- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.941
Canim sakin bidaha yapma bunu ne kdr tehlikeli biliyomusun. Iki tanidigim tuz ruhuyla camasir suyunu karistrp kullandigindan hayatini kaybetti. Cok korkarim o yuzden. Herkeside uyarmisimdirKızlarr acill porçözle çamaşır suyunu bi arada kullandım biraz içime çektim sütten geçmez demi acill cevap lütfenn
Canim endiselencek bisey yok muhtemelen cunku gittikce daha az uyancaklar. Benimkide gece 11.5 gibi yattiginda 4te uyaniyo sonrada 8e dogru. Bazen tabi degisiyo sasiyo dengesi.Kızlar bebisler kaç saatte bir emiyo sizi bizimki gittikçe iştahsiz oluyor sanki önceleri 2 saatte bir gece gündüz emerdi şimdi bazen 4 5 saati buluyo memeyi verince kesinlikle emmiyo gece uyandiriyorum ağzını bile açmıyor nasıl acikmaz bu kadar saat mesela gece 2 de güzel emdi saat 7 40 şu an bu saate kadar defalarca denedim emmiyo ve açlık belirtisi de yok çocukta ne şimdi bu
Benimki memede uyumak istiyor ben de gözünü kapattığı an çekiyorum gazını çıkarmaya çalışırken kolunu iştahla emmeye başlıyor tekrar memeye tutuyorum 2 dk içinde gözünü kapatıyor ben tekrar çekiyorum derken 1.5 2 saat bu şekilde geçiyor. Yorgunluktan mahvoluyorum ama aktif bir emme yapmasını sağlamamın başka yolu yokKızlar bebisler kaç saatte bir emiyo sizi bizimki gittikçe iştahsiz oluyor sanki önceleri 2 saatte bir gece gündüz emerdi şimdi bazen 4 5 saati buluyo memeyi verince kesinlikle emmiyo gece uyandiriyorum ağzını bile açmıyor nasıl acikmaz bu kadar saat mesela gece 2 de güzel emdi saat 7 40 şu an bu saate kadar defalarca denedim emmiyo ve açlık belirtisi de yok çocukta ne şimdi bu
Evet Can'ım aynenKızlar sizinki de tavana bakıp gülüyor mu?
Doğduğunda da yaptırmadım. O sebeple 2. ve 3. aşıyı da olmayacak. Bende ve ona bakacak kimsede olmadığı ve kan yoluyla bulaşan bir rahatsızlık olması sebebiyle kreşe giderken yaptırmak istiyorum.Canım hepatit b yi niye yaptırmadın ki ? Bebek doğar doğmaz yapıyorlar o Şıyo 2. Aşı tamamlayıcı oluyor
Momfort güzel biz çok sevdikHangi marka kullaniyorsunuz kanguru arastirmasindayim
Ben ergo baby kullaniyorum yenidogan aparatiyla beraber. Oglum cok hoslanmadi ama alisiyor. Dun evin icinde omzumda tasimaktan yorulunca ona koydum oyle uyudu. 38 gunluguz daha.Hangi marka kullaniyorsunuz kanguru arastirmasindayim
Kızlar bebisler kaç saatte bir emiyo sizi bizimki gittikçe iştahsiz oluyor sanki önceleri 2 saatte bir gece gündüz emerdi şimdi bazen 4 5 saati buluyo memeyi verince kesinlikle emmiyo gece uyandiriyorum ağzını bile açmıyor nasıl acikmaz bu kadar saat mesela gece 2 de güzel emdi saat 7 40 şu an bu saate kadar defalarca denedim emmiyo ve açlık belirtisi de yok çocukta ne şimdi bu
Haklısın canm gece baya midem bulandı ağrıdı filan dr.a mesaj attım tehlikeli hemen acile git ama süte geçmez diyince rahatladım uyumuş kalmışım. Şimdi iyiyim canm uyarın için saolasın artık biraz daha dikkat lazım bebişlerimiz içinCanim sakin bidaha yapma bunu ne kdr tehlikeli biliyomusun. Iki tanidigim tuz ruhuyla camasir suyunu karistrp kullandigindan hayatini kaybetti. Cok korkarim o yuzden. Herkeside uyarmisimdir
