2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm, gece de uyutabilirsin yüzü koyun.ilk kızım çok severdi öyle uyumayı.neredeyse ağzı yukarı hic yatmadı.boğulma önleyici yastık almıştık.Bu kızım da tam tersi hic yüzü koyun yatmadı, keşke yatsa

Evet biraz daha kendimi zorlarsam düzelir inşallah işte ben hemen strese giriyorum ya. Adet olman kötü bir şey değil ki sen niye üzüldün buna
Cnm yaparsa karma ateş yapabilir ama sen rahat ol çoğunda olmuyor.

Keşke ben de adet olsam hemen
o neden :)

Ya bende endonetriosis var. Adet olunca aktifleşiyor adet olmaya başlarsam acilen ikinciyi yapmam lazım. Yumurta kalitesini düşürüyor, içerdeki ortamı bozuyor, Bebek tutunamıyor yoksa...

Kusması baya azaldı son Zaman'larda. Mutlu olduğunu düşünüyorum gülücükler saçıyor genelde çok şükür. Boyu Da iyi uzun ince bir çocuk. Büyümeye istekli yüZüstü yattığında kollarının üstünde duruyor. Daha 20 günlükken boynunu dik tutmaya uğraşıyordu. Kimseye söylemiyormudum ama bir defa yan yatırıp bıraktığımda geldiğimde yüzüstü dönmüş buldum. Halka Bi oyuncağı var onu tutsun diye uğraşıyorum parmaklarını açıp kapatıyor. Uğraşıyor maşallah yani ya da bana öyle geliyor belki de ne yaptığını bilmiyordur. Benim kilo verme gibi Bi çabam var evet ama Yemeğimden meyvemden kısmıyorum aç kalmıyorum. Yalnızca tatlı işlerini bıraktım o Da zaten çocuğa faydası değil Zararı olan şeyler. Yalnız ben malesef pek hevesli emziremiyorum skılıyorum biraz uzayınca bu Da çocuğu olumsuz etkiliyor sanırım.

tüh çok geçmiş olsun mantsr tanısını koymak çok zor cnm bence doktora gitmelisin şekli emzirme bitince geçermiş

Hangi aşılarını oldu cnm
Çok Sağol canım , 4 gün önce meme reddi yaptı , ağlAya ağlaya memeyi tutturduk , sesi kısıldı yavrumun şimdi de bu olay ... Ben galiba doğru pozisyonu bulamıyorum ondan kaynaklanıyor gibime geliyor, karbonatlı su ile siliyorum mememi bakalım belki geçer

Üzüldüm Can'ım ikinci için erken tabi

Kizlar benim oglan hic duzgun ememiyor. Her tutkunmadi degsiik degisik sesler cikariyor buda efektif emmesini engelliyor. Kuzenimin cocugunu da emzirdim o daha kucuk olmasina ragmen cuk cuk emdi guzelce. Annemgilde benim oglanin damaginin düşük olduğunu söylüyorlar. Ondan ememiyormus. Bunu daha once duydunuz mu?

Sevindim cnm geçmesine. Gecmiş olsun tekrar. Hangi aşıları yaptırdınız? Bana karma verem ve pnömokok 3 aşı dediler ama herkes 2 tane olmuş

Merhaba kizlar. Sizlere bi sorum olacak, ozellikle calisan anneler. Ben 23 mayis ta 37 haftalikken dogum iznine ayrildim, son 3 haftaya kadar calistim.9 haziran da dogum yaptim ve 12 eylülde dogum sonra si raporum bitiyor. Yanliz dogum oncesi raporum un ucreti halen tarafima yatmadi. Isverenim raporumu onayladigini belirtiyor ve bununla ilgili ekran görüntusunu de tarafima paylaşti ama sgk tarafinda bi türlü ilerleyemiyorum. Bu sekilde benzer tarihlerde dogum yapan ve halen odemesini alamayan arkadaslar var mi merak ettim.sorun bende mi:/

Bnmm kız dün 15 saat boyunca hiç uyumadı sakinleştirip memeyi alıyordu uykuya dalamadı bi türlü akşam 22:30 da zor uyudu gece 4 e kadar uyanmadı

Tasirsin canim 1 yasindaki cocugunu tasiyan gordum. O zaten agirligi dengeli dagitiyo seni kucaktaku gibi yormuyo ozelligi o. Benimki de slingde guzel uyur ama cikardigim an uyaniyo ona dikkat et :) kimi bebek uyumaya devam da edebiliyo tabi.

Kızlar bebişerin gözleri hala gri mi?

Evet, benimki açık kahve veya ela olacak sanırım. Benimki mavi esiminki kahverengi. 3u de kahve :)

Evet biraz daha kendimi zorlarsam düzelir inşallah işte ben hemen strese giriyorum ya. Adet olman kötü bir şey değil ki sen niye üzüldün buna

Ben de geç adet olmak istiyorum. Oglumda 2sene olmamıştım. Ilk kızımda zayiflarim sanıp 10aylikken ilaçla adet oldum, sinirlerim bozuldu kilo da aldim ustelik..

Bebeğine emzik versen iyi olabilir çok sıkılıyorsan.. Ama haz alırsan herşey daha kolay olur ikinize de.. Sana verilmiş en güzel hediye o sonuçta, her nimetin de külfeti olurmuş canım sabret eğer böyle giderse doktor 4aydan sonra ek gıda onerebilir, meyve püresi gibi, ilk kızım da az kilo alırdı 4aylıkken kaşıkla ek gıdaya başlamıştım.

Benim ilk kızım da gece gündüz yüzüstü yatardi, bu kızım rahatsız oluyor.

Ikinciyi düşünüyorsan aradan çıkar bence, koşullarını bilmiyorum ama ikisi beraberurlu büyürler, ikiz gibi olur ama ikizden kolay olur, yani en azından biri oturabiliyor olur. Tandem nursing yaparsın

9ay sordum şimdi aile hekimine pnomokok da varmış evet o ne ki

Pnomokok: zaturre gibi solunum yolu hastaliklari, diye biliyorum

Canim bence cildiyeye gitmelisin.
Korkutmak istemem canım,
Biraz felaket tellalı gibi olucam ama
bebeğe de ilaç vermen gerekebilir,
meme ucu yarıkları yüzünden ucu düşen bile oluyor. Mantar karbonatla geçer mi bilmem...

Düşüğünü bilmem de. Her bebekte emme farklı oluyor gerçekten. Benim oğlum acayip hızlı boşaltırdı. İlk kızım cok cok çekerdi, bu bebegim daha yavaş emmek istiyor ve arka arkaya çok gelince yutkunamadigi oluyor ağzını açıyor çıkıyor biraz sutler

Oğlum gece hep yan yatırsam da fıkır fıkır sırt üstüne dönüyor. Kollar havada. Kundağını da açınca hemen yukarı kaldırıveriyor öyle uyumayı seviyor. O yüzden kundaktan hoşlanmıyor sanırım :) ben de hiç kundak yapmıyordum ama bir ay bittikten sonra başladı bu durum yapmaya başladım :/ her zaman da yapamıyorum zaten istemiyor. O zaman bırakıyım ben de yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…