2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
haziran anneleri yardiminiza ihtiyacim var... ilk olarak sağlikla buyutun bebislerinizi insAllah... Allahim korusun hepsini. benim bebiş dün normal doğumla geldi.memeden süt aliyor ama hayla kaka yapmadi.boyle durum yaşayan oldu mu?

Ayni panik bizdede oldu :) sonra bebekli cocuklu ailelere baktim hepsininki aglio hatta buyuk olanlar tuttutuyo birsey istiyoda agliyo. Dedim esime bak herkes boyle kendimizi tek hissetmeyelim dedik. Sonra rahatladik. Sadece bebek bakim odalari havasiz oluyo genelde zaten emzirirken terlio insan. Onun disinda iyiydi .
Lcw de yenimi bilmiyorum ama kisa tulumlar vardi ben onlardan aldim. Zaten evde sadece citcitli badi ve corap giydiriom ben. Ilk bir hafta uzun kolluyduk sonra hep boyle giydirdim. Sabahlari bir alt geciriom altina okadar. Evim cok gunes alio benim. Bu tulumlar bu yuzden tam benlikti.
Bebegin mevludunde hediyeler gelmisti onlarla alisveris yaptim para vermedim iyi oldu :) lcw yi bu yuzden de seviom. Genelde 6-9 ay aldim suan 3-6 ay giyiyor zaten.
Ayrica e bebekten kanguru almistik bugun.aksam da misafir geldi onda ergobaby varmis onu verim dedi. Yrn esim geri vericek bizim aldigimizi onun yerine mama aliriz iyi oldu :)

Benimde memem oyle oldu bebisinde agzi pamukcuk oldu.
Iki gece memelerim acik yattim. Emzirme atletimin uclarini actim oyle :) cok komikti fuze gibiler :) Karbonatli su ile sildim. Bebegin agzinida birkac gun karbonatli sulu tulbent ile sildim.gecti sukur0

Canım ya.. ne desem bilemedim
Konuyu kapatmak istiyosun sanirim ben de bir seyler yazip desmeyeyim
Aama hicbir sey yazmasam da olmazdi kayitsiz kalamadim
Neyse uzulme cnm olur mu her şerde bir hayır vardır

Aslında dediğin gibi bende bakıyorum çocuklu aileler rahatlar gayet

Lcw nın Bebek ürünleri bence gayet güzel ve kaliteli beğeniyorum
Benim evde güneş alıyor diye klima taktırdık ama öncesinde de azcık kısa giyindirsem gaz oluyor bizim kızda kısa kol badi altına uzun altlı pijama giyindiriyorum ben çorap eldiven bide
Ellerini açayım diyorum iki dakikada buz gibi oluyor
Bebek görmesine gelenler kıyafet almışlar sağolsunlar ama çoğusu tarzım değil ve hepsi büyük

Mouse cnm ben de bebgimin elleri buz gibi diye uzuluyordum ben eldiven takmadim cunku 10 gunden sonra, ogrendim ki vucudu gereginden fazla sıcak olunca bebeklerin elleri soguk olurmus o sekilde dengelermiş yani bu usudugu anlamina gelmezmis aksine cocugun fazla sicakladigi anlamina gelirmis gercekten uzerini az giydirince elleri de normal ısısına döndü sen de bir dene istersen

Ben onun yatağını bile elektromanyetik alan olmasın diye içinden kablo geçmeyen duvarın yanına aldım. Gücümün yettiği her şeyi yapıyorum yinede koruyamıyorum. Allah'a emanet hepsi, Allah korusun
Kızlar iç güdülerinizi dinleyin. Bugün aşıya götürmek istemiyordum. Daha 2 ayı bile dolmamıştı. Ertelemek istiyordum. Sırf doktorun açtığı şişe bitsin diye gittik resmen ve aksilik oldu. Bir daha içime sinmeyen hiç bir şeyi yapmayacağım. Bu arada diğer aşılarını da olmadı. Sadece verem oldu. Karma ve zatürre var daha.

Bir gun ben de kalcadan agir bi igne olacaktim nedense icime sinmedi bi masadan kalkmak istedim ama neyse dedim cocukluk etmeyeyim ama icim de rahat degildi

Noldu?

Igneyi yanlis yerden vurdu ve saatlerce bagura cagira inlettim hastaneyi

Birdaha da ölsem de kalcadan igne yaptiramam artik

Sezaryenden sonra agri kesiciler kalcadan vuruluyo ya hicbirini kalcadan vurdurtmadim, bacaktan vurdurdum bacaklarim tutmadi kac gun

Iste insanin icine dogu¥o bazen

Sana demistim ya sen cocugunum tek damla gozyasina kiyamazsin

Yarin el oglu/kizi kiyar diye

Bu disardaki herkes icin gecerli bizim elimizde olmadan evladimiza zarar verebilecek cok kisi var malesef

Hayat acimasiz

Bazen 5 ya da 6 saate uzuyor cnm birden bire olunca telaş oldum ben de acaba gaz şurubu mu uyku yapıyo uyanamiyo bilemedim

Ya benim kızım büyümüyor mu ya 40ı çıktı mı dedi bugün mağazada bir Kadın
Cnm bana da aynısını söylüyorlar dışardan pek anlamazlar onlar benim bebegimin boyu da biraz kısa ona bağlıyorm ben ama olsun zamanla uzar diye dert etmiyorum sen de bakma öyle diyenlere anlamadiklarindandir dogurmadan önce bana sorsan 6 aylık bebekle 3 aylık bebeği ayırt edemezdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…