- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.881
madem yardım etmiyo, karışmaması en iyisi. salla gitsin. çok şükür elin ayağın tutuyo eşin var. benden uzak allah'a yakın olsun de geç. benim bi tanıdığımın kendi annesi öyle. bebeğime bi çorap, bez almadı diye anlatır. bnm annem her ay para verir. kayınvaliden tüm gün bakıyo, ben de mama parasını vericem dedi. eşimden gizli verir. kızıyo eşim alıyorum diye.Masallah ya ne iyi kayinvalide. Allah bozmasin aranizi cok sanslisin. Benimki hicbir ise yaramaz. Ödū kopar bisey yapacak diye. Torununa bi cift corap almis degil, kucagina alip sever iki dakika sonra yere koyuverir. Bi kotulugu de yoktur aslinda ne karisir ne bulasir. Buna da sukur.
Aa dis ates yapmaz mi?? Hep oyle biliyoruz ama. pwki buyume ataginda yuksek atees norml mi canim?Canım benimkide bi ara öyleydi sonra bu büyüme atağına baktım o sendromdaymış diş ateş yapmaz aklında olsun
ben bu durumla karşılaştığımda hep kucak kucağa memedeydik ben evde yokkende evde olanlara sarılıyo
Dediğim gibi, idrarda kanda birşey yoksa belki dönemseldir huysuzluğu.. ama ateş de vardı diyorsun.. temassız ölçüm yapmışsın belki ortam sıcaklığını da algılamıştır derece..Onemli biseyi olmasin da aman. Neseli cocugum gitti huysuz bi cocuk geldi
Ben 10 gündür annemde kalıyorum , bir markete çıkmaya bile hemen gel oyalanma diyorBir de evden hiç bir yere çıkamıyor um . sadece annem e gidiyorum işte.cok bunalıyorum.merak ediyorum sizin anneler hiç der mi hani sen sıkıldınız bebeği bana bırak bir saat de olsa bir cik gibi şeyler.yoksa ben mi fazla şey bekliyorum..
Oyle cnm cok sukur elim ayagim tutuyor. Ama garibime gidiyo yani benim kendi ailem hic boyle degil. Torunlari olacagini ogrendikleri gunden beri ellerinden ne gelirse yapiuorlar madii mavevi.ihtiyacim oldugundan degil ama Insan ilgi alaka bekliyor yani sonucta ogullarinin cocugu hic mi insanin icinden bir sey yapmak gelmez. Anca uzaktan biraz severler. Tuhaflar yani. Allah ellerine muhtac etmesin baska duam yokmadem yardım etmiyo, karışmaması en iyisi. salla gitsin. çok şükür elin ayağın tutuyo eşin var. benden uzak allah'a yakın olsun de geç. benim bi tanıdığımın kendi annesi öyle. bebeğime bi çorap, bez almadı diye anlatır. bnm annem her ay para verir. kayınvaliden tüm gün bakıyo, ben de mama parasını vericem dedi. eşimden gizli verir. kızıyo eşim alıyorum diye.
Ates olcere cok guvenmiyorum ama vucudu da cok sicakti alev alev. Annemde kaliyodum Allahta o gun. zor dusurduk sabaha kadar bekledik ikimiz. Takip edicez artik.Dediğim gibi, idrarda kanda birşey yoksa belki dönemseldir huysuzluğu.. ama ateş de vardı diyorsun.. temassız ölçüm yapmışsın belki ortam sıcaklığını da algılamıştır derece..
Aa dis ates yapmaz mi?? Hep oyle biliyoruz ama. pwki buyume ataginda yuksek atees norml mi canim?
Evet surekli bi kucakta gezme istegi var. Halbuki yerde done done oynamayi cok severdi
İnsan oğluna yaranılmıyo. her işi yapıyo evde. bana bişey kalmıyo. geçen gün kızdım. ütüyü bari bana bırak oğlumun eşyalarını ütülemek istiyorum, darıldı beğenmiyo musun dedi. sonra işten 8de geliyorum oğlumla ders çalışıyoruz. oynuyoruz. ütüye zaman yok dedim içimden. ertesi gün ütüyü yapmadım dedim.
Geriden okuyarak geliyorum canım, doymuyor sanırım.Kızlar bebeklerinizin gece uykuları nasıl benimki 11 buçuk 12 gibi uyuyor.. neredeyse yarım saatte bir uyanıyor sabaha kadar :/
Duygularını anlıyorum canım, benim annem yanımda bşr aydır, haftaya gidiyor Ocak ayında geri gelecek. kayınvaldemde sadece bir kere gittik. siz gelin diyorum, annem kayınvaldem, görümcem hepsini topluyorum kuaföre falan öyle gidiyorum. sen talep etmeden kimse teklif etmiyor, zaten emdiği için uzun süre ayrı kalınmıyor.Bir de evden hiç bir yere çıkamıyor um . sadece annem e gidiyorum işte.cok bunalıyorum.merak ediyorum sizin anneler hiç der mi hani sen sıkıldınız bebeği bana bırak bir saat de olsa bir cik gibi şeyler.yoksa ben mi fazla şey bekliyorum..
Ufak bir fan alsan canım, 5 gün çok fazla değil mi. İki dakikada ısınıyor banyolarYaz bebeği olmalarının avantajı sanırım suyu sevmeleri sudan çıkınca ağlıyoruz bizde :) Bizimki biraz iri olduğu izin file artık yıkama küvetine sıfırlanıyo ayaklarını kollarını vuruyo suya :) ama ben kış geldi üşür diye 5 günü bulduruyorum yıkamayı
Anam bir tane daha mı var büyüme atağımızCanım benimkide bi ara öyleydi sonra bu büyüme atağına baktım o sendromdaymış diş ateş yapmaz aklında olsun
ben bu durumla karşılaştığımda hep kucak kucağa memedeydik ben evde yokkende evde olanlara sarılıyo
Islanıyorum :) ama üstümde sadece tshirtle yıkıyorum bebeğimi. Banyo sonrası önce onu sarıp sarmalıyorum havluya sonra yatagınab bırakıyorum. Hemen tshirt değşitirip onu kurulamaya başlıyorum.
Bizim belli olmuyor canım pazar günleri kahvaltıya gideriz bazemde hafta içi akrabalarla toplanırız annemlerde yemek yeriz
Genelde annem babam torun görmeye bize gelir bir yarım saatliğine uğrarlar torun görmeyensiz gelim diyoeum ben her gün annemlere gidemem bebeğin düzeni evimizde kurulu ne bileyim bir sürü eşyası var en iyisi kendi evimizde durmak görmek isteyen bize gelsin diyorum
Ben bebeği anneme bırakıp bir yere gitmiyorum annem de diyor bırak bize diye ama bırakamama huyum var işe gideceğim zman da bırakmıyorım (ayda 2 kere fln duruşmam oluyor 2-3 kere de kısa süreli işler oluyor emniyette fln) ya evde eşim bakar ya annem bize gelir
Ama sende 2 bebek var 2 bebekle bırakıp biraz nefes almak istemen normal
Evet canım illa söylemek gerekiyor.Duygularını anlıyorum canım, benim annem yanımda bşr aydır, haftaya gidiyor Ocak ayında geri gelecek. kayınvaldemde sadece bir kere gittik. siz gelin diyorum, annem kayınvaldem, görümcem hepsini topluyorum kuaföre falan öyle gidiyorum. sen talep etmeden kimse teklif etmiyor, zaten emdiği için uzun süre ayrı kalınmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?