- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.101
Gerçekten mi canım? Ben bi gösteriyim o zaman..hep değil ama yorulduğumda sol taraf acıyor@gm22 canım çok gemiş olsun. kortizon iğnesi mi oluyorsun?
Canım benim hiç bir zaman dikiş yerim acımadı ki. Bence bir göster.
Bahcesehirde nerdesin canim.bende bahcesehirde oturuyorum :)Valla harika olur :) Bahçeşehirdeyim. Benim de sürekli telefon elimde :)
Benim 76 gun oldu hala sag tarafim aciyo batiyo ve sanki bi sertlik var gibi geliyoGerçekten mi canım? Ben bi gösteriyim o zaman..hep değil ama yorulduğumda sol taraf acıyor
Of kızlar ölüyorum yorgunluktan2. Kere adet oluyorum. Yataktan çıkamıyorum ve evde yalnızım
Kızlar daha bebeğim 71 günlük yüz felci geçiriyorum doktor kortizon verdi 21 gün günlük 80 mg bazı doktorlar emzirebilirsin bazıları emziremezsin diyor napıcam fikri olan varmı çok üzgünüm isyan ediyorum artık çok kötüyüm Sütüm varken emziremiyorum
Doktorlar genel durumuna bakıyor cnm bi de idrar testi tamam iyi bi doktora denk gelmedim ya
Sizinde bebekleriniz uyutmaya calisirken birazcik agliyomu? Yoksa benimkine özgü biseymi? Zorluyomuyum kotu etkilenirmi diye korkuyorum. Ama uykusu var besbelli durmuyo agliyo huysuzlaniyo uyutmasamda
demek ki yetiyor canım peki senin göğüsler buna nasıl dayanıyor :) Benimki düğüm düğüm oldu
Hadi yaaa Basaksehir benimde :):)
Gerçekten mi canım? Ben bi gösteriyim o zaman..hep değil ama yorulduğumda sol taraf acıyor
Askolsun olur mu oyle sey :) bebegim cok huysuzdu bugun ondan gec yaziyorum ben. Yok ozel sigorta karsilamiyor, sgk cocuk cerrahini kapsamiyor bizim hastanede. Urolog 600tl cocuk cerrahi 750tl di yanlis hatirlamiyosam. Yusuf beydi bizim sunneti yapan urolog, cok da memnun kaldik.Ayyy kusura bakma cok oldum ama. Ozel Saglik sigortasindan mi yaptirdin ?
Ben karsilamio diye biliyorum ama eger urologu karsiliyorsa oyle yapim bende axa sigorta bizimkide
demek ki yetiyor canım peki senin göğüsler buna nasıl dayanıyor :) Benimki düğüm düğüm oldu
Kızlar hâlâ dikiş yeri sızlayan var mı? 49 günlük olduk batma yanma sızlama oluyor sizin ne zaman geçti?
Kızlar doktorumuz D vitamini için damla kullanımının yanında hergün 10-15 dk güneşe çıkmamızı söyledi. Saat 11de ya da 14te kolları ve bacakları güneş görecek şekilde balkona/bahçeye çıkın dedi. Camın arkasından etkili olmuyormuş.. Yaz bebeği olmanın avantajını yaşasın bizim ufaklıklar
Bu cocugun uykusuzlugu yedi beni. 71 gun bitti bugun ya hala duzeni yok. Aksam 8 den beri iki kere emzirdim ve o satten beri salliyorum isik kapali sessiz ortam cit yok telefonun bile isigi kapali ama yok uyumuyo gozler fal tasi durup durup guluyo
Dikis yerim sadece uzerindeki bandaji cikardigim gun cok cok cok sizladi ondan sonda hic sizlamadi canim ben acimi hep icerde hissettim
Direk güneş almasa yansıma da olsa olur. 11ve 14arasi gunes ışınları daha dik açıda olduğundan dvitamini daha çabuk emiliyomus daha kısa süre yeterli oluyor. Ikindi gunesinde biraz daha uzun süre durması gerekir. Direk olmayıp yansıma olunca da uzun durması gerekir. Benimki direk çok akmasa da sürekli yansıma alıyor balkonda saatler geçiyorBen en erken 16da cikariyorum gunese 14te zararli olmaz mi ya 11 ile 16 arasi gunesin zararli oldugu soyleniyor her yerde?
