- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.341
Mustela newborn Konak önleyici köpük kullanın.Kızlar bebeğimin başında konak var demiştim daha önce normalde belli değil sadece suyla yıkadığımda herhangi bir şey olmuyor ancak şampuan kullandığımda kabuk kabuk bir sürü kepek gibi çıkıyor sizce Şampuandan mı şampuanı mı değiştirsem
Bende uc gundur ayni skntiyi yasiyorum suan basimin agrisindan duramiyorum. Biberona alisti sanirim. Disari ciktigimda yada cok cok istahli oldugunda en fazla gundecbikez vermeme ragmen biberon istiyor bikac gundur. Enson biberon verdim sustu birax once. Napicam bilmiyorum insallah gecicidir.memeyi agzina alir almaz aglayip itiyo kendini. Insallah gecicidirCnm allah yardımcın olsun düzelir inşallah bnm kızımda bugünlerde memeyi almıyor ve bn ne yapacam bilemiyorum süt sağıyırum öyle içsin diye o da en fazla 30 cc çıkıyor sinirlerim bozuluyor oturup onunla birlikte ağlıyorum bebeklerin atak dönemleri varmış o dönemlerde oluyormuş böyle şeyler ama bizimki hala düzelmedi
semurcan Balkizin_Annesi Sirinemm_lina superselma yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bu durumun kalıcı olmasından çok korkuyorum. Aşı yerleri normal, belli bile değiller, herhangi bir inflamasyon yok. Normal besleniyor ağlamadığı zaman doğru düzgün emiyor ama ağladığı zaman tutmuyor memeyi. Bir de emmek için emiyor bu sabah yutmuyor ağzındaki sütleri çıkartıyor.
İnşallah cnm inşallah geçici olur aynı durumdayız çok korkuyorum bni emmese sütüm kesilirse diye dinlenemiyorzda böyle olunca rabbim yardımcımız olsun zor durum bnmki biberona alışırsa işim çok zor çünkü süt sağdığım zamn iki memeden 30 cc bile çıkmıyorBende uc gundur ayni skntiyi yasiyorum suan basimin agrisindan duramiyorum. Biberona alisti sanirim. Disari ciktigimda yada cok cok istahli oldugunda en fazla gundecbikez vermeme ragmen biberon istiyor bikac gundur. Enson biberon verdim sustu birax once. Napicam bilmiyorum insallah gecicidir.memeyi agzina alir almaz aglayip itiyo kendini. Insallah gecicidirco kotuyum
Cnm neden biberona gectin sen emziriyodun sankiBende uc gundur ayni skntiyi yasiyorum suan basimin agrisindan duramiyorum. Biberona alisti sanirim. Disari ciktigimda yada cok cok istahli oldugunda en fazla gundecbikez vermeme ragmen biberon istiyor bikac gundur. Enson biberon verdim sustu birax once. Napicam bilmiyorum insallah gecicidir.memeyi agzina alir almaz aglayip itiyo kendini. Insallah gecicidirco kotuyum
Aynı durumdayız, ben de korunmuyorum :) ama sezaryanımınyapan doktorum normal yolla zor dediWalla canim ben korunmuyorum
Rabbim ne zaman verirse kabulum.
Bu 5 sene sonra kendiliginden oldu.
Tedavi merkezlerinde cok agladim hep hayal ettim birgun olursa ard arda olsun kardesler diye.
Rabbim bunu oyle bir zamanda verdiki gercekten hayirlisi bu zamanmis.
Iside biraktim ev hanimi oldumm
Yani sartlari uygun olan kendinide hem piskolojik hemde bedenen hazir hisseden yapsin . Esimde bana sasirio cocuga bakarken cok zorlandim ilk basta kimse yoktu bide kv ile olaylar olmustu benim piskoloji yerlerde surekli agliyodum nie susturamiom diye
Dedim tecrubesizlik lohusa piskolojisi.
Hepsi gecti. Rabbim ne zaman verirse artik saldim cayira
Walla canim ben korunmuyorum
Rabbim ne zaman verirse kabulum.
Bu 5 sene sonra kendiliginden oldu.
Tedavi merkezlerinde cok agladim hep hayal ettim birgun olursa ard arda olsun kardesler diye.
