2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Mustela newborn Konak önleyici köpük kullanın.

Bende uc gundur ayni skntiyi yasiyorum suan basimin agrisindan duramiyorum. Biberona alisti sanirim. Disari ciktigimda yada cok cok istahli oldugunda en fazla gundecbikez vermeme ragmen biberon istiyor bikac gundur. Enson biberon verdim sustu birax once. Napicam bilmiyorum insallah gecicidir.memeyi agzina alir almaz aglayip itiyo kendini. Insallah gecicidir co kotuyum

Aşı yerini okşayıp gözüne bakıp hıuıu dediğimde seni anlıyorum demiş oluyorum, o da hıuıu diye karsilik veriyor.
Orda bi hatıra var onu atlatması için destek anlamında.
Endişe etme kalıcı değil bu durumlar

İnşallah cnm inşallah geçici olur aynı durumdayız çok korkuyorum bni emmese sütüm kesilirse diye dinlenemiyorzda böyle olunca rabbim yardımcımız olsun zor durum bnmki biberona alışırsa işim çok zor çünkü süt sağdığım zamn iki memeden 30 cc bile çıkmıyor

Cnm neden biberona gectin sen emziriyodun sanki

Kızlar yavrukuşlarinizi açık havaya çıkarıyor musunuz gezmeye ben bi kaç alışveriş merkezine gittim arabadan inip binerken bile telaş yapıyorum hasta olacak die hava 40 derece halbuki bazen rüzgar esiyor parka mi cikarsam arabasıyla güzelce giydirip siz nasıl yapiyosunuz

Aynı durumdayız, ben de korunmuyorum :) ama sezaryanımınyapan doktorum normal yolla zor dedi

InsaAllah hauirlisiyla kisa zamanda 2. Bebegine de kavusursun canim dogumun nasil olmustu normal sezaryen?

Ay instagramda bi kadin var ya her sene 1 cocuk doguruyor hem de sezaryenle :) 4.ye hamile simdi ben de ondan gaz aliyorum :)))

Her gün balkona haftada bir kaç kez de parka götürüyoruz cnm. Temiz hava ve güneş almalı. Avm iyi değil, Allah korusun mikrop kapabilir ama açık havada bir şey olmaz.
Rüzgar burada da hep oluyor. Port bebe aldım. Üstünde tentesi var. Rüzgarı %90 kesiyor. Terlerse hemen şapka giydiriyorum ki rüzgar çarpmasın. Eğer anakucağında çıkaracaksan onun üstünü bir şeyle örtmeyi deneyebilirsin. Arabana uyuyorsa da Portbebe kesinlikle tavsiye ederim. Dün parkta 1 saat uyudu

Canim ben her gun disari cikariyorum yuruyuse gidiyoruz kollari ve bacaklari acik oluyor portbebe ya da anakucagi icinde oluyor ikisinin de tentesi var ruzgari kesiyor hem de hava cok sicak arada ruzgar esiyor bazen kucak istiyor cunku cok da telas yapmiyorum ilk baslarda cok paniktim usur mu acaba diye simdi rahatim ciktikca rahatliyosun alisiyosun o telas o panik geciyor

Avm ye gitme bence bize doktor avm gibi kalabalik oranlara gitmeyin dedi

Yuruyuse cikin beraber parka gidin:)

Cnm neden biberona gectin sen emziriyodun sanki
Canim emziriyorum ewet sadece aksam bazen cok yoruldugumda sutum azgeliyo ve bizimki asiri sabirsiz istahli oldugunda biberonla mama veriyorum 90cc. Bide disardaysam emzircek yer bulamazsam mama veriyorum ki zaten haftada max 2 kez cikiyorumdur disari. Insallah gecicidir cok korkuyorum gercekten basim cok agriyo.

Ateş'ine baktın mı cnm? Bütün aşıları mı oldu aynı günde? Hangi aşılar? Hemen kendine c vitamini takviyesi al. İçebildiğin kadar iç ki sütünden geçsin. Bebeğe de ver derdim ama vermezsin herhalde. Ben aşıdan önce ve sonra vereceğim. Aşılarını toksik etkisini azaltıyor.

