- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.101
Çok sağol Can'ım sert değil hafifçe değdi gerçekten de biraz ağlayınca endişe ettim ama birkaç dkya normale döndüCanım geçer endişe etme.
3yaşa kadar beyin de destekleyecek hücreler hızla çoğalır.
Benim kızım da bi hevesle kucağında taşımak isterken farkında olmadan sifonyere hafif çarptı.
Biraz da nazlı benim bebeğim. Geri sustu.
Bazen oglum sessizce koşuverip yumrukla çarpıyor bi tane neresine gelirse
ben emzirirken veya sabah 5te uyurken habersizden
Kacirirken degebiliyo
Saçını bile çekiveriyo
Çok üzülüyorum ama ağır darbeler değil diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum
Biraz sert darbe gini geldiyse sismesin diye buzu bi beze sarıp tutabilirsiniz
Ben başladım ama çok da hevesli değiliz sanırım.günlük bir kaç dk koyuyorum.bugün daha iyiydik, biraz heyecan yapıyorçok tatlı oluyorKızlar oyun halısını kullanmaya başlayan var mı
O heyecanı bizimki de dönenceyi açtığımızda yapıyorBen başladım ama çok da hevesli değiliz sanırım.günlük bir kaç dk koyuyorum.bugün daha iyiydik, biraz heyecan yapıyorçok tatlı oluyor
Kızlar oyun halısını kullanmaya başlayan var mı
Biz dışarı çıkınca çok panik yapıyoruzBiz kullaniyoruz cnm. Oglum cok hareketlendi yere atiom onun ustune hem o oyalablniyor hemde dustumu duscekmi korkmuyosun. Heyecan yapio oyuncaklara ayaklarini oynatio pirtlarida kolay atio boylece.
Bugun ilk kez Avm ye gittik. 20 gunlukten beri parka cikioduk ama ilk kez bu kadar kalabaliga girdik otobuse bindik. Bebek arabasindada ana kucagini cikardim artik ona sigmiyor cocuk ve cok hantal oluyodu. Yatar pozisyona getirip koyduk bebegi.emniyet kemerlerini bagladik iyi oldu
Lcw den badiler aldim evdekiler kuculdu hep
Yemek yedik esimle kahve ictik iyi geldi.
Ama ilk deneme olunca tabi biberonu unutmusuz resraurantta :)
Esim yrn gidip alicak
Aradik ordaymis
Güzelmiş Can'ım SağolasınKızlar Apple Store da büyüyen Bebek diye bir uygulama var
Bebeğin ay ay gelişimi
Günlük yapılması gereken zihinsel bedensel sosyal aktiviteler
Ayına göre oyunlar
Annelerin emzirme süt artırımları vs bilgiler var
Videolu gösterimler var bilginiz olsun
Alerjik olduğunu nereden biliyorsunuz? Burada yaptırmayınca mahkemeye veriyorlar. Gerçi mahkeme ailenin kararı diyormuşBenim bulunduğum ülke daha karışık ve daha çok virüs var aslında.. Ama bu bir karar.. Bir se doktorlar hep korkutuyor.. Tr de yaşayan bir aile asla suriyeliyle yanyana gelmeyecek olsa bile suriyeliler geldi diye biten mikrop aşılarını tekrar yapıyorlar vs.
Neyin doğru olduğuna inanıyorsan öyle yapmalısın, herkesin doğrusu ayrı.. Ben 2 yaşından önce aşı yaptırmıyorum doktorlarla böyle karar verdik tr de de prof ahmet bilmem ne vardı vefat etti o da öyle söylerdi.. Bir de bebeklerim zaten alerjik, mecnuren bekliyorum..
Enfeksiyon yok gibi duruyo cnm sonuçları doktora göstermedk henüz ama grev devam ediyor sanırım geceleri hele uyanmiyo sanki sarılık uykusu gibi ne yapsam da kalkip emmiyo doktor da gece uyandırma dediemy0364
Canım sen meme ucunda mantar olabileceğinden bahsetmiştin?
