2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebisler kaç saatte bir emiyo sizi bizimki gittikçe iştahsiz oluyor sanki önceleri 2 saatte bir gece gündüz emerdi şimdi bazen 4 5 saati buluyo memeyi verince kesinlikle emmiyo gece uyandiriyorum ağzını bile açmıyor nasıl acikmaz bu kadar saat mesela gece 2 de güzel emdi saat 7 40 şu an bu saate kadar defalarca denedim emmiyo ve açlık belirtisi de yok çocukta ne şimdi bu

Kızlarr acill porçözle çamaşır suyunu bi arada kullandım biraz içime çektim sütten geçmez demi acill cevap lütfenn
Canim sakin bidaha yapma bunu ne kdr tehlikeli biliyomusun. Iki tanidigim tuz ruhuyla camasir suyunu karistrp kullandigindan hayatini kaybetti. Cok korkarim o yuzden. Herkeside uyarmisimdir

Canim endiselencek bisey yok muhtemelen cunku gittikce daha az uyancaklar. Benimkide gece 11.5 gibi yattiginda 4te uyaniyo sonrada 8e dogru. Bazen tabi degisiyo sasiyo dengesi.

Benimki memede uyumak istiyor ben de gözünü kapattığı an çekiyorum gazını çıkarmaya çalışırken kolunu iştahla emmeye başlıyor tekrar memeye tutuyorum 2 dk içinde gözünü kapatıyor ben tekrar çekiyorum derken 1.5 2 saat bu şekilde geçiyor. Yorgunluktan mahvoluyorum ama aktif bir emme yapmasını sağlamamın başka yolu yok

Canım hepatit b yi niye yaptırmadın ki ? Bebek doğar doğmaz yapıyorlar o Şıyo 2. Aşı tamamlayıcı oluyor
Doğduğunda da yaptırmadım. O sebeple 2. ve 3. aşıyı da olmayacak. Bende ve ona bakacak kimsede olmadığı ve kan yoluyla bulaşan bir rahatsızlık olması sebebiyle kreşe giderken yaptırmak istiyorum.

Of kızlar boğmaca olan bir bebeğin videosunu izledim. Allah'a emanet edip yaptıracağım 2. ay aşılarını bir de toplum bağışıklığı çok önemli onu da anlamdım. Aşı yapılmayınca bu hastalık mikropları yayılmaya devam ediyor. Suriyelilerin gelmesi sebebiyle bir çok hastalık tekrar görülmeye başlanmış. Bir doktorla konuştum da uzun uzun. Belki aşılar bu ara geçen yıllara göre daha önemli.

Son düzenleme:

Katiliyirum bende istahimi kesildi cocugumun diyorum. 4-5saat duruyo eskiden simdi yeni bir duzen oturtmaya calisiyorum. Eskide saatlerimiz vardi

Canim sakin bidaha yapma bunu ne kdr tehlikeli biliyomusun. Iki tanidigim tuz ruhuyla camasir suyunu karistrp kullandigindan hayatini kaybetti. Cok korkarim o yuzden. Herkeside uyarmisimdir
Haklısın canm gece baya midem bulandı ağrıdı filan dr.a mesaj attım tehlikeli hemen acile git ama süte geçmez diyince rahatladım uyumuş kalmışım. Şimdi iyiyim canm uyarın için saolasın artık biraz daha dikkat lazım bebişlerimiz için

Son gunlerde kilosuna hic baktirdin mi? Hali tavri nasil emmedigi zamanlarda mutlu mu ne yapiyo mesela? Benimkini memeden ayri tas catladin yarim saat oyalayabiliyorum o iki saatte bir emzirmeler falan hep utopik gelirdi bana demek varmis:) eger uyumuyosa 4 saat cok uzun. Uyuyosa 6-7 saat bile uyandirma diyo benim doktorum. Istahsizlik olabilir canim ihmal etme.

Suriyeliler konusuna kesinlikle katılıyorum

Cnm emmedigi zaman oyalaniyor sonra uyumak için ağlıyor oyalandigi zamanlar normal ama

tam yazacaktım geçmişi okurken bu mesajını gördüm. En cok da bu yüzden aşılar yapılmalı bence. Istanbul cok göç alıyor. Aşı olan çocuk hastaneye bile yatsa daha çabuk atlatiyor.
Aşının yan etkileri kanıtlanmış değil ileri sürülüyor biliyorsun.
Belki bağışıklık çok zayıfsa olumsuz etkiler daha çabuk görülür.
Bağışıklık ve sağlıklı beyin ve vücut gelişimi anne sütü veriyoruz değil mi? Icin rahatlatmak lazım.

alerji astım ve otizm annenin gençlikte katkı maddeli beslenmesi yüzünden bile ortaya çıkabiliyormuş .
Bağırsak bozulmasından çinko eksikligine kadar birçok sebep sayiliyor, bi de hala, bile bile hazır gıda tuketebiliyoruz

Yenidoğan aparatı ile çok rahat kullandık biz 2 ayımızı doldurduk. Daha önce cesaret edememiştik küçük diye
Ben de yeni dogan aparatli momfortbaby aldım 5 günlükken kullandım hatta. şimdi de 2 aylik iz .havalar da cok sıcak olduğundan sadece o beyaz yastığı poposunun altına destek yapip yan tasiyorm. UyuyO kuzum hemen.. Ama tabi ben o sıkıldı 2 büklüm oldu die. Vicdan yapayapa taşıyor m. Öyle değil bence . Çıkarınca ama vücudun da iz oluo terlemis olui. Kiyamiyim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…