- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.141
Çok sağol canım rüzgarla alakası yok benimKinin sinir stres ve doğumdaki travmalarda etkileyebiliyormuş bu hastalığı çok zor bi doğumum oldu ayrıca kv ile birlikte yaşıyorum sinir doluyum ona karşı ben bunlara bağlıyorum sebebini bende şimdilik vermemeye karar verdim 11 gün sonra başlıycam vermeye ama emermi acaba o zamanOncelikle cook gecmis olsun canim.. nasil oldu yuz felci? Yazin cereyanda ruzgarda falan cok olurmus o yuzden mi oldu senin de? Emzirme konusunda bizim burda fikir vermemiz dogru olur mu bilmiyorum kortizon da cok agir bi ilac sonucta. Buna ancak doktor karar verebilir. Fakat dedigin gibi bi fikir ayriligi varsa ben risk almayip bi sure mama verirdim sanirim.
Çok sağol canım dua edin bana nolur sütüm kesilmesin ve bebeğim beni emsin 11 gün sonraCanim cok gecmis olsun bencede bebegini takip eden doktora sor. Allah sifani tez vakitte versin insaallah
Kucaga alistirmissinKızlar ya bebeğim 2 gündür çok ağlıyor. Emmesinde uyumasında sıkıntı yok. Her şeyden sıkılıp ağlıyor. Özellikle kucağımdan indirince çok ağlıyor. Mesela ana kucağına daha koyarken gözünü kapatıp ciyak ciyak ağlamaya başlıyor. Eğer bir şekilde gözünü açıp sallanan oyuncakları görmesini sağlayabilirsem susuyor ve oynamaya başlıyor. Size de oluyor mu? Birden neden çok ağlar oldu??
Canım çok büyük geçmiş olsun inşallah kesilmez sütün Allah şifa versinÇok sağol canım dua edin bana nolur sütüm kesilmesin ve bebeğim beni emsin 11 gün sonra
Çok sağol canım rüzgarla alakası yok benimKinin sinir stres ve doğumdaki travmalarda etkileyebiliyormuş bu hastalığı çok zor bi doğumum oldu ayrıca kv ile birlikte yaşıyorum sinir doluyum ona karşı ben bunlara bağlıyorum sebebini bende şimdilik vermemeye karar verdim 11 gün sonra başlıycam vermeye ama emermi acaba o zaman
Adetim zaten canimAcaba adet mi oldun canım adet olunca nasıl olcak ağrısı die düşünüyordum ben de..
Bi ara bizimde oyleydi ve o gunlerde sallamaya ve emzige alistirdim iste sallamak dezavantaj oldu anca sallarken sustu oku bol bol emzigide tika agzinaKızlar ya bebeğim 2 gündür çok ağlıyor. Emmesinde uyumasında sıkıntı yok. Her şeyden sıkılıp ağlıyor. Özellikle kucağımdan indirince çok ağlıyor. Mesela ana kucağına daha koyarken gözünü kapatıp ciyak ciyak ağlamaya başlıyor. Eğer bir şekilde gözünü açıp sallanan oyuncakları görmesini sağlayabilirsem susuyor ve oynamaya başlıyor. Size de oluyor mu? Birden neden çok ağlar oldu??
Kızlar ben şimdi kortizon kullandığım için emziremiyorum 3 saatte bir sağıp atıyorum sütümü 11 gün sonra Emzirmeye başlıycam acaba bebeğim beni emermi yada sütüm kalırmı o zamana kadar
Haklısın ama şimdi oğlum her emmeye çalıştığında ben mama dayıyorum ağzına nasıl içim gidiyo anlatamam birde annem en az benim kadar ilgileniyo oğlumla ben baştan biraz beceriksizdim bebek bakma konusunda şimdi oğlumda anneme çok düşkün benim kucağıma gelince sakinleşmiyo bile ağlarken çok üzülüyorum beni unutucak diyeCanim Rabbim acil sifalar versin. Icindeki sıkıntilarida tez vakitte gidersin ins.
Sutunu kafaya takma suan kendin iyi olmaya bak sen iyi olursan sutunde gitmez icini ferah tut dua edicem sana. Sıkıldiginda buraya yaz firsat buldukca insan rahatliyor.bu bebelerin bize ihtiyaci var. Sadece sut icin degil bir annenin verecegi sefkati ilgiyi kimse veremez sen iyi ol once Rabbim yardimcin olsun
Çok sağol canım evet doğumda doktoru tekmeleyen bendimCanım tekrar geçmiş olsun
Önemli olan senin sağlıklı olman.
Sen sağlıklı ve mutlu olursan bebeğine daha iyi bakarsın.
Emziremezsen de üzülme
Şefkatin onu besleyecektir ve büyütecektir
Bol su tuket ve tuzlu yememeye çalış
Cildine etkisi olmasın diye e vitamini almani evitaminli nemlendirici kullanmani tavsiye ederim.
Istemezsen dikkate alma bu yazacaklarim sadece yorum, seni tanımıyorum tanisam bile yaşadıklarını sen yaşıyorsun, üzülme ve duygusal değil de realist olarak okumaya çalış lütfen:
Biraz nazlı birine benziyorsun, bu benim tahminim, o yüzden yine kortizon kullanma ihtimalin var, çevremde gördüğüm nazlı kişilerden yola çıkarak söylüyorum.