Karbonatla iyileşti mi?
Bugün benim de ikisi de iğne batar gibi oldu da. Kızımda pamukçuk var.
Bana havalandirmadan hemen kapattığım için oldu gibi geldi.
H history1985
Canım bebeğin nasıl iyi mi?
Bi şey çıktı mı yoksa emme grevi mi yapıyor seninki?
Canım çok şükür acı çeken ben oldum. O an çok ağladı. Hemen emzirdim ve kucağımda uyuyakaldı. Uyandığında unutmuştu. 1 kere fışkırır tarzda kustu onun dışında her zamanki gibiydi. 9'da uyudu. Güvendiğim bir prof'u aradım. Hatalı uygulama ve yetişkin dozu verildiğini söyledim. Sağlıklı çocuğa bir şey olmaz dedi. Bu mikrop çok zayıflatılmış. Bir tokat atsan ölecek dedi. İnşallah kızımın bağışıklık sistemi bunu zararsız atlatır. Yan etkilerin çıkmasın2 yıl sürebilirmiş. Ama artık bu olanı unutmak istiyorum. Allah'a emanet ettim. Bu esnada kilo kontrolü de yapıldı. Günde 33 gram almış. Buna bile sevinemedim. Belki hatırlarsın süt verirken günde 2.5 gram almıştı, mama başlayıp 20 günde çok zor bırakmıştık. Bu ay sadece o istedikçe saate bakmadan emzirdim o sebeple kilo alımı benim için çok önemliydi.9ay
Canım bebeğin nasıl şimdi?
Sakinleşti mi?
İstersen ağrı kesici şurup veya fitil ver bebeğin rahat uyusun, ağrısını hissetmeden
Tekrar geçmiş olsun
Bırak uyusun canım. Çok uyuduğu günlerde çok büyüyor. Bizim de öyle bir kaç günümüz oldu resmen 2 günde pijaması küçüldüEnfeksiyon yok gibi duruyo cnm sonuçları doktora göstermedk henüz ama grev devam ediyor sanırım geceleri hele uyanmiyo sanki sarılık uykusu gibi ne yapsam da kalkip emmiyo doktor da gece uyandırma dedi
Cnm bazen 4 saatte bir emdi bazen yarım saatte. O acıktığını bilir. Sen her fırsatta teklif et. Bazen 5 dk da bile fikri değişiyorKızlar sizin bebisler gündüz ve gece saatte bir besleniyor ben delircem de yemiyor diye
Kızlar sizin bebisler gündüz ve gece saatte bir besleniyor ben delircem de yemiyor diye
AynenKızlar sizin bebisler gündüz ve gece saatte bir besleniyor ben delircem de yemiyor diye
Canım çok şükür acı çeken ben oldum. O an çok ağladı. Hemen emzirdim ve kucağımda uyuyakaldı. Uyandığında unutmuştu. 1 kere fışkırır tarzda kustu onun dışında her zamanki gibiydi. 9'da uyudu. Güvendiğim bir prof'u aradım. Hatalı uygulama ve yetişkin dozu verildiğini söyledim. Sağlıklı çocuğa bir şey olmaz dedi. Bu mikrop çok zayıflatılmış. Bir tokat atsan ölecek dedi. İnşallah kızımın bağışıklık sistemi bunu zararsız atlatır. Yan etkilerin çıkmasın2 yıl sürebilirmiş. Ama artık bu olanı unutmak istiyorum. Allah'a emanet ettim. Bu esnada kilo kontrolü de yapıldı. Günde 33 gram almış. Buna bile sevinemedim. Belki hatırlarsın süt verirken günde 2.5 gram almıştı, mama başlayıp 20 günde çok zor bırakmıştık. Bu ay sadece o istedikçe saate bakmadan emzirdim o sebeple kilo alımı benim için çok önemliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?