2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Of kızlar ölüyorum yorgunluktan 2. Kere adet oluyorum. Yataktan çıkamıyorum ve evde yalnızım

2. Kez mi? Kırk başı değilmiş o zaman ben de olabilirim desene

Geçmiş olsun canım
Moralini yüksek tut. Ilaci ictikten bi kaç saat sonra idrarla atabilirsen o zaman emzirirsin. Ilacin prospektusunu oku veya bi doktora eczaciya ne kadar sürede vucuttan atilacagini sor, o sürede sagip dokersin. Vucuttan atıldığını düşündüğün sırada emzirirsin bi daha ki ilaç saatine kadar. Kaşıkla mama verirsin emmeyi bırakmaz bi de

Doktorlar genel durumuna bakıyor cnm bi de idrar testi tamam iyi bi doktora denk gelmedim ya

Canım istersen nefrolojiye bi git. Ailede böbrek hikayesi olduğunu ve cok iştahsız olduğunu söyle.
Peki kaşıkla mama yiyor mu? Yiyorsa mamayla sütünü karıştırıp ver. Benimki bi tuhaf biz yemek yerken emmek istemiyor kokan şeyden yalatiyorum gülüyor sonra emiyor,
Mesela karpuz ve salatalık ille dili değecek yani..

Belki yediklerini degistirmelisin
Şekerli sevmuuor olabilir veya acılı bilmiyorum ne yersin ama

Sizinde bebekleriniz uyutmaya calisirken birazcik agliyomu? Yoksa benimkine özgü biseymi? Zorluyomuyum kotu etkilenirmi diye korkuyorum. Ama uykusu var besbelli durmuyo agliyo huysuzlaniyo uyutmasamda

Uyku saati çok kaçar ise ağlıyo
Genelde arabasinda evde mpnerdeysem yanimda olur
Uykusu yaklasmadan kucakta gezdiriyorum yönü dışa dönük uyuya kalıyo ağlamamış oluyo

demek ki yetiyor canım peki senin göğüsler buna nasıl dayanıyor :) Benimki düğüm düğüm oldu

Maşallah ne yiyosun hayatım? Ben dün gece yatmadan 1litre su içtim de gece öyle oldu aklıma sen geldin. Demekki aksamlari az su içiyormusum dedim.

Hadi yaaa Basaksehir benimde :):)

Ben de 3 buçuk sene 5.etapta oturdum, 4sene de kayasehirde. Oğlumu Başakşehir tip cerrahi merkezinde prensesler gibi dogurmustum.
Orda sünnet de yapılıyor. Çocuk doktorumuz Selman Beydi

Gerçekten mi canım? Ben bi gösteriyim o zaman..hep değil ama yorulduğumda sol taraf acıyor

Yorulunca benimki hala acıyor 74unluk olduk,
Senin doktor solakmis, ya da dikisi kim diktiyse. Benim hep sağ acıyor, dikis düğümü olan yer en uç

Bu cocugun uykusuzlugu yedi beni. 71 gun bitti bugun ya hala duzeni yok. Aksam 8 den beri iki kere emzirdim ve o satten beri salliyorum isik kapali sessiz ortam cit yok telefonun bile isigi kapali ama yok uyumuyo gozler fal tasi durup durup guluyo

Ayyy kusura bakma cok oldum ama. Ozel Saglik sigortasindan mi yaptirdin ?
Ben karsilamio diye biliyorum ama eger urologu karsiliyorsa oyle yapim bende axa sigorta bizimkide
Askolsun olur mu oyle sey :) bebegim cok huysuzdu bugun ondan gec yaziyorum ben. Yok ozel sigorta karsilamiyor, sgk cocuk cerrahini kapsamiyor bizim hastanede. Urolog 600tl cocuk cerrahi 750tl di yanlis hatirlamiyosam. Yusuf beydi bizim sunneti yapan urolog, cok da memnun kaldik.

demek ki yetiyor canım peki senin göğüsler buna nasıl dayanıyor :) Benimki düğüm düğüm oldu

Goguslerim hangisine nasil dayaniyor diye soruyorsun tum gun emzirmeye mi yoksa 8 saat uyudugunda tas gibi olmasina mi?

Uzun uyudugunda ben goguslerim tas olmasi nedeniyle uyuyamiyorsam sut sagiyorum ama dayanmaya da.calisiyorum genelde direkt memeden icebilsin diye ama misal bi memeyi zar zor bosaltiyo defalarca veriyorum artik digeri meme icin 3 4 saat bekleyecek halinlm olmuyor onu sagiyorum

Ben en erken 16da cikariyorum gunese 14te zararli olmaz mi ya 11 ile 16 arasi gunesin zararli oldugu soyleniyor her yerde?

Bu cocugun uykusuzlugu yedi beni. 71 gun bitti bugun ya hala duzeni yok. Aksam 8 den beri iki kere emzirdim ve o satten beri salliyorum isik kapali sessiz ortam cit yok telefonun bile isigi kapali ama yok uyumuyo gozler fal tasi durup durup guluyo

Gezdirince de mi uyumuyo bıdık?
Biraz esnetme egzersizleri yaptirsana annesi

Dikis yerim sadece uzerindeki bandaji cikardigim gun cok cok cok sizladi ondan sonda hic sizlamadi canim ben acimi hep icerde hissettim

