2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok kötü günde 20 grm almışız bu son 3 haftadır. Alt sınırdayız. Gece uyandırmalarını bırakmıştım ben son bir haftadır ondan böyle oldu bence. Bütün gün memede sütüm var dolu dolu.

Saat 22 ile 02 arası karanlıkta uyuyor olması gerekmiş

Canım memeleri sırayla mi emziriyorsun rastgele mi?

Ben 2-3saat birini emZirirken diger meme doluyor. Sonra inu 2-3saat emziriyirum. 2-3saat dediysem aralıksız değil uyuyup uyanınca falan anlaminda

Biz bu emzirme işini otuutturamadık bir türlü , 17 gün emmedi , 25. Günü'nden itibaren hep meme verdim 35. Günü'nde bi tarttık hiç kilo almamış tekrar mama destekli gittik , 20-30 Cc mama vererek , sonra ben grip oldum 40. Günü'nde kızımda hafif grip oldu , sadece genzi tıkalı , 2 gün tonimer sıkmamıza rağmen Ağzına alamadı , 46. Günü'nden iyibaren tekrar emmeye başladık , bu seferde benim memem yara oldu hemde 60-70 Cc gelen memem mastit Değilim , mememin içine sanki birisi Şiş saplayıp çıkarıyor , meme ucum derin çatlak halinde , sağmak bile istemiyorum
Bu arada memelerim koni gibi oldu , Şekil bozukluğu çok feci ne zaman geçer acaba , bu durumlar ? Mememde mantar OLDUĞUNU düşünüyorum ... Internette bulgular onu gösteriyor!! Eşime soruyorum mastit değil diyor ... Travacort sürsem mi ki?

Biz de hep böyle yıkıyoruz annemle:))

Sonunda gerçekten adet oldum

Canım 20'nin altı olsaydı azdı. Çok kötü değil, kendini neden üzüyorsun. Gece kaldırırsın, biraz daha sık emzirirsin olur biter.

superselma senin karanlıkta uyutuyorum altını bile tel ışığında değiştiriyorum yazdığını okudum ikş gündür ben de öyle yapıyorum. Yatak odamın camı büyük zaten ve önünde bina vs yok. Sokak lambalarının ışığı içeriyi biraz aydınlatıyor. Günlerdir bildiğin aydınlıkta uyuyormuşuz :):):) altını değiştirirken iyi temizlemek için telefon ışığını kullanıyorum. Tecrübelerini paylaştığın için tşkler bir de senin kızın da moro refleksiyle kendini uyandırıyor mu bunun için ne yapıyorsun? Ben kundak yapıyorum ama bazen uykusunda bunu fark ediyo kollarını kaldırmak için iteleyip duruyor çıkaramayınca ağlıyor böyle uyanıyor bu kez :/ gündüzleri yüz üstü yatırdığım için sıkıntı olmuyor ama geceleri biraz sıkıntıdayız :):)

A Alwayshappygirl canım peki o zaman başka sorular soralım bulalım birşeyler:
Çok kusuyor mu?
Sürekli memede zaten seninki, sence bebeğin nasıl, mutlu mu rahat uyuyor mu?
Bebeğin boyu uzamış mı, kasları gelişmiş mi sence? Iyiyse takma her bebek obur olmaz ki.

Senin beslenmen nasıl sence,
her ne kadar su, uyku ve mutluluk süt yaparsa da diyet yapıyor musun acaba?
Sütün yag oranı düşük mü acaba? Hominigirtlak yemek de kaliteyi düşürür.
Uykusu nasıl, karanlıkta uyuyor mu?
Yanında mı besiginde mi?
Çok ağlar mi?
Ona şarkılar söyleyip onunla dans eder misin?
Ritim algısı ve şefkatle gelişimi güzel olur.

Herşey normalse bünyesi bu kadar demekki deyip keyfine bak canım moralini bozup güzelim sütunu etkileme, benim teyzemin kızı az emermis az yermiş zayıftı, sonra çocuklukta bi fırladı boy 1.78cm, böyle kalmaz yani..

Canımbenim sağol..
Gündüzleri ince battaniyeyle tutturuyordum artık pışş pışş diyorum ya da anında elimle hafif tutuyorum.
Geceleri baştan beri kundak yapmıyorum önce pışş diyorum ama eğer elini ağzına götürürse ya da ağzıyla meme arıyorsa emziriyorum. İsteyince bırakıyor.
Artık kendini sakinlestirmeyi öğrenmeli yavas yavaş

Eller yukari bacak ayrık uyumasi rahatım herşey yolunda demekmiş. :) geceleri öyle uyuyor. Gündüzleri her şekil ve heryerde. Arabasında anakucaginda benim kucağımda koltukta yastikta, yan sırtüstü karinustu...

Nuk kaucuk alirsa bebegin bana da soyler misin??
Ben de alip denerim.
Almadi. Hatta azonce denerken agzindan burnundan hortum gibi fiskirtarak cikardi. Ve benim icin emzik olayi kapandi. Resmen bebegime eziyet ediyorum alsin diye. Bundan sonra istedigi kadar memede kalabilir. Sana kolay gelsin canim

tüh çok geçmiş olsun mantsr tanısını koymak çok zor cnm bence doktora gitmelisin şekli emzirme bitince geçermiş
2.ay aşısını da olduk korkuyorum ateşi çıkacak diye
Hangi aşılarını oldu cnm

Sonunda gerçekten adet oldum

Canım 20'nin altı olsaydı azdı. Çok kötü değil, kendini neden üzüyorsun. Gece kaldırırsın, biraz daha sık emzirirsin olur biter.

Evet biraz daha kendimi zorlarsam düzelir inşallah işte ben hemen strese giriyorum ya. Adet olman kötü bir şey değil ki sen niye üzüldün buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…