- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.861
Kızlar size bir şey sormak istiyorum.
Ailesiyle yakın oturanlar ne kadar zaman da gidiyorsunuz annenize?onlar mi çağırır yoksa kendiniz mi gidersiniz? Gitmezseniz çağırırlar mi?mesela ben haftada bir kez gidiyorum.bazen 10gun u buluyor
Bir de evden hiç bir yere çıkamıyor um . sadece annem e gidiyorum işte.cok bunalıyorum.merak ediyorum sizin anneler hiç der mi hani sen sıkıldınız bebeği bana bırak bir saat de olsa bir cik gibi şeyler.yoksa ben mi fazla şey bekliyorum..
Kızlar size bir şey sormak istiyorum.
Ailesiyle yakın oturanlar ne kadar zaman da gidiyorsunuz annenize?onlar mi çağırır yoksa kendiniz mi gidersiniz? Gitmezseniz çağırırlar mi?mesela ben haftada bir kez gidiyorum.bazen 10gun u buluyor
ben çalışıyorum. sabah 7 de kayınvalidem bize geliyo. ben işten gelene kadar bizde. yemeği yapıyo. eşyam varsa yıkıyo, evi topluyo. çiçeklerime bakıyo. Allah razı olsun. çok iyi kayınvalidem. annem de vardiyalı çalışıyo. 2 günde 1 gelir bize. eymen annem kayınvalidem çıkarlar gezmeye. kahve içmeye :) hafta sonları cumartesi pazar full annemlerdeyim. kayınvalidem tatil yapar :) hafta sonları bazen bebeği annem alır. eşinle yalnız kal der. gece annemde kalır. emmiyo nasılsa. Ama beni arıyomuş çok kıpırdıyomuş geceleri. eşimle hafta sonu ara sıra tabi bebeksiz çıkar gezeriz. Çok şükür. iki anne de bize yardımcı oluyo. tabi bebeği annemde bırakma durumu (ben olmadan) 2 kere oldu. bazen annem gelir gece eşimle uyuyım diye bizde kalır :)Bir de evden hiç bir yere çıkamıyor um . sadece annem e gidiyorum işte.cok bunalıyorum.merak ediyorum sizin anneler hiç der mi hani sen sıkıldınız bebeği bana bırak bir saat de olsa bir cik gibi şeyler.yoksa ben mi fazla şey bekliyorum..
Ailem sehir merkezinde oturuyor ben 1 saat uzakta bir ilcedeyim. 3-4 haftada bir gidiyoruz yanlarina. Giittigimiz zaman teklif eder annem de ablam da cocuga biz bakalim siz lgezin, isiniz varsa yapin diye. Ama ben uzun sure hic birakmadim ortaligi birbieine katip eziyet edebilir bizimki. Kuafore fln gittim en fazla. Cook bunaldigim dogru bazen ortadan birkac gun kaybolasim geliyo hattaBir de evden hiç bir yere çıkamıyor um . sadece annem e gidiyorum işte.cok bunalıyorum.merak ediyorum sizin anneler hiç der mi hani sen sıkıldınız bebeği bana bırak bir saat de olsa bir cik gibi şeyler.yoksa ben mi fazla şey bekliyorum..
Ben bir türlü fırsat bulamadığımdan alamadım fileyi.. yani tembellikten oğlumu filesiz yıkamayı öğrendim diyebiliriz :) artık alsam da filede durmayacağı için böyle devam ediyorum. Küvetinde oturarak keyifle banyo yapacağı günü iple çekiyorum, çok seviyor oğlum suyu :)Ben tek başımaşken kızımı sadece filesinde yıkayabiliyorum, eğer annem varsa beraber yıkanıyorum minikle
Yaz bebeği olmalarının avantajı sanırım suyu sevmeleri sudan çıkınca ağlıyoruz bizde :) Bizimki biraz iri olduğu izin file artık yıkama küvetine sıfırlanıyo ayaklarını kollarını vuruyo suya :) ama ben kış geldi üşür diye 5 günü bulduruyorum yıkamayıBen bir türlü fırsat bulamadığımdan alamadım fileyi.. yani tembellikten oğlumu filesiz yıkamayı öğrendim diyebiliriz :) artık alsam da filede durmayacağı için böyle devam ediyorum. Küvetinde oturarak keyifle banyo yapacağı günü iple çekiyorum, çok seviyor oğlum suyu :)
Eşim ve ben çalıştığımız için haftaiçi pek fazla gitme gelmemiz olmaz. Zaten biz geliyoruz demedikçe onlar da yorgun olduğumuzu bildiklerinden bizi çağırmaz :) eşimin ailesi yakın oturuyor bize, bazen akşamları torun sevmeye gelirler 1-2 saatliğine, sonra bıdığın uyku saati gelince kalkarlar.Kızlar size bir şey sormak istiyorum.
