2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Canı acıyordur senden güç alıyordur annesi
Demek ki anne karnında sıkışmış baştan söylesene tatlım..

Benim ergenlige girerken çok olurdu zonklardi ya o kadar agrirdi ki..

Canım ben de bugün aynı muhabbeti yaptım eşimle. Bu kadar tatlı bir şeyden Allah 10 tane verse kabulüm dedim. İkinciyi hemen yapmak isterdim ama kesin işten kovulurum o sebeple 2 sene sonra tekrar deneyelim dedim. Sen gençsin bir de. 2 Hatta 3 yapabilirsin. Ben en erken 35'te ikinciyi alabilirim kucağıma. Tabi en doğrusunu Allah bilir :)

PembeLokum 9ay
Dün gece saat 3 te sokağın ortasında uyuşturucu krizine girmiş ağzından köpükler saçılan adamı görünce ben tek çocukta kalmaya karar verdim kızlar
Böyle bozulmuş bir dünyada çocuğumu nasıl büyütürüm nasıl korurum böyle insanlardan diye düşünüp,söylenip durdum .

Bak bak cok pis gaza geliyorum ama he :)
Su an kendime inanamiyorum sezaeyen sonrasi agrilarimdan o kdr cok agladim ki bi de gebelik boyunca igne vuruldum ve toplamda 10.5 ay igne vuruldum fln

Halen daha nasil cocuk dusunuyorum:) sen de istiyormussun ama işten dolayı yapamiyosun:)

Reactions: 9ay

Ah canim.. aslinda boyle bir dunyaya saglam bir kardeslik iliskisi bulunan cocuklar getirmek lazim ki yalniz kalmasinlar hayata karsi daha dik dursunlar birbirlerinden guc alsinlar

Ama.dusman kardesler degil birbirine bagli kardesler yetistirmek lazim bunu insa etmek lazim

Kızlar ben doğumdan önce çok adet ağrısı çekerek geçirirdim adetlerimı ilk gün zaten majezik içmeden duramazdim. Diyeceğim o ki doğum bu ağrıları gecirirmis nitekim ilk adetimi oldum yoğun olmasına rağmen acı çekmedim kramp vs. . Ben sezeryan oldum diolar ki normal yapanların olmazmis ağrı sezeryanlilar gene çeker mis . É ben de olmadım dedim de ilkten olmaz sonra olur dedielr .
Doğru mü ya o agrilari yaşamak istemiom bennn

Evet aç kalmıştım yavruma diyorsun ya benim de korkum oydu. Acemiyim diye birçok şeyi başkaları yapar ben bakakalırsam diye. Sonuçta ben de ilk kez anne oluyorum benim de heveslerim var :) o yüzden taviz vermemeye çalışıyorum. Onun annesi benim :)
Ama kv de biliyor geçen birisi 4çocuk büyüttün sen de dedi kvye, olsun ister 10 çocuk büyüteyim annenin içi cızz eder yanlış bir şey mi yapacağız evladına diye dedi :) tepkilerimi anlıyordur yani :) tuhaf belki ama ben de annem diye oğlumu sevmesini kıskanıyorum :/

Gitmeyi dusunuyorum doktora bakalim ne diyecek
Ben de gitcem ağustosta :) ikinci ayda kalça usg si çekilecek ya onun için konyaya gittiğimizde gitcem. Bir aydır neredesin demez umarım:):) umarım bir sıkıntı da yoktur :) benim kanama bitmişti 38. Gün şimdi üç gündür çok az az var.

Düşünüyorum ki benim çocuklarım okula gidecek dışarı çıkacaklar ya kötü insanlarla karşılaşırlarsa ya zarar gelirse
Birde çok saçma ama sürekli kızıma birşey olursa korkusu var biri zarar verirse hasta olursa vs :/

Benim de bitmisti sonra tekrar basladi hem de 40im cikinca tekrar basladi ve 10-15 gundur dvm ediyor sinirim bozulmaya basladi artik yaw

Ah ah biz bu kadar emeklerle acilarla dogurup buyutecegiz bi serefsiz gelecek ona zarar verecek dusuncesi beni de cok cok cok korkutuyor.. Allahim evlatlarimizi kotulerden ve kotuluklerden korusun..

Ben de anneeeee diyor diye havalara giriyorum ama gercekten anneeee diyorlar :))))
A benimki de anne anne diye ağlıyor. O genelde açım demek.
Uykuya dalmadan hemen önce de gözleri kapalı ıııııııııııııııııııhhhhhhhggggggk gibi bir çığlık atıp öyle gidiveriyor :)
Bu arada benimki konuşmuyor diyordum ya Agu demeye başladı. Sesi ağlama sesinden çok farklı çıkıyor

Tek beceremiyorum gizli gizli yaptırıversek alınır. Bakalım cesaret edersem yarın söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…