- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.301
Doğdugunda Tırnak yapısı dikkatimi çekmişti zaten canım sağ ayak başparmağındaki tırnağı üçgen şekildeydi ama kesilecek gibi değil uzun değildi tırnağı yani
Zaten kenarı batmış tamamen tırnağı değil
Araştırdım biraz hızlı kilo almadan kaynaklanıyor olabilirmiş zannediyorumki kilo aldıkça kenarlar etin içine gömülmüş
Sağıp veriyorum sütümü tatlım
Yanımda sabahları uykuya dalana kadar uzanıyorum yanına deli yattığım için birlikte uyumuyorum
Evde herkes üzerine titriyor canım bir saniye bakmadan duramıyorum
Auau diye ağlıyor bazen ben noldu kızım dedikçe konuşuyor benimle sanki
Özellikle banyo yaptırdığımıda parmağımı tutuyor
Bıraktığım an ağlıyor canım
Ahahaha çok güldüm bunaBen Bi kaynana boğmadan ferahlayamıcam
Canım ben de bugün aynı muhabbeti yaptım eşimle. Bu kadar tatlı bir şeyden Allah 10 tane verse kabulüm dedim. İkinciyi hemen yapmak isterdim ama kesin işten kovulurum o sebeple 2 sene sonra tekrar deneyelim dedim. Sen gençsin bir de. 2 Hatta 3 yapabilirsin. Ben en erken 35'te ikinciyi alabilirim kucağıma. Tabi en doğrusunu Allah bilir :)Burayı seviyorum sizleri seviyorum güzel anneler Allah muhabbetlerimizi daim etsin:)
Daha dün emzirme acilarim nedeniyle bunalımdayken bugun yogun bir sekilde 2. Cocuk istegi bastırdı (daha kanamam bitmedi halbuki)
Kızımı 06.06.2016da aldım kucagıma 2.yi de 07.07.2017de alayım mı kucaģıma dedim eşimeeşim de hayret ediyoe bu kadar acı çektikten sonra nasil isteyebiliyorsun diye
Ama sezaryen oldugum icin 1 sene arayla doğum olmaz tabii ki öyle degil mi:)
Bir de kızımı emziremem o 4 aylikken fln tekrar hamile kalmam gerekr:)
Neyse sacmalıyorum tamam:)
Neyse 08.08.2018 olsun o zaman
Evlat tatlı şey gerçekten
Nasıl yani sıkışmış ?Canı acıyordur senden güç alıyordur annesi
Demek ki anne karnında sıkışmış baştan söylesene tatlım..
Benim ergenlige girerken çok olurdu zonklardi ya o kadar agrirdi ki..
Canım ben de bugün aynı muhabbeti yaptım eşimle. Bu kadar tatlı bir şeyden Allah 10 tane verse kabulüm dedim. İkinciyi hemen yapmak isterdim ama kesin işten kovulurum o sebeple 2 sene sonra tekrar deneyelim dedim. Sen gençsin bir de. 2 Hatta 3 yapabilirsin. Ben en erken 35'te ikinciyi alabilirim kucağıma. Tabi en doğrusunu Allah bilir :)
PembeLokum 9ay
Dün gece saat 3 te sokağın ortasında uyuşturucu krizine girmiş ağzından köpükler saçılan adamı görünce ben tek çocukta kalmaya karar verdim kızlar
Böyle bozulmuş bir dünyada çocuğumu nasıl büyütürüm nasıl korurum böyle insanlardan diye düşünüp,söylenip durdum .
Bizimki kisa kisa viyakliyosa inga diyosa uyku aglamasiValla mesela şu an niye ağlıyor hiçbi fikrim yok :)
55 gun oldu halen daha devam ediyor.. ben de bir sorun var midir acaba diye dusunmeye basladim
dlrsordn
Bnm 40 gun oldu 10 gub olmadi 3 gndr gene var.
