2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar ben amerikadan d vitamini getirteceğim. yetişkinler için olan ile bebekler için olan farklı mıdır sizce? Mesela yetişkinler için 5 damlası 2000IU var. 1 damla damlatırsam 400IU oluyor. Onu bebeğime verebilirim. D vitamini hiç farklı olabilir mi?

Evet sağlıklı olan sarı ve akışkan olması. Ben de ilk başta tedirgin olmuştum ama olması gereken o.
2. ay kontrolüne gitti mi? Günde kaç gram almış?

Ohh iyi carsamba gunu kontrole gidicez bu konuyuda sorucam cunku kusma da oluyor amaba sut alarjisimi dedim gaz sorunumuz hep var zaten . Ikinci ay kontrolunde kilo alimi iyiydi bakalim bu ay ne cikcak.

Bu uyandırma meselesi benim için de çok kafa karıştırıcı. Doktorlar da farklı görüşlere sahip bu konuda. Bi arkadaşım 6 aylık oğlunu hala 2 saatte bir kendisi kaldırıyor bence yanlış çocuğa eziyet ediyor ama bizimkiler daha küçük kaldırmayı tercih edebiliriz yani herkes aklına yatanı yapsın. Ben uyandırmam gerektiğine inanıyorum ama alışkanlık olur Da hep kalkarsa çok zor olur bana diye ellemiyorum. Başka bir arkadaşım da daha 10 günlükken uyandırma işini bırakmış öyle alışmış şimdi 3 yaşında hiç uyanmaz gece

Kilo alımını etkiler diye korkuyorum ben de yaşayarak öğreneceğiz galiba

Benimki de sabah emmek istedi bu sefer de gaz sancısı Tuttu biz de hep.bi engel cikiyo ya gazı çıkıyo ya sütü yutamiyor ya da uyanmiyor çaresiz kaldım ben de

Ben daha hic kesmedim tirnaklarini kendi kendine kopuyor neden oyle acaba 40ınız cıktı mı sizin
En güzelini yapıyorsun zira geçen gün bir bebek hemşiresi sordu, kesmiyorsanız kesmeyin çünkü kesmediğiniz sürece kendi düşer dedi fakat geç kaldık kesmiş bulunmuştuk. Ayaklara dokunmutorum onlar kendi kendine

Benimki de sabah emmek istedi bu sefer de gaz sancısı Tuttu biz de hep.bi engel cikiyo ya gazı çıkıyo ya sütü yutamiyor ya da uyanmiyor çaresiz kaldım ben de
O uyanmadan birazcık sağım yap istersen. Tazyik azalınca daha rahat edebilir bebeğin. Uyanmasına da takmayalım artık çünkü süt kadar uyku da faydalı. Ne kadar ihtiyacı varsa o kadar uyumalı bebişler

Maşallah canım, sen mama mı veriyorsun gece yatmadan, bu kadar saat nasıl uyuyor maşallah kuzuna
İlk defa bu kadar çok uyudu maşallah başarılarının devamı gelsin inşallah, mama çok nadir haftada bir belki o Da dışarıda susturamazsam, biliyor geceyi gündüzü maşallah babası Çok uykucu ona çekti sanırım. Akşamüstü çok ağlar hep emmek ister sonra da uyku mızırtısı başlar bazen Babasının omzunda gezerken 5 dkda uyur bazen de sallaya sallaya zor uyuyoruz

Canim 2 kiloyu verirsin hemen dert etme 2 kilo fazlalikla kiyafetlerin nasil olmuyo ya benim 4.5 kilo varken oluyo bi sutyenlerim olmuyo dedigin gibi buyuduler

Gogusler 80 den 95 cikti hic sorma ust kiyafetler oyle gitti altlarda gobek var dar geliyo pantolonlar onlarda gitti disari cikinca rahat emzireyim diye rahat kiyafetler istiyorum oyuzden belkide ben 81 le hamile kalmistim simdi 83 kiloyum iste anca 42 bedene girebiliyorum su anda

benimki öyle uyuyamayınca yanıma alıp beraber yatıyorum daha uzun uyuyor

Kaldirmiyorum canim kendi ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum bir kac gune kadar 3 saatte bir kalkiyordu gece, simdi 4e 4bucuk saate cikti uyuma suresi ama gunduz daha sık emiyor artı

Sen kaldırmazsan bebegin kac saat uyur gece? Artık bi sureden sonra gece kaldirmamak gerek diye biliyorum hatta 4 aylikken fln kesintisiz 8 saat gece uykusu uyumalilar daha sonda bu 12 saate cikacak diye biliyorum, gece uykusu da cok onemli, bi yanlisim varsa duzeltsinler

Sütümüzün artması ya da azalmaması için de sk sk boşaltmamız gerekiyor göğüsleri bebekler uyurken eğer uyanıksak sağmak gerekiyor

Ben de oyle yapuorum bakiyorum bebis daha uyuyo,gogusler dolmus,zaten rahat edemiyorum o sekilde, sagiyorum hemen sut, her doldukca ya emzirmek ya da sagarak tamamen bosaltmak bende cok ise yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…