2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
madem yardım etmiyo, karışmaması en iyisi. salla gitsin. çok şükür elin ayağın tutuyo eşin var. benden uzak allah'a yakın olsun de geç. benim bi tanıdığımın kendi annesi öyle. bebeğime bi çorap, bez almadı diye anlatır. bnm annem her ay para verir. kayınvaliden tüm gün bakıyo, ben de mama parasını vericem dedi. eşimden gizli verir. kızıyo eşim alıyorum diye.

Aa dis ates yapmaz mi?? Hep oyle biliyoruz ama. pwki buyume ataginda yuksek atees norml mi canim?

Evet surekli bi kucakta gezme istegi var. Halbuki yerde done done oynamayi cok severdi

Ben 10 gündür annemde kalıyorum , bir markete çıkmaya bile hemen gel oyalanma diyor (( valla ne umutlarla geldim , kendi evimde daha iyiydim tekmartısı kalabalık ortam olunca kızı oyalamak daha kolay oluyor

Oyle cnm cok sukur elim ayagim tutuyor. Ama garibime gidiyo yani benim kendi ailem hic boyle degil. Torunlari olacagini ogrendikleri gunden beri ellerinden ne gelirse yapiuorlar madii mavevi.ihtiyacim oldugundan degil ama Insan ilgi alaka bekliyor yani sonucta ogullarinin cocugu hic mi insanin icinden bir sey yapmak gelmez. Anca uzaktan biraz severler. Tuhaflar yani. Allah ellerine muhtac etmesin baska duam yok

Dediğim gibi, idrarda kanda birşey yoksa belki dönemseldir huysuzluğu.. ama ateş de vardı diyorsun.. temassız ölçüm yapmışsın belki ortam sıcaklığını da algılamıştır derece..
Ates olcere cok guvenmiyorum ama vucudu da cok sicakti alev alev. Annemde kaliyodum Allahta o gun. zor dusurduk sabaha kadar bekledik ikimiz. Takip edicez artik.

Aa dis ates yapmaz mi?? Hep oyle biliyoruz ama. pwki buyume ataginda yuksek atees norml mi canim?

Evet surekli bi kucakta gezme istegi var. Halbuki yerde done done oynamayi cok severdi

Ateşi için bişey diyemicem ama doktor bana diş ateş yapmaz dedi kitaplardada yazıyo.
Belki soğuk almıştır üşümüştür o yüzden ateşlenmiştir

Evin düzenini bozmadıkları sürece sıkıntı yok benim için ben ayda bi ütü yapıyorum kızımınkileri daha hiç ütülemedim

Bu
[paylaşım bana ait eyzey3428, post: 49081589, member: 597509"]Hangi bezi alacaksın?[/QUOTE]

Senin bebek erkekmiydi?
Ben aktif bebek ve premium care kullanıyorum ikinsindede memnunum canbebe kullanıyodum ilk zaman hep sızdırdı bide 3. ayda pişik yaptı bıraktım kullanmayı şimdi 5 numara aktif bebek 4 numara premium care kullanıyorum[/QUOTE]
Bu paylaşım bana ait degilll:)(

Duygularını anlıyorum canım, benim annem yanımda bşr aydır, haftaya gidiyor Ocak ayında geri gelecek. kayınvaldemde sadece bir kere gittik. siz gelin diyorum, annem kayınvaldem, görümcem hepsini topluyorum kuaföre falan öyle gidiyorum. sen talep etmeden kimse teklif etmiyor, zaten emdiği için uzun süre ayrı kalınmıyor.

Ufak bir fan alsan canım, 5 gün çok fazla değil mi. İki dakikada ısınıyor banyolar

Anam bir tane daha mı var büyüme atağımız

Bugün oğluma çeyrek armut püresi verdim, ilk katı gıdamız. Geçen hafta elma ve armut suyu vermiştim ve bir parça muz. Artık püresine geçtik, ayrıca ilk yoğurdu da mayaladım yarın iki üç kaşık olarak başlayacağız inşallah. çok mutluyum yaa, sevindirik oldum

Islanıyorum :) ama üstümde sadece tshirtle yıkıyorum bebeğimi. Banyo sonrası önce onu sarıp sarmalıyorum havluya sonra yatagınab bırakıyorum. Hemen tshirt değşitirip onu kurulamaya başlıyorum.

Anladım canım benim kızım hırçın biraz duşakabinden çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor nasıl giydirdiğimi nasıl kuruladığımı şaşırıyorum

Ben kızımı annemlere fln bırakıp iş dışında herhangi bir yere gitmiyorum ya gidemiyorum
Gece de bırakamam mesela babam bazen işte sen büyü de bizde kal gece fln diyor ben babama öyle şeyler demeyin olmaz diyorum
Mesela biz 2. Evlilik yıldönümümüzde balayı yaptığımız otele gideceğiz (1. Yıldönümünde de gittik) annem bebişi bırakın dedi biz yok bırakmayız dedik gideceğimiz 1-2 gece ve 1 saatlik mesafe nasipse o zamana 11 aylık olacak yavrum

Çok mu pimpirikliyim acaba

İşe de çok az gidiyorum ayda 2-3 duruşma 2-3 emniyette sorgu o kadar

Kizlar demir ilacini veriyormusunuz benim ilk cocugum hic sevmemisti onu verince kusmaya zorluyordu simdi kizimada vermek istemiyorum onun yerine pekmez veriyorum

Aynen ikinci olunca böyle düşünmeye başladım zaten.zaten emiyor iki defa büyügu alip küçük kizimi yarım saat bir saat kadar biraktim.o da gelene kadar hep aklimdaydi.kostura kstura döndüm sanki saatler olmuş gibi geldi.birakma konusunda senden pek farkım yok.tek çocuk çok kolay mis meğerse.sen nereye o oraya çanta gibi :)

Evet canım illa söylemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…