Usutunce acıyor benim dikiş yeri

Ben en erken 16da cikariyorum gunese 14te zararli olmaz mi ya 11 ile 16 arasi gunesin zararli oldugu soyleniyor her yerde?
Direk güneş almasa yansıma da olsa olur. 11ve 14arasi gunes ışınları daha dik açıda olduğundan dvitamini daha çabuk emiliyomus daha kısa süre yeterli oluyor. Ikindi gunesinde biraz daha uzun süre durması gerekir. Direk olmayıp yansıma olunca da uzun durması gerekir. Benimki direk çok akmasa da sürekli yansıma alıyor balkonda saatler geçiyor

Benimki de iştahsız çok zor oluyor

Benim 76 gun oldu hala sag tarafim aciyo batiyo ve sanki bi sertlik var gibi geliyo

seker000 yanma baya surdu 40 gunu buldu ama acisi bazen hala var 71 gun bitti adet oldum sanki daha agriyo

Dikis yerim sadece uzerindeki bandaji cikardigim gun cok cok cok sizladi ondan sonda hic sizlamadi canim ben acimi hep icerde hissettim

Yalnız değilmişim o zaman..acaba tamamiyle ne zaman geçer..

Kızlar yazmadan edemeyeceğim.
Hani benim küçük azıcık da sorumsuz gibi bi eltim vardı ya, pazar günü annesine gitmiş. Akşam eşi almaya gelince kendisi arabaya binmemiş, kaynim da "gelmiyo musun?" demiş, o da cevap vermeyince, " kapıyı kapat " demiş kaynim, eltim de kapatmış yine binmemis, adam eve gelmiş iki gündür çocuklar kv kp gorumcenin üstünde. Bana da Kızım söyledi yengesinin gelmediğini. Eşime dün kv kardesiyle konuşmasını, eltimi gidip alması gerektiğini söylemiş eşim de karışmam demiş. Ben de dayanamadım dün akşam eltimi aradım. "Niye gelmedin çocuklar burda, annen baban iyi mi bişey mi oldu da kaldın" dedim. " Yoo iyiler, bişey mi dediler?" dedi, "yoo, kimse bisey demedi de kızım gelmediğini söyledi, ben de halı yikayacakti annesinde dedim kızıma , ama kızım 'yengem yürüyerek gelecekmis galiba' dedi" dedim. Meğerse eltim çocukları kvye atıp kafa dinleyecekmis, eşi arar ya da gelirse eve donecekmis. Ben de " baban getirsin çocuklar perişan, niye onu bekliyorsun, sen binmemissin arabaya ondan gelmesini bekleme" dedim. Kaynim zaten çıldırmış gelirse gelir, gelmezse ben gidip almam diyor, ikisi de inat. Gorumcemle konuştum akşam
sabah da ablama gitmek üzereyken gorumcem geldi, "onu ikna et getir, çocuklar Behlül gibi, abim de gidip almam diyor, ancak sen onu ikna edersin, annem sana güveniyor"dedi. Ben de iyi gaza geldim, ablam eltimle aynı mahallede, onu aradım " ablamdayim gelsene" dedim, o da "siz gelin" dedi, "bebekle gelemem zor olur, eve giderken seni alırız" dedim, rahat bi sesle.
Hemen eşini sordu. "Eşim sormuş, 'biz kavga etmedik, o gelecek', demiş seninki" dedim. ( Burası biraz pembe yalan.)
O şaşırdı. " Niye aramiyor peki"dedi, "onu da sordum gorumceme, seninkinin dakikasi yokmuş" dedim, gorumceden arasın o zaman dedi. Bişey mi oldu ki arasın dedim, adam bişey yok diyormus, çocuklar varken gerisini düşünme, hem sevgili misin nişanlı ya da taze gelin misin de naza cekiyosun, uzatırsan sogutursun kendinden" dedim. Hem suçlu hem güçlü. Evet bazı sorunlar var ama mücadele etmek, sabretmek, kendini geliştirmek lazım.
Neyse ikna oldu gelirken aldık ve asıl yazmak istediğim şu:

Kv bana sarıldı öyle dualar etti ki yani eşim gurur duydu benle. yıllar önce burnumu sürtmekle kalmayıp rendelemeye çalışan kadın gitti minnettar pamukteyze geldi.
Dahası aylardir korkup kactigim eşim, beni bi sevdi bi sarıldı, sonrası maçı kazandı yani ilk golünü attı

H history1985 canını sıkan bi şey mi var?
Belipki bebeğin duygularını hissedip emmiyordur.
Belki de onun için fazla endiselenmenden rahatsız oluyordur.

PembeLokum daha erken canım bi kaç ay sonra. Ovalama orayı oldu mu

Sen neden sezaryen olmustun cnm?
Biz 16da ya da 17de fln ciktigimizda uzun duruyoruz disarida
Ama bugune kadar hep en erken 16da cikardim simdi uzulurum hata mi ettim diye :/ bazen sabah 9da fln cikariyorum ama genelde sabah soguk oluyor bu nedenle 2-3 dk anca duruyoruz (balkonda)

Benim doğum ilerlemedi canım . 9-10saat suni sanciyi hissetmedim; açılma, kanala inme veya sancı hiçbiri olmadı. Bebeğin suyu azalmıştı. Gebelik zehirlenmesine gidiyordum sonlanmasi gerekiyordu, bi de doktor o gün akşam yıllık izine çıkacaktı belki de onun da etksii oldu sezeryane acil alındım 15.45te.

Pencere açıp da11den sonra güneş değen yerde de durabilirsiniz.
Uzun duruyorsan ikindi de olur ki

Normal doğumda cok nadir komplikasyon oluyo
Ben iki normal yaptim ertesi gün yemegimi yapardım düşün ne kadar rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…