2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Banyoyu söyleme, sürpriz yapıver. Herşeyi hazırlayıp banyoya girerken gülümse, seslen biz banyodayiz diye..

Sen de gez o zaman. Evde birbirinizi takip etmekten iyidir. Bi kere deneyin baktın rahat edemedin, söylersin, siz gezin her zaman mı geliyorsunuz sanki, gördünüz bebek rahat edemiyor.. Hem sensiz giderlerse rahat ilgilenir rahat yikarsin.

Ayrıca onlara da duygularını söylemelisin bence: 5sene bekledim, benim de ona sarılmaya ona doymaya ihtiyacım var, diye

Annesi ağzıyla söylemediyse boşver.
Bence senin eşin annesinin toruna ısınmasını istiyor, bir defalık izin verebilirsin babannesi çünkü, eşin de sizi birarada bebekle görmek istiyor olabilir.

Benim kv çok güzel yıkardı, gözlerine bakar tatlı konuşurdu, benim içimde kalırdı. Resmen kıskanmistim ve aç kalmıştım ilk yavruma. Ilk 17gün. Kucağıma vermezdi, kendi kucağında uyuturdu, sen işlerine bak derdi, yemek temizlik çamaşır..

Zamanında yapamamış doyamamış anneliğe demek ki. Ben de geceleri kucağıma alırdım.

Sonrakilerde kimseyi dinlemedim, gece gündüz kucağımda oldular doyana kadar..

Ne demiş süleyman demirel:

Meseleleri mesele etmezseniz, mesele olmaktan çıkar..

Sadeceanne sutu iciyo cnm evet gecedeveriyorum uyanmaaa bile uyandirmadan emziriyorum

Kızımın sağ ayak baş parmağında tırnak batması olmuş şişmiş birazda iltihap kapmış gibi
Geçmiş yazılarınızı okuyamıyorum kızlar çok yogunum belki aynı problemi yaşayan vardır??

Geçmiş olsun canım
Bi bebekte ilk defa duyuyorum.
Tırnaklarını kesmiş miydin hiç?

Yanlış anlama ama
bebeğini emziriyor musun?
Yanında yatıyor mu?
Göz teması kuruyor mu?

Bi de değerli olduğunu hissedip nazlı nazlı, şımarık şımarık ağlıyor mu?

Ayakkabı giymediğine göre psikolojik olabilir.
Bi kaç gün işlerini aksat kucağında tut, bence.. Yorgunuz hepimiz zaten ama geçecek canım

Son düzenleme:
Tek yaptıramıyor musun canım onlar uyurken ya da eşin onlarla otururken yaptır. Emzireyim bahanesiyle :) ben hep yatmadan önce yaptırıyorum rahat uyuyordiyordum onlar gidince yaptırıyordum. Ben de bulunuyum derse banyo bu seramoniye gerek yok dersin. Ama ilk banyosunda kv annem de vardı. O yüzden ısrar etmedi artık. Zaten bebeğimin de özeli var filan diye söyledim ben. Bugün kakasını yapmış getirdi kızım altına yaptı değiştir diye odadan da çıktı :) en başlarda kendi değiştiriveriyordu.

R r0s3n canım bence süt azalmaz (senin keyfin yerindeyse).
Uykusuz, susuz, mutsuz değilsin değil mi?
Uyuduğun uyandığında nasillar ona bak.
Gündüz derin uyumuyorlar ve birikmesine fırsat olmuyor
İşte bu sabah eskisi gibi şiş değildi. uykusuz değilim gündüzleri bebeğimle uyurum. Su da içiyorum 3 lt yi geçiyor. Mutsuz değilim de sıkıntılı Zamanlar geçiriyoruz biraz.

Ben Bi kaynana boğmadan ferahlayamıcam

İşte bu sabah eskisi gibi şiş değildi. uykusuz değilim gündüzleri bebeğimle uyurum. Su da içiyorum 3 lt yi geçiyor. Mutsuz değilim de sıkıntılı Zamanlar geçiriyoruz biraz.

Allah yardımcınız olsun canım.
Sen sıkıntıları düşünmemeye çalış..
Şu an sadece kendinden ve bebeginden sorumlu olduğunu hatırlat kendine..
Başka şeyleri başkaları düşünsün
Arada olur öyle azalmalar.
Bende de oluyor üzülünce
Müzik dinle halay çek danset bebeğinle
Çocuk olduğunu düşün rastgrle sallan
Neselenmeye çalış

Doğdugunda Tırnak yapısı dikkatimi çekmişti zaten canım sağ ayak başparmağındaki tırnağı üçgen şekildeydi ama kesilecek gibi değil uzun değildi tırnağı yani
Zaten kenarı batmış tamamen tırnağı değil
Araştırdım biraz hızlı kilo almadan kaynaklanıyor olabilirmiş zannediyorumki kilo aldıkça kenarlar etin içine gömülmüş
Sağıp veriyorum sütümü tatlım
Yanımda sabahları uykuya dalana kadar uzanıyorum yanına deli yattığım için birlikte uyumuyorum
Evde herkes üzerine titriyor canım bir saniye bakmadan duramıyorum
Auau diye ağlıyor bazen ben noldu kızım dedikçe konuşuyor benimle sanki
Özellikle banyo yaptırdığımıda parmağımı tutuyor
Bıraktığım an ağlıyor canım

Cnm hatirladigim kadariyla sen bebegini cok bekledin zor kavustun tabiii ki yapisik olacaksiniz

Bosuna mi bunca aci crktik ya?
Surekli bebegim kucagimda ve herkes bana da diyor sen bittin sen mahfoldun diye

Bu kadar tatli bi evladim varken neden kucagima almayayim her istediginde meme vermeyeyim?

Cnm 1 hafta sabret ses etme itiraz etme tamam de he de gec

Burayı seviyorum sizleri seviyorum güzel anneler Allah muhabbetlerimizi daim etsin:)

Daha dün emzirme acilarim nedeniyle bunalımdayken bugun yogun bir sekilde 2. Cocuk istegi bastırdı (daha kanamam bitmedi halbuki)

Kızımı 06.06.2016da aldım kucagıma 2.yi de 07.07.2017de alayım mı kucaģıma dedim eşime eşim de hayret ediyoe bu kadar acı çektikten sonra nasil isteyebiliyorsun diye

Ama sezaryen oldugum icin 1 sene arayla doğum olmaz tabii ki öyle degil mi:)
Bir de kızımı emziremem o 4 aylikken fln tekrar hamile kalmam gerekr:)

Neyse sacmalıyorum tamam:)

Neyse 08.08.2018 olsun o zaman

Evlat tatlı şey gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…