2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Söyledim de işte empati yapamıyor. Gerçi bugün akşama doğru şakayla karışık laf söysede de kabullenmeye başladı. Parka gittik, banka oturdular. Yüzüne güneş gelmesin diye Bebek arabasının ters yöne döndürüp ben de karşılarında bebeğe bakarak ayakta durdum. Kp gel otur diyince kv yok o gelmez siyam ikizi o gibi espiri yaptı. Ben de evet biz ayrılamayız falan diyip güldüm.
Kucakta uyutup beşiğe koyuyorum ben. Yine kucağımdaydı bir izin ver beşiğinde uyutmaya çalışayım dedi, verdim ben de. tabi benimki beşiğe koyar koymaz feryat figan. Tamam al olmuyormuş dedi geri verdi.
Banyo işini de halletsek sanırım rahatlayacağım. Kendi başıma yaptırabilsem sorun olmayacak da beceremiyorum. Küvet almıştık onda hem tutup hem su dökemem ki. Sen Nasıl başarıyorsun canım?

Cok gecmis olsun canim yaa cok üzüldüm.
Hangi gaz ilacini veriyorsun canim? Ben bugun nurse harveys aldim umarim etki eder
Nurse harvey canım , 2 gündür Öğlen 5 ve gece 3 te veriyorum , banyo kimyon rezene bir yere kadar etki etti , memnun kaldım en azından Huysuzluğu yüzde 30 a iniyor

Walla canim ben korunmuyorum
Rabbim ne zaman verirse kabulum.
Bu 5 sene sonra kendiliginden oldu.
Tedavi merkezlerinde cok agladim hep hayal ettim birgun olursa ard arda olsun kardesler diye.
Rabbim bunu oyle bir zamanda verdiki gercekten hayirlisi bu zamanmis.
Iside biraktim ev hanimi oldumm
Yani sartlari uygun olan kendinide hem piskolojik hemde bedenen hazir hisseden yapsin . Esimde bana sasirio cocuga bakarken cok zorlandim ilk basta kimse yoktu bide kv ile olaylar olmustu benim piskoloji yerlerde surekli agliyodum nie susturamiom diye
Dedim tecrubesizlik lohusa piskolojisi.
Hepsi gecti. Rabbim ne zaman verirse artik saldim cayira

Kuvet asansorleti var cnm yumusacik yatakyatak gibi. Yatırarak yıkıyorsun. Cok guzel içinde köpük var.

dlrsordn
Bnm 40 gun oldu 10 gub olmadi 3 gndr gene var.
Doktora muayeneye gttinizmi dlrsordn sen normal dogum yptin blki ondn uzundr ama @PembeLokum sen muayene olmadysan git icrde bsy unutmus olmasnlr
35. Gunlukken gittim muayene etti kanamam oldugunu soyledim bisey demedi. Bu hafta yine gidicem smear testi yapicakmis bide. Bakalim insallah bisey yoktur. Dogumumdan beri 2 kez muayeneye gittim bakti ultrasonla bisey yoktu ama daha ne kdr usrcek bilmiyorum yani.

Doğum tapan doktorami gidiyorsunuz ratgele baskas doktorami. Benimki cok yogun bir doktordu bakarmi bilemedim

Ne olur bana akıl verin.

Perşembe günü ela 2. Ay aşılarını oldu. Hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.

Dün gece 7buçuk gibi bir ağlamak bir ağlamak ne yaptıysam susturamadım. Memeyi ağzına almıyor. Oturuyorum kaldırıyorum kundakladım zıplatıyorum bağladım slingi sitede yürüyüşe çıktım white noise açtım tık yok kesintisiz ağladı. En soneve geldim yasak olduğu halde yıkadım. Yıkanınca sakinledi ama bütün gece ağlar ağlamaz takıldı. Uykuya dalınca sıkıntı olmadı gece sıkıntısız uyudu.

Sabah 8de uyandı gene arıza. Yatırıyoruz oynuyoruz Konuşuyoruz ağlıyor kaldırıp kucağıma alıyorum gene ağlıyor meme vermeye çalışıyorum ağlarken almıyor.

Akıl verin bana neden böyle yapıyor ne yapalım

Allah yavrularımızı korusun.
Belki anne karnindayken tırnak çıkamamış sıkışmıştır diye düşündüm. Nasıl olur bilmiyorum canım tahminim bu

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım yaa
aşı yerleri sonradan ağrı yapabilir.
Bugün atlatirsin inşallah.
Okşa aşı yerlerini gözlerine bakarak annesi

Cnm allah yardımcın olsun düzelir inşallah bnm kızımda bugünlerde memeyi almıyor ve bn ne yapacam bilemiyorum süt sağıyırum öyle içsin diye o da en fazla 30 cc çıkıyor sinirlerim bozuluyor oturup onunla birlikte ağlıyorum bebeklerin atak dönemleri varmış o dönemlerde oluyormuş böyle şeyler ama bizimki hala düzelmedi

bebekler, cocuklar asi olduklarinda genelde bir gunluk ates ve huzursuzluk yasarlar. asi yerinin beze yapip yapmadigini kontrol edin isterseniz, belki sismistir de aciyordur.

Canım akşamları 1 saat benim kızda öyle oluyo ne meme alıyo ne susuyo hatta baEn sinir krizi geçirir gibi ağlıyo hemen yüzünü yıkıyorum bende o zaman benmknin uykusu gelmiş oluyo. Maşallah 2 aylık oldumu bizde çarşamba gnü oluyoruz inşallah. Daha dğn gün sayıyoduk :))

Doğum tapan doktorami gidiyorsunuz ratgele baskas doktorami. Benimki cok yogun bir doktordu bakarmi bilemedim
Dogym ysptgma gidiyorum canim benimkide cok yogun rsndevularini 40 gun onceden zar zor buluyodum amacrandevusz yardmci oluyolar asistaniyla gorusuyorum. Ekstra bivdurum sonucta

Bir de ceviz yağı dene bakalım cnm

semurcan Balkizin_Annesi Sirinemm_lina superselma yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bu durumun kalıcı olmasından çok korkuyorum. Aşı yerleri normal, belli bile değiller, herhangi bir inflamasyon yok. Normal besleniyor ağlamadığı zaman doğru düzgün emiyor ama ağladığı zaman tutmuyor memeyi. Bir de emmek için emiyor bu sabah yutmuyor ağzındaki sütleri çıkartıyor.

Kızlar bebeğimin başında konak var demiştim daha önce normalde belli değil sadece suyla yıkadığımda herhangi bir şey olmuyor ancak şampuan kullandığımda kabuk kabuk bir sürü kepek gibi çıkıyor sizce Şampuandan mı şampuanı mı değiştirsem

Bizimki de biriktiriyor ağzında süt. Aalında emziğe alışsa hiç bu durum yaşanmadan emme refleksini tatmin etseler çok iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…