2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim de asilari yaptirmaya karar vermemde suriyeli gocmenler cok etkili oldu. Bir de bazi hastaliklar turkiyede gorulmuyo falan diye dusunmemek lazim kizlar. Bi yurtdisi seyahati hastaligi kapip gelmeye yeter. Ataturk havalimaninin dis hatlar kismini gorduyseniz orasi bile allaha emanet bi yer tam bir virus yayilma ortami.

Bir de ben işe başlayınca seyahat edicem

kızlar sütü artırmak için ne yapıyorsunuz? ben artık mamadan çok bıktım azaltmak istiyorum ama az sütüm 1 aylık olana kadar sadece gece 1 defa veriyordum, şimdi 3 e yükseldi
Ben rezene cayi iciyorum sabak aksam, bir de bol su..
Baska birsey yapmiyorum simdilik.

kızlar sütü artırmak için ne yapıyorsunuz? ben artık mamadan çok bıktım azaltmak istiyorum ama az sütüm 1 aylık olana kadar sadece gece 1 defa veriyordum, şimdi 3 e yükseldi
Sütü artırmanın tek yolu sk sk emzirmek Bebek uyuduğu Zaman ya da iş yerinde 1.5 saatte bir sağmak, bol bol uyumak, çok su içmek, ılık duş. Bunlari yapmazsan ne yesen boş. Sağlıklı beslenmen sütün kalitesini artırır. Ben imom a yeniden başladım sütün kalitesini arttırdığını söyledi aile hekimim

Evet uzun kalırsa huzursuz olabilir

Rezene,humana, irmik, tahin bende süt yapıyor

Karma, verem, pnömokok ve rota virüsü yapıldı bizim miniğe
Bizim hemşire 3 aylıkken yapalım dedi rota virüsü, geç değil mi ya

Decavit de arttırıyormuş sanırım

Gece 12 den 9 a kadar hiç çiş yapmamış ama bu normal mi peki bi de küçücük pembe leke vardı pipisinin değdigi yerde

Cnm normalmi bilem de bizimkinin ilk haftassinda vardi o pembelik doktor idrarda kristallesme olmus yeni doganda olur demisti sonra gecti. Ama simdi iki aylik oldu kuzular nedendir normalmidir bilemem doktora msj at fotosunu yolla ne dicek bakalim belki idrar tahlili.ister

Uyku
Duş
Moral gezmek
Bol su
Yeşillik
Rezene
Helva tahin incir dereotu süt yapan şeyler..

Bir de protein sütü azaltır yeşillik çoğaltır...

Emzirme işi kafada bitiyor, emzireceğim demek önemli bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…