Rabbim bunu oyle bir zamanda verdiki gercekten hayirlisi bu zamanmis.
Iside biraktim ev hanimi oldumm
Yani sartlari uygun olan kendinide hem piskolojik hemde bedenen hazir hisseden yapsin . Esimde bana sasirio cocuga bakarken cok zorlandim ilk basta kimse yoktu bide kv ile olaylar olmustu benim piskoloji yerlerde surekli agliyodum nie susturamiom diye
Dedim tecrubesizlik lohusa piskolojisi.
Hepsi gecti. Rabbim ne zaman verirse artik saldim cayira
Her gün balkona haftada bir kaç kez de parka götürüyoruz cnm. Temiz hava ve güneş almalı. Avm iyi değil, Allah korusun mikrop kapabilir ama açık havada bir şey olmaz.Kızlar yavrukuşlarinizi açık havaya çıkarıyor musunuz gezmeye ben bi kaç alışveriş merkezine gittim arabadan inip binerken bile telaş yapıyorum hasta olacak die hava 40 derece halbuki bazen rüzgar esiyor parka mi cikarsam arabasıyla güzelce giydirip siz nasıl yapiyosunuz
Kızlar yavrukuşlarinizi açık havaya çıkarıyor musunuz gezmeye ben bi kaç alışveriş merkezine gittim arabadan inip binerken bile telaş yapıyorum hasta olacak die hava 40 derece halbuki bazen rüzgar esiyor parka mi cikarsam arabasıyla güzelce giydirip siz nasıl yapiyosunuz
Canim emziriyorum ewet sadece aksam bazen cok yoruldugumda sutum azgeliyo ve bizimki asiri sabirsiz istahli oldugunda biberonla mama veriyorum 90cc. Bide disardaysam emzircek yer bulamazsam mama veriyorum ki zaten haftada max 2 kez cikiyorumdur disari. Insallah gecicidir cok korkuyorum gercekten basim cok agriyo.Cnm neden biberona gectin sen emziriyodun sanki
Ateş'ine baktın mı cnm? Bütün aşıları mı oldu aynı günde? Hangi aşılar? Hemen kendine c vitamini takviyesi al. İçebildiğin kadar iç ki sütünden geçsin. Bebeğe de ver derdim ama vermezsin herhalde. Ben aşıdan önce ve sonra vereceğim. Aşılarını toksik etkisini azaltıyor.Ne olur bana akıl verin.
Perşembe günü ela 2. Ay aşılarını oldu. Hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.
Dün gece 7buçuk gibi bir ağlamak bir ağlamak ne yaptıysam susturamadım. Memeyi ağzına almıyor. Oturuyorum kaldırıyorum kundakladım zıplatıyorum bağladım slingi sitede yürüyüşe çıktım white noise açtım tık yok kesintisiz ağladı. En soneve geldim yasak olduğu halde yıkadım. Yıkanınca sakinledi ama bütün gece ağlar ağlamaz takıldı. Uykuya dalınca sıkıntı olmadı gece sıkıntısız uyudu.
Sabah 8de uyandı gene arıza. Yatırıyoruz oynuyoruz Konuşuyoruz ağlıyor kaldırıp kucağıma alıyorum gene ağlıyor meme vermeye çalışıyorum ağlarken almıyor.
Akıl verin bana neden böyle yapıyor ne yapalım
Kızlar yavrukuşlarinizi açık havaya çıkarıyor musunuz gezmeye ben bi kaç alışveriş merkezine gittim arabadan inip binerken bile telaş yapıyorum hasta olacak die hava 40 derece halbuki bazen rüzgar esiyor parka mi cikarsam arabasıyla güzelce giydirip siz nasıl yapiyosunuz
Her gün balkona haftada bir kaç kez de parka götürüyoruz cnm. Temiz hava ve güneş almalı. Avm iyi değil, Allah korusun mikrop kapabilir ama açık havada bir şey olmaz.
