- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.841
Biz 2 seferdir beraber giriyoruz kızımla daha rahat oluyor babası su tutuyor oyalıyor ben tutuyorum , bu haftada annemle yaptıkSelamlar
Kızımın banyosunu file üzerine yatırarak yaptırıyorum artık durmuyor sürekli dönüyor kalkmak istiyor böyle zorlaştı başka nasıl yaptırabilirim?
Bir hafta sonra 6 aylık olacak oturabilir artık ama kız çocuklarının oturarak banyo yapması sağlıklı değilmiş
Sizler nasıl yapıyorsunuz değişiklik yaptınız mı yani banyo konusunda?
Benimki aksam 8-9 arasi yatiyor..3 saat filan uyuyor.. sabah 5 e kadar filan 2-3 kez meme icin kalkiyor. Sonra mikir mikir gaz sancilari :) 6bucuk gibi yataktan cikip gune basliyoruz.Kızlar bebeklerinizin gece uykuları nasıl benimki 11 buçuk 12 gibi uyuyor.. neredeyse yarım saatte bir uyanıyor sabaha kadar :/
6. Ay asimizi olduk cnm. O zaman soyledi zwten asi var 9. Ay diye. Kartta yazmiyor.6.ayda çağırmadi mi? 9.ay aşı yok belki izlenim içindir.
3 tane bacaktan 1 tane de agizdan asi var. Evet giderek daha fazla agliyolar hemsireye bakip bakip tekrardan agliyor bir de benimki :)) yazik yaa icim gidiyo aglayincaMenenjit aşısıymış canım int. Baktım. Bu arada 6. Ay aşısı 4 tanemi gerçekten karmalar 3. Doz hepatit 3. Doz diyor birde ağıza damlatılan varmış galiba öyle yazıyor. Her aşıda daha çok farkına vardığı için daha şiddetli ağlıyor artık yandık öyle 4 aşi ise
Selam canım
Benim kızımda aynısı hiç durmuyor yıkarken.hele sırtı çevirip yıkamak çok zor.degisiklik yapmadım öyle devam edicrm bir sure daha.
Banyoda oturup dizleri üzerinde yikayanlarda var.yapabilirsen öyle de olur.ben öyle denemedim hiç duş kabini çok dar .
Bir de bebek küvetleri ne takılan aparatlar var.
Ben hic file kullanmadim canim hep elimde yikadim ama artik 8.5kg.. hem de kimil kimil zorlanmaya basladim. kuvetinde bi guzel sabunluyorum kafasini yikiyorum sonra dizlerime yatirip durulama suyuyla duruluyorum. baska bir yolunu bulamadim su an.
Canim ben banyo yikama sungeri aldim..kalin bir sunger onu dusa kabin icine koyuyorum oglumuda uzerine yatiriyorum sonrada ters ceviriom zaten artik karni uzerinde emekler pozisyonda duruyolar kafasini ve sırtınida oyle yikiom cok rahat oluyor
Ebebek de var cnm sevi bebenin.tavsiye ederim.
ben her yikamadan sonra sungeri iyice sıkıp kaloriferin uzerinde kurutuyorum nemli kalip bakteri uretmesin.
Ben şimdiye kadar ya beraber yikaniyoduk yada genis lavoboda yikiyuordum ama artık ona sigmiyor.beraber yıkamaya yaza kadar devam edecez sanirim...
Kızlar size bir şey sormak istiyorum.
Ailesiyle yakın oturanlar ne kadar zaman da gidiyorsunuz annenize?onlar mi çağırır yoksa kendiniz mi gidersiniz? Gitmezseniz çağırırlar mi?mesela ben haftada bir kez gidiyorum.bazen 10gun u buluyor
Bir de evden hiç bir yere çıkamıyor um . sadece annem e gidiyorum işte.cok bunalıyorum.merak ediyorum sizin anneler hiç der mi hani sen sıkıldınız bebeği bana bırak bir saat de olsa bir cik gibi şeyler.yoksa ben mi fazla şey bekliyorum..
Islanıyorum :) ama üstümde sadece tshirtle yıkıyorum bebeğimi. Banyo sonrası önce onu sarıp sarmalıyorum havluya sonra yatagınab bırakıyorum. Hemen tshirt değşitirip onu kurulamaya başlıyorum.Sen ıslanmuyor musun peki ben öyle yapsam üşürüm hasta olurum hemen bebeği bırakıp kurulanayım desem banyo sonrası çok ağlıyor
Selam canım hoş geldin. Bebişim iyi ek gıda sebebiyle biraz dışkılama sorunumuz var. Sen başladınmı bişeylereMerhaba kizlar. Uzuuuun zamandir giremiyordum. Ise başladım fazla vaktim olmuyor. Ama bundan sonra daha cok girmeye calisacagim. Bebisleriniz nasil? Sizler nasılsınız? Ozledim sizleri..
Canım 9. ay aşısı takvimde yok. 4 5 sene önce alınan göçler sebebiyle kızamık hastalığı görülmeye başlanmış o sebeple 9. ayda kızamık için çağrıyolar. Ama sanırım kişiye bırakıyolar. 12. aydada var bu aşı diye.Hmm ben mi yanlış baktım acaba? Aşı kartına tekrar bakayım
Hangi bezi alacaksın?[/QUOTE]Bende prima kullanıyorum ama değiştireceğim yeni kanallılar hic hos değil ön tarafta toplanıyor çiş sabaha kadar yukarı doğru çıkıyor karnı buz gibi oluyor çocuğun
Ben tek başımaşken kızımı sadece filesinde yıkayabiliyorum, eğer annem varsa beraber yıkanıyorum minikleIslanıyorum :) ama üstümde sadece tshirtle yıkıyorum bebeğimi. Banyo sonrası önce onu sarıp sarmalıyorum havluya sonra yatagınab bırakıyorum. Hemen tshirt değşitirip onu kurulamaya başlıyorum.
al aynı aynıı benim tospada aynıKızlar bebeklerinizin gece uykuları nasıl benimki 11 buçuk 12 gibi uyuyor.. neredeyse yarım saatte bir uyanıyor sabaha kadar :/
9. ayda kızamık aşısı var takvimde yok ama aşı var6.ayda çağırmadi mi? 9.ay aşı yok belki izlenim içindir.
http://www.doktoramcam.com/6-aylik-bebek-beslenmesi/
Kızlar gayet güzel anlatılmış. ben okudum size de tavsiye ederim
Hiç bi doktor yürüteçe sağlıklı bakmaz ki zaten varmı bakan acabaKizlar, doktor kontrolumuzda doktora yurutec ve hoppala sordum. yurutece negatif, hoppalaya pozitif bakiyorum dedi. 5.aydan itibaren hoppala kullanabilirmisiz. artik destekli de oturtabilirmisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?