- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.281
Dogumdan sonra doktorum kirkin cikinca kontrole gel dedi. Ultrasonla rahime bakti smear aldi falan. Kanamayi o sirada farketti.Doktora neden gitmistin cnm
Dediğin gibi belki sadece çok kısa bir süre daha bana yapışık gezecek. Ben her dakikasının keyfini sürmek istiyorum. 5 sene beklemişim bu bebeği ben ya, çok mu zor bunu anlamak. Sürekli onu izlemek, sevmek, öpüp koklamak istiyorum. Uyunca özlüyorum. Allahtan gidecekler ben de bebeğimin keyfini çıkaracağım baş başa.
Dışarı çıkmak çok iyi fikir :) Ama beni bırakıp gitmezler!
Banyosunu kendim yaptırmak istiyorum. Yarın banyo günü. Bakalım bunu söyleyince ne tepki verecekler
Di mi canım ya. Altını değiştirirken gelip bakıyor sinir oldum. Eşime banyosunu beraber yapalım dedim. Annem de bulunmak ister diyor. Ben istemiyorum. Onun da bir mahremiyeti var bence de. Yarın banyo yapılacak valla söyleyeceğim ben eşimle yaptırayım diye. Ne derse desin.
Sadeceanne sutu iciyo cnm evet gecedeveriyorum uyanmaaa bile uyandirmadan emziriyorumKızlar dondurucuya atınca sütlerinizin rengi iyice sarı oluyor mu? Bal rengine dönüyor.
zeyzey3428 canım maşallah 53 günlük 6 kilo. Nasıl besliyorsun? Gece kaldırıyor musun? Biz de 43 günlüyüz inşallah 4.5 kilo vardır bebişim.
Yok uyku aglamasnda yani anne anliyodur heralde uykuyla aclik aglamasiniGazdan ağlıyorsa emzirip durmak da skıntısını artıyor
Kızımın sağ ayak baş parmağında tırnak batması olmuş şişmiş birazda iltihap kapmış gibi
Geçmiş yazılarınızı okuyamıyorum kızlar çok yogunum belki aynı problemi yaşayan vardır??
Tek yaptıramıyor musun canım onlar uyurken ya da eşin onlarla otururken yaptır. Emzireyim bahanesiyle :) ben hep yatmadan önce yaptırıyorum rahat uyuyordiyordum onlar gidince yaptırıyordum. Ben de bulunuyum derse banyo bu seramoniye gerek yok dersin. Ama ilk banyosunda kv annem de vardı. O yüzden ısrar etmedi artık. Zaten bebeğimin de özeli var filan diye söyledim ben. Bugün kakasını yapmış getirdi kızım altına yaptı değiştir diye odadan da çıktı :) en başlarda kendi değiştiriveriyordu.Di mi canım ya. Altını değiştirirken gelip bakıyor sinir oldum. Eşime banyosunu beraber yapalım dedim. Annem de bulunmak ister diyor. Ben istemiyorum. Onun da bir mahremiyeti var bence de. Yarın banyo yapılacak valla söyleyeceğim ben eşimle yaptırayım diye. Ne derse desin.
İşte bu sabah eskisi gibi şiş değildi. uykusuz değilim gündüzleri bebeğimle uyurum. Su da içiyorum 3 lt yi geçiyor. Mutsuz değilim de sıkıntılı Zamanlar geçiriyoruz biraz.
Valla mesela şu an niye ağlıyor hiçbi fikrim yok :)Yok uyku aglamasnda yani anne anliyodur heralde uykuyla aclik aglamasini
Ben Bi kaynana boğmadan ferahlayamıcamDi mi canım ya. Altını değiştirirken gelip bakıyor sinir oldum. Eşime banyosunu beraber yapalım dedim. Annem de bulunmak ister diyor. Ben istemiyorum. Onun da bir mahremiyeti var bence de. Yarın banyo yapılacak valla söyleyeceğim ben eşimle yaptırayım diye. Ne derse desin.
İşte bu sabah eskisi gibi şiş değildi. uykusuz değilim gündüzleri bebeğimle uyurum. Su da içiyorum 3 lt yi geçiyor. Mutsuz değilim de sıkıntılı Zamanlar geçiriyoruz biraz.
Doğdugunda Tırnak yapısı dikkatimi çekmişti zaten canım sağ ayak başparmağındaki tırnağı üçgen şekildeydi ama kesilecek gibi değil uzun değildi tırnağı yaniGeçmiş olsun canım
Bi bebekte ilk defa duyuyorum.
Tırnaklarını kesmiş miydin hiç?
Yanlış anlama ama
bebeğini emziriyor musun?
Yanında yatıyor mu?
Göz teması kuruyor mu?
Bi de değerli olduğunu hissedip nazlı nazlı, şımarık şımarık ağlıyor mu?
Ayakkabı giymediğine göre psikolojik olabilir.
Bi kaç gün işlerini aksat kucağında tut, bence.. Yorgunuz hepimiz zaten ama geçecek canım
benimkini vereyim :)Ben Bi kaynana boğmadan ferahlayamıcam
Evet inga diyorlar gerçekten. Bazen de annee gibi çıkıyor :):) bildiğin anne diyor bu çocuk diyor eşim :):):)
Dostlar! Kv ile kp geldiler bir hafta bizdeler ama ben çok zor sabrediyorum. onu yeme gaz yapar diyorlar gazı yok her şey yedim bugüne kadar diyorum. Altını açık bırak diyorlar, sevmiyor pişik de yok bırakmam diyorum. Ağlarsa ağlasın biz ağlayarak büyüdük diyorlar, neden ağlatayım ki diyorum... Her şeyime bir laf!!! En sinir olduğum da çok bağlanmışım, yapışık yaşıyormuşum kafayı yermişim böyle olursam!!! Daha minicik Bebek ya tabiki annesine yapışacak. Hepsine gülücükler saçıyor. Annesine güvenmese böyle insancıl olur mu? Valla bu konuda kendime güveniyorum. 5 senedir yerli yabancı çok kaynak okudum. Bir kütüphane dolusu kitap bitirdim. En önemlisi de iç güdülerim zaten beni yönlendiriyor. Çok sinir oluyorum ya ben Nasıl dayanacağım 1 hafta
İdare edecek cevaplar veriyorum , şöyle iyi cevaplar veremiyorum alınmasınlar diye sonra da kendimi ezik gibi hissediyorum
Kizlar dogum yapali 45 gun oldu hala kanamam devam ediyo benim gibi olan varmi ya deli olcam bi bitmedi gitti. Bi sorun yoktur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?