- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.061
İnşallah tekrar gurbete gitmek istemezsin :):) ben de memleketteyim annemler kvler burada. Annemler haftada bir anca gelir. Kvler nerdeyse her gün bizdeler :) ev bahçeli olunca bir de bahçeyle kb ilgileniyor. O yüzden sık geliyorlar. Ay bir de misafirlerini de bize çağırırlar bahçeli ev rahat rahat dışarıda oturuluyor diye :):) tabi çoğu zaman çağırdıktan sonra haberim oluyor ve gıcık oluyorum bu duruma. Eşşek başıyım galiba :):) ben bir şey demem diye sorma gereği duymuyorlar sanırım. Gıcıklık değil yani. hep bahçeli ev isterdik şimdi çok pişmanım. Kafam götürmüyor bazen :/ ben bir de sessizliği sakinliği severim. Bunalıyorum. Ev yapılırken başta söylemiştim eşime zaten :) evleri değişelim kv lerle. Sık sık gelirler onlar diye :):) eşim kalabalıkla yeme içmeyi sevdiği halde o bile bazen söyleniyor. Eee anne baba olunca gelme diyemeyiz. Bir de kötü insanlar değiller. Şimdi bir de torun görme işi çıktı ilk torunları :):)Anladım canım. Ben de gurbetten yeni geldim.
Komşular arkadaslar nasıl peki?
Büyük elti mi canım ? Eğer büyük eltiyse o psikolojide oluyorlar , kendilerini ağırdan almalar Dediğin gibi ilgi beklemeler, boşver muhatap olma ... Sen 3 çocukla birde meyve ikram-ı mı yaptın tek başına helal olsun :)
Niye oyle diyosun canim bende buyuk eltiyim ama benim kdr hizmet eden yok vallaBüyük elti mi canım ? Eğer büyük eltiyse o psikolojide oluyorlar , kendilerini ağırdan almalar Dediğin gibi ilgi beklemeler, boşver muhatap olma ... Sen 3 çocukla birde meyve ikram-ı mı yaptın tek başına helal olsun :)
Insanlar ne kadar rahat ya. Davet etmek istesen gorumcenle onu da cagirirdin di mi :) biz olsak hele habersiz gitmissek yardim edicez diye kosturur aman rahatsizlik vermeyelim diye birak kres muamelesi yapmayi cocugu gonderirken on kere dusunuruz. Uc cocuk zor tabi o da basindan atmaya bakiyo belli ki ama cocuklari yaparken dusunecekti onu:) neyse defetmissin zaten :) muhatap olma dicem ama akraba olunca atsan atilmiyo satsan satilmiyo. Allah sabir versin ne diyim.Kızlar dün teyzemin kızı 12.30da geldi.
11de yemekleri yapmaya başlamıştım.
Bi de kızım çay yanına güzel bi şey istedi onu da yaptım. O sırada bebeği sevdi.
13gibi yemek yedik. Ardından çay içtik.
Ne güzel sohbet ediyorduk.
Öğlen eşim kv de yiyecek diye kızımla yemeklerden gönderdim halani da çağir çaya dedim.
Bekar görümcem gelse faydasi oluyor zarari olmaz iyi anlaşırız diye
Eltim duymuş o da peşine takılmış onun da 3oglu var 5, 9 ve 11 yaşında, onları da getirmiş.
Uyuz oldum.
Çaya denk geldiler. Poposunu kaldırmadı tabaklari beklerken.
Çayı koymayı unutmussun dedi teyzemin kızı. Oturdum artık sen getirsen dedim eltime. Bozuldu ama kalktı çayini getirdi.
3 cocuguyla davetsiz geliyo bi de 4tabak taşımaya bile kalkmiyo.
Sonradan meyve ikramina yardım etti.
Ne tasindigimda ne lohusaligimda bi kap yemek vermedi arada ugrayip kaciverdi bi yardımı görmediğim gibi taşıdığımın haftasına hergün oğullarını gönderdi. 5gün sonra kapıyı kapattım onlara.
Sevindiler dadanacak bi ev bulduklarina..
Kızımla ortanca oğlu ayni sinifta. Odev beraber yapacaklar diye geliyorlardı.
bi de anlamamis bişey soracakmis diye derken kizimdan ödevleri kopye ediyordu. 3u birden gelince cildirmaya başlamıştım. Yerleştirmemistim bile hamileligim zor geciyordu zaten.
