2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
m_rv_ canım, bebeğime canbebe kullanıyorum memnunum. Oglumda ise baştan beri molfix kullanıyorum. Prima ve jennywelly nin yoğun kokusu bize alerji yapıyor onda yorum yapamayacağım.

Uyuması için di mi ? Ben sadece dışarı çıkarken mama alıyorum yanıma ama beni meme meme diye daha fazla bunaltırsa ben de vericem Can'ımdan bezip Heralde
Ben mama vermek için önce çok tereddüt ettim ama aç kalmasından iyidir, dra da sordum o da aynı fikirdi, tabii ki anne sütünün yerini tutmaz ama mama vermemk biraz fazla abartılıyor dedi, sonucta pirinç lapasıyla büyüyen bir nesil var, bebek aç kalması daha büyük tehlike dedi, memeyi birakmiyorum, tam göğüsler yumuşayıp süt azalinca ki zaten benimki ağlamaya başlıyor o zaman, 60cc devam sütünü veriyorum, işte o zaman doyuyor, bazen sonuna kadsr içmiyor bırakıyor
Kolik olsa sonra da ağlamaya devam ederdi diyorum, bir haftadir böyoe toparladık şükür

Ama belki de ihtiyacından fazla veriyorsun. Onun da riskleri var. Fazla yağ dokusu üretilebilir ve ileride obezite, şeker gibi hastalık riskini arttırabilir. Biliyorsundur biz kilo verince sadece yağ dokularının içindeki depo yağları veriyoruz ama depolayan hücreler yerinde duruyor bu sebeple kolaylıkla geri alıyoruz. Ben mama ile büyümüşüm. Metabolizmam hızlı ama çok kolay kilo alırım. Eğer günden 20 gramın Üstünde alıyorsa mamaya gerek yok bence. Mama verince daha az emer. Ben de 20 gün senin gibi yaptım hem sütüm azaldı hem de bir süre sonra tamamen emmeyi reddetti

Canim yaa ben repost yapmayı bilmiyoruuum nasil yapiliyir?
Repost application yüklemen gerek cnm
Muslin mom easy aldım çok güzel kar gibi yumuşak ve hafif ama 60x60 olmasıngereken 66x58 gibi bir dikdörtgen 120x120 de dikdörtgen
Sünmüş mü ne olmuş bilmiyorum düzgün kundak olmuyor

Ben yine midemi hasta ettim bu bebis de uyumuyo ben hastaysam ve çocuk uyumuyosa eşim çok panik yapıyo nasıl buyur bu çocuk bilmiyorum

Ay kıyamam sana bana hiç gelmedi misafir annem lere geldim o da bayram da bile tahammül zordu çok çıkmadımdı gerçi ben de daha rahatım ameliyat rahatsızlıkları gitti şükür. Yavrularimiz iyi olsun da. Bugün geç uyudu kuzum yavrum son zaman ağladı şimdi uyuyorbakalım

En son cikisimda ben de aynisini yapmistim :))

Benim kızım memede uyuduğu için doymuyor süt var aslında

bunaldım evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan ama sabır birkaç ay daha bakalım

Sürekli aranıyor elini emiyor. Bıraksam 1 saat duracak memede gözleri kapalı 1-2 saat uyusun gündüzleri istiyorum

bunaldım evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan ama sabır birkaç ay daha bakalım
Keyifli hale getirmeye çalışssan. Ben kitaplarını okuduğum bir pedagog'un radyo programını dinliyorum emzirirken. Bazen dizimi izliyorum tv karşısında. Buraya giriyorum, annemle yazışıyorum falan...

Ben yine midemi hasta ettim bu bebis de uyumuyo ben hastaysam ve çocuk uyumuyosa eşim çok panik yapıyo nasıl buyur bu çocuk bilmiyorum
geçmiş olsun canım. Dışarıdan mı yediniz? Doğdumu büyüyor merak etme.bak neredeyse 2 aylık oldular :) eşin de alışır. Ben de dün bütün gün uyutmaya çalıştım ancak 9'da uyudu, o da gece uykusu zaten i. Uyudu, uyuyacak derken geçti, 1 gün daha büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…