- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.121
Biz dışarı çıkınca çok panik yapıyoruz
Hele eşim ter içinde kalıyor aman ağlayacak aman karnı aç
Bende stres oluyorum o yüzden
Biraz daha büyüsün öyle çıkalım diyorum ya
Bizimkininde küçülmüş almak lazım
LCW' gelmiş mi yeni şeyler
Biz dışarı çıkınca çok panik yapıyoruz
Hele eşim ter içinde kalıyor aman ağlayacak aman karnı aç
Bende stres oluyorum o yüzden
Biraz daha büyüsün öyle çıkalım diyorum ya
Bizimkininde küçülmüş almak lazım
LCW' gelmiş mi yeni şeyler
Ya benim kızım büyümüyor mu ya 40ı çıktı mı dedi bugün mağazada bir KadınBırak uyusun canım. Çok uyuduğu günlerde çok büyüyor. Bizim de öyle bir kaç günümüz oldu resmen 2 günde pijaması küçüldü
@emy0364
Canım sen meme ucunda mantar olabileceğinden bahsetmiştin?
Karbonatla iyileşti mi?
Bugün benim de ikisi de iğne batar gibi oldu da. Kızımda pamukçuk var.
Bana havalandirmadan hemen kapattığım için oldu gibi geldi.
H history1985
Canım bebeğin nasıl iyi mi?
Bi şey çıktı mı yoksa emme grevi mi yapıyor seninki?
Kızlar doktor verem aşısını yanlış yaptı. Ciltaltı olacağına subkutan yaptı. Olmadı diye ikinci dozu vurdu. Normalin iki katı mikrop aldı ve çok ağladı. Kolu kanadı. Şimdi subkutan yapıldığı için koltukaltında kasıkta şişme, aşı yerinde ülser vs oluşma riski varçok korkuyordum. Başıma aksilik geldi
Aslında dediğin gibi bende bakıyorum çocuklu aileler rahatlar gayetAyni panik bizdede oldu :) sonra bebekli cocuklu ailelere baktim hepsininki aglio hatta buyuk olanlar tuttutuyo birsey istiyoda agliyo. Dedim esime bak herkes boyle kendimizi tek hissetmeyelim dedik. Sonra rahatladik. Sadece bebek bakim odalari havasiz oluyo genelde zaten emzirirken terlio insan. Onun disinda iyiydi .
Lcw de yenimi bilmiyorum ama kisa tulumlar vardi ben onlardan aldim. Zaten evde sadece citcitli badi ve corap giydiriom ben. Ilk bir hafta uzun kolluyduk sonra hep boyle giydirdim. Sabahlari bir alt geciriom altina okadar. Evim cok gunes alio benim. Bu tulumlar bu yuzden tam benlikti.
Bebegin mevludunde hediyeler gelmisti onlarla alisveris yaptim para vermedim iyi oldu :) lcw yi bu yuzden de seviom. Genelde 6-9 ay aldim suan 3-6 ay giyiyor zaten.
Ayrica e bebekten kanguru almistik bugun.aksam da misafir geldi onda ergobaby varmis onu verim dedi. Yrn esim geri vericek bizim aldigimizi onun yerine mama aliriz iyi oldu :)
Aman o ne bilecek. Benimkinden 10 gün küçük bebeği var arkadaşımın. Görsen benimkinin abisi sanki.Ya benim kızım büyümüyor mu ya 40ı çıktı mı dedi bugün mağazada bir Kadın
Ben onun yatağını bile elektromanyetik alan olmasın diye içinden kablo geçmeyen duvarın yanına aldım. Gücümün yettiği her şeyi yapıyorum yinede koruyamıyorum. Allah'a emanet hepsi, Allah korusun
Kızlar iç güdülerinizi dinleyin. Bugün aşıya götürmek istemiyordum. Daha 2 ayı bile dolmamıştı. Ertelemek istiyordum. Sırf doktorun açtığı şişe bitsin diye gittik resmen ve aksilik oldu. Bir daha içime sinmeyen hiç bir şeyi yapmayacağım. Bu arada diğer aşılarını da olmadı. Sadece verem oldu. Karma ve zatürre var daha.
Bazen 5 ya da 6 saate uzuyor cnm birden bire olunca telaş oldum ben de acaba gaz şurubu mu uyku yapıyo uyanamiyo bilemedimAynen9ay a katılıyorum canım. Büyüme zamanı olabilir. Çok uyudukları zaman birden büyüyorlar. Daha büyük diye giydirmediğim tulum bir gün sonra küçük bile oldu :/ Ne zaman isterse o zaman emziriyorum ben. Doktora götürdün ve herhangi bir sıkıntı yoksa. Dert etme canım. Hiç emmiyo değildir herhalde.
Cnm sorun da p uyku sırasında bile ağzını kilitliyo ne yaparsam yapayım açmıyorMerak etme uykusunda sürekli emme grevi yaparsa uyutup
Uyandirmadan emzirmeye çalış.
Benim ilk kızım ilk 4ay çok yapardı
Hep uykusunda emzirirdim
Evet cnm emmeyip beş dakika sonra meme için ağladığını biliyorum artık emdiğinde bayram havası yapıyorum :)Cnm bazen 4 saatte bir emdi bazen yarım saatte. O acıktığını bilir. Sen her fırsatta teklif et. Bazen 5 dk da bile fikri değişiyor
İnşallah teyzesi boyumuz biraz kısa zaten :)Bırak uyusun canım. Çok uyuduğu günlerde çok büyüyor. Bizim de öyle bir kaç günümüz oldu resmen 2 günde pijaması küçüldü
Canim bnmkide en son 22.3da emdi bide smdiKızlar ya 5 saat oldu bebeğim uyanmadı. Ben kaldırdım, çok az emdi
Bu bebisler uyku zamanına mi geçiyo acaba anlamadım gaz ilacı kullaniyo musun cnm ben ona bağlamaya başladım daKızlar ya 5 saat oldu bebeğim uyanmadı. Ben kaldırdım, çok az emdi
Cnm bana da aynısını söylüyorlar dışardan pek anlamazlar onlar benim bebegimin boyu da biraz kısa ona bağlıyorm ben ama olsun zamanla uzar diye dert etmiyorum sen de bakma öyle diyenlere anlamadiklarindandir dogurmadan önce bana sorsan 6 aylık bebekle 3 aylık bebeği ayırt edemezdim :)Ya benim kızım büyümüyor mu ya 40ı çıktı mı dedi bugün mağazada bir Kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?