Kendini guclendir canım bebeğin için bazı şeylere boyun eğer ya insan
Senin doğumunu hatırladım çok üzülmüştüm, doktoru falan tepiklemistin galiba
Lütfen kendini yıpratmamaya çalış.
Madem kv ile beraber yaşıyorsun, bu degismeyecekse, sana çok takiyorsa,
Bi süre kvnin iktidar merakını kabul etmiş görün,( kesinlikle gurura dokunan bişey, biliyorum ama) bu şekilde onun sana olan dikkatinden kurtulursun.
Bi süre yalakalik yap biraz takdir et abartmadan. Kolay değil ama tüm güzellikler için azıcık buz yutmak gerekiyor. Ya bu deveyi gudersin diye bi laf var ya
Keskin sirke küpüne zarar verirmiş. Kendini sakinleştir,
kırıklığına uğradığın hayallerini yenile ve değiştir.
beklentilerini düşük tut
koşullarını kabullen ve sukret
Evini içindeki herşeyle ve herkesiyle sahiplen, benimse ve kabullen.
Herşey istediğimiz gibi olmuyor Canım
Hatta hiçbirşey istediğimiz gibi olamıyor
" bu benim hayatım,
Bu kadarim ışte" demeliyiz bu kadar basit
Ailemizi secmedik ki, esimizin ailesini seçmiş olalım, ailemizi benimser kabulleniriz, esimizin ailesini de benimsersek işler kolaylaşır.
Yıllar sonra aslında herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu anlıyoruz, seçimlerimizin, düşüncelerimizin, tepkilerimizin ve tercihlerimizin sonucuna katlandigimizi farkediyoruz.
Sana acil şifa diliyorum bebeğin için güçlü ol
Tamam canım öyle vericem mamasını çok sağol@gm22 cnm cok gecmis olsun rabbim tez sifa versin.
Emmezse diye uzulme 11 gunde unutmaz sni mama vereceksen kokunla ten tene temasla sag elinle ver mamayi onu emzirir modda yesin mamasini
Benzer seyler yasadım yasıyorum suratım duvar gibi gülmeyi unuttum allaha havale ediyorumÇok sağol canım evet doğumda doktoru tekmeleyen bendim
Aslında nazlı biri hiç değilimdir ama tam 3 yıldır kv ile oturuyorum ve bu kadın benim karakterimi bile değistirdi eskiden çok neşeliydim şimdi en son ne zaman güldüğümü bile unutuyorum birdr şjmdi bebek oldu annem bana yardım için geldi bizde kalıyo kv çalışıyo ama kv evde annemi istemiyo ve çok problemler yaşıyoruz
Aynen canım, kucak gezdir çıt yok. Yatar pozisyona geçtiği an ağlamaya başlıyor. Artık akılları eriyor, oyuncak da beş dakika sonra önemini yitiriyor, hep onunla konuşulsun veya gezdirilsin istiyor. uykuya dalış da güçleşti. Bunlar büyüme belirtileri galiba:)Kızlar ya bebeğim 2 gündür çok ağlıyor. Emmesinde uyumasında sıkıntı yok. Her şeyden sıkılıp ağlıyor. Özellikle kucağımdan indirince çok ağlıyor. Mesela ana kucağına daha koyarken gözünü kapatıp ciyak ciyak ağlamaya başlıyor. Eğer bir şekilde gözünü açıp sallanan oyuncakları görmesini sağlayabilirsem susuyor ve oynamaya başlıyor. Size de oluyor mu? Birden neden çok ağlar oldu??
Aynen bende öyle yapıyorum şuana kadar tüm özel günlerimin içine etti düğünüm, aile yemeklerimiz,dualarım, en sonda doğumum hep kendi istediği gibi olsun istiyo herşeyi ondan kurtulmak için çok dua ediyorum aslında tek çözümüm çalışmak ama şimdi bebeğim küçük üstelik bu şehirde torpilin yoksa düzgün işte yokBenzer seyler yasadım yasıyorum suratım duvar gibi gülmeyi unuttum allaha havale ediyorum
Aslında kortizon ile emzirebilirsin. Yani bir çok ilaçtan daha masum, sonuçta vücumuzun ürettiği bir şeyi sentetik olarak dışardan alıyorsun sadece. Büyük ihtimal P ile başlayandan alıyorsun. Aslında kadın doğumcun ve endokrin sana daha doğru bilgi verir. Yüksek bir doz almıyorsun çünkü, doz biraz daha azalınca emzirebilirsin diyebilirler. Azalta azalta bitirecekler çünküKızlar ben şimdi kortizon kullandığım için emziremiyorum 3 saatte bir sağıp atıyorum sütümü 11 gün sonra Emzirmeye başlıycam acaba bebeğim beni emermi yada sütüm kalırmı o zamana kadar
Benimkide çalışıyor ama maşallah herseye yetiyor her işe msafire yapılacaga bile karısır sorunlu allah uzaklara def etsin yaşamayan bilemez kimse akıl vermesin hergün dua ettim bari dogumumda sorun cıkarmasın diye ama zehir etti bana anneme eşime inşallah ölürAynen bende öyle yapıyorum şuana kadar tüm özel günlerimin içine etti düğünüm, aile yemeklerimiz,dualarım, en sonda doğumum hep kendi istediği gibi olsun istiyo herşeyi ondan kurtulmak için çok dua ediyorum aslında tek çözümüm çalışmak ama şimdi bebeğim küçük üstelik bu şehirde torpilin yoksa düzgün işte yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?