Benim kv de çok iyi ama hiç bişey yapmaz Annem evimi siler süpürür yemeğimi yapar ev ışıl ışıy oluyo kv kızım uyudukça oda uyuyoben çalışıyorum. sabah 7 de kayınvalidem bize geliyo. ben işten gelene kadar bizde. yemeği yapıyo. eşyam varsa yıkıyo, evi topluyo. çiçeklerime bakıyo. Allah razı olsun. çok iyi kayınvalidem. annem de vardiyalı çalışıyo. 2 günde 1 gelir bize. eymen annem kayınvalidem çıkarlar gezmeye. kahve içmeye :) hafta sonları cumartesi pazar full annemlerdeyim. kayınvalidem tatil yapar :) hafta sonları bazen bebeği annem alır. eşinle yalnız kal der. gece annemde kalır. emmiyo nasılsa. Ama beni arıyomuş çok kıpırdıyomuş geceleri. eşimle hafta sonu ara sıra tabi bebeksiz çıkar gezeriz. Çok şükür. iki anne de bize yardımcı oluyo. tabi bebeği annemde bırakma durumu (ben olmadan) 2 kere oldu. bazen annem gelir gece eşimle uyuyım diye bizde kalır :)
Ben o kadar beklemiyorum, hafta içi bir kere kendim, haftasonu da babasıyla yıkıyorum. Babasıyla yıkama sebebim oynaşmaları için :) Eğer ensemize kadar kaka yapmışsa o zaman bakıcı da yıkıyor. Ev çok sıcak bizim, doğalgazın dibine vurduk bu kış :) o yüzden korkmuyorum üşürse diye.Yaz bebeği olmalarının avantajı sanırım suyu sevmeleri sudan çıkınca ağlıyoruz bizde :) Bizimki biraz iri olduğu izin file artık yıkama küvetine sıfırlanıyo ayaklarını kollarını vuruyo suya :) ama ben kış geldi üşür diye 5 günü bulduruyorum yıkamayı
Benim kayınalidem de iyidir, bazen bana yardımcı olmak için birşeyler yapar ama ben sinir olurum :) memnuniyetsiz gelin sendromu heralde benimki :))) Gerçi kalbini hiç kırmadım o konuda, hep teşekkür ettim ama içten içe hoşlanmadığım bir durum bu.Benim kv de çok iyi ama hiç bişey yapmaz Annem evimi siler süpürür yemeğimi yapar ev ışıl ışıy oluyo kv kızım uyudukça oda uyuyo
Ben o kadar beklemiyorum, hafta içi bir kere kendim, haftasonu da babasıyla yıkıyorum. Babasıyla yıkama sebebim oynaşmaları için :) Eğer ensemize kadar kaka yapmışsa o zaman bakıcı da yıkıyor. Ev çok sıcak bizim, doğalgazın dibine vurduk bu kış :) o yüzden korkmuyorum üşürse diye.
Benim aklima da ilk dis geldi ama doktor yok demis.. bilemedim ki.. idrarda kanda bisey yoksa geriye sadece dis kaliyor.Kizlar oglum cok huysuz bir haftadir. Mahveti beni ya. Gecen persembe ve pazar gecesi olmak uzere 2 kere ateslendi. Derecede 40.5 i bile gordum ( alindan temassiz olcen dereceleeden kullaniyorum cok guvenmiyorum bu arada. Siz ne kullaniyorsunuz? ) calpol ve paranoxlaa dusurduk atesini. doktora goturdum ertesi gun ates yapabilecek bir bulgu yok dedi muayene sonrasi. Idrar ve kan tahlili istedi onlarda da bisey cikmadi sukur. Ama acayip huysuz . Surekli kucak istiyor, bagiriyor, agliyor. Geceleri sIk uyanmaya basladi. Dis mi geliyor sizzce? Doktor damakta sertlesme de gormedi. Arada biz de bakiyoruz dise benzer bisey yok. Noldu bu kuzucuga yaa hep aci ceker gibi agliyor
değişikmiş huyun ama ben hiç temizlikçi almadım gerek duymadım annem yapmasada yetişiyorum evim küçük ama annem kıyamıyoBenim kayınalidem de iyidir, bazen bana yardımcı olmak için birşeyler yapar ama ben sinir olurum :) memnuniyetsiz gelin sendromu heralde benimki :))) Gerçi kalbini hiç kırmadım o konuda, hep teşekkür ettim ama içten içe hoşlanmadığım bir durum bu.
