- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.121
Benim doğum ilerlemedi canım . 9-10saat suni sanciyi hissetmedim; açılma, kanala inme veya sancı hiçbiri olmadı. Bebeğin suyu azalmıştı. Gebelik zehirlenmesine gidiyordum sonlanmasi gerekiyordu, bi de doktor o gün akşam yıllık izine çıkacaktı belki de onun da etksii oldu sezeryane acil alındım 15.45te.
Pencere açıp da11den sonra güneş değen yerde de durabilirsiniz.
Uzun duruyorsan ikindi de olur ki
Normal doğumda cok nadir komplikasyon oluyo
Ben iki normal yaptim ertesi gün yemegimi yapardım düşün ne kadar rahat
Benim de içerden ağrıyor canım..ben de anlamadım ama hâlâ normal doğum dikişleri beni daha çok korkutuyor kim ne derse desinValla ben halen daha her egildigimde icerden bir seyler cız edecek diye korkuyorum anlamadım ben bu isi sezaryen mi daha iyi normal dogum mu
Anladim canim sen hem normal hem sezaryen yasayan biri olarak normal daha iyi diyorsun
Uzun derken 2 saat kadar yuruyus vs yapiyoruz bu sirada iste her zaman gunes vurmuyor direkt yururken ara ara vuruyor arada sirada gunes oldugu yerde duruyorum bekliyorum fln boyle yani yetiyor mudur ki ya
Icime dert oldu ya valla
superselma ahh bee superselma kacirmisim seni desene
Burda olsan vadiye cikardik kuzular ile..
4.etaptayim bende kimsem yok
Yolun duserse beklerim.
Benim de içerden ağrıyor canım..ben de anlamadım ama hâlâ normal doğum dikişleri beni daha çok korkutuyor kim ne derse desin
Alttan kesiği olmayan normal doğum yok denecek kadar az öyle de normal olmuş olmuyor bana göre zaten. İş yerinde bir arkadaşım öyle travmatik bir normal doğum geçirmiş ki o anlattıkça şükrediyorum sezaryen olduğuma. Yani normal doğumun anormali de pek beter oluyor gerçektenBenim de içerden ağrıyor canım..ben de anlamadım ama hâlâ normal doğum dikişleri beni daha çok korkutuyor kim ne derse desin
Anladim canim bir de normal dogum denemek isterdim ama sanirim ona da dayanamazdim benim aci esigim dusuk ya bunyem zayif aman neyse hayirlisi boyleymis evladim su an besiginde uyuyor ya Allaha bin sukur gerisi bos
Alttan kesiği olmayan normal doğum yok denecek kadar az öyle de normal olmuş olmuyor bana göre zaten. İş yerinde bir arkadaşım öyle travmatik bir normal doğum geçirmiş ki o anlattıkça şükrediyorum sezaryen olduğuma. Yani normal doğumun anormali de pek beter oluyor gerçekten
superselma kucagma alirsam hic uyumaz esneme hareketi ne bu bldigimiz gaz cikarma hareketimi
seker000 doktor 5-6 aya tamamen iyilesiceksin demisti bugun dahada artti agri acayip kanamam var
Bnm kızım uykusu geldi mi biraz değil bir sürü ağlıyor uykuya dalamadığı için uyuyunca da yatağına koyunca geri kalkıyor ağlıyor zor durumSizinde bebekleriniz uyutmaya calisirken birazcik agliyomu? Yoksa benimkine özgü biseymi? Zorluyomuyum kotu etkilenirmi diye korkuyorum. Ama uykusu var besbelli durmuyo agliyo huysuzlaniyo uyutmasamda
Canim sen gercekten cok guzel kalpli bi insansin. Kari kocayi baristirmissin ne kadar buyuk sevap. Hem de sana zarari dokunan insanlara sen iyilikle karsilik verdin allah bunun mukafatini verecektir insallah.Kızlar yazmadan edemeyeceğim.
