çıktık. Ama emziksiz yinede çıkmam :)

Normal mi sezaryen miydi canim seninki?

Canim fitili ver suan uyusuktur hala uyusuklugi gecince acir aglar mutlaka ver. Hayirli olsun cok sevindim sorunsuz gecmesine :). Istanbuldamiydin sen
Tamam canim uyuyor simdi, uyaninca emzirip altini alip vereyim o zaman fitilini. Evet istanbuldayim :)
Yanlis hatirlamiyorsam central da dogum yapip sunneti de orda yaptirmistin degil mi?? Ben de orda yaptim dogumu ve sunneti :)

Bizimki emzik almiyor malesef. Cok arada aliyor ama genelde memedeyiz. O yuzden cesaret edemiyorum bebegimle yalniz disari cikmaya.

Kızlar bebeğim kollar bacaklar bir anda havaya kaldırıp kollarını birleştiriyor irkiliyor gözler kocaman :) sizinkiler de yapıyor mu? Moro refleksi sanırım bu?

Tamam canim uyuyor simdi, uyaninca emzirip altini alip vereyim o zaman fitilini. Evet istanbuldayim :)
Yanlis hatirlamiyorsam central da dogum yapip sunneti de orda yaptirmistin degil mi?? Ben de orda yaptim dogumu ve sunneti :)
Bugun senle beraber bebeklerimizi emzrmis olabilirmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…