Ben kendi annemin bile evime el atmasından hoşlanmıyorum. Ben varım, bakıcı var, 2 haftada bir temizlikçi gelen ablamız var.. Sevmem ben evimde benden habersiz süpürge bile çalışsın. Yemeğim yoksa dışardan söylerim, varsa yapar yerim. Çamaşırımı yıkadıysan giyerim, yıkamadıysam başka birşey giyerim.
Yorucu mu, çok yorucu herşeye yetmeye çalışmak. Ama ne yapayım, huyum bu :)
Canım benimkide bi ara öyleydi sonra bu büyüme atağına baktım o sendromdaymış diş ateş yapmaz aklında olsunKizlar oglum cok huysuz bir haftadir. Mahveti beni ya. Gecen persembe ve pazar gecesi olmak uzere 2 kere ateslendi. Derecede 40.5 i bile gordum ( alindan temassiz olcen dereceleeden kullaniyorum cok guvenmiyorum bu arada. Siz ne kullaniyorsunuz? ) calpol ve paranoxlaa dusurduk atesini. doktora goturdum ertesi gun ates yapabilecek bir bulgu yok dedi muayene sonrasi. Idrar ve kan tahlili istedi onlarda da bisey cikmadi sukur. Ama acayip huysuz . Surekli kucak istiyor, bagiriyor, agliyor. Geceleri sIk uyanmaya basladi. Dis mi geliyor sizzce? Doktor damakta sertlesme de gormedi. Arada biz de bakiyoruz dise benzer bisey yok. Noldu bu kuzucuga yaa hep aci ceker gibi agliyor
Ben sicak olmasina ragmen iki kat giydiriyorum. yerde yuvarlandigi icin onlem alsam da soguk ceker diye korkuyorum.Evin sıcaklığında sıkıntı yok evde tayt tişörtle geziyorum kızımda sadece uzun kollu badi giyiyo kaka yapınca hep altını yıkamaya alıştırdık zaten ama ben bile duştan çıkınca ev hamamda olsa irkilirim oda irkiliyo en güzeli yıkamak aslında şurda iki haftaya kadar hergün yıkıyodum
Masallah ya ne iyi kayinvalide. Allah bozmasin aranizi cok sanslisin. Benimki hicbir ise yaramaz. Ödū kopar bisey yapacak diye. Torununa bi cift corap almis degil, kucagina alip sever iki dakika sonra yere koyuverir. Bi kotulugu de yoktur aslinda ne karisir ne bulasir. Buna da sukur.ben çalışıyorum. sabah 7 de kayınvalidem bize geliyo. ben işten gelene kadar bizde. yemeği yapıyo. eşyam varsa yıkıyo, evi topluyo. çiçeklerime bakıyo. Allah razı olsun. çok iyi kayınvalidem. annem de vardiyalı çalışıyo. 2 günde 1 gelir bize. eymen annem kayınvalidem çıkarlar gezmeye. kahve içmeye :) hafta sonları cumartesi pazar full annemlerdeyim. kayınvalidem tatil yapar :) hafta sonları bazen bebeği annem alır. eşinle yalnız kal der. gece annemde kalır. emmiyo nasılsa. Ama beni arıyomuş çok kıpırdıyomuş geceleri. eşimle hafta sonu ara sıra tabi bebeksiz çıkar gezeriz. Çok şükür. iki anne de bize yardımcı oluyo. tabi bebeği annemde bırakma durumu (ben olmadan) 2 kere oldu. bazen annem gelir gece eşimle uyuyım diye bizde kalır :)
İnsan oğluna yaranılmıyo. her işi yapıyo evde. bana bişey kalmıyo. geçen gün kızdım. ütüyü bari bana bırak oğlumun eşyalarını ütülemek istiyorum, darıldı beğenmiyo musun dedi. sonra işten 8de geliyorum oğlumla ders çalışıyoruz. oynuyoruz. ütüye zaman yok dedim içimden. ertesi gün ütüyü yapmadım dedim.Benim kv de çok iyi ama hiç bişey yapmaz Annem evimi siler süpürür yemeğimi yapar ev ışıl ışıy oluyo kv kızım uyudukça oda uyuyo
Aynen biraz degisik huyum. kendi annem bile olsa minnet ediyomusum gibi gelir sevmem yardim istemeyi. yardim istiyosam gercekten ihtiyacim vardir ve red cevabi alirsam cok kirilirim.değişikmiş huyun ama ben hiç temizlikçi almadım gerek duymadım annem yapmasada yetişiyorum evim küçük ama annem kıyamıyo
Onemli biseyi olmasin da aman. Neseli cocugum gitti huysuz bi cocuk geldiBenim aklima da ilk dis geldi ama doktor yok demis.. bilemedim ki.. idrarda kanda bisey yoksa geriye sadece dis kaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?