Rüzgar burada da hep oluyor. Port bebe aldım. Üstünde tentesi var. Rüzgarı %90 kesiyor. Terlerse hemen şapka giydiriyorum ki rüzgar çarpmasın. Eğer anakucağında çıkaracaksan onun üstünü bir şeyle örtmeyi deneyebilirsin. Arabana uyuyorsa da Portbebe kesinlikle tavsiye ederim. Dün parkta 1 saat uyudu
Ya eşim de park için çok küçük diyo ben de aman rüzgar değer diye panik oluyorum bugün ben de cikariyim bari akşam üzeri cikariyosunuz demiCanim ben her gun disari cikariyorum yuruyuse gidiyoruz kollari ve bacaklari acik oluyor portbebe ya da anakucagi icinde oluyor ikisinin de tentesi var ruzgari kesiyor hem de hava cok sicak arada ruzgar esiyor bazen kucak istiyor cunku cok da telas yapmiyorum ilk baslarda cok paniktim usur mu acaba diye simdi rahatim ciktikca rahatliyosun alisiyosun o telas o panik geciyor
Avm ye gitme bence bize doktor avm gibi kalabalik oranlara gitmeyin dedi
Yuruyuse cikin beraber parka gidin:)
Insallah canimm insallah. Sut pompasina gore cok farkediyosagdigin bilgin olsun. Hastane tipi olanlar cok guzel sagiyo.ilk bikac gun ben kiralamistim goguslerim yara oldugundan. Evdede baska var cok ag8r sagiyo iyi bisey degil tanidiktan almisti onla dedigin gibi 30 cc falan cikiyo. Bide emzirmekle sagmak arasinda cok cc farki oluyomus. Bebek emerken cok daha fazla sut geliyomus ben o yuzden istemiyorum hic sagmakİnşallah cnm inşallah geçici olur aynı durumdayız çok korkuyorum bni emmese sütüm kesilirse diye dinlenemiyorzda böyle olunca rabbim yardımcımız olsun zor durum bnmki biberona alışırsa işim çok zor çünkü süt sağdığım zamn iki memeden 30 cc bile çıkmıyor
Canim arada dinlenmeye bak uyu sütun geliyodur emin ol bebiş de vazgeçer biberondan merak etmeCanim emziriyorum ewet sadece aksam bazen cok yoruldugumda sutum azgeliyo ve bizimki asiri sabirsiz istahli oldugunda biberonla mama veriyorum 90cc. Bide disardaysam emzircek yer bulamazsam mama veriyorum ki zaten haftada max 2 kez cikiyorumdur disari. Insallah gecicidir cok korkuyorum gercekten basim cok agriyo.
Ya eşim de park için çok küçük diyo ben de aman rüzgar değer diye panik oluyorum bugün ben de cikariyim bari akşam üzeri cikariyosunuz demi
Cnm sen doktorsun daha iyi bilirsin. Vücutta ciddi bir antikor yanıtı oluşuyor şu an. Bu kadar küçük bir beden için kolay değil. Çok fazla aşı bir arada yapıldı. Rekombinant tekniklerle üretilenler var. Kim bilir nasıl reaksiyonları tetikliyor vücutta. Koruyucu maddeler var bir de. Mesela alüminyum var. Yuttuğunuz al dışarı atılıyor ama enjekte olanın nerelere gittiği belli değil. Biliyorsundur beyin de birikmesi alzeheimere sebep oluyor. İğne yeri bunların yanında hiç bir şey. Kalıcı olmaz Allah'ın izniyle. Sodyum askorbat şeklinde bulabilirsen c vitamini iyi olur. En kötü bol bol paprika, kivi ve limon tüket. Ama çok bol miktardasemurcan Balkizin_Annesi Sirinemm_lina superselma yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bu durumun kalıcı olmasından çok korkuyorum. Aşı yerleri normal, belli bile değiller, herhangi bir inflamasyon yok. Normal besleniyor ağlamadığı zaman doğru düzgün emiyor ama ağladığı zaman tutmuyor memeyi. Bir de emmek için emiyor bu sabah yutmuyor ağzındaki sütleri çıkartıyor.
Biz 20 günlükten beri parka gidiyoruz. O zaman çok ağlıyordu 5-10 dk duruyorduk, şimdi 2 saat duruyoruz. Yavaş yavaş alıştırYa eşim de park için çok küçük diyo ben de aman rüzgar değer diye panik oluyorum bugün ben de cikariyim bari akşam üzeri cikariyosunuz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?