Muhatap olmak bile istemiyorum
O kadar yani
Çocuklarıma hediye falan da yapmaz. Bekledigimden degil yuzsuzlugune şaşıyorum. Hep o ilgi bekler, veren bi tip degil, tam alıcı tip
İnşallah tekrar gurbete gitmek istemezsin :):) ben de memleketteyim annemler kvler burada. Annemler haftada bir anca gelir. Kvler nerdeyse her gün bizdeler :) ev bahçeli olunca bir de bahçeyle kb ilgileniyor. O yüzden sık geliyorlar. Ay bir de misafirlerini de bize çağırırlar bahçeli ev rahat rahat dışarıda oturuluyor diye :):) tabi çoğu zaman çağırdıktan sonra haberim oluyor ve gıcık oluyorum bu duruma. Eşşek başıyım galiba :):) ben bir şey demem diye sorma gereği duymuyorlar sanırım. Gıcıklık değil yani. hep bahçeli ev isterdik şimdi çok pişmanım. Kafam götürmüyor bazen :/ ben bir de sessizliği sakinliği severim. Bunalıyorum. Ev yapılırken başta söylemiştim eşime zaten :) evleri değişelim kv lerle. Sık sık gelirler onlar diye :):) eşim kalabalıkla yeme içmeyi sevdiği halde o bile bazen söyleniyor. Eee anne baba olunca gelme diyemeyiz. Bir de kötü insanlar değiller. Şimdi bir de torun görme işi çıktı ilk torunları :):)
Evi satalım diyorum eşime. :):):) herkes apartmandan kaçıyor sen bahçeli evi bırakıp apartmana mı gitcen diyo. Ayy razıyım ben diyorum :):) ama çocuklar için bahçeli ev güzel bir şey tabi.
Yani gurbette olmak da bazen güzel :):):)
İyi ama apartmanda 6 kişiyiz hepimizn bebeği var benm 2 aylık biri 8 aylık biri 10 aylık biri 3 aylık biri doğuma gittiAnladım canım. Ben de gurbetten yeni geldim.
Komşular arkadaslar nasıl peki?
Bende ayni sekildeyim zorlada olsa giyiyorum tunik giydigim icin sknti yok aynen :)
Doğduğundan beri günde birkaç defa hapşuruyor öksürüyor benim kız. Ateşi yok diye hiç ciddiye almadımKızlar benimde 37 günlük oldu bebeğim iki gündür hapşuruk öksürük hırıktılı nefes alma var dün gece doktora götürdük önemli bir şey yok geçmezse yine kontrol ettirirsiniz dedi aynı durumda olan varmı ? Bu sıcaklarda ne yapacağımı nasıl bakacağımı bilemedim evin içinde bir o odaya geziyorum üşütmeyim terletmiyim diye
Öyle tabi canım Yalnızlık Allaha mahsustur diye boşuna denmiyor. İhtyacımız var elbette. geldiklerinde kucaklarına veriyorum biraz dinleniyorum. Kv kb görümcelerim hepsini çok severim. Öyle fesat açık arayan çekiştiren insanlar değiller elhamdulillah. Sadece bazen sessizlik istiyorum :) üst üste geldiği zamanlarda. Eşim anlıyor zaten halimden :):) seni bi şarj etmek lazım diyor çay içmeye filan gidiyoruz. Allah razı olsun kv den. Oturuyum da hizmet bekleyim demez. Çalışırken yemeğe çağırırdı gidemeyeceksek yemek yapar gönderirdi. Şimdi de gönderiyor gerçi sen seversin deyip :) Allahtan iyiler yoksa çok zor gelebilirdi :) onlar çocuğu çok severler. Bir de torun olunca daha tatlı şu an onlar için :)Canım zaten evimizi kiraya verdik. Ilerde kızım okul kazanırsa yine istanbula döneriz. Şu an kv kpin eşimin, benim de görümcemin desteğine ihtiyacımız var. Tek maaşla istanbul bizi zorladı. Burda resmen zenginiz yani :)
En azından oğlum büyüyene kadar burda kalmak istiyorum çünkü oğlum dışarıyı bahçeyi tavuklari toprakla oynamayi çok seviyor. :)
Bi de kv kp çok tatlı seviyorlar çocuklarımı. :)
Bazılari çok kıskanıyor ama onlarınki de zamaninda sevilmis.
cocuklarinda babaanne dede sefkatinin verdiği olumlu etkiler görünüyor. :)
Ben eşimi zorladimzaten buraya gelmeyi o istemiyordu. Benim annem sorun. Yine de çocuklarım şefkatle büyüsün diye geldim.
