2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sütün artacak sağdıkça sen de şaşıracaksın
Herkes oyle diyo ictgm suyun haddi hesabi yok yrn denicem azaz sagmaya bakalim insallah artar
Boydan mı acaba.iki gün önce 62 ölçtü hemşire.bi 10 gün sonra bu da küçük gelecek gibi.2 paket aldım bir de
2. Ay kontrolundemi 62 cikti canim. 4 cok buyuk 3+ gene iyi bize ki bacaklarimiz cok tombis bez yok gibi oluyo 3+ da 4 te disardan sisiyo gydikleriyle. Bnde 4 paket aldm 2 si btti bile

Biberon almayan çocuk Da emmeyen kadar Zor anneye ya farklı marka biberonlar denemek lazım
dr brown almistik biz, abide de onu kullanmistik. aslinda hastanede - 2 hafta evvel 1 hafta yogun bakimda yatti - 195 cc icti fondip seklinde sutumu sagdigimda. biz de sevindik. ancak bir daha iciremedik. belki de gunlerce sadece serumla yatti diye o #95 cc'yi bitirdi bir dikiste. sonrasinda denedik denedik, denerken de 200 cc cope attik

Yazik olmus sutune keske cope atmasaydin da buzluga koysaydin

Çişli bezini değiştirdim yaptı. Yine bez değiştirdim elimi yıkayıp gelene kadar yine yaptı. Onu da değiştirdim yine. Sonuncu bezi kapatmamıştım yaptığında su gibi aktı resmen.
8 den fazlaysa git hemen bugun icinde. Bizi.ki bazen 5 kere su gibi yapiyo

Medela nin hangi biberonu cnm ?
Resmini yukleyebildimmi bilmiyorum ama böyle3 parçalı basligi var igne ucu gibi bi delikten akiyor süt anne memesi gibi. Şimdi awm deyiz ikisini birden aldım kurtarici oldu. Ayni zamanda emzirme odasinda da emdi bayagi.

Eklentiler

• 2016-08-28 17.31.38.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 2016-08-28 17.31.07.webp
    21 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba

Geçen haftasonu bebek gezdirmeye yatılı misafirliğe gittik. Gittiğimiz evin bebeği hastaymış meğer bize söylemediler. Ne kadar dikkat etsemde kızıma da geçmiş. Burun akıntısı ve öksürüğü vardı. Şimdi başgama döndü. Yazık yavrum balgam atıcam diye harap oluyor ve balgamı çıkartamıyor.

Limon suyu içiyorum kendim sütten vitamin geçsin diye. Onun da burnuna bol bol serum fizyolojik damlatıyorum. Sümükleri temizliyorum. Başka ne yapayım akıl verin bana. Çok kötü onun böyle çabalaması ve bir şey yapamamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…