2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Anladim canim sen hem normal hem sezaryen yasayan biri olarak normal daha iyi diyorsun

Uzun derken 2 saat kadar yuruyus vs yapiyoruz bu sirada iste her zaman gunes vurmuyor direkt yururken ara ara vuruyor arada sirada gunes oldugu yerde duruyorum bekliyorum fln boyle yani yetiyor mudur ki ya

Icime dert oldu ya valla

Yeter canım rahat ol

superselma ahh bee superselma kacirmisim seni desene
Burda olsan vadiye cikardik kuzular ile..
4.etaptayim bende kimsem yok
Yolun duserse beklerim.

Ilk kızımda hep vadiye giderdim, benim gibiler çok olurdu sohbet ederdim. Kaç senedir gitmiyorum en son gittiğimde burger king vardı. Basakpazara bile 2kere gittim.

Bence imkanın varsa pronessclub var ya mistanbul çarşıda spor salonu orada çocuk da bakıyorlar, yıllık uye oluyorsun hamam da yüzme de içinde duymussundur. Otobusler de ordan geciyor.
Geçen yıllar eski komşum çok giderdi.( Şimdi bahceshirde bi yere gidiyormuş havuzu daha büyük diye, proness hala duruyordur bence ) ordaki çalışan kızla arasını iyi yapmıştı bebeği uyumazsa o kız ilgileniyordu. Sadece bayanlara ozel bi yer.
Yüzme çok rahatlatır. Moralin de iyi olur, degisiklik iyi gelir. Bilmesen de ogrenilir bi engelin yoksa. Benim eşim engel oldu gidemedim, alışmami istemedi sanırım.

Benim de içerden ağrıyor canım..ben de anlamadım ama hâlâ normal doğum dikişleri beni daha çok korkutuyor kim ne derse desin

Anladim canim bir de normal dogum denemek isterdim ama sanirim ona da dayanamazdim benim aci esigim dusuk ya bunyem zayif aman neyse hayirlisi boyleymis evladim su an besiginde uyuyor ya Allaha bin sukur gerisi bos

Benim de içerden ağrıyor canım..ben de anlamadım ama hâlâ normal doğum dikişleri beni daha çok korkutuyor kim ne derse desin
Alttan kesiği olmayan normal doğum yok denecek kadar az öyle de normal olmuş olmuyor bana göre zaten. İş yerinde bir arkadaşım öyle travmatik bir normal doğum geçirmiş ki o anlattıkça şükrediyorum sezaryen olduğuma. Yani normal doğumun anormali de pek beter oluyor gerçekten

Anladim canim bir de normal dogum denemek isterdim ama sanirim ona da dayanamazdim benim aci esigim dusuk ya bunyem zayif aman neyse hayirlisi boyleymis evladim su an besiginde uyuyor ya Allaha bin sukur gerisi bos

Canım onu yaşamadan bilemeyiz. Ben im de ağrı eşiğim düşük ama doğumda bi cesaret geliyor.
Çok şükür artık bunu düşünme..

Evet. kesik olmasi lazım ama yırtılma kanama olmasın bi yer kesilip kurtulmuş oluyorsun. Doğumu normallikten çıkaran kesi değil aslında, son ay vitamin mineral kullanmak da kasılmaya engel olabilir. Dahası yardimli olan da bünyeyi sarsıyor. Sancı verilmesi, aç bırakılmak. Doğar doğmaz kuş gibisin ama sezeryande doğduktan sonra acılar başlıyor. Ic organın kesiliyor yani dış vajinada en asagida yana doğru 2cm kesi. Genetik bi sorun olmazsa o da bir hafataya iyileşiyor. Başka nadir seyler de oluyor tabi bana olmadı çok şükür.

superselma kucagma alirsam hic uyumaz esneme hareketi ne bu bldigimiz gaz cikarma hareketimi

Esnetme egzersizleri, internetten biraz bak istersen bebek egzersizlerine

seker000 doktor 5-6 aya tamamen iyilesiceksin demisti bugun dahada artti agri acayip kanamam var

Saatte bir ped değiştiriyorsan
Hele de koku varsa maya veya balık gibi
Yani anormalse doktora gitmelisin

Sizinde bebekleriniz uyutmaya calisirken birazcik agliyomu? Yoksa benimkine özgü biseymi? Zorluyomuyum kotu etkilenirmi diye korkuyorum. Ama uykusu var besbelli durmuyo agliyo huysuzlaniyo uyutmasamda
Bnm kızım uykusu geldi mi biraz değil bir sürü ağlıyor uykuya dalamadığı için uyuyunca da yatağına koyunca geri kalkıyor ağlıyor zor durum

Canim sen gercekten cok guzel kalpli bi insansin. Kari kocayi baristirmissin ne kadar buyuk sevap. Hem de sana zarari dokunan insanlara sen iyilikle karsilik verdin allah bunun mukafatini verecektir insallah.

Kızlar ya bebeğim 2 gündür çok ağlıyor. Emmesinde uyumasında sıkıntı yok. Her şeyden sıkılıp ağlıyor. Özellikle kucağımdan indirince çok ağlıyor. Mesela ana kucağına daha koyarken gözünü kapatıp ciyak ciyak ağlamaya başlıyor. Eğer bir şekilde gözünü açıp sallanan oyuncakları görmesini sağlayabilirsem susuyor ve oynamaya başlıyor. Size de oluyor mu? Birden neden çok ağlar oldu??

Canim sen gercekten cok guzel kalpli bi insansin. Kari kocayi baristirmissin ne kadar buyuk sevap. Hem de sana zarari dokunan insanlara iyilikle karsilik verdin allah bunun mukafatini verecektir insallah.

Sağol canim ortada cocuklar var yani eşime uyup aramasam ikidi de birbirinden bekleyip çıldıracak ve çocuklara olan olacaktı. Şimdi nasil lar bilmiyorum sormadim.

superselma he koku yok canm ama sik degistiriuorm pedi

Canım normalde böyle adet olmuyorsan sıkıntı olabilir, bi de kansızlık olur molur

Benimki de son zamanlarda öyle yaa
İlgi bekliyor kimden olursa
Değişiklik istiyor
Bazen evde gezdirmekten topuklarim ağrıyor. Çevre lazım sana canım keşke komşuluk yapabilsen biraz büyük kızı olan. On yaş ve üzeri iyi oyalıyor susturuyor.
Geçen ben dayanamadim sıcaktan çıkamadım tv açtım dizi izledik yani
Yapmadığımız şey

Em azindan insan görüyor
Çizgi film değil

Kızlar ben şimdi kortizon kullandığım için emziremiyorum 3 saatte bir sağıp atıyorum sütümü 11 gün sonra Emzirmeye başlıycam acaba bebeğim beni emermi yada sütüm kalırmı o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…