- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.721
katılıyorum sana yani benim bebeğimin doğum doktoru bu çocuğun kilo kaybı olmadan keyifsiz olmadan (hastalık için) getirmeyin hastaneye dedi her çocuğun doktoru annesidirBende doktor takibiyle yapmiyorum cok sukur aşidan aşiya hemsire bilgi veriyor. Zaten hemen her sitede ayni seyler yogurt sebze puresi vb. Bende kendim yogurt mayaliyorum buara patates havuc hasladim pure yapip verdim ama tam pure degil... mandalina siktim suyunu icirdim dun muzun tadina baktirdim ezip yedirdim 2 3 cay kasigi... pirincunu muhallebisi verdim ara ara... ben doktorun lafindan cikmayanlari pek anlamiorum rahatmiyim neyim :) simdide yurutec almayi dusunuorum evett google.a yazinca hemen herkes yasak yazmis yaw nesillerdir kendimiz cevrrmiz yurutecle buyuduk... bir yanda doktorlar bi yanda yillardir denenmis uygulamalar bana 2. daha agir basiyo
benim oğlum 9.30 da gece uykusu moduna giriyo. saat 9da pijamalarımızı giyme ve uykuya hazırlık aşamalarını öğrendik. saat 10'u zor yapıyo. gündüz uykuları bizim de kısa 30 dakika civarı, 2 saatte 1 uyuyo. geceleri de 9.30 day yatıp 1'e kadar kıpırdamıyo. ben saat kurup kalkıyorum o uyanmadan doyurup gözlerini açmadan uykuya devam. sonra 6'da yine kalkıyorum saat kurup doyurup ezana kadar uyuyup bidaha da kalkıyo.Merhaba ben de 2016 haziran annesiyim. Bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl?benim oğlum akşam onda uyuyor.cok geç bir saat.ilk oğlum akşam sekizde uyurdu çok saskinim.gunduz uykuları da çok kısa. 20 dk veya 45 dk. Akşam ondan önce yatırırsam malesef uyanıyor ve bu sefer gece yatıyor. Bizim uyku sorununa el atacak arkadaş var mı? Bir yerde bir hata yapıyorum demek ki
katılıyorum sana yani benim bebeğimin doğum doktoru bu çocuğun kilo kaybı olmadan keyifsiz olmadan (hastalık için) getirmeyin hastaneye dedi her çocuğun doktoru annesidir
ama mandalina için çok erken değilmki asitli ya pişir yapar annem bizimki öksürürken ıhlamuruna iki damla limon sıktı yapma etme dedim ama akşamına poposu kızarmıştı yoğurduna dün avokado koydum sevdi
daha muhallebi yemesin dedim emiyo çünkü şuan doyumluğnu anne sütüyle tamamlamalı
aynen bencede zaten bilinçli araştıran anne var artık soran soruşturan dediğin gibi doktorlar bile çelişiyoEvet canim anne sutu ile doyuyor ama yogurt hemen her aksam veriyorum en masumu da yogurt sanirim cokta seviyo...mandalinayi 1 defa denedim sevdi ama vermiycem elma armut rendesi daha dogru olur
Demek istedigim doktorlar bile kendi arasinda celisiyor cok bagimli kalmamak lazim
Canım herkesbebegine göre bir rutin olusturuyor tabi ama yapabilirsen aksamki meyveyi öğlene al istersen cocuğu rahatsız eder karın ağrısı yaparsa aksamki uyku duzenini bozabilir tabi bozmayadabilir önlem olsun diye söyluyorum.aynen bencede zaten bilinçli araştıran anne var artık soran soruşturan dediğin gibi doktorlar bile çelişiyo
bide bebeğe yiyo diye dayamamak lazım herşeyi günün belli saatinde aynı şey devam etse yeter
ben hergün saat 4 5 gibi yoğurt akşamda 8 de elma yada armut veriyorum
benim oğlum 9.30 da gece uykusu moduna giriyo. saat 9da pijamalarımızı giyme ve uykuya hazırlık aşamalarını öğrendik. saat 10'u zor yapıyo. gündüz uykuları bizim de kısa 30 dakika civarı, 2 saatte 1 uyuyo. geceleri de 9.30 day yatıp 1'e kadar kıpırdamıyo. ben saat kurup kalkıyorum o uyanmadan doyurup gözlerini açmadan uykuya devam. sonra 6'da yine kalkıyorum saat kurup doyurup ezana kadar uyuyup bidaha da kalkıyo.
benim o satte verme amacım yediğni görmek haklısın aslında sabah yemesi lazım yani öğlen :) çalışıyorum ya ben akşam veriyorum :) daha düzeni yok henüz 6 bitince tam düzene girer bide gene kaka yapmıyo 3 gün olduCanım herkesbebegine göre bir rutin olusturuyor tabi ama yapabilirsen aksamki meyveyi öğlene al istersen cocuğu rahatsız eder karın ağrısı yaparsa aksamki uyku duzenini bozabilir tabi bozmayadabilir önlem olsun diye söyluyorum.