Sağdığın süt varsa onu ver.

Sonuçta bu aşılarını yetişkinlerde yapılan çalışmalarda çok yan etkisi bulunuyor. Huzursuzluk, baş ağrısı, mide bulantısı, ağrı, sızı, enjeksiyon yerinde yanma vs... Bebeklerde bunlar yaşanmıyor olabilir mi hiç? Ama 2 aylık Bebek aşıdan beri kendimi tedirgin hissediyorum, başım da ağrıyor diyemediği için raporlanmıyor. Yan etkisi yok diyorlar ama var. Muhtemrlen onun sıkıntısını yaşıyor.

Bol bol kucağına al. Mutlaka gözünün önünde uyut. Sev, konuş, sakinleştir ve c vitaminine yüklen

Canim bende cikiyorum ama cok sık degil

Ciktigim zaman tek kat uzun kollu giydiriyorum yanima muslin bezlerden ve penye battaniye aliyorun ustune ortersem diye dr gunes gorsun bebek gunde 5 10 dk demisti cikamazsam ev gunes aliyo camlar yere kadar aciyorum cami oturuyorum onune 10 dk gunesleniyoruz oglumla

Ama hava cok esiyorsa o zaman pusetin ortusu var onu ortuyorum onune ama yinede cikiyoruz

Korkma cik canim onlarda hava almak gezmek istiyorlar.

Ya eşim de park için çok küçük diyo ben de aman rüzgar değer diye panik oluyorum bugün ben de cikariyim bari akşam üzeri cikariyosunuz demi

Insallah canimm insallah. Sut pompasina gore cok farkediyosagdigin bilgin olsun. Hastane tipi olanlar cok guzel sagiyo.ilk bikac gun ben kiralamistim goguslerim yara oldugundan. Evdede baska var cok ag8r sagiyo iyi bisey degil tanidiktan almisti onla dedigin gibi 30 cc falan cikiyo. Bide emzirmekle sagmak arasinda cok cc farki oluyomus. Bebek emerken cok daha fazla sut geliyomus ben o yuzden istemiyorum hic sagmak bide senke bag kuruyo yavrun.beni terketmis istemiyomus gibi hissediyorum.suan cok moralim bozuk.

Canim arada dinlenmeye bak uyu sütun geliyodur emin ol bebiş de vazgeçer biberondan merak etme

Ya eşim de park için çok küçük diyo ben de aman rüzgar değer diye panik oluyorum bugün ben de cikariyim bari akşam üzeri cikariyosunuz demi

Ben gunes de gorsun diye 17-18 gibi cikaruyorum

Uyuyorsa eger uzerini muslin ortuyle ortuyorum

Aksam 19-20ye kalmissak bacajlari acik birakmiyorum tayt da giydiriyorum uzerini de ortyorum muslinle

Cnm sen doktorsun daha iyi bilirsin. Vücutta ciddi bir antikor yanıtı oluşuyor şu an. Bu kadar küçük bir beden için kolay değil. Çok fazla aşı bir arada yapıldı. Rekombinant tekniklerle üretilenler var. Kim bilir nasıl reaksiyonları tetikliyor vücutta. Koruyucu maddeler var bir de. Mesela alüminyum var. Yuttuğunuz al dışarı atılıyor ama enjekte olanın nerelere gittiği belli değil. Biliyorsundur beyin de birikmesi alzeheimere sebep oluyor. İğne yeri bunların yanında hiç bir şey. Kalıcı olmaz Allah'ın izniyle. Sodyum askorbat şeklinde bulabilirsen c vitamini iyi olur. En kötü bol bol paprika, kivi ve limon tüket. Ama çok bol miktarda

Biz 20 günlükten beri parka gidiyoruz. O zaman çok ağlıyordu 5-10 dk duruyorduk, şimdi 2 saat duruyoruz. Yavaş yavaş alıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…