Tek anne olmuyo tek çocukla bile tükendiğini tıkandığını hissettigin oluyor. Üstelik benim komşularım harikaydı.
Ben iyiydim ama çocuklarım babaannenin dedenin halanin sevdiğinin ondabiri kadar ilgi görmüyordu.
Sabredecegiz. :) Sabreden dervis muradına ermiş demişler.
Annem kvden kaçmış. Babam bahçeye ev yapmış ıssız yere. Nolmus sonra yalnızlıktan delirmiş.
Bi insanin her hastalıktan raporu olur mu, annemin var ışte. Zamanında babaanneme sabretseydi en azından akli basindA kalırdı
Şizofreni, kronik depresif, bipolar bozukluk, şeker, tansiyon, kolestrol,kronik böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği ...
Yaş kaç? 54, erken bitmiş bi hayat..
Doktordayiz cnm sonuç bekliyoruz inşallah bişey çıkmazH history1985 istersen doktora götür canım , bi test falan yaparlar belki
Canim 2 kiloyu verirsin hemen dert etme 2 kilo fazlalikla kiyafetlerin nasil olmuyo ya benim 4.5 kilo varken oluyo bi sutyenlerim olmuyo dedigin gibi buyudulerYaa kizlar bende aldiklarimi verdim 12 kilo verdim hamile kaldigim kilodan 2 kilo fazlam var ama kiyafetlerim olmuyo ozellikle tunikler gogusler 95 oldu ustler olmuyo pantolanlarda gobek var ondan olmuyo.ben mecburen 1 2 parca bisey aldim. Off yaa napcam ben
gecen hafta bugun kizim ateslendi gece 2 defa calpol verdim 4te kalkip dus aldirdim.dusmedi.sabah esim isten gelince acile gittik.kan idrar tahlili yapildi.idrar yolu enfeksiyonu olmus kanada gecmisti.5 gun yenidoganda yattik serum fitil antibiyotik verildi.cok sukur sonuclar normale dondu carsamba ciktik.dikkat edin ates varsa bekletmeyin.kizim 52 gunluk.
superselma dedigini yaptim canim uykuya dalinca memeyi parmagimla cekip verdim agzina ilk almicak gibi oldu ama aldi cok cok emmesede enazindan agzindan cikarmiyo cok mutlu oldum ins geriside gelir yaaa sagol tavsiyen icin. Arada cekiyo alisirmi sence?
Cnm biz bugün verem aşısı olduk ve çok kötü geçti. Senin bulunduğun ülkede muhtemelen bu kadar çocuk hastalığı yoktur. Verem yoktur. Gelişmiş ülkedir. Türkiye hiç iyi durumda değil. Çok verem boğmaca difteri varmış.İki bebekle çok zlr oluyor canım:) 1.5 yaşındaki kızım kucağımdan düşmez oldu..
İki kesim var bir aşıcı ve aşı karto olmadan hiçbir yere almaynlae vs..
Bir dee aşıları beyin gelişimi tamamlandıktan sonra tek doz halinde vurulanlar. Benim iki kızıma da doğumdaki k vit hariç hiçbir şey vurdurmadık. 2 yaş sonunda gerekli aşıları tek trk burduracağız. Canlı aşı yaptırmayacağız. Bizim doktorumuzun takibi böyle. Bir de kızım alerjik zaten her aşıyo kaldırma gibi durumu yokmuş...
Çok geçmiş olsun evlat söz konusu olunca insanın aklı çıkıyor. Allah Bi daha yaşatmasın. Ateş 38 olunca getirin dedi bize de doktorumgecen hafta bugun kizim ateslendi gece 2 defa calpol verdim 4te kalkip dus aldirdim.dusmedi.sabah esim isten gelince acile gittik.kan idrar tahlili yapildi.idrar yolu enfeksiyonu olmus kanada gecmisti.5 gun yenidoganda yattik serum fitil antibiyotik verildi.cok sukur sonuclar normale dondu carsamba ciktik.dikkat edin ates varsa bekletmeyin.kizim 52 gunluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?