2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Yok canim olur mu oyle sey hepimiz hassasiz hepimiz ilgiliyiz oyle de olmaliyiz ama sadece biraz daha rahat ol cok fazla.kaygi nedeniyle psikolojin bozulabilir biraz da Allaha emanet buyut cocugunu canim cok takma her seyi kontrol edemezsin bu hayatta ve hayat cok cok acimasiz malesef senin ası yaptirmaya aglatmaya kiyamadigin cocugunu gun gelecek el oglu/kizi coook uzecek:)))

Umarim hediye ederler bebekliyken kalkip kargoya goturemem ben de gelin alin madem derim:))

Kanguru kacinci aydan itibaren kullaniliyo? Bende almayi dusuniyorum

Bazilarinda 3 aydan sonra yaziyor bazilarinda 4 aydan sonra yazyiyor yenidogan aparatlari da var ama zaten bebegim 2 aylik oldu beklerim ben aparat satin almadan kullanmak icin

Yaa bana yardım edin lütfen porçözle çamaşır suyunu bi arada kullandım biraz içime çektim sütten geçmez demi acill cevap lütfenn
Canım senin yazını okuyunca internete baktım ama kesin bilgi bulamadım
Tahminimce etkiler bebeğini
İlaç içince etkileniyorsa yiyp içtiklerimizden etkileniyorsa ondan da etklenir
Sen bol su iç sağıp ver işini sağlama al bence tatlım
Lütfen bir daha yapma öyle şeyler hem sana hem bebeğind yazık

Canım hepatit b yi niye yaptırmadın ki ? Bebek doğar doğmaz yapıyorlar o Şıyo 2. Aşı tamamlayıcı oluyor

Canım bizede salı günü dediler , bu aşılar tsm şerden haftada 1 geliyormuş , her doktor kendisi gün belirlemiş sisteme o gün düşüyormuş , aynı gün içerşsinde vurulması lazımmış

Canım ben beceremedim aparatla ya :/ videoyu da izledim olmadı sanki. Benim oğlan büyük geldi gibi oldu :/ kısaca anlatır mısın
Aparatın içine oturtuyorsun beli kıvrılmıyor dert etme cırtını da geçiriyorsun ellerini çenesinin altına alıp göğüs hizanda duruyor Bebek, ayaklarına göbeğinde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…