Doktora muayeneye gttinizmidlrsordn sen normal dogum yptin blki ondn uzundr ama PembeLokum sen muayene olmadysan git icrde bsy unutmus olmasnlr
Benimki de kendini tokatliyosa açlık ağlamasidır :))Bizimki kisa kisa viyakliyosa inga diyosa uyku aglamasi
Ama annee diye agliyo bazen :) kulava oyle geliyo ve uzunsa aclik aglamasi meme isteme aglamasi oluyo
Evet aç kalmıştım yavruma diyorsun ya benim de korkum oydu. Acemiyim diye birçok şeyi başkaları yapar ben bakakalırsam diye. Sonuçta ben de ilk kez anne oluyorum benim de heveslerim var :) o yüzden taviz vermemeye çalışıyorum. Onun annesi benim :)Annesi ağzıyla söylemediyse boşver.
Bence senin eşin annesinin toruna ısınmasını istiyor, bir defalık izin verebilirsin babannesi çünkü, eşin de sizi birarada bebekle görmek istiyor olabilir.
Benim kv çok güzel yıkardı, gözlerine bakar tatlı konuşurdu, benim içimde kalırdı. Resmen kıskanmistim ve aç kalmıştım ilk yavruma. Ilk 17gün. Kucağıma vermezdi, kendi kucağında uyuturdu, sen işlerine bak derdi, yemek temizlik çamaşır..
Zamanında yapamamış doyamamış anneliğe demek ki. Ben de geceleri kucağıma alırdım.
Sonrakilerde kimseyi dinlemedim, gece gündüz kucağımda oldular doyana kadar..
Ne demiş süleyman demirel:
Meseleleri mesele etmezseniz, mesele olmaktan çıkar..
Ben de gitcem ağustosta :) ikinci ayda kalça usg si çekilecek ya onun için konyaya gittiğimizde gitcem. Bir aydır neredesin demez umarım:):) umarım bir sıkıntı da yoktur :) benim kanama bitmişti 38. Gün şimdi üç gündür çok az az var.Gitmeyi dusunuyorum doktora bakalim ne diyecek
Düşünüyorum ki benim çocuklarım okula gidecek dışarı çıkacaklar ya kötü insanlarla karşılaşırlarsa ya zarar gelirseAh canim.. aslinda boyle bir dunyaya saglam bir kardeslik iliskisi bulunan cocuklar getirmek lazim ki yalniz kalmasinlar hayata karsi daha dik dursunlar birbirlerinden guc alsinlar
Ama.dusman kardesler degil birbirine bagli kardesler yetistirmek lazim bunu insa etmek lazim
Ben de gitcem ağustosta :) ikinci ayda kalça usg si çekilecek ya onun için konyaya gittiğimizde gitcem. Bir aydır neredesin demez umarım:):) umarım bir sıkıntı da yoktur :) benim kanama bitmişti 38. Gün şimdi üç gündür çok az az var.
Düşünüyorum ki benim çocuklarım okula gidecek dışarı çıkacaklar ya kötü insanlarla karşılaşırlarsa ya zarar gelirse
Birde çok saçma ama sürekli kızıma birşey olursa korkusu var biri zarar verirse hasta olursa vs :/
Maşallah bebişine.43 gunluk
A benimki de anne anne diye ağlıyor. O genelde açım demek.Ben de anneeeee diyor diye havalara giriyorum ama gercekten anneeee diyorlar :))))
Tek beceremiyorumTek yaptıramıyor musun canım onlar uyurken ya da eşin onlarla otururken yaptır. Emzireyim bahanesiyle :) ben hep yatmadan önce yaptırıyorum rahat uyuyordiyordum onlar gidince yaptırıyordum. Ben de bulunuyum derse banyo bu seramoniye gerek yok dersin. Ama ilk banyosunda kv annem de vardı. O yüzden ısrar etmedi artık. Zaten bebeğimin de özeli var filan diye söyledim ben. Bugün kakasını yapmış getirdi kızım altına yaptı değiştir diye odadan da çıktı :) en başlarda kendi değiştiriveriyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?