2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Insallah canim yaa.dun ip geldi elime benimde ins dedigin gibidir ondnadir

Kızlar bebek arabası alacağım ama kararsızım
Siz kullandığınız bebek arabalarını paylaşır mısınız ?

Arkadaşlar bebeklerinizi sırt yatırıp başını yan mı çeviriyorsunuz yoksa direkt yan mı yatırıyorsunuz? Bana hastanede yan yatır dediler ama öyle de yüz üstü yuvarlanır diye yatırmıyorum.
Canım ben yan yatırıyorum ama benim sıpa gece sırt üstü pozisyona geçiyor kafası yan.

Reactions: 9ay
Ben chicco trio sprint aldim ve memnunum. Hem araba koltugu(tabii belli bir yasa kadar) hem puseti var. Hem de daha sonra baston araba olarak da kullanilabiliyor. Bir de hopi olan bi yer bulursan kârlı da cikarsin

Bn her gün kahve içiyorum malesef. Sabah ezanında bir uyanıyor öğleye hatta çoğu zaman ikindiye kadar uyumuyor gözünü bile kırpmıyor. Kucaktan inmediği için kahvaltı da yapamıyorum bu saatlerde mecbur kalıyorum kahveye

Canim bende concord neo travel set aldim anakucagini kullaniyoruz suan oglum cok rahat ediyo icinde saatlerce uyuyo bazen hep ondami yatirsam diyorum o derece. Fakat anakucagi cok agir boyle bi dezavantaji var. Bende pierre cardin ps 405 modeliyle concord neo arasinda kalmistim. Onada bak mutlaka hem guzel hem cok ozellikli

Ben bugaboo bee aldım, Portbebesi ile beraber. Çok memnunum. Çok pratik. Kapatması, taşıması çok kolay. Parkta toprak zeminde de çok iyi dar manevralar gerektiren koridorlarda odalarda da çok iyi.
9ay Mouse yarin doktora goturcem hemsiremizi aradim oda ishale iyi gelen yiyecekler yememi soyledi bide bol bol emzirmemi ama hala ayni yarin doktora gidecegiz bakalim
sen de bol su iç Can'ım o da bol süt içsin ki susuz kalmasın. İnşallah geçer. Haber ver

Kızlar gece 9-10 dedin mi süt üretimim çok artıyor. Öğlen 2'den sonra da çok azalıyor. Sanırım hormonal. Gündüz de gece gibi olmasını nasıl sağlayabilirim? Bir de sanırım ben iyi tutturamıyorum. Alt çene kahverengi kısmın çoğunu almalıymış. Benimki ağzını o kadar açmıyor. Emzirme bitince meme ucu ezilmiş gibi yassı görünüyor, bu da yanlış tuttuğunu gösteriyormuş. Sizinki Nasıl?

Canım süt sağmadan 10 dk önce petibör bisküvi ye kayısı suyu iç farkı göreceksin :)

Bir soru daha; 1 aylıkken bebeklerimiz neleri yapabiliyor olmalı? Benimki gülüyor,göz teması kuruyor, gözleri ile takip ediyor, konuşunca dinliyor.
Aynen benimkide beni takip ediyor
Gülüyor dinliyor özellikle ninni söyleyince
Birde arada bir sesler çıkartıyor o zaman aşırı ısırasım geliyor dişlerimi sıkıyorum valla :))

Kizlar bi sorum olcak sizlere yarin kirkimiz cikiyor dr kontrolum var sprial taktirmak istiyorum ama malum 40 gundur kocam bekliyor :)) sorum şu yarin taktirirsam biz biseyler yapabilirmiyiz yoksa beklememiz gerekir mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…