Hani benim küçük azıcık da sorumsuz gibi bi eltim vardı ya, pazar günü annesine gitmiş. Akşam eşi almaya gelince kendisi arabaya binmemiş, kaynim da "gelmiyo musun?" demiş, o da cevap vermeyince, " kapıyı kapat " demiş kaynim, eltim de kapatmış yine binmemis, adam eve gelmiş iki gündür çocuklar kv kp gorumcenin üstünde. Bana da Kızım söyledi yengesinin gelmediğini. Eşime dün kv kardesiyle konuşmasını, eltimi gidip alması gerektiğini söylemiş eşim de karışmam demiş. Ben de dayanamadım dün akşam eltimi aradım. "Niye gelmedin çocuklar burda, annen baban iyi mi bişey mi oldu da kaldın" dedim. " Yoo iyiler, bişey mi dediler?" dedi, "yoo, kimse bisey demedi de kızım gelmediğini söyledi, ben de halı yikayacakti annesinde dedim kızıma , ama kızım 'yengem yürüyerek gelecekmis galiba' dedi" dedim. Meğerse eltim çocukları kvye atıp kafa dinleyecekmis, eşi arar ya da gelirse eve donecekmis. Ben de " baban getirsin çocuklar perişan, niye onu bekliyorsun, sen binmemissin arabaya ondan gelmesini bekleme" dedim. Kaynim zaten çıldırmış gelirse gelir, gelmezse ben gidip almam diyor, ikisi de inat. Gorumcemle konuştum akşam
sabah da ablama gitmek üzereyken gorumcem geldi, "onu ikna et getir, çocuklar Behlül gibi, abim de gidip almam diyor, ancak sen onu ikna edersin, annem sana güveniyor"dedi. Ben de iyi gaza geldim, ablam eltimle aynı mahallede, onu aradım " ablamdayim gelsene" dedim, o da "siz gelin" dedi, "bebekle gelemem zor olur, eve giderken seni alırız" dedim, rahat bi sesle.
Hemen eşini sordu. "Eşim sormuş, 'biz kavga etmedik, o gelecek', demiş seninki" dedim. ( Burası biraz pembe yalan.)
O şaşırdı. " Niye aramiyor peki"dedi, "onu da sordum gorumceme, seninkinin dakikasi yokmuş" dedim, gorumceden arasın o zaman dedi. Bişey mi oldu ki arasın dedim, adam bişey yok diyormus, çocuklar varken gerisini düşünme, hem sevgili misin nişanlı ya da taze gelin misin de naza cekiyosun, uzatırsan sogutursun kendinden" dedim. Hem suçlu hem güçlü. Evet bazı sorunlar var ama mücadele etmek, sabretmek, kendini geliştirmek lazım.
Neyse ikna oldu gelirken aldık ve asıl yazmak istediğim şu:
Kv bana sarıldı öyle dualar etti ki yani eşim gurur duydu benle. yıllar önce burnumu sürtmekle kalmayıp rendelemeye çalışan kadın gitti minnettar pamukteyze geldi.
Dahası aylardir korkup kactigim eşim, beni bi sevdi bi sarıldı, sonrası maçı kazandı yani ilk golünü attı
@history1985 canını sıkan bi şey mi var?
Belipki bebeğin duygularını hissedip emmiyordur.
Belki de onun için fazla endiselenmenden rahatsız oluyordur.
PembeLokum daha erken canım bi kaç ay sonra. Ovalama orayı oldu mu
Yok canım iğne değil hap şuan günlük 80 mg yavaş yavaş azalcak@gm22 canım çok gemiş olsun. kortizon iğnesi mi oluyorsun?
Canım benim hiç bir zaman dikiş yerim acımadı ki. Bence bir göster.
Aynen canım çok şükür♡Anladim canim bir de normal dogum denemek isterdim ama sanirim ona da dayanamazdim benim aci esigim dusuk ya bunyem zayif aman neyse hayirlisi boyleymis evladim su an besiginde uyuyor ya Allaha bin sukur gerisi bos
Neerrdeee bunu okuyan akraba... ;pKatilanlar ? ☺
Acaba adet mi oldun canım adet olunca nasıl olcak ağrısı die düşünüyordum ben de..seker000 doktor 5-6 aya tamamen iyilesiceksin demisti bugun dahada artti agri acayip kanamam var
Ayni durumdayimAma benimki kundakta kesinlikle durmuyor yorgani bile tepikleyip aciyo ustunde hicbisey olmasin istiyo acamazsada agliyo nasil kundaklicam ki ben bu bebisi o degil sabaha kadar usicek diye korkuyorum kalin yorgani bile aninda tepikleyip aciyor bi bakiyorum ayak ucunda
Canim sen gercekten cok guzel kalpli bi insansin. Kari kocayi baristirmissin ne kadar buyuk sevap. Hem de sana zarari dokunan insanlara iyilikle karsilik verdin allah bunun mukafatini verecektir insallah.
superselma he koku yok canm ama sik degistiriuorm pedi
Kızlar ya bebeğim 2 gündür çok ağlıyor. Emmesinde uyumasında sıkıntı yok. Her şeyden sıkılıp ağlıyor. Özellikle kucağımdan indirince çok ağlıyor. Mesela ana kucağına daha koyarken gözünü kapatıp ciyak ciyak ağlamaya başlıyor. Eğer bir şekilde gözünü açıp sallanan oyuncakları görmesini sağlayabilirsem susuyor ve oynamaya başlıyor. Size de oluyor mu? Birden neden çok ağlar oldu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?