Son gunlerde kilosuna hic baktirdin mi? Hali tavri nasil emmedigi zamanlarda mutlu mu ne yapiyo mesela? Benimkini memeden ayri tas catladin yarim saat oyalayabiliyorum o iki saatte bir emzirmeler falan hep utopik gelirdi bana demek varmis:) eger uyumuyosa 4 saat cok uzun. Uyuyosa 6-7 saat bile uyandirma diyo benim doktorum. Istahsizlik olabilir canim ihmal etme.Kızlar bebisler kaç saatte bir emiyo sizi bizimki gittikçe iştahsiz oluyor sanki önceleri 2 saatte bir gece gündüz emerdi şimdi bazen 4 5 saati buluyo memeyi verince kesinlikle emmiyo gece uyandiriyorum ağzını bile açmıyor nasıl acikmaz bu kadar saat mesela gece 2 de güzel emdi saat 7 40 şu an bu saate kadar defalarca denedim emmiyo ve açlık belirtisi de yok çocukta ne şimdi bu
Suriyeliler konusuna kesinlikle katılıyorumOf kızlar boğmaca olan bir bebeğin videosunu izledim. Allah'a emanet edip yaptıracağım 2. ay aşılarınıbir de toplum bağışıklığı çok önemli onu da anlamdım. Aşı yapılmayınca bu hastalık mikropları yayılmaya devam ediyor. Suriyelilerin gelmesi sebebiyle bir çok hastalık tekrar görülmeye başlanmış. Bir doktorla konuştum da uzun uzun. Belki aşılar bu ara geçen yıllara göre daha önemli.
Cnm emmedigi zaman oyalaniyor sonra uyumak için ağlıyor oyalandigi zamanlar normal amaSon gunlerde kilosuna hic baktirdin mi? Hali tavri nasil emmedigi zamanlarda mutlu mu ne yapiyo mesela? Benimkini memeden ayri tas catladin yarim saat oyalayabiliyorum o iki saatte bir emzirmeler falan hep utopik gelirdi bana demek varmis:) eger uyumuyosa 4 saat cok uzun. Uyuyosa 6-7 saat bile uyandirma diyo benim doktorum. Istahsizlik olabilir canim ihmal etme.
Çok moralimi bozdu bu durum yaKatiliyirum bende istahimi kesildi cocugumun diyorum. 4-5saat duruyo eskiden simdi yeni bir duzen oturtmaya calisiyorum. Eskide saatlerimiz vardi
O arada emmiyo mu hiç canımCanim endiselencek bisey yok muhtemelen cunku gittikce daha az uyancaklar. Benimkide gece 11.5 gibi yattiginda 4te uyaniyo sonrada 8e dogru. Bazen tabi degisiyo sasiyo dengesi.
Of kızlar boğmaca olan bir bebeğin videosunu izledim. Allah'a emanet edip yaptıracağım 2. ay aşılarınıbir de toplum bağışıklığı çok önemli onu da anlamdım. Aşı yapılmayınca bu hastalık mikropları yayılmaya devam ediyor. Suriyelilerin gelmesi sebebiyle bir çok hastalık tekrar görülmeye başlanmış. Bir doktorla konuştum da uzun uzun. Belki aşılar bu ara geçen yıllara göre daha önemli.
Cnm emmedigi zaman oyalaniyor sonra uyumak için ağlıyor oyalandigi zamanlar normal ama
Gece 12 den 9 a kadar hiç çiş yapmamış ama bu normal mi peki bi de küçücük pembe leke vardı pipisinin değdigi yerdeBence normal olan bu artık daha seyrek memeli emdiği de doymamış. Etrafa ilgisi artıyor işte annesi
Ben de yeni dogan aparatli momfortbaby aldım 5 günlükken kullandım hatta.Yenidoğan aparatı ile çok rahat kullandık biz 2 ayımızı doldurduk. Daha önce cesaret edememiştik küçük diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?