veee bugün maşallah diyerek başlıyım kızım hiç ağlamadı teyzesi utandırdı beni 7 de uyudu şimdi uyansı emiyo geri uyuyo ve hiç ağlaamdı kızım :)Bazen bizimde oyle oluyo canim
Benimki de iştahsız çok zor oluyorBugün aşı günümüz endiseliyim ve cok.mutsuzum bu bebek acikmiyo kafayı yemek üzereyim uyku arası bile emmiyo artık önce uyanıyor gayet mutlu açlıktan eser yok sonra uykusu gelince deli gibi aglamayabasliyo tabi ben o aralıkta meme veriyorum istemiyo.yemiyor yemiyor yemiyor kilo alımı artık durma noktasinda ve çisli bez sayısı 24 saatte 2 yi geçmiyor.
Benim 76 gun oldu hala sag tarafim aciyo batiyo ve sanki bi sertlik var gibi geliyo
2. Kez mi? Kırk başı değilmiş o zaman ben de olabilirim desene
Geçmiş olsun canım
Moralini yüksek tut. Ilaci ictikten bi kaç saat sonra idrarla atabilirsen o zaman emzirirsin. Ilacin prospektusunu oku veya bi doktora eczaciya ne kadar sürede vucuttan atilacagini sor, o sürede sagip dokersin. Vucuttan atıldığını düşündüğün sırada emzirirsin bi daha ki ilaç saatine kadar. Kaşıkla mama verirsin emmeyi bırakmaz bi de
Canım istersen nefrolojiye bi git. Ailede böbrek hikayesi olduğunu ve cok iştahsız olduğunu söyle.
Peki kaşıkla mama yiyor mu? Yiyorsa mamayla sütünü karıştırıp ver. Benimki bi tuhaf biz yemek yerken emmek istemiyor kokan şeyden yalatiyorum gülüyor sonra emiyor,
Mesela karpuz ve salatalık ille dili değecek yani..
Belki yediklerini degistirmelisin
Şekerli sevmuuor olabilir veya acılı bilmiyorum ne yersin ama
Uyku saati çok kaçar ise ağlıyo
Genelde arabasinda evde mpnerdeysem yanimda olur
Uykusu yaklasmadan kucakta gezdiriyorum yönü dışa dönük uyuya kalıyo ağlamamış oluyo
Maşallah ne yiyosun hayatım? Ben dün gece yatmadan 1litre su içtim de gece öyle oldu aklıma sen geldin. Demekki aksamlari az su içiyormusum dedim.
Ben de 3 buçuk sene 5.etapta oturdum, 4sene de kayasehirde. Oğlumu Başakşehir tip cerrahi merkezinde prensesler gibi dogurmustum.
Orda sünnet de yapılıyor. Çocuk doktorumuz Selman Beydi
Yorulunca benimki hala acıyor 74unluk olduk,
Senin doktor solakmis, ya da dikisi kim diktiyse. Benim hep sağ acıyor, dikis düğümü olan yer en uç
seker000 yanma baya surdu 40 gunu buldu ama acisi bazen hala var 71 gun bitti adet oldum sanki daha agriyo
Dikis yerim sadece uzerindeki bandaji cikardigim gun cok cok cok sizladi ondan sonda hic sizlamadi canim ben acimi hep icerde hissettim
Gezdirince de mi uyumuyo bıdık?
Biraz esnetme egzersizleri yaptirsana annesi
Usutunce acıyor benim dikiş yeri
Direk güneş almasa yansıma da olsa olur. 11ve 14arasi gunes ışınları daha dik açıda olduğundan dvitamini daha çabuk emiliyomus daha kısa süre yeterli oluyor. Ikindi gunesinde biraz daha uzun süre durması gerekir. Direk olmayıp yansıma olunca da uzun durması gerekir. Benimki direk çok akmasa da sürekli yansıma alıyor balkonda saatler geçiyor
Kim demişse iyi bezdirmişler kadını belli:))Katilanlar ? ☺
Yalnız değilmişim o zaman..acaba tamamiyle ne zaman geçer..
Sen neden sezaryen olmustun cnm?
Biz 16da ya da 17de fln ciktigimizda uzun duruyoruz disarida
Ama bugune kadar hep en erken 16da cikardim simdi uzulurum hata mi ettim diye :/ bazen sabah 9da fln cikariyorum ama genelde sabah soguk oluyor bu nedenle 2-3 dk anca duruyoruz (balkonda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?