2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
parka götürmeyi kundak yapmayı müzik dinletmeyi beyaz gürültü açmayı başka yerde yatırmayı denedin mi? Mesela benimki mutfakta davlumbazı açınca uyuyor. Yatakta beraber yatıp emzirirek uyuttun mu hiç?
Doktor mu ölçtÜ canım? Sen evde kendin tartıysan doğru olmuyor.

Similac önermişti bize doktor ilk haftalarda. Hiç rahatsız etmemişti bebeği

Hipp organic kullaniyorum.
Kof sislik yapmiyor bence iyi gelisim sagaliyor.
Iki gun once gaz sorunumuzdan dolayi similac denedim uc kere verdim hippe geri dondum.
Bizim gaz olayimiz hep vardi belki gecer dedik daha kotu oldu cocugum.
Bize de tam tersi olmuştu. Hipp organik gaz yapmıştı similac iyi gelmişti

Emzirme odenegi dogum yaptigin ay 8-14 arasi yatiyo cekmezsen geri aliyolar bi daha talep ediyosun. Ama snn dedigini hic duymadim bn cikarken is yerine hic bsy sylemedom onlrda sormado
Biliyorum canim normalde oyle olmasi lazim evet ama bana 2 ay gecti yatmadi.gectigimiz gun isyerimin baglu bulundugu sgk yi aradim ve durumu anlattım , onlar hemen sistemden 5 dk da onaylayip parayi ertesi gun aldim. Emzirme odenegi ve bugune kadar olan tum rapor paralarimi yatirdlar. Yani tamamen sgk nin uyusuklugu.isverenim raporlarimi coktan bildirmis zaten. Kisacasi pesine dusmeyince kim bilir nezaman yatiracaklardi:/

Evet aynen dediğin gibi görsel olarak inceliyor sadece dikkatle bakıyor bazı kartlarda daha Bi dikkat kesiliyor gibi :) cd var içinde ama laptopu çıkarıp izleyecek vakit nerde

Reactions: 9ay
Kizim 49 gunluk smilac denedik almadi. Sma yillarin mamasi hatta yarim asırlık... esimde onla büyümüş bazi arkadaşlarımda. Aptamili kesinlikle tavsiye etmem şeker yükü... o yuzden seviolar. Yegenlerim kullandi simdi 11 yasindalar ama cita gibiler hicbisey yiyemiokar. Ibrahim sarac demisti sekerli mamayla beslenen bebekler sekere alışıyor diger butun besinlerin tadi kötü gelior die... o yüzden sma ve medela biberon derim. Medela memeye yakin meme gibi sadece çektikçe mama gelio meme gibi. Kızım hem emiyor hem mama yiyor. Keşke sadece emse ama yetmiyor mama yemeden uykuya dalamiyor

Can'ım bebeğin hiç uzun uyumaz mı 3-4 saat? kızım gece uyurken sağdığım süt ertesi gün işteyken rahatlıkla yetiyor biZe. Daha buzluktAkileri ellemedik. İşyerinde de 1.5 saatte bir sağ sütünü yetecektir inan mamaya gerek kalmayacak

Reactions: 9ay
Benim kizimda annecim kizim dedigimde güluyo cvp vericek gibi yapiyo ama ses yok bizimki tutmada anlik cok iyi yani 3 sn tutuyo elinden alamiyoruz 2040 dogdu 9 gun hastanede yatti 1890 la eve geldik en son 4700 olmustu bikacgun once boyu 44 dogdu simdi 54 cm
Ben diger bebekleri bilmedigim icin normalmi degilmi anlayamiyorum bide dontor bana 2 aylikken o daha 1 aylik duzeltilmis olarak bak demisti kafam karisti o yuzden

Hipp organic kullaniyorum.
Kof sislik yapmiyor bence iyi gelisim sagaliyor.
Iki gun once gaz sorunumuzdan dolayi similac denedim uc kere verdim hippe geri dondum.
Bizim gaz olayimiz hep vardi belki gecer dedik daha kotu oldu cocugum.
Ablamda hipp organic kullanıyordu , ilk gün sütüm gelmeyince bende onu verdim almadı , çöpe attım

Hep konusuyorum bakalim insallah der yani desin artik

Bizde doğumdan önce hipp almıştık , almadı bebek , töpfer diye Alman maması getirdi babası onu da almadı , doktorumuz töpferi 3. Aydan sonra deneyin dedi , sma deneyelim alır belki dedi , ne tuhaftır ki onu Aldı , İNGİLTERE deki arkadaşımda sma hakkında olumsuz konuşunca , golden goat keçi sütü bazlı olanı aldık , onu çok beğendi ama bu seferde beni emmek istemedi tekrar sma ya döndük :)))TADI gerçekten çok kötü , bu arAda, arada büyük harf çıkıyor , telden Kaynaklı :)) yanlış anlaşılmasın :)))

Ayni durumdaydim. Lactamil ve still onerdi doktorum. Krsinlikle dene derim
2 bardak still tea bir bardak lactamil
Dün markette gördüm alsam mı almasam mı elim gitti geldi :)) sonra para tuzağı bunlar deyip almadım :))) bugun Öğlen ve akşam misafirlerim var , yarın alayım olmazsa :)

Kızlar , bana bugun Öğlen 4 Kişilik arkadaş grubun gelecekti , dün akşamdan Yaptım 3-4 çeşit birşeyler, gebeliğimde sorunlu olduğunda, ziyarete geldiklerinde hep onlar getiriyordu , biraz da mahcubiyetten artık yapıyorum birşeyler... Halam da telefonla Arıyordu arada Sırada sana gelcez deyip duruyordu, dün akşam arayıp hala gelmeyi düşüyorsanız yarın buyurun gelin dedim bi afalladı , noldu falan dedim 4-5 günlüğüne tatile çıkacaz:)) oysaki her gelen misafire ayrı ayrı Şeyler yapmaktan yoruldum :)) bundan sonra bu şekilde yapmayı düşünüyorum bi Tepsicik yapıyorum ÇOĞU elimde patlıyor , hamurişi yemekten eşimde bende bıktık :))) resmen bi 6 ay Bükme Börek kısır Rus salatası kek türevi Şeyler yemek istemiyoruz, çöpe de atamam , biraz yüzsüzlük gibi oldu galiba ama ayıp olmamıştır dimi?

G gamzeduru1626 Canım bebeğinin 2 doğum günü var gibi düşün. Biri doğduğu gün diğeri de doğmuş olması gereken gün. Seninki 5 hafta erken doğmuş. Doğum gününe göre hesaplanan yaştan bu 5 haftayı düşeceksin. Örneğin şu an 12 haftalık mı? Gelişimini takip ederken 7 haftalık gibi düşüneceksin. 7 haftalık bebek yeni yeni ses çıkarır.

emy0364 Davet etmişsin canım neden ayıp olsun ki hatta bence yapılması gereken bu. Ben de peş peşe çağırırım. Biraz senin için yorucu olabilir. Bebekle ilgilenecek biri var mı?

Gee kai kere sağıyorsun canım ve ne kadar çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…