Braun ThermoScan IRT 4520 kulanıyorum benKizlar braun 3020 yada irt 6020 ikisinden birisini alicam braun kullanan varsa tam.markasini numarasini yazabilirmi.
ıspanak için erken değil mi canım? 8 bitince diye biliyorum benKızlar bebeme d vit 3 damla her gün vermek dışında başka bşi vermiorum ilaç vs. 6 . Ay kontrol unu bekliyorum. Kan ilacı neyin vermedim . Normal mı.
Bir de buğun ıspanak haslayip mama ile karsitirdim sacmalidm galiba yoğurtla veriyim dedim yemedi
Aa öyle mj bilmiodum .vermiyım mademıspanak için erken değil mi canım? 8 bitince diye biliyorum ben
bende d vitamini dışında bişey vermiyorum ama 6 bitince demir ilacı vericem 2 ay ferromixxin kullanıcam
hep öyle okuyodum yani belki yanlıştır sende bi araştırAa öyle mj bilmiodum .vermiyım madem
6. ayın sonunda gündüz uykusu 15 dakika olur dedi arkadaşım. onun kızı sabah 7 de kalktı mı öğlen 1e kadar uyumuyomu. öğlen uyuduğunda o da 15 dakika civarıUyku ile ilgili bunları okumak rahatlattı beni. Bende gündüz uykular 2 saatte bır 30 dk olunca birara uyku eğitimi almayi bile düşündüm. Anladım ki normal ve herkesin öyle.
ben de devit dışında bişey vermiyorum. 4. ay sonunda sağlık ocağı kan ilacı verdi 10 gün kullandık. sonra dedimki hiç tahlil yapılmadı oğluma niye veriyorumki. ben de kestim. 5. ayımız bitti böyle. haftaya kendi doktoruma gidicem. direkt tahlil istiyorum değerlerini görmem gerek dicem. ona göre vericem ben de. şimdiye kadar hiç bi arkadaşımda devit dışında bi ilaç 1 yaşına kadar kullanılsın duymadım. bu sene yeni moda sanırım. ocak doğumlu yeğenim var. o da hiç kullanmadı şimdiye kadar sağlık ocağı falan da vermemiş. enteresan. aynı şekilde komşuma da sordum oğlu 2 yaşında ona da vermemişler. çok kafama takıldı bu kan ilacı anlayacağınız. ilacı verirken de oğlum 5 6 dakika sonra kusup ilacı çıkarıyodu. yutmuyodu da. ağzında tutuyodu zar zor yutturuyodum o da çıkıyodu hemen kusup.Kızlar bebeme d vit 3 damla her gün vermek dışında başka bşi vermiorum ilaç vs. 6 . Ay kontrol unu bekliyorum. Kan ilacı neyin vermedim . Normal mı.
Bir de buğun ıspanak haslayip mama ile karsitirdim sacmalidm galiba yoğurtla veriyim dedim yemedi
Doğru canım düsunmedim ben onu boşver kendin yedir canım ek gıda bizimkini duzenledi hergün yapıyor mutlaka. Sen yulaflı kaşık maması al ona 4. Ay sonunda kullanılıyor hipp marka aldım ben yanında elma püresi ile ver akşamları o zaman belki işe yararbenim o satte verme amacım yediğni görmek haklısın aslında sabah yemesi lazım yani öğlen :) çalışıyorum ya ben akşam veriyorum :) daha düzeni yok henüz 6 bitince tam düzene girer bide gene kaka yapmıyo 3 gün oldu
armutla su ver dedim anneme bugün süt mamayı bıraktı içmiyo aslında onu içince kakasını yapıyodu hipp e hiç güvenmiyorum ben ya hipp in mamasını almıştık bebeğime kabızlık yaptı kusturdu hep bi daha bişeyini almamDoğru canım düsunmedim ben onu boşver kendin yedir canım ek gıda bizimkini duzenledi hergün yapıyor mutlaka. Sen yulaflı kaşık maması al ona 4. Ay sonunda kullanılıyor hipp marka aldım ben yanında elma püresi ile ver akşamları o zaman belki işe yarar
Bende mamasını beğenmedim aynı dönemdi seninle sanırım kusma hep vardı da kabizlık yaptı bizdede ama püresi ve tahıllı maması güzel bir dene derim yada sebze püresine havuç patates pirinç 1dis sarimsak koy ezincede 1 çay kaşığı zeytinyağı ekle doktor tarif veemişti ben bir zararıni görmedimarmutla su ver dedim anneme bugün süt mamayı bıraktı içmiyo aslında onu içince kakasını yapıyodu hipp e hiç güvenmiyorum ben ya hipp in mamasını almıştık bebeğime kabızlık yaptı kusturdu hep bi daha bişeyini almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?