2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz 2 seferdir beraber giriyoruz kızımla daha rahat oluyor babası su tutuyor oyalıyor ben tutuyorum , bu haftada annemle yaptık odaya leğeni kocayı mendili şampuanı fileyi getirmek yorucu geliyor , gem bahane ile bende yıkanıyorum

Kızlar bebeklerinizin gece uykuları nasıl benimki 11 buçuk 12 gibi uyuyor.. neredeyse yarım saatte bir uyanıyor sabaha kadar :/
Benimki aksam 8-9 arasi yatiyor..3 saat filan uyuyor.. sabah 5 e kadar filan 2-3 kez meme icin kalkiyor. Sonra mikir mikir gaz sancilari :) 6bucuk gibi yataktan cikip gune basliyoruz.

Banyo gerçekten sıkıntı olmaya başladı.
Sürekli hareket halinde olduğundan filede çok zor oluyor artık.
Havadan mıdır nedir uykular da düzensizleşti. 6. ay aşılarından sonra napcaz bilmiyorum

3 tane bacaktan 1 tane de agizdan asi var. Evet giderek daha fazla agliyolar hemsireye bakip bakip tekrardan agliyor bir de benimki :)) yazik yaa icim gidiyo aglayinca

Kızlar size bir şey sormak istiyorum.
Ailesiyle yakın oturanlar ne kadar zaman da gidiyorsunuz annenize?onlar mi çağırır yoksa kendiniz mi gidersiniz? Gitmezseniz çağırırlar mi?mesela ben haftada bir kez gidiyorum.bazen 10gun u buluyor

Bir de evden hiç bir yere çıkamıyor um . sadece annem e gidiyorum işte.cok bunalıyorum.merak ediyorum sizin anneler hiç der mi hani sen sıkıldınız bebeği bana bırak bir saat de olsa bir cik gibi şeyler.yoksa ben mi fazla şey bekliyorum..

O şekilde ben de ıslanırsam nasıl olacak tek başıma hem kurulanıp hem bebişi nasıl çıkaracağın banyodan

Ben hic file kullanmadim canim hep elimde yikadim ama artik 8.5kg.. hem de kimil kimil zorlanmaya basladim. kuvetinde bi guzel sabunluyorum kafasini yikiyorum sonra dizlerime yatirip durulama suyuyla duruluyorum. baska bir yolunu bulamadim su an.

Sen ıslanmuyor musun peki ben öyle yapsam üşürüm hasta olurum hemen bebeği bırakıp kurulanayım desem banyo sonrası çok ağlıyor

Hmm bende de var o süngerden küvet içine koymuştum hiç olmamıştı hep kaydı zor zaptettim sen direkt banyo zwminine mi koyuyorsun? Benim minnoş ondan düşer ya banyo zeminine doğru düşer dediğim yani bir şekilde döner onun üstündeyken

Ben şimdiye kadar ya beraber yikaniyoduk yada genis lavoboda yikiyuordum ama artık ona sigmiyor. beraber yıkamaya yaza kadar devam edecez sanirim...

Beraber yıkanınca sen nasıl kurulanıyorsun yaa bebiş banyodan nasıl çıkıyorsunuz yani saçlarını fln havluyla sarabiliyor öusun bebiş varken kucağında nasıl oluyor ya

Bizim belli olmuyor canım pazar günleri kahvaltıya gideriz bazemde hafta içi akrabalarla toplanırız annemlerde yemek yeriz

Genelde annem babam torun görmeye bize gelir bir yarım saatliğine uğrarlar torun görmeyensiz gelim diyoeum ben her gün annemlere gidemem bebeğin düzeni evimizde kurulu ne bileyim bir sürü eşyası var en iyisi kendi evimizde durmak görmek isteyen bize gelsin diyorum

Ben bebeği anneme bırakıp bir yere gitmiyorum annem de diyor bırak bize diye ama bırakamama huyum var işe gideceğim zman da bırakmıyorım (ayda 2 kere fln duruşmam oluyor 2-3 kere de kısa süreli işler oluyor emniyette fln) ya evde eşim bakar ya annem bize gelir

Ama sende 2 bebek var 2 bebekle bırakıp biraz nefes almak istemen normal

Sen ıslanmuyor musun peki ben öyle yapsam üşürüm hasta olurum hemen bebeği bırakıp kurulanayım desem banyo sonrası çok ağlıyor
Islanıyorum :) ama üstümde sadece tshirtle yıkıyorum bebeğimi. Banyo sonrası önce onu sarıp sarmalıyorum havluya sonra yatagınab bırakıyorum. Hemen tshirt değşitirip onu kurulamaya başlıyorum.

Merhaba kizlar. Uzuuuun zamandir giremiyordum. Ise başladım fazla vaktim olmuyor. Ama bundan sonra daha cok girmeye calisacagim. Bebisleriniz nasil? Sizler nasılsınız? Ozledim sizleri..
Selam canım hoş geldin. Bebişim iyi ek gıda sebebiyle biraz dışkılama sorunumuz var. Sen başladınmı bişeylere
Hmm ben mi yanlış baktım acaba? Aşı kartına tekrar bakayım
Canım 9. ay aşısı takvimde yok. 4 5 sene önce alınan göçler sebebiyle kızamık hastalığı görülmeye başlanmış o sebeple 9. ayda kızamık için çağrıyolar. Ama sanırım kişiye bırakıyolar. 12. aydada var bu aşı diye.

Bende prima kullanıyorum ama değiştireceğim yeni kanallılar hic hos değil ön tarafta toplanıyor çiş sabaha kadar yukarı doğru çıkıyor karnı buz gibi oluyor çocuğun
Hangi bezi alacaksın?[/QUOTE]

Senin bebek erkekmiydi?
Ben aktif bebek ve premium care kullanıyorum ikinsindede memnunum canbebe kullanıyodum ilk zaman hep sızdırdı bide 3. ayda pişik yaptı bıraktım kullanmayı şimdi 5 numara aktif bebek 4 numara premium care kullanıyorum

Islanıyorum :) ama üstümde sadece tshirtle yıkıyorum bebeğimi. Banyo sonrası önce onu sarıp sarmalıyorum havluya sonra yatagınab bırakıyorum. Hemen tshirt değşitirip onu kurulamaya başlıyorum.
Ben tek başımaşken kızımı sadece filesinde yıkayabiliyorum, eğer annem varsa beraber yıkanıyorum minikle

Kizlar, doktor kontrolumuzda doktora yurutec ve hoppala sordum. yurutece negatif, hoppalaya pozitif bakiyorum dedi. 5.aydan itibaren hoppala kullanabilirmisiz. artik destekli de oturtabilirmisim :)
Hiç bi doktor yürüteçe sağlıklı bakmaz ki zaten varmı bakan acaba
Bende sağlıklı bulmuyorum zaten evim çok küçük ama arada çevreyi oturmaktan ziyade farklı görsün diye 5 10